PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ..

Το ένα πολιτικό λαμόγιο-υπουργός (καραδεξιός) θα κάνει «περικοπές» στην Υγεία… το άλλο πολιτικό λαμόγιο-υπουργός (“αριστερός”) είναι πανεπιστημιακός δάσκαλος και ακόμη δεν τον έχουν στείλει εκεί που του πρέπει!



Πώς πληρώνονται από δύο θέσεις αλλά δουλεύουν σε ...μία, διευθυντές και συνεργάτες υπουργών!
Aπό το www.dimokratianews.gr, μέσω "press-gr"
Με το καθεστώς της «παράλληλης απασχόλησης» συνεχίζουν να επιλέγονται σε αρκετές περιπτώσεις οι στενοί συνεργάτες ακόμη και οι διευθυντές των Πολιτικών Γραφείων υπουργών και υφυπουργών προκαλώντας (παρασκηνιακές προς το παρόν) εντάσεις και...
διαφόρων ειδών αντιδράσεις. Δύο από τις περιπτώσεις αυτές που αποκαλύπτει σήμερα (στο υπουργείο Υγείας και στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης) η «κυριακάτικη δημοκρατία» είναι απολύτως ενδεικτικές.
Θεωρητικά, η «παράλληλη απασχόληση» όσον αφορά το δημόσιο έχει την έννοια ότι υπάλληλοι μπορούν να διατηρούν την κύρια θέση τους στην υπηρεσία ή τον φορέα που εργάζονται και παράλληλα να απασχολούνται ως μετακλητοί σε κάποιο υπουργικό γραφείο. Αυτό πρακτικά όμως είναι ανέφικτο. Η ταυτόχρονη απασχόληση σε δύο διαφορετικές θέσεις και μάλιστα εντός των ωραρίων του δημοσίου είναι εκ των πραγμάτων, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ανέφικτη.

