PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010



Αν δεν πετούσαμε το νερό του Βιολογικού Σταθμού Κατερίνης ….θα γεμίζαμε 30 φορές το χρόνο το φράγμα της Μόρνας!

E-mail Εκτύπωση PDF
fragma
Αγαπητοί/ες φίλοι/ες,
Με την έκδοση των 6 πρώτων Οδηγών για το Περιβάλλον, η WWF Ελλάς πραγματοποιεί μια προσπάθεια για την κωδικοποίηση και διάχυση τεχνογνωσίας που αφορά την αντιμετώπιση τοπικών περιβαλλοντικών προβλημάτων.
Στόχος της οργάνωσης είναι οι οδηγοί αυτοί να περιλαμβάνουν την απαραίτητη, έγκυρη, επιστημονική πληροφόρηση, δοσμένη απλά και κατανοητά, καθώς και συγκεκριμένα παραδείγματα καλής και κακής πρακτικής. Να προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πληροφόρηση σε όλους εμάς, τους ανθρώπους των ΜΚΟ και των Εθελοντικών ομάδων, αλλά και σε κάθε άλλο ενεργό πολίτη της χώρας μας.

PIERIA-GR To ανωτέρω απόσπασμα του θέματος της ΕΠΤΑ, το παραθέτουμε  ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!!

Συμπαράσταση στους απεργούς γιατρούς του ΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
ika
Την αμέριστη συμπαράστασή τους στους γιατρούς του ΙΚΑ Κατερίνης που απεργούν σήμερα και αύριο-με απόφαση της Ομοσπονδίας τους-εκφράζουν οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Πιερίας.

Σε ανακοίνωση, που υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτριος Κουτσής και ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Τσαλός, η Διοίκηση του Σωματείου χαρακτηρίζει δίκαια τα αιτήματα των απεργών γιατρών και εκφράζει την πρόθεση των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ να σταθούν δίπλα στις αγωνιστικές τους προσπάθειες για την καλύτερη λειτουργία του Ιδρύματος και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των μελών του Σωματείου..

PIERIA-GR ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ Σ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΡΑΞΟΥΝ.... ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Είναι πολλά τα λεφτά…

E-mail Εκτύπωση PDF
Εταιρεία κέτερινγκ «προσφέρει» 200.000 ευρώ ετησίως, για τη λειτουργία των κυλικείων του νέου νοσοκομείου Κατερίνης, όπως προέκυψε από το άνοιγμα των φακέλων του πλειοδοτικού διαγωνισμού, που έγινε χθες

Ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, το άνοιγμα των φακέλων στον πλειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη πλειοδότη, ο οποίος θα λειτουργήσει τα δύο κυλικεία του νέου νοσοκομείου Κατερίνης.

PIERIA-GR Δως μου παγωτό και θα σου δώσω ένα "φιλάκι" Να που η Θεσσαλονίκη θα μας δίνει τους καφέδες, εκεί στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσαν να το διασφαλίσουν ρε ΥΠΕΡ ΠΙΕΡΙΕΩΝ;;; Αλλά τι να κάνουμε; γίναμε προάστιο της Θεσσαλονίκης και εκτός από σάντουιτς και καφέ θα μας δίνουν και ...μαντολάτο και παστέλι! έ ρε γέλια 

Εργολάβοι προς δήμους: Τα λεφτά μας ή….

E-mail Εκτύπωση PDF
vasiko
Προς εκπλειστηριασμό ακίνητο-φιλέτο της Παραλίας για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ

«Φαγωμένη προίκα» κινδυνεύουν να λάβουν οι νέοι δημοτικοί άρχοντες αν οι πιστωτές των παλιών Καποδιστριακών δήμων αποφασίσουν ξαφνικά να διεκδικήσουν όλοι μαζί την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους με τη χρήση του έσχατου μέτρου, της κατάσχεσης ακινήτων. Ήδη, έκταση φιλέτο, 21 στρεμμάτων, παρά θιν’ αλός, του δήμου Παραλίας οδεύει προς εκπλειστηριασμό.

PIERIA-GR Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου... Τι σκ@τ@ ρε γ@μώτο μου, εμείς στην πρώην Πιερία μου δεν θα τελειώνουμε μ αυτά τα ...ΙΝΔΙΑΝΑΚΙΑ που ξεπουλούν τα πάντα;;; ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.... ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ "ΘΑΝΑΤΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ....ΜΕΛΛΟΝ! Θα πουλήσουν στο τέλος μέχρι και τα σκ@τωμένα τους σώβρακα!!! Γαμώ την ατυχία μου

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS STO Bikiropoulos.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS
ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...

