PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Προσπαθώ να κάνω ρήξη με το παρελθόν» (BINTEO)...




Δεν θα παραστεί την Τρίτη, στην συνάντηση Βενιζέλου...
«Η ρήξη με το παλιό....πρέπει να είναι απόλυτη, οριζόντια και κάθετη» υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.
Ξεκαθάρισε πως...

Χαμός στο Facebook με διαφήμιση αναψυκτικού...





Η θεωρία της εξέλιξης συναντά ακόμα και σήμερα πολλούς φανατικούς εχθρούς στις ΗΠΑ που υπερασπίζονται με πάθος τη θρησκευτική εκδοχή περί δημιουργίας του κόσμου.

Η ανάρτηση στην... επίσημη σελίδα Facebook του αναψυκτικού Dr. Pepper της παραπάνω εικόνας προκάλεσε την οργή λοιπόν των θρησκόληπτων αμερικανών που έσπευσαν με απανωτά σχόλια να εκφράσουν το θυμό τους για την επιλογή της εταιρείας.

Η συζήτηση έχει πάρει φωτιά και από τις δύο πλευρές, με την εικόνα να έχει δεχτεί περισσότερα από 3.500 σχόλια μέχρι αυτή την ώρα.





















Υπό κατάρρευση το ελληνικό σύστημα ασφάλισης...




Τον κώδωνα του κινδύνου για επικείμενη κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα εξαιτίας των μέτρων λιτότητας, της διογκούμενης ανεργίας και ...

Και σε ιταλικό περιοδικό οι τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ...




Το περιοδικό "Chi" θα αφιερώσει 26 σελίδες στη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, δεύτερου στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας, με τον τίτλο "Η Βασίλισσα είναι γυμνή" στο εξώφυλλό του.

"Είναι μια...

Αντώνη πρόσεχε! Θα καείς...




"Ξαναχτύπησε", μέσω Τweeter  ο Νίκος Νικολόπουλος, στέλνοντας νέο μήνυμα στην ηγεσία της ΝΔ.

"Όσοι διαγράφουν, βγάζουν τις... "κολόνες" της ΝΔ, την κάνουν ετοιμόρροπη. Αν δεν τον αντιλαμβάνονται θα γίνουν παρανάλωμα στην κοινωνική φωτιά", γράφει ο Νικολόπουλος, με προφανή αποδέκτη του "τιτιβίσματος" τον Αντώνη Σαμαρά...

Oλες οι φωτογραφίες της γυμνής πριγκίπισσας...





Το γύρο του κόσμου κάνουν από το πρωί οι γυμνές φωτογραφίες της Δούκισσας Catherine, που δημοσίευσε το γαλλικό περιοδικό “Closer”. Οι λήψεις είναι από ...

Εχετε ξαναδεί τέτοιο κλιματισμό σε ασανσέρ; Το έχει η πρυτανεία στο ΑΠΘ! ...





Τουλάχιστον "ασυνήθιστη" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η "πατέντα" στο ασανσέρ της πρυτανείας στο ΑΠΘ!
Δείτε τις... φωτογραφίες...

"Θα πούμε το νερό νεράκι" (ΒΙΝΤΕΟ)...




Το νερό νεράκι θα πουμε, είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ξενάγηση του στα περίπετρα της ΔΕΘ και την ώρα που βρισκόταν στο...

Συγκυβέρνηση σε απόγνωση ...




Όπως λέμε νοικοκυρές. Στο πάνελ της ΕΤ-3, Τζάκρη ( ΠΑΣΟΚ) Ορφανός (ΝΔ), Μανώλης (Καμμενος ), Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ).
Ξεσπάθωσε η Τζάκρη , αφού έκανε για ώρα υπομονή με τον Ορφανό, που ξέχασε πως τώρα είναι συνεταίροι και της έλεγε για τα μνημόνια που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ.
- Τώρα θα πληρώσετε και εσείς το μάρμαρο. Περιμένετε και...

Με στόχο την Ευρωβουλή (?)...




Μεγάλες βλέψεις φέρεται να έχει για τον εαυτό της η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Η τελευταία, νέα και φέρελπις, με...

Ρ.Παπαδάκης: Αντέχω τον πόνο από τον καρκίνο μου, δεν αντέχω τον πόνο του λαού μου...



crime.gr
Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός δικαστή. Ο Ρούσσος Παπαδάκης άφησε άναυδο το ακροατήριο την ώρα που προσφωνούσε τον Κον Μπεντίτ.

«Πρέπει να είμαστε ήρωες και όχι...

Κ.Μητσοτάκης :«Και τι έγινε αν διαγράψουμε 100 συνδικαλιστές;»...




«Δεν θα χάσει η Βενετία βελόνι αν φύγουν και 100 άτομα προκειμένου να μην αλλοιωθεί η φυσιογνωμία και η πολιτική του κόμματος»...
είπε ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm, με αφορμή τη ...

Tι σου κάνω τώρα;

Ομιλία του Πάνου Καμμένου στην ΔΕΘ




Πολιτική διαφήμιση ΔηΜαρ - τον Μπέζο!




Ο Π.Καμμένος για το ΕΣΡ, τον ALHPA, το MEGA και τις εφημερίδες...




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Γ. Σγουρος κανει (περιεργες) απευθειας αναθεσεις και για τη ...δακοκτονια!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Γ. Σγουρος κανει (περιεργες) απευθειας αναθεσεις και για τη ...δακοκτονια!

Aναπάντητα παραμένουν ακόμη από τον περιφερειάρχη Γ. Σγουρό τα ερωτήματα για το μεγάλο "project" των περίπου 10.000.000 ευρώ για την "τουριστική προβολή" της Περιφέρειας. Θέμα όμως δημιουργείται και με την φάμπρικα των απευθείας αναθέσεων ακόμη και για ...τη δακοκτονία που έκανε, προ ημερών, ο κ. Σγουρός... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ.

Αυτά έλεγε ο πολιτικός (μόνον;) απατεώνας! Ήταν ο άσσος των τροϊκανών... μεταξύ των δωσίλογων!




Τα σώβρακα και το πετσί μας...

“Το παιγνίδι των “κύκλων του Υπουργείου”, των διαρροών και του “πινγκ πονγκ” των ευθυνών πρέπει να τελειώνει...



Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι: “Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δεν υπέβαλε αξιόπιστα ισοδύναμα μέτρα στο Υπουργείο Οικονομικών, που θα απέτρεπαν τη μείωση στις αποδοχές των στρατιωτικών”. Αυτό φέρεται να δήλωσε αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας του ΥΠ.ΟΙΚ., που... δέχτηκε προχθες εκπροσώπους των στρατιωτικών, αντί του Υπουργού κ. Γ. Στουρνάρα, που ήταν απασχολημένος. Την ίδια στιγμή “κύκλοι” του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαψεύδουν τα δημοσιεύματα.
Ο ίδιος ο υπουργός ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε χθες στην βουλή ότι, έχει προτείνει ισοδύναμα μέτρα τα οποία οφείλουν να γίνουν αποδεκτά...

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Π.Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης στη Νέα Ζωή (Εγγλέζικο) "δωρεάν" οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομών.


ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ Π.Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της
Π.Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης στη Νέα Ζωή (Εγγλέζικο) "δωρεάν" οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών
των τμημάτων υποδομών.
Το ιατρικό επιτελείο έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα, όσο και από την συμπεριφορά
και το πνεύμα συνεργασίας των "μικρών".

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012


















Μετά απο τρία φιλικά παιγνίδια που έδωσε η ομάδα της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, το πρώτο με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου που ανέβηκε στην Β' κατηγορία στο γήπεδο της Νέας Ζωής, επικρατώντας άνετα με το ευρύ σκόρ 4-0,με τον ΑΟΚ Κατερίνης στο γήπεδο της Νέας Ζωής επικρατώντας του ΑΟΚ με το ευρύ σκόρ 3-0,και εκτός έδρας με την ομάδα του Ατρομήτου Κατερίνης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας χάνοντας 2-1, ημίχρονο 1-0 για τους Πόντιους,μόνο θετικά συμπεράσματα μπορεί κανείς να αποκομίσει από την νεοφώτιστη ομάδα του Κώστα Σταλίκα -γεννημένοι όλοι το 1997- για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας!

ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ..

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι ότι στις 5 έως και 8 Οκτωβρίου 2012, θα βρίσκονται στην Ελλάδα ο τεχνικός Διευθυντής της Γερμανικής ομάδας Φράιμπουργκ κ KLEMENS και ο Διευθυντής της sport experte κ Oliver.





Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι ότι στις 5 έως και 8 Οκτωβρίου 2012, θα βρίσκονται στην Ελλάδα ο τεχνικός Διευθυντής της Γερμανικής ομάδας Φράιμπουργκ κ KLEMENS και ο Διευθυντής της sport experte κ Oliver.

Σκοπός του ταξιδιού τους, είναι η παραμονή του στην Κατερίνη, στο Αθλητικό Κέντρο του Ν.Κεραμιδίου και η διοργάνωση δοκιμαστικών για συγκεκριμένα παιδιά για τα οποία ενδιαφέρονται να δούν με σκοπό την προώθησή τους στην Γερμανική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Η Πρώην βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στο Ελατοχώρι









Στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο Ελατοχώρι, παραβρέθηκε η πρώην βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου. Οι νέοι αγρότες της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών σε συνεργασία με την Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας, για μια ακόμη φορά έδειξαν τον σταθερό προσανατολισμό τους στο μέλλον, το δυναμισμό τους και το ενδιαφέρον τους για όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής.

Στην τελετή έναρξης του συνεδρίου η κα Μίχου εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους Νέους Αγρότες,συζήτησε μαζί τους και άκουσε τους προβληματισμούς τους σε θέματα που πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο περαιτέρω στήριξης.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.Αθανάσιος Τσαυτάρης ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα τα οποία σκοπεύει το ΥΠΑΑΤ να υλοποιήσει προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του αγροτικού τομέα, με νέα προοπτική για όλους τους αγρότες, και βέβαια για τους Νέους Αγρότες.

Η πρώην βουλευτής στην ολιγόλεπτη συζήτηση με τον υπουργό,έθεσε το ζήτημα της οικονομικής στήριξης της ΠΕΝΑ για την οποία είχε δεσμευτεί η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και δεσμεύτηκε για μια ουσιαστική συνεργασία με τον Υπουργό σε καίρια θέματα που απασχολούν τους αγρότες της Πιερίας.


Επίσκεψη της τ. βουλευτού Μαρίας Μίχου στον δήμο Δίου-Ολύμπου




Με σκοπό να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στον δήμο Δίου-Ολύμπου και ειδικότερα για τα προβλήματα που προκύπτουν αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη δημοτική αρχή, η τ. βουλευτής Πιερίας, Μαρία Μίχου, επισκέφθηκε το δημαρχείο στο Λιτόχωρο, τη Δευτέρα 10/9.