Από οικονομικής πλευράς ωστόσο τα στελέχη αυτά αμείβονται και για τις δύο θέσεις. Για την ακρίβεια, συνεχίζουν να εισπράττουν κανονικά το μισθό της οργανικής θέσης τους και ταυτόχρονα παίρνουν ένα σημαντικό τμήμα των αποδοχών που δικαιούνται οι μετακλητοί υπάλληλοι των πολιτικών γραφείων στα υπουργεία. Το ποσοστό αυτό κυμαίνεται μεταξύ 30% και 50% επί των αποδοχών της κύριας θέσης, ανάλογα με την ιδιότητα που αναλαμβάνουν ως μετακλητοί δίπλα στους υπουργούς και τους υφυπουργούς.
Με άλλα λόγια, οι υπάλληλοι με το προνόμιο της «παράλληλης απασχόλησης» έχουν τη δυνατότητα -σε αντίθεση με όλους τους άλλους συναδέλφους τους- να εισπράττουν έως και μισό μισθό επιπλέον κάθε μήνα ενώ στην πραγματικότητα απασχολούνται σε μία μόνο θέση και ασκούν τα καθήκοντα που προκύπτουν από αυτήν. Στην πράξη, «κρατούν» την οργανική τους θέση από την οποία συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά -αν και παραμένει επί της ουσίας «κενή» για όσο διάστημα έχουν μετακινηθεί- και δραστηριοποιούνται πια ως στενοί συνεργάτες των υπουργών και υφυπουργών.
Η μέθοδος αυτή δεν είναι σημερινή. Εφαρμοζόταν κατά κόρον κατά το παρελθόν όταν υπουργοί όλων των κυβερνήσεων επέλεγαν ως συνεργάτες τους υπαλλήλους τους στενού ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα οι οποίοι δεν ήθελαν να αφήσουν αναξιοποίητα τα ευνοϊκά παράθυρα της νομοθεσίας. Καθιερώθηκε έτσι ως κανόνας πια η «παράλληλη απασχόληση» και εργαζόμενοι που θα έπρεπε να βρίσκονται τυπικά κατά το ωράριο τους στη δημόσια υπηρεσία ή τον οργανισμό που εργάζονταν, να μην εμφανίζονται καθόλου και η παρουσία τους να είναι εικονική αφού οι κύριες υποχρεώσεις τους είχαν μεταφερθεί πια στα πολιτικά και υπουργικά γραφεία.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, συνεργάτες και διευθυντές υπουργικών γραφείων επί σειρά ετών πληρώνονταν (κατά ένα ποσοστό τουλάχιστον) χωρίς να παρέχουν την αντίστοιχη εργασία. Εκτός από το οικονομικό κίνητρο, τα τελευταία χρόνια η μέθοδος αυτή έγινε πιο «ελκυστική» για έναν ακόμη λόγο. Επί υπουργίας του Γ. Ραγκούση όταν έγινε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση το 2009 και πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου – υπό την επήρεια προφανώς του «λεφτά υπάρχουν»- αυτή η κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων απέκτησε άλλο ένα προνόμιο. Όσοι έχουν θητεύσει ως μετακλητοί, δικαιούνται επιπλέον μόρια κατά τις κρίσεις για τη βαθμολογική εξέλιξή τους στο δημόσιο.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι πρότινος όλα αυτά ήταν ανεκτά και αντιμετωπίζονταν ως μια «πραγματικότητα». Τώρα όμως που οι καταστάσεις έχουν αλλάξει δραματικά, αρχίζουν και αναπτύσσονται αντιδράσεις. Και μπορεί η «παράλληλη απασχόληση» να είναι νόμιμη, αλλά δημιουργείται θέμα για το κατά πόσο είναι σωστή από πολιτικής και ηθικής πλευράς όταν για χιλιάδες άλλων εργαζομένων (και του δημόσιου τομέα) κόβονται μισθοί και αποδοχές, συμπιέζεται το βιοτικό επίπεδο και επικρέμαται η απειλή των απολύσεων ή της εφεδρείας.
Ενδεχομένως στις περιπτώσεις που συνεχίζεται και σήμερα, η πρακτική αυτή να έρχεται με την «κεκτημένη ταχύτητα» του παρελθόντος. Όπως επίσης είναι πιθανόν, οι υπηρεσιακοί παράγοντες που την εισηγούνται να μην έχουν ενημερώσει επαρκώς τους αρμόδιους υπουργούς (οι οποίοι έχουν θητεία μόλις μερικών εβδομάδων) για τα ζητήματα και τις παρενέργειες που δημιουργούνται.
Η περίπτωση του υπουργείου Υγείας είναι ενδεικτική διότι αφορά τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου. Με βάση την απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 27 Ιουλίου, ανατέθηκαν «καθήκοντα μετακλητού υπαλλήλου» σε υπάλληλο (γιατρό) του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων «στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Υγείας ως Διευθυντή του Γραφείου του με παράλληλη άσκηση των κύριων καθηκόντων του». Και όπως προτίθεται στην απόφαση, «οι αποδοχές του ανωτέρω καθορίζονται σε ποσοστό 50% των αποδοχών της κύριας θέσης του». Είναι προφανές ότι ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού μάλλον δεν θα μπορεί και τόσο εύκολα να ανταποκρίνεται καθημερινά και στα κύρια καθήκοντά του στον ΕΟΦ όπου και διατηρεί την κύρια θέση του....
Η δεύτερη περίπτωση είναι ακόμη πιο ενοχλητική. Με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθηγητή Αντώνη Μανιτάκη, που δημοσιεύθηκε στις 8 Αυγούστου, τοποθετείται ως μετακλητή στο Πολιτικό Γραφείο του με τον ίδιο τρόπο - «με παράλληλη άσκηση των κύριων καθηκόντων της»- μια υπάλληλος που εργάζεται στην Διεύθυνση Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Δηλαδή στο ίδιο υπουργείο! Με άλλα λόγια, μετακινείται εντός του ίδιου υπουργείου για να κάνει μια άλλη, συγκεκριμένη, δουλειά αλλά παρά ταύτα θα εμφανίζεται με δύο «θέσεις», θα εισπράττει -χωρίς να ευθύνεται η ίδια- περισσότερα χρήματα (στην περίπτωση αυτή υπολογίζεται 30% επί των κύριων αποδοχών) και θα έχει πλεονέκτημα στη βαθμολογική εξέλιξή της!
Έχει επίσης ιδιαίτερα σημασία ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι το αρμόδιο για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και την εφαρμογή των όποιων μέτρων, π.χ. η εφεδρεία, αποφασιστούν. Κατά συνέπεια, οφείλει πρώτο το ίδιο να στέλνει τα θετικά μηνύματα πριν υλοποιήσει οδυνηρά μέτρα...

