PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ "ΒΑΛΙΤΣΑΣ".


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

Σχετικά με τη χθεσινή νίκη - πρόκριση του Πανσερραϊκού κατά του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η ομάδα των Σερρών απέδειξε ότι η ελληνική περιφέρεια είναι πολύ ζωντανή και ότι με μια καλή διαιτησία μπορεί να κάνει θαύματα. Όπως και στον αγώνα - σκάνδαλο Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, το μεγάλο ζητούμενο δεν είναι η νίκη ή η ήττα μιας ομάδας αλλά το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, η εξυγίανση της διαιτησίας και του αθλητισμού. Το μήνυμα είναι: αν θέλετε το καλό της χώρας αφήστε τις δυνάμεις της ελληνικής περιφέρειας να αναπτυχθούν».

"Ναι στη συναίνεση"

«Από ένα μεγάλο άλμα στο κενό, προτιμώ ένα σταθερό βήμα στη λογική και η λογική υπαγορεύει να βρούμε κοινούς τρόπους να βγούμε από την κρίση» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό και πρόσθεσε πως είναι δύσκολο να κινηθεί κανείς έξω από το πλαίσιο που παρουσίασε ο κ.Καραμανλής.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από όλους τους αρχηγούς «σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, συναίνεση. Ενα πλαίσιο θέσεων», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και τόνισε «Αν το μελετήσει κανείς αυτό το πλαίσιο νομίζω ότι πολύ δύσκολα μπορεί να κινηθεί έξω από αυτό»,

«Ο πρωθυπουργός ομολογεί ότι χρειάζεται δυνάμεις, προτάσεις, σκέψεις και ιδέες. Όποιος κι αν ήταν πρωθυπουργός, ήταν υποχρέωσή μου να καταθέσω τις δικές μου προτάσεις. Η κρίση είναι σύνθετη, έχει κοινά συμπτώματτα με τη διεθνή κρίση αλλά και ιδιαιτερότητες για την ελληνική οικονομία», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης και ανέφερε πως κατέθεσε ένα υπόμνημα προτάσεων πέρα από αυτές που έχει καταθέσει στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών λέγοντας: «Όταν έχουμε μία δεσπόζουσα οικονομική κρίση και μία υποβόσκουσα κοινωνική κρίση, δεν νομίζω ότι το πιο βατό για να εξέλθουμε από την κρίση είναι να δημιουργήσουμε πολιτικό ζήτημα».

"Εχουμε επιλέξει το δρόμο της υπευθυνότητας"


"Εχουμε επιλέξει το δρόμο της υπευθυνότητας"

Το πλαίσιο για συναίνεση το οποίο συζήτησε με τους πολιτικούς αρχηγούς στις σημερινές του συναντήσεις, παρουσίασε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής σε μήνυμά του στον ελληνικό λαό.

Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αρνητική στάση των κομμάτων στο αίτημα για συναίνεση, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει τον δρόμο της υπευθυνότητας και πως κάθε κόμμα είναι υπεύθυνο για τις επιλογές και τις πράξεις του.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η κρίση γίνεται ολοένα και πιο έντονη και τόνισε ότι το υπέρογκο, όπως το χαρακτήρισε, δημόσιο χρέος που κληρονόμησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν δίνει περιθώρια ευελιξίας. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι απαιτούνται 12 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για τους τόκους, ενώ είπε ακόμη ότι το χρέος είναι απειλή για την οικονομική σταθερότητα της χώρας μας.

ΚΑΖΟ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ...!!!




ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ !


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΡΙΑΛ "ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ-Π.ΠΑΜΤΕΛΕΗΜΩΝΑ-, ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ.

Στη φωτογραφία ο διακεκριμένος σκηνοθέτησ των επιτυχιών Κ. ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ, ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος και ο Λευτέρης Μωυσιαδης.

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...


Την πολιτική ευθύνη για την απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού ανέλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας, ωστόσο πρόσθεσε πως έκρινε ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί.
ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΘΕ "ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ" ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ...
ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ...

Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ..."
ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ...ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...


Την «ξυπόλητη ντίβα» από το Πράσινο Ακρωτήρι υποδέχεται στις 11 Μαρτίου η Αθηνών Αρένα (Πειραιώς 166). Η Σεζάρια Έβορα επέλεξε τη χώρα μας για να ξεκινήσει τη νέα περιοδεία της

ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ...!



Νέες τιμές διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Ράχες Μαλλιακού-Κλειδί Ημαθίας θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όπως ανακοίνωσε η παραχωρησιούχος εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ.
Στον σταθμό διοδίων Λεπτοκαρυάς, οι τιμές παραμένουν σταθερές για τα δίκυκλα στα 1,60 ευρώ.
Για τα ΙΧ αυτοκίνητα αυξάνονται από 2,20 σε 2,30 ευρώ, για τα οχήματα ώς και με τέσσερις άξονες από 5,60 σε 5,80 ευρώ και για τα μεγαλύτερα από 7,80 σε 8,10 ευρώ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ...


Η ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ...
ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ?
....ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ...