PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ

Πλαίσιο κατευθύνσεων πέντε σημείων για τον τρόπο προβολής των θεμάτων που σχετίζονται με ανηλίκους καθώς και με ειδεχθή εγκλήματα, κοινοποίησε χθες το ΕΣΡ προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, με αφορμή τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα στις σχολές του ΟΑΕΔ


Ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης.
Ειδικότερα το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, παρακολουθώντας την κάλυψη των γεγονότων από τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, τις αναπαραστάσεις που προβλήθηκαν, καθώς και τις περιγραφές και τους σχολιασμούς, αποφάσισε να παρέμβει, σε μια προσπάθεια, όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, να αποφευχθεί η δημιουργία σύγχυσης, ηθικής βλάβης στους ανηλίκους και ο κίνδυνος μίμησης εγκληματικών πράξεων.

Χ.Α. ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Πάνω από τις 1.900 μονάδες ανακάμπτει ο γενικός δείκτης τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ανακτώντας τις απώλειες που κατέγραφε στις αρχές της συνεδρίασης. Σε θετικό έδαφος έχουν βρεθεί και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Αυτή την ώρα (12:07), ο γ.δ. ενισχύεται κατά 0,5% στις 1.910,25 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 62,29 εκατ. ευρώ.

Από τις 153 μετοχές που διακινούνται, οι 95 σημειώνουν άνοδο, οι 38 κινούνται πτωτικά, ενώ 20 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ υποχωρεί κατά 1,6%. Σημειώνεται ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για την άδεια διαχείρισης της τουρκικής εθνικής λοταρίας Milli Piyango.

Σε δηλώσεις του στο Reuters, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ είπε ότι η εταιρεία θα καταθέσει δεσμευτική προσφορά για την τουρκική λοταρία και ότι έχει όλες τις δυνατότητες να κερδίσει τον διαγωνισμό στη σωστή τιμή.

ΡΕΒΑΝΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

Το κρησφύγετο του Βασίλη Παλαιοκώστα φαίνεται ότι εντόπισε η Αστυνομία έπειτα από έφοδο σε διώροφη μονοκατοικία στο Αλεποχώρι.

Το σπίτι νοικιάστηκε πριν από περίπου ένα μήνα από μία ξανθιά γυναίκα, η οποία έδωσε στον ιδιοκτήτη πλαστά στοιχεία, λέγοντας πως ήταν έγκυος και ήθελε να μείνει εκεί με τον σύζυγό της και τους γονείς της. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για την άγνωστη γυναίκα που μετείχε ενεργά στην απόδραση των Παλαιοκώστα - Ριζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού.

ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ..

Σε 263,7 εκατ. ευρώ ανήλθε το Μάρτιο του 2009 η αξία των ακάλυπτων επιταγών σημειώνοντας αύξηση 18,6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο «Τειρεσίας». Σε τεμάχια ανήλθαν σε 26.769 σημειώνοντας αύξηση 19,6%.

Σε σχέση με τον Μάρτιο του 2008 οι ακάλυπτες επιταγές σε αξία αυξήθηκαν κατά 242,2% και σε τεμάχια σε 346,5%.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους οι ακάλυπτες επιταγές έφθασαν σε τεμάχια τα 70.505 και σε αξία τα 712,6 εκατ.ευρώ.

Οι απλήρωτες συναλλαγματικές τον Μάρτιο του 2009 ανήλθαν σε 11.854 και σε αξία τα 18,3 εκατ.ευρώ σημειώνοντας αύξηση 35,7% και 16,6% αντίστοιχα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Σε σχέση με τον Μάρτιο του 2008 σημείωσαν αύξηση 71,5% και 101,1% αντίστοιχα.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ANAΣTENAZEI ΑΚΟΜΗ Η ΑΓΟΡΑ...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕΣ...ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ..
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ...
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ...
ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΡΙΣΗ...
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ...
ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑ ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ...!!!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΟΙΟΗΤΗΤΑ...!
ΤΟ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ...ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΘΕΙ.