PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ PIERIA -GR...

Ελένη Ευαγγελάτου - Ζέτα Θεοδωροπούλου



Πετρούλα Κωστίδου

Αντζελίνα Θεοδώρου

Κατερίνα Μαράτου

Νάντια Στάμου

Στέλλα Παπανικολάου

Κατερίνα Στικούδι

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έφη Κυριάκου

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ SEXY

Στο στάδιο Orleans Arena στο Las Vegas πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Lingerie Bowl ένα mini-game σχετικά με το Αμερικανικό Ποδόσφαιρο, όπου δύο ομάδες κοριτσιών φορώντας τα εσώρουχα τους.Φέτος η ομάδα του Λος Άντζελες.....φορούσε τα μαύρα εσώρουχα και αυτή της Φιλαδέλφεια, τα λευκά.

lingirie football
lingirie football
lingirie football
lingirie football
lingirie football
lingirie football
lingirie football
lingirie football

Ένας νέος ηγέτης γεννήθηκε. Το όνομα του Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης.


Ένας ηγέτης που έρχεται να προστεθεί στους προγενέστερους ηγέτες που υπηρέτησαν ετούτο τον τόπο.
Στέκεται επαξίως δίπλα στον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή, τον Κωστάκη τον κουρασμένο, τον Κινέζο τον μακέτο, τον Μπένι τον μισθοφάγο και άλλους πολλούς.

Διεθνείς δράσεις αλληλεγγύης

ΔΕΙΤΕ..

Σφοδρή επίθεση Παπούλια κατά Σόιμπλε , αλλά και κατά Ολλανδών και Φιλανδών... Σφοδρή επίθεση Παπούλια κατά Σόιμπλε , αλλά και κατά Ολλανδών και Φιλαν


Κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του ο υπουργός εθνικής άμυνας Δ.Αβραμόπουλος,μιλώντας προς τους αξιωματικούς μας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τους Ευρωπαίους και τον Σόιμπλε, στέλνοντας μήνυμα στους "εταίρους" μας. "Δεν δέχομαι να...



λοιδορείται η πατρίδα μου από τον κ.Σόιμπλε.Ποιος είναι ο κ.Σόιμπλε;Ποιοι είναι οι Ολλανδοί;Ποιοι είναι οι Φινλανδοί.Εμείς πάντα είχαμε την περηφάνια να υπερασπιστούμε ,όχι μόνο τη δική μας ελευθερία αλλά και την ελευθερία ολόκληρης της Ευρώπης" είπε ο Κάρολος Παπούλιας.Ας ελπίσουμε πως το παράδειγμα του προέδρου θα το ακολουθήσουν και άλλοι ,όπως για παράδειγμα ο κ.Βενιζέλος που έρχεται συχνά σε επαφή μαζί τους.
Το πρωί να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε παραιτηθεί από τον μισθό του...

λέει ο Ντερμπεντέρης, αλλά όταν Μέρκελ και Σαρκοζί βρίζαν τον Παπανδρέου για το δημοψήφισμα, τον έβριζε κι αυτός μαζί τους...


Αυτοί θα μας ζητήσουν να μεταθέσουμε, όχι μόνο τις εκλογές, αλλά και τις εποχές, το καλοκαίρι"
, είπε έξαλλος για τους Γερμανούς ο Ντερμπεντέρης.
"Θέλουν να μας επιβάλλουν κυβέρνηση Βερολίνου. Λύσεις που...

θυμίζουν Κατοχικά πράγματα" , συμπλήρωσε.
Τώρα θυμήθηκε να εξεγερθεί κατά των Γερμανών. Όταν ο Παπανδρέου τόλμησε να πει δημοψήφισμα και τον πλακώσαν στις γρήγορες, έβριζε κι αυτός χυδαία τον πρωθυπουργό της χώρας του, συντασσόμενος με τους Μερκοζί και λέγοντας πως ο Παπανδρέου ντρόπιασε τη Ελλάδα.
Τώρα ξεστραβώθηκε και βλέπει τους εκβιασμούς και το γερμανικό βούρδουλα και μιλάει για νέα Κατοχή! ...

"Τώρα, τι συνέβη μέσα σε μια μέρα και 'κει που μου λέγαν, "ό,τι πεις πρόεδρε" , ξαφνικά αλλάξαν γνώμη, δεν ξέρω.


Κι ούτε θέλω να το ψάξω
" , είπε στενοχωρημένος στον Παπαδάκη, ο πρόεδρος Χέρι-Χέρι.
Και φιλεύσπλαχνος, όπως είναι και πολύ δημοκρατικός, τους...

χαρίζει και τις έδρες. "Δεν πρόκειται" , είπε, "να ζητήσω από το Βορίδη και το Γεωργιάδη τις έδρες πίσω" .
Προχθές έλεγε άλλα, αλλά δεν έχει σημασία...

Στη βουλή βλέπουν μπάλα... Στη βουλή βλέπουν μπάλα...

Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν ανέκαθεν μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη


Τώρα αν η Κυψέλη είναι Μακρακώμη ή Κοζάνη, αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Η Γλυφάδα και, ενίοτε, το Κολωνάκι γίνονταν συχνά οι όχθες του Ιορδάνη ποταμού για να ξεπλύνει από πάνω της τον...

-κακώς εννοούμενο- επαρχιωτισμό της.

Ο Καββαδίας λέει ότι το ψαρόλαδο δε βγαίνει ποτέ από τη σάρκα του ναυτικού. Το ίδιο και ο επαρχιωτισμός για την Άννα Διαμαντοπούλου. Ακόμα κι αν είναι λεπτομερώς επικαλυμμένος από ένα σκούρο γκρι ή μαύρο ταγιέρ Dolce and Gabbana.

Στα πολιτικά σαλόνια και στους κλειστούς οικονομικούς κύκλους εισέπραττε πάντοτε τα επιτιμητικά βλέμματα, άλλοτε φευγαλέα και άλλοτε επίμονα. Τα χρόνια των Βρυξελλών και η σχετική απόσταση από την ελληνική πραγματικότητα δεν άλλαξαν και πολύ την εικόνα της. Για τους αδαείς, είναι η γυναίκα που θα πατήσει επί πτωμάτων για ν’ ανέβει ψηλά. Γι’ αυτούς που την ξέρουν λίγο καλύτερα, μοιάζει με γυναίκα εργολάβου, σε ελληνική κωμόπολη, διαμένουσα σε ροζ μεζονέτα με οπωσδήποτε τρία χαρακτηριστικά στον οικιακό εξοπλισμό της: ένα χαλί από τη Δέσποινα Μοιραράκη, μία πλαστική καρέκλα από τη Βιργινία Βεντουράκη και έναν πίνακα του Άντι Γουόρχολ, αγορασμένον από την υπαίθρια αγορά της Αγίας Βαρβάρας. Γι’ αυτούς που την ξέρουν πολύ καλά, είναι όλα τα παραπάνω.

Από σήμερα όμως η Άννα Διαμαντοπούλου αποφάσισε να κάνει μία καινούρια αρχή. Να ξεκολλήσει -μία και διά παντός από πάνω της- το δέρμα του επαρχιωτισμού. Όπως το φίδι που ξυπνάει νωρίς από τη χειμερία νάρκη του και αποφασίζει ν’ αλλάξει δέρμα, κάνοντας τη σχετική υπέρβαση: “Καλός ο Gianfranco Ferre, αλλά o Αlexander Μcqueen έχει άποψη”.

Η Άννα Διαμαντοπούλου από σήμερα ονομάζεται Άννα Μαρία Δια- ΜΟΝΤΙ- πούλου.

- Άννα Μαρία, γιατί αποδεικνύεται στην πράξη βασιλικότερη του βασιλέως Παπαδήμου. Για την εν λόγω υπουργό με τις αρρωστημένες φιλοδοξίες, η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να αρκεστεί στο ρόλο του οργάνου που θα επικυρώνει απλώς και εκ των υστέρων, την εφαρμογή του νέου Μνημονίου.

- Δια –ΜΟΝΤΙ- πούλου, γιατί ο Μάριο Μόντι –αγάπη μου- είναι Ιταλός τεχνοκράτης και όχι επαρχιώτης ταμίας όπως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ή ο Δημήτρης Χορν (στη βλακωδέστερη εκδοχή του) στο “Μια ζωή την έχουμε”.

H Άννα Μαρία Δια – ΜΟΝΤΙ –πούλου απειλεί κιόλας. Αν δεν εφαρμοστεί μέχρι το τελευταίο “και” το Μνημόνιο 2, η Ελλάδα θα ξαναγυρίσει στη δεκαετία του ’50.

Η Ελλάδα όμως ήδη, εδώ και δύο χρόνια, βροντοφωνάζει “Ευτυχισμένο το 1950”.

Επί των ημερών (και των έργων) της Άννας Μαρίας Δια-ΜΟΝΤΙ-πούλου:

- H κόρη μου η Βασιλική, που πάει στη δευτέρα δημοτικού, μου ζητάει κάθε εβδομάδα να της αγοράζω ένα πακέτο χαρτί Α4, προκειμένου η δασκάλα της να μοιράζει τις σημειώσεις και τις ασκήσεις των μαθημάτων σε φωτοτυπίες. Το σχολείο δεν έχει χρήματα να αγοράσει ούτε χαρτί.

- Στο ίδιο σχολείο, τα παιδιά του ολοήμερου τρώνε μέσα σε ένα προκάτ, κάτι ανάμεσα σε κοντέινερ και στρατιωτικού τολ, λίγο μετά το τέλος του Εμφυλίου.

- Ο γιος μου ο Θοδωρής, που πάει στην τρίτη γυμνασίου, δεν έχει ακόμα βιβλία (κι ας κοντεύει να τελειώσει ο Φλεβάρης) στα Νέα Ελληνικά και στη Βιολογία και τα βιβλία αυτά δεν πρόκειται να διανεμηθούν μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.

- Στο ίδιο γυμνάσιο, διοργανώνονται ήδη συσσίτια για ογδόντα μαθητές, που οι γονείς τους (επί των ημερών της Άννας Μαρίας Δια –ΜΟΝΤΙ – πούλου πάντα) έχασαν τη δουλειά τους και αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και ένα γεύμα την ημέρα.

- Η κόρη μου, η Νικολέτα, που πάει στη δευτέρα Λυκείου, προσπαθεί επί ματαίω εδώ και τέσσερις μήνες να πείσει τη διευθύντρια του σχολείου της να κάνουν σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό και η απάντηση που παίρνει πάντα είναι “δεν προβλέπεται από το υπουργείο”. Και σε ξαναρωτώ, Άννα Μαρία, για πολλοστή φορά το αυτονόητο: Αν δεν κάνουν ΣΕΠ οι μαθητές στη δευτέρα λυκείου, πότε θα κάνουν;

- Στο ίδιο λύκειο, οι τριακόσιοι πενήντα γονείς δίνουμε ό,τι μπορεί ο καθένας μας για να συνεχίσουν να ζουν στο υποθηκευμένο σπίτι τους η Χριστιάνα και η μητέρα της.

Βλέπεις, εγώ είμαι πολύ συγκεκριμένος. Μπορείς να γίνεις κι εσύ λίγο πιο συγκεκριμένη όταν λες ότι "από σήμερα έως τον Ιούνιο έχουμε να κάνουμε τόσα πολλά που αν δεν γίνουν με δική μας ευθύνη, δε θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για την Ελλάδα";




Θα αναγγείλλει την ίδρυση νέου κόμματος; ...


Αίσθηση προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ πως αύριο, μετά την συνέντευξη Λοβέρδου για την πολιτική του πλατφόρμα και πριν την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου η Λούκα Κατσέλη!

Πιο συγκεκριμένα, η...

διαγραφείσα βουλευτής του Κινήματος, δίνει συνέντευξη Τύπου για το μνημόνιο, ωστόσο είναι σίγουρο πως εφόσον ερωτηθεί, θα ανοίξει τα χαρτιά της για το μέλλον της και δη για το κόμμα που σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται, είναι έτοιμη να ιδρύσει.

Η ίδια πάντως, έχει παραμείνει σιωπηλή από την αιματηρή ψηφοφορία της Κυριακής, εν' αντιθέσει με τον Χάρη Καστανίδη που είναι λαλίστατος.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Μισό "ναι" στο δάνειο

"Το πιο αξιολύπητο πρόσωπο", είπε στη ΝΕΤ για τον Σαμαρά ο Τσίπρας.


"Έκανε τις κόκκινες γραμμές κόκκινες κορδέλες, και... τώρα κάνει γαργάρα τις εκλογές".
Ο Μιχελάκας συγγράφει αυτή την ώρα την απάντηση ...

Η ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΛΙΑΝΑ...


Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Παπούλιας


Η απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια να παραιτηθεί από την μηνιαία αποζημίωση του έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις αλλά και ανησυχίες τόσο στους κόλπους της πολιτικής, όσο και της Εκκλησίας.

Σήμερα ο...
Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ, αποκαλύπτει πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έτριβε τα μάτια του όταν διάβασε ότι οι Μητροπολίτες αμείβονται με 4500 ευρώ το μήνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αλήθεια είναι ότι ο Μακαριότατος παίρνει καθαρά στο χέρι του 1920 ευρώ κάθε μήνα.

