PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρόβλημα του Άρη...








Δεν έχει ιδέα, λέει, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, για το ποια θα είναι τα μέτρα. Παρ' όλα αυτά όμως, θα τα ψηφίσει!
Σύμφωνα με ... τον «Βηματοδότη», ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Τα μέτρα τα στηρίζω, αλλά, ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημά μου; Στηρίζω μέτρα που δεν ξέρω ποια θα είναι. Πώς γίνεται αυτό;»... 

Γλώσσα λανθάνουσα (BINTEO)..




Εν τη ρύμη του λόγου του, ο Αλέξης, από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού, είπε:
«Τώρα λένε τους φταίει ο Τόμσεν. Οι άλλοι είναι...

Μειωμένες κατά 500 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις ΦΠΑ το 2012...




Υστέρηση 713 εκατ. ευρώ καταγράφει ο στόχος για τα έσοδα από τον ΦΠΑ στο 8μηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2012.

Συγκεκριμένα, το Δημόσιο ανέμενε στο ...

Στο έλεος του θεού οι μαθητές: Τέλος στα σχολικά δρομολόγια! ...




Την απόφασή τους να σταματήσουν τα δρομολόγια των μαθητών ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες πούλμαν, εξαιτίας των παλιών οφειλών που δεν καταβάλλει το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, παρά τις ...

Εξειδικευμένη Προπόνηση : ONE ON ONE




Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που απέσπασε το πρόγραμμα, η δημιουργία  των  πρώτων τμημάτων εξειδικευμένης  προπόνησης   ΄΄ΟΝΕ ΟΝ ΟΝΕ ΄΄ είναι γεγονός. Οι εγγραφές συνεχίζονται και παρουσιάζονται με νέο Flyer.





Ο Πάγκαλος ανάβει -πάλι- φωτιές...




Με άρθρο του υπό τον τίτλο «Ένα σύγχρονο κίνημα τραμβούκων», που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής» ο Θεόδωρος Πάγκαλος έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά.

«Τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά διοργάνωσαν...

Τα μέτρα αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη ...




Προτού ακόμη οριστικοποιηθούν και ανακοινωθούν τα νέα οικονομικά μέτρα οι επιπτώσεις τους στον πολιτικό χάρτη της χώρας είναι ήδη ορατές. Το πολιτικό κόστος που θα επωμιστούν τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση δείχνει...

Κατρακύλησαν μέχρι 80% οι τιμές στις άδειες των ταξί...




Στο 20% της τιμής που είχαν πριν από μερικά χρόνια πωλούνται σήμερα οι άδειες των ταξί σε όλη την Ελλάδα καθώς χιλιάδες αυτοκινητιστές επιθυμούν να βγουν από το επάγγελμα.

Οι ...

Τι κάνουν οι παρουσιαστές στα διαλείμματα; (BINTEO)..







Ξεκαρδιστικό είναι το video που δείχνει πώς δύο παρουσιαστές του Chicago WGN News anc περνούν την ώρα τους μέχρι να ξαναβγούν στον αέρα! Οι δύο δημοσιογράφοι, Robert Jordan και Jackie Bange, γνωρίζονται και... συνεργάζονται αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουν αναπτύξει έναν κοινό κώδικα...

«Δεν έχουμε ανάγκη από νέα κόμματα» (BINTEO)...




Για το πολιτικό μέλλον του Ανδρέα Λοβέρδου, αλλά και για τις δικές του βλέψεις ρωτήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η άποψή μου είναι ότι... αυτή τη στιγμή το ζητούμενο για τη χώρα και το λαό μας δεν είναι καινούργια κόμματα».

Σαμαράς: Η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τι τραβάει ο κόσμος



Τρελαίνομαι για τις "αυθόρμητες" δηλώσεις που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς με ύφος μαγκιόρου στην κάμερα της...
ΕΡΤ. Σεπτέμβριος 2011

Κάτω τα ξερά σας από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας!

Μ΄ έβαζε να βλέπω Λαζόπουλο...

Με το πετρέλαιο θέρμανσης στα ύψη… να ξεκινήσουν και κατασχέσεις και δεν τους σώζει κανένας! Ούτε δικαστής, ούτε μπάτσος, ούτε πολιτικό κόμμα!









Απεργία!

Απεργία!

Τα πάντα...

Αλλάξτε τους τα φώτα!

"Μνημόνιο" (φαγκότο) Πεινασμένοι - μια Χορηγία του ΔΝΤ




...αυτόν τον ελεεινό ψεύτη ψηφίσατε ηλίθιοι Έλληνες!



Χάρρυ Κλυνν
Αυτόν τον μπαρούφα, αυτόν τον ελεεινό ψεύτη ψηφίσατε ηλίθιοι Έλληνες!

ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ...

ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ...

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ..

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ: Η ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012



ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ– ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2011.
ΜΙΣΘΩΣΗ2 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ.
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ «ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ».

- Απολογισμός2011: Μόλις στα τέλη Σεπτεμβρίου 2012ήρθε προς έγκριση από το Δ.Σ. Δίου –Ολύμπου ο απολογισμός - ισολογισμός του2011.

Οι ερωτήσεις και παρατηρήσεις μας στράφηκαν κυρίως στη διαφαινόμενη δυστοκία είσπραξης ποσών που οφείλονται στον Δήμο, είτε από προβλεπόμενα έσοδα του 2011, είτε κυρίως από οφειλές παρελθόντων ετών(αγγίζουν τα 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ βεβαιώθηκαν και εισπράχθηκαν μέσα στο 2011 μόλις…1.900ευρώ!), αλλά και σχετικά με τους κινδύνους που ενδεχομένως υπάρχουν από τις οφειλές του Δήμου προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς.

Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Πιερίας :


 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Πιερίας ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 24Σεπτεμβρίου 2012 αρχίζουν τα μαθήματα χορού για την περίοδο 2012-2013.
Θα λειτουργήσουν τμήματα διδασκαλίας παραδοσιακών χορών της Ηπείρου αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας,παιδικό και ενηλίκων. Τα τμήματα θα έχουν ως εξής:

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Πιερίας καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους ξανά στον αγώνα και στους δρόμους στην 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 26/09/2012 και στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο της πόλης μας στης 10 το πρωί.


Φίλες& Φίλοι


Επί δυόμιση χρόνια κόβονται και ξανακοβονται μονομερώς μισθοί, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα στο όνομα του χρέους της Ελληνικής οικονομίας και κανένας από τους κυβερνώντες δεν σκέφτηκε τον Έλληνα πολίτη που στενάζει στη φτώχια και στην ανέχεια , κανένας από τους τοκογλύφους της Ε.Ε και του ΔΝΤ με συνεργάτες την εκάστοτε Κυβέρνηση δεν σκέφτηκε ότι πίσω από κάθε περικοπή που κάνουν από μισθούς συντάξεις κοινωνικά επιδόματα για να πλουτίσουν περισσότερο αυτοί και το συνάφι τους υπάρχουν άνθρωποι ,άνθρωποι με αξιοπρέπεια και με περηφάνια,οικογενειάρχες που σήμερα αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο,αδυνατούν να πάνε σε ένα γιατρό, αδυνατούν να πάνε ένα κομμάτι ψωμί στα παιδιά τους, όταν οι ουρές στα συσσίτια καθημερινά αυξάνονται, αυτοί όλοι οι πρωην και νυν κυβερνώντες πανηγυρίζουν ότι σώνουν την Ελλάδα, πρέπει να πάρουν το μήνυμα από την Ελληνική κοινωνία ότι η μέρες τους τελειώνουν ότι ο λαός δεν τρωει άλλο παραμύθι και το πρώτο μήνυμα θα το πάρουν την Τετάρτη 26/09/2012 με την συμμετοχή στην απεργία και την παρουσία όλων στο Εργατικό Κέντρο .

Φίλες& Φίλοι
ΈΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Να προστατεύσουμε τα κοινωνικά δικαιώματα,τους εργατικούς και δημοκρατικούς θεσμούς.
Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική κυβέρνησης και τροΐκανών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ




Για την Ε.Γ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας
ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΥΡΙΝΙΔΗΣ
Πρόεδρος του τμήματος

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ...

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΚΟΤΙΝΑΣ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΕΚΑΒ : ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ





ΤΟ2011 ΣΕ 700.000
ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΤΟ 2012
ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ;;;

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, στο χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ, πραγματοποιήθηκε η 11η διάθεση αγροτικών προϊόντων από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.



Image

Διάθεση 150-200 τόνων πατάτας μέσω συμφωνίας ανάμεσα σε παραγωγό και πολίτες του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» στην Κατερίνη, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διάθεση του προϊόντος με προσυμφωνημένη τιμή 0,30 € το κιλό!
Φωτογραφίες του άρθρου είναι από τη διάθεση φακής στο πάρκινγκ των δικαστηρίων Κατερίνης (22.09.2012).


Image
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, στο χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ, πραγματοποιήθηκε η 11η διάθεση αγροτικών προϊόντων από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Διατέθηκαν συνολικά 9,5 τόνοι ελληνικής φακής ποικιλίας «Αθηνά» σε 1.000 περίπου οικογένειες, προς 1,5 € το κιλό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ- ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 70-67



ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ.
ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9/2012 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 70-67.
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 20/10/2012 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Νέο τύπο φοιτητικής ταυτότητας ενέκρινε το υπουργείο Παιδείας για τους φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.



Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη δωρεάν έκδοση της νέας φοιτητικής ταυτότητας θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση http://academicid.minedu.gov.gr., το νέο «αδιάβλητο» σύστημα που παρουσίασε το υπουργείο.


Η νέα ταυτότητα, την οποία θα παράγει ανάδοχος που έχει επιλεγεί με διεθνή διαγωνισμό, είναι πιο ανθεκτική, ενσωματώνει μέτρα κατά της πλαστογραφίας, ισχύει για όλα τα χρόνια της φοιτητικής ιδιότητας και επιπλέον καλύπτει πολλαπλές χρήσεις, πέρα από το φοιτητικό εισιτήριο (πάσο).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ..

Ριζοσπαστικες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα ...



«Κληρώνει στο 30» για τις ανατροπές στη φορολογία εισοδήματος καθώς το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει μείωση στο 30% του ανώτατου φορολογικού συντελεστή για μισθωτούς και συνταξιούχους, επιβολή ενιαίου φόρου 30% για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις και...

ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου...




Είναι πολλά τα λεφτά, κύριοι.
Δεν είναι λίστα μέτρων, είναι λίστα...τιμωρίας.

Δεν υπάρχει τηλεφώνημα στην Λαγκάρντ ..





Στο κυβερνητικό επιτελείο ψάχνουν για το … βαθύ λαρύγγι του Μαξίμου

Κατηγορηματικά διαψεύδουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές την πληροφορία που κάνει λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με την Κριστίν Λαγκάρντ.
Όπως...
τονίζουν οι ίδιες πηγές ο κ. Σαμαράς έχει να μιλήσει με την κυρία Λαγκάρντ εδώ και περίπου έναν μήνα. Στο Μέγαρο Μαξίμου πάντως ψάχνονται για τους διαρροείς της δήθεν είδησης και αναρωτιούνται για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται...