PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008

O KYRIOS ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ


ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ;


ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ κακό της κεφαλής του. Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ έθεσε τον βουλευτή Αρκαδίας Πέτρο Τατούλη, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σε σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα, ο Κ. Καραμανλής του γνώρισε ότι "ο βουλευτής κ. Πέτρος Τατούλης τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδος Νέας Δημοκρατίας". Πάλι στους 150+1 η ΝΔ. Ακολούθησε η διαγραφή και από το κόμμα.


ΕΙΠΑΜΕ: Καλόπιστη κριτική, καμπανάκια, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Η αναπαραγωγή ενός θέματος, συντηρεί το θέμα στην επικαιρότητα. Ως πότε; Κι εδώ πλέον τίθενται πολλά ερωτήματα. Μετά την παραίτηση Ρουσόπουλου, που ήταν «πρόβλημα» για αρκετούς Νεοδημοκράτες, μήπως στόχος είναι μόνον ο πρωθυπουργός; Υπάρχει κάτι πίσω από τον Αρκά; Ποιος και γιατί; Τα είχαμε γράψει αυτά και μάλιστα υπήρχε η «διαβεβαίωση» του ΣΜΠΙΡΟΥ ότι θα είχε διαγραφεί παραμονές της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά με την ομιλία του πήρε ...παράταση.


ΜΗΠΩΣ την έβαλε την τρικλοποδιά ο Καραμανλής, όταν πρόσφατα δήλωσε, ότι δε βάζουμε φίμωτρο σε κανέναν αρκεί να μην υπερβεί τα όρια, κάτι που δεν «έπιασε» ο Τατούλης και την πάτησε;


ΤΑ BLOGSαπό το πρωί της Δευτέρας μετά τη συνέντευξη στο ΕΘΝΟΣ «αναρωτιόνταν» αν έχει κότσια ο Καραμανλής, να διαγράψει τον Τατούλη για αυτά που ξανά-είπε... Αποδείχθηκε ότι έχει κότσια τελικά.