Όσο για τους Μητροπολίτες, οι καθαρές αποδοχές τους φτάνουν τα 1600 με 1700 ευρώ το μήνα Το έχει αποκαλύψει άλλωστε και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος πριν από λίγο καιρό από άμβωνος, λέγοντας πώς οι αποδοχές του είναι κάτι παραπάνω από 2000 ευρώ το μήνα μεικτά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό πως παραιτείται από την μηνιαία αποζημίωση του αλλά δεν τον ακολούθησαν άλλοι ιεράρχες...

«Οι Γερμανοί με το μνημόνιο αναγνωρίζουν το χρέος τους προς την Ελλάδα»...


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά και στην ευρωπαϊκή ηγεσία εξαπέλυσε ο Μανώλης Γλέζος, σημειώνοντας ότι... «τις αποφάσεις για τη χώρα δεν τις λαμβάνει η κυβέρνηση αλλά κάποιοι τεχνοκράτες και ξένοι πολιτικοί», ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει σοβαρό έλλειμμα στοιχειώδους δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στη νέα δανειακή σύμβαση, τα μέτρα της οποίας υπερψηφίστηκαν από το ελληνικό κοινοβούλιο την Κυριακή, ο κ. Γλέζος υπενθύμισε με νόημα ότι «τα δάνεια του 1825 η Ελλάδα τα αποπλήρωσε πριν από 12 χρόνια» κάνοντας λόγο για πολυετή δέσμευση του ελληνικού λαού, ενώ τόνισε ότι «όσο δανειζόμαστε θα είμαστε υπόδουλοι της Γερμανίας με αυτού του είδους τα τοκογλυφικά δάνεια».

«Η επιθετικότητα των Γερμανών και το άρθρο του μνημονίου που προβλέπει για το μη συμψηφισμό των χρεών αποτελούν άμεση αναγνώριση του γερμανικού χρέους προς την Ελλάδα» δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, αναφερόμενος στις γερμανικές αποζημιώσεις.

Τέλος, ο κ. Γλέζος τάχθηκε υπέρ ενός εσωτερικού δανείου, σημειώνοντας παράλληλα ότι πρέπει να γίνουν εκλογές. «Η εξουσία να περάσει στα χέρια αυτών που έχουν τη νωπή λαϊκή εντολή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η νέα ακροδεξιά στα "βήματα" του Λάσκαρη! Δοξάστε τον "συνδικαλιστή" υπουργό με τα πολλά πτυχία (;)!

ΔΕΙΤΕ..

ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ...ΣΤΑΣΟΥ.......

Οι Φωτογραφίες Των Υπευθύνων Των Επεισοδίων Που Επισκίασαν Την Απίστευτα Μεγάλη Διαδήλωση Στο Κέντρο Της Αθήνας.Δείτε Ποιοί Είναι...

στην ΝΔ οι Βορίδης – Γεωργιάδης

Και επίσημα στην ΝΔ οι Βορίδης – Γεωργιάδης

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...

Ο Μνημονιακός ΑντωνοΓιωργάκης!

Δεν πωλείται!

Στο «σφυρί» 25 βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εργατικής Εστίας- Άστεγα 2000 βρέφη στις εργατικές συνοικίες

Τι θα ισχυριστεί αυτό το μπατσοκάθικο; Ότι του επιτέθηκε ο 90χρονος ήρωας της Αντίστασης;

Ποιο είναι το κωλόπαιδο που έχει αρπάξει τον Μανώλη Γλέζο από το λαιμό;

Ποιο είναι αυτό το φασισταριό που σηκώνει το κουλό του για να χτυπήσει τον Μανώλη Γλέζο;

Αντωνάκης, Πολιτικός Χειμώνας. αν ο Αβέρωφ είχε off, αυτός έχει auto.

Δύο μήνες αμείβονταν στο πολιτικό γραφείο Πάγκαλου, χωρίς να έχουν αντικείμενο εργασίας..!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..

Ο Θάτσι δίνει μαθήματα καλής συμπεριφοράς!!!

Παραλίγο να πνιγεί στον αέρα η Όλγα Τρέμη!

Επί δυο λεπτά δεν μπορούσε να εκφωνήσει τις μνημονιακές ειδήσεις...

"Με συγχωρείτε κυρίες και κύριοι, έτρεχα και λαχάνιασα" είπε για να εξηγήσει τι συμβαίνει

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ...

θέλεις ξύρισμα !!!