Aγενής;...

O Aριστοτέλης για τη βαριά φορολόγηση...

Προς άπαντες τους γερμανοτσολιάδες ευρωλάγνους!



Βάλτε το εκεί που ξέρετε το ξευτελισμένο το κωλευρώ σας σκατομαλακοαριστεροπασοκοδεξιούρες, το ζητούμενο είναι να...
μην πεινάσει ο Ελληνικός λαός και αν δεν το έχετε καταλάβει, τόσο το χειρότερο για ‘σας...
Τέτοιο θα είναι το βρομόξυλο που θα φάτε, που θα ξεχάσετε και τ’ όνομά σας ακόμα!

Στα σούπερ παπάρια σας θα μου πεις…



ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ!
Και να που μίλησε κι ο Χατζησωκράτης ο σούπερ σταρ της ΔΕΙΜΑΡ (Δήθεν ΕΙμαστε Αριστεροί) ! Που ήσουν τόσον καιρό ορέ παλίκαρε Χατζησωκράτη και που θα είσαι αύριο ορέ γίγαντα της αριστερής σκέψης, που οι Έλληνες θα πηδάνε απ’ τα...
μπαλκόνια από την απόγνωση; Στα σούπερ παπάρια σας θα μου πεις…
Σα δε ντρέπεσαι που μιλάς κιόλας, θλιβερότατε… Καλά δεν ήσουν μέχρι τώρα κρυμμένος στο λαγούμι σου; 

Αφού "Τα Φάγαμε Μαζί" γιατί ο Σάλλας πήρε μόνος του την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που την είχαμε μαζί;

Kαμία ανοχή στην κυβέρνηση των τραπεζιτών και στους νεοναζί!

Στον Κολινρό ο Γιώργος Βασιλακόπουλος




Στον Κολινδρό θα  ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με προπονητές και αθλητές που συμμετέχουν στο 11ο Διεθνές Camp που γίνεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολινδρού.  

Κακλαμανάκης: Ο Τσοχατζόπουλος με έλιωσε σαν μυρμήγκι





Άκρως αποκαλυπτικός και αιχμηρός σε συνέντευξή του ο Νίκος Κακλαμανάκης. Τι λέει για το κόψιμό του από Ολυμπιάδα με εντολή του Άκη Τσοχατζόπουλου και τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΝ ΜΕΤΑ...

ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..

ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΤΙΝΑΣ ΛΙΟΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ






ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΤΙΝΑΣ ΛΙΟΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Σε μια περίοδο όπου τα κοσμήματα ­­-κυρίως τα βιομηχανοποιημένα που διατίθενται σε καταστήματα- έχουν, λόγω οικονομικής κρίσης, σημαντικά λιγότερη κίνηση ως προς την αγορά και την πώληση και φυσικά μια ανάλογη πτώση στην αξία, η Ματίνα Λιόντα, δημιουργός πολύχρωμων χειροποίητων κοσμημάτων, τόλμησε και παρουσίασε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση στο Λιτόχωρο.

Xαρίζω μια μέρα μου στο Δάσος.

Στο Cavo Olympo στην Πλάκα Λιτοχώρου εθεάθη η διάσημη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Melina Kanakaredes με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

MELINA KANAKAREDES  photo | Stella Bonasera

Η μεγάλη ελληνίδα ηθοποιός του hollywood είναι ευρέως γνωστή και από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην δημοφιλή τηλεοπτική δραματική σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης CSI στο ρόλο της ντετέκτιβ Stella Bonasera.

Και νέα μεγάλη διεθνής επιτυχία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αυτή τη φορά στην Ιστιοπλοΐα.


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ LASER 4,7 ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ





Και νέα μεγάλη διεθνής επιτυχία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αυτή τη φορά στην Ιστιοπλοΐα.
Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. όπως φαίνεται έχει βρει τον δρόμο προς την επιτυχία και τον ακολουθεί πιστά, φέρνοντας διαρκώς διεθνείς επιτυχίες στην Πιερία.

Ο αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Φαρμάκης με τη σύζυγό του, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου και ο Διονύσης Πασχάλης, Πρόεδρος του Ιδρύματος «Δ. Πασχάλης», με τη σύζυγό του.

41ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ :


 ΟΙ ΙΠΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ







Είναι γεγονός πως το ΚΘΒΕ, ανέβασε φέτος δυο καταπληκτικές παραστάσεις. Από τη μια, οι επιλογές των έργων και από την άλλη η επιλογή των συντελεστών, σκηνοθέτες, συνθέτες,χορογράφοι, πρωταγωνιστές κτλ, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των θεατών και γέμισαν τα θέατρα όπου και αν εμφανίστηκαν.
Μετά το « Μεγάλο Τσίρκο»που σίγουρα ήταν η καλύτερη παράσταση που είδαμε φέτος στο Φεστιβάλ Ολύμπου,ακολουθούν οι « Ιππής» όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης ,με το Γιάννη Ζουγανέλη,απέδωσαν με καταπληκτικό τρόπο τους ήρωες του Αριστοφάνη και απογείωσαν την παράσταση.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ :

"ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ":


Νέες πρωτοβουλίες για πανελλαδική δράση ξεκινούν και πάλι από την Κατερίνη.
Οι ενεργοί πολίτες σχεδίασαν και θα διαθέσουν αλεύρι σε ειδική συσκευασία το οποίο θα φέρει την ονομασία «Χωρίς μεσάζοντες».
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, καλεί όλες τις πρωτοβουλίες πολιτών της χώρας σε πανελλαδική συνάντηση το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στο συνεδριακό κέντρο «Εκάβη» στην Κατερίνη.
Η πιερική εθελοντική ομάδα απευθύνεται προς όλους τους ενεργούς πολίτες της χώρας που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους και να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες - τη διάθεση αγροτικών προϊόντων παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες - και ανακούφισε χιλιάδες νοικοκυριά και αγρότες.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για τα Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο




Image Η εταιρία TOSOH Hellas Α.Β.Ε. προσπάθησε στις αρχές του έτους 2012 να θάψει τα βιομηχανικά απόβλητά της στην περιοχή "Πρόχωμα" του Δήμου Αγ. Αθανασίου με τη μέθοδο της υγειονομικής διάθεσης σε ιδιόκτητα αγροτεμάχια όπου μάλιστα είχαν πραγματοποιηθεί παράνομες δανειοληψίες.
Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Π. Δαϊκούδης και το Δημοτικό Συμβούλιο, πριν επιτρέψουν την ταφή των βιομηχανικών αποβλήτων στο Δήμο τους, θεώρησαν σκόπιμο να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικών και γι αυτό το λόγο απευθύνθηκαν στα δύο μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και ζήτησαν την άποψη ειδικών επιστημόνων.

Ένα όμορφο παιγνίδι έγινε στο Νέο Κεραμίδι, μεταξύ της νεανικής ομάδος του Εθνικού και του Αρωνά.





Ένα όμορφο παιγνίδι έγινε χθες το Νέο Κεραμίδι, μεταξύ της νεανικής ομάδος του Εθνικού και του Αρωνά.Το παιγνίδι ήταν πολύ καλό, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου και η ομάδα του Αρωνά,παρουσίασε καλά στοιχεία και ήταν ανταγωνιστική, μάλιστα προηγήθηκε στο σκόρ0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού ήταν η ομάδα που ξεχώριζε στο γήπεδο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Τελικό σκόρ 4-1 υπέρ του Εθνικού.

ΕΘΝΙΚΟΣ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ):ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Γ,ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , Χ'ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΤΑΚΟΣ, ΜΠΙΡΤΣΗΣ,ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ,
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ:ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ,ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Χ΄ΔΙΜΠΑΣ,ΚΕΛΕΡΟΓΛΟΥ,ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ :


ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σχετικά με το σύνδρομο αντιρατσιστικής υστερίας που έχει καταλάβει τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε ορφανά του Τσαουσέσκου) με αφορμή την ίδρυση τράπεζας αίματος και αιμοπεταλίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Νομό Πιερίας (σχετικός σύνδεσμος: http://lefteria.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8823.html?m=1), ερωτούμε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα και Ελληνίδα τα εξής:
  1. Υπάρχει όντως ρατσισμός στην Πατρίδα μας.....μήπως όμως στρέφεται κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ το γένος;
  2. Από πότε η αιμοδοσία ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ρατσισμός και φασισμός; Ας ανοίξουν οι σύντροφοι μια εγκυκλοπαίδεια για τον ορισμό των παραπάνω όρων!
  3. Με ποια επιστημονική μέθοδο απέδειξαν πως οι άνθρωποι δεν έχουν χρώμα και φυλή; Ωραία υπεράσπιση της διαφορετικότητας!
  4. Με πιο δικαίωμα προτρέπουν τον υπεύθυνο της αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Κατερίνης, τον οποίο και κατονομάζουν, και τους συλλόγους εργαζομένων να πράξουν την παράνομη ενέργεια της ακύρωσης τράπεζας αίματος, ενώ είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη να ιδρύει τράπεζα αίματος; Μήπως ζήλεψαν τις μεθόδους των ιδεολογικών τους πατεράδων του πρώην ανατολικού μπλοκ;
Αν το ζητούμενο είναι να σωθούν πρώτα οι λαθροέποικοι σε περίπτωση ανάγκης αίματος και αιμοπεταλίων, ας φτιάξουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δική τους τράπεζα αίματος μόνο για λαθρομετανάστες, σύμφωνα με το δικό τους δόγμα που είναι.....είσαι ξένος....ζεις....είσαι Έλληνας...πεθαίνεις.
Εμείς ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάντως επιλέγουμε να βοηθούμε πρώτα τους Έλληνες!
Σύντροφοι, περαστικά σας!

Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΠΑΡΖΟΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/8 ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ Κ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ... ΕΩΣ ΤΙΣ 23/8 ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ... 

Πιστός στην παράδοση και συνεπής στις κοινωνικές του υποχρεώσεις ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό την Κυριακή το απόγευμα, 19 Αυγούστου.



Πριν από το ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με τον ΠΙΕΡΙΚΟ (Κ-20)

Πιστός στην παράδοση και συνεπής στις κοινωνικές του υποχρεώσεις ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό την Κυριακή το απόγευμα, 19 Αυγούστου,πριν τον φιλικό αγώνα με τον ΠΙΕΡΙΚΟ(Κ-20). Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας Άγγελος του Αγίου Νικολάου, που ευχήθηκε στους παίκτες επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς.

Μπράβο!




Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα,
αξίζουν πολλά μπράβο στους πολιτικούς μας:
κατάφεραν να ρίξουν στο ναδίρ την οικονομία,
να ανεβάσουν στο ζενίθ την ανεργία,
να ρίξουν στο ναδίρ το εθνικό μας libido
και να ανεβάσουν σε πρωτόγνωρο ζενίθ
την εγχώρια και εισαγόμενη πορνεία!..


Από το βιβλίο του Γιώργου Πιπερόπουλουμε τίτλο
"Εμείς οι Έλληνες, ο Έρωτας & το SEX"

ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΘΕ ΑΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ




(Με αφορμή την 9μηνη απεργία των εργατών χαλυβουργών στην Ελευσίνα – αλήθειες και ψέματα)

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ο αγώνας των εργατών χαλυβουργών της Ελευσίνας, που ξεκίνησε πριν 9 μήνες, με απεργιακά αιτήματα να μη γίνουν απολύσεις,να μην περάσει η εκ περιτροπής εργασία,να μη γίνουν μειώσεις μισθών, δεν απασχόλησε ιδιαίτερα ειδησεογραφικά πάνελ και τηλεοπτικές συζητήσεις που κάλυψαν το θέμα ελάχιστα έως καθόλου,παρά τη μαχητικότητα, αγωνιστικότητα,διάρκεια και αντοχή που επέδειξαν οι απεργοί χαλυβουργοί.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟ...


ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ...

ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ...ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ.
ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΕΣ....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ.  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ,  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ....
ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ. ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΙΣΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ...ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ...ΚΕΝΑ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΦΕ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ....
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ.
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑΝ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΣΕΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ  ΜΠΟΡΕΙ. ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...
ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΙΚΡΕΣ, ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ"... ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΟΛΑ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ... ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ... 

*** ΣΤΙΣ  ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΜΕ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...

ΖΗΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ




ΡΕ ΤΙ ΓΚΟΛ......

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ PIERIA-GR.

PIERIA-GR.....ΕΙΣΑΙ ΠΑΘΟΣ..

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ




Το δελτίον επαγγελματικής ταυτότητος του μεγάλου δημιουργού στην εφημερίδα ''Οι Καιροί'' που εξέδιδε ο γιός του αρχηγού του
Λαικού Κόμματος Ντίνου Τσαλδάρη, Αθανάσιος (ο Πρόεδρος της BΟυλής 1990-1993).

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...