"Να πληρώσουν και οι έχοντες"

ΣΚΛΗΡΗ ΑΙΧΜΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχετικά με τους έχοντες στην Ελλάδα και τόνισε την ανάγκη να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να συμβάλλουν στην κρίση που προς το παρόν πλήττει μόνον μισθωτούς και συνταξιούχους. "Εχουν καβούρια στις τσέπες" είπε

ΓΙΑ ΝΙΚΗ Η ΑΕΚ


Διπλό πρόκρισης θα αναζητήσει απόψε (20:00, ANT1) η ΑΕΚ στο Σπλιτ, στον αγώνα για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Ανεβαίνουν τα σπρεντ για Ισπανία, Ιταλία και Βέλγιο


Αύξηση καταγράφει το κόστος δανεισμού για την Ισπανία, την Ιταλία και το Βέλγιο καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για την κρίση του χρέους στις χώρες της ευρωζώνης, ενώ την ίδια στιγμή, ο διεθνής οίκος Standard & Poor's έθεσε χθες την πιστοληπτική κατάταξη της Πορτογαλίας υπό παρακολούθηση.
Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε την προειδοποίηση της κεντρικής τράπεζας της χώρας για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι τράπεζες της χώρας, αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να τακτοποιήσει τα δημοσιονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
Εξάλλου, η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών Μισέλ, Αλιότ-Μαρί, μιλώντας σε εκπομπή του BBC, αρνήθηκε να συζητήσει το ενδεχόμενο η Πορτογαλία και η Ισπανία να προσφύγουν στον ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης.
www.kathimerini.gr

Στήριξη καμπάνιας κατά του AIDS

No Frost theatre group στηρίζει την καμπάνια-εκστρατεία ενημέρωσης για τον ιό του HIV των οργανώσεων Praksis & Κέντρο Ζωής επ’ αφορμή την 1η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS.
Τα έσοδα της παράστασης “Κρυφά Απογεύματα” της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των δύο οργανώσεων.

«Κρυφά Απογεύματα»
του Δημήτρη Μωραΐτη
Βασισμένο στην αληθινή ιστορία δύο έφηβων
που ο έρωτάς τους καταδικάστηκε σε θάνατο

Θέατρο Χώρα – Σκηνή Μικρή Χώρα
(Αμοργού 20, Κυψέλη, τηλ.: 2108673945)

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σαβ. - Κυρ. - Δευτ. στις 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό)


Λίγα λόγια για την Praksis & το Κέντρο Ζωής:
H εκστρατεία «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: το δικό μας μότο ζωής» είναι μία πανελλαδικής εμβέλειας καμπάνια η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας 15 – 35 ετών όλου του πολιτισμικού παζλ που βρίσκεται στην Ελλάδα (η ενημέρωση είναι μεταφρασμένη σε 12 διαφορετικές γλώσσες) ενώ ταυτόχρονα όλο το δημιουργικό υλικό της καμπάνιας είναι προσαρμοσμένο και για άτομα με αναπηρίες (κωφούς και τυφλούς). Στόχος της εκστρατείας αυτής που διενεργούν οι ΜΚΟ: PRAKSIS και ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, είναι να διαρκεί όλο το έτος και όχι μόνο την 1η Δεκέμβρη. Η καμπάνια αυτή υποστηρίζεται από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Κρυφά Απογεύματα»

Παραγωγή: Ανέστης Xρυσάφης/ No Frost Theatre Group
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μωραΐτης
Σκηνογράφος / Ενδυματολόγος: Μαρία Παλάντζα
Κίνηση / χορογραφίες: Νάνσυ Κοντονίκου
Σχεδιασμός φωτισμού / Ήχοι: Γιώργος Σπηλιόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Βουβάκης
                                Τάκης Παρασκευόπουλος
                                Ανέστης Χρυσάφης

Ευρύ φάσμα αλλαγών στο κράτος

Ευρύ φάσμα αλλαγών στο κράτος, προτίθεται να επιφέρει η κυβέρνηση μέσα στο 2011, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, μιλώντας την Τρίτη στο 21ο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με θέμα "Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας".

    Το 2010 έγινε η προσαρμογή "με άμεσα δημοσιονομικά μέτρα περικοπών και αυξήσεων σε συγκεκριμένες ομάδες φορολογικών συντελεστών", αλλά αυτά "δεν είναι διαρθρωτικές αλλαγές". Είναι "έκτακτα μέτρα που με τη βελτίωση της οικονομίας θα μπορούν, με δίκαιο τρόπο και προτεραιότητα στους αδύναμους, να αναπληρωθούν", είπε πρωθυπουργός.

    Το 2011, πρόσθεσε, είναι επίσης "η χρονιά της αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου, για τη λειτουργία του ανταγωνισμού στη χώρα μας". Στόχος είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και ταυτόχρονα, η συγκράτηση των τιμών και η προστασία του καταναλωτή.

    Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει, τις επόμενες εβδομάδες, το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Προώθησης της Εξωστρέφειας, "με στόχο τη δημιουργία νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για τη διεθνοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων".

    Ανέφερε, επίσης, ότι με το νέο επενδυτικό νόμο, αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο αποφασίζεται τι είδους επενδύσεις πρέπει να γίνουν στη χώρα. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι το επόμενο έτος θα προχωρήσει η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και θα υπάρξει ένα σύνολο παρεμβάσεων για την πράσινη ανάπτυξη.

    Πολλές από τις προωθούμενες αλλαγές, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, "δεν θα περάσουν εύκολα από τις συμπληγάδες της συντήρησης, του κατεστημένου, των συντεχνιών, των βολεμένων, όσων εδώ και χρόνια φρόντιζαν η Ελλάδα να παραμένει στάσιμη, εξασφαλίζοντας προνόμια για τους εαυτούς τους προνόμια, σε βάρος του συνόλου".

    Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε μέσο διαβούλευσης, αλλά "οι αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, για να αναπνεύσει, θα γίνουν".
ΝΟΟΖ

KAΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