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίου, καθώς επίσης και με τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο του Δήμου Γιώργο Φαρμάκη.
Η συζήτηση περιστράφηκε αρχικά στις εξελίξεις που σημειώνονται σε κεντρικό επίπεδο, επειδή αυτές επηρεάζουν άμεσα και τη λειτουργία της αυτοδιοίκησης. Η κ. Μίχου χαρακτήρισε την κατάσταση «πάρα πολύ δύσκολη» αφού, όπως είπε, πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Ο Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ακολούθως ενημερώθηκε για τα του δήμου όπου ο κ. Παπαθανασίουπεριέγραψε τη δεινή οικονομική κατάσταση που υπάρχει ιδιαίτερα στον δήμο Δίου-Ολύμπου, επειδή κληρονομήθηκαν χρέη από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους, ενώ η μηνιαία κρατική επιχορήγηση έχει φτάσει πια σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα η λειτουργία του δήμου να βρίσκεται σε πολύ οριακά επίπεδα και ο κίνδυνος να είναι πλέον άμεσος για διακοπή λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών.
Γι αυτό τον λόγο, όπως ανέφερε ο κ. Παπαθανασίου, απέστειλε επιστολή στην κεντρική ένωση δήμων Ελλάδας προτείνοντας σε όλους τους δημάρχους της χώρας να αγωνιστούν για να μη γίνουν περαιτέρω περικοπές, αλλά, αν γίνουν, τότε να αποσταλούν ομαδικές παραιτήσεις προς το υπουργείο εσωτερικών.
Πάντως, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου διαβεβαίωσε την κ. Μίχου ότι αν και ο δήμος κινδυνεύει άμεσα με στάση πληρωμών και με κατάρρευση, ο ίδιος και οι συνεργάτες του κάνουν τιτάνιο αγώνα για να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παράλληλα δε η δημοτική αρχή εργάζεται για την ένταξη μελετών σε ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και την εκπόνηση νέων μελετών για την υλοποίηση έργων, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες.
Η Μ. ΜΙΧΟΥ
Από την πλευρά της η κ. Μίχου αφού ενημερώθηκε, δήλωσε ότι αν και δεν είναι σήμερα βουλευτής, ενδιαφέρεται για τον τόπο της, την Πιερία. Και πρόσθεσε ότι όπου μπορεί να συμβάλει για μια καλύτερη προοπτική της περιοχής, είναι πρόθυμη να ασχοληθεί και να προσφέρει.


Read m

Φέρτε πίσω τα λεφτά! Απόφαση-κόλαφος για παράνομες δαπάνες σε πρώην δήμο του Ηρακλείου...




Δώδεκα χρόνια μετά και αφού πέρασε από σαράντα κύματα μια υπόθεση δειγματοληπτικού ελέγχου στους λογαριασμούς διαχείρισης για το οικονομικό έτος 2000 σε παραλιακό δήμο του νομού Ηρακλείου, το κλιμάκιο του ελεγκτικού συνεδρίου εξέδωσε την απόφασή του, την οποία αποκαλύπτει το...

Γκιουλέκας: «Μα καλά, σας δέρνουν και εσείς ψηφίζετε λευκό;»...




«Μα καλά, σας δέρνουν και εσείς ψηφίζετε λευκό;», ήταν η οργισμένη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα, προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν λευκό στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σε κείμενο καταδίκης της βίας που ...

Ν. Κιουτσούκης: Τιμή μου που διαγράφηκα από τη ΝΔ...




Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου προσωπικά για τη διαγραφή του από το κόμμα εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο γγ. της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Κιουτσούκης. Στις κατηγορίες περί...

Κεφαλογιάννης : Ηλίθιοι και οι δημοσιογράφοι...





Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά τις χτεσινές του δηλώσεις στις οποίες αποκάλεσε ηλίθιους τους οδηγούς αστικών λεωφορείων, σήμερα χαρακτήρισε ηλίθιους και τους δημοσιογράφους που αναπαρήγαγαν το θέμα.

Όπως δήλωσε στην... πρωινή εκπομπή του ANT1, "Είναι ο ηλίθιος συνάδελφός σας που αντί να γράψει όπως κάνει ένα σοβαρό κανάλι, όπως κάνουν στο εξωτερικό, και με ποινικές και αστικές ευθύνες, το έγραψε σε ένα μπλόγκ και οι ηλίθιοι οι συνάδελφοί σας οι υπόλοιποι το αναπαρήγαγαν. Τώρα έρχεστε εσείς χωρίς να έχετε δεί το ηχητικό..."

Γυμνόστηθες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον σε γαλλικό περιοδικό...




Την πικρία εξέφρασε η σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της σε γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό, στις οποίες φαίνεται να...

H συγκλονιστική μαρτυρία του τραυματιοφορέα (ΒΙΝΤΕΟ)




...για τον πατέρα, που έσωσε την κόρη και την γυναίκα του, αλλά ο ίδιος, δεν τα κατάφερε...

Μπροστά στην κάμερα, ο τραυματιοφορέας που κατέφθασε στο σημείο λίγο μετά την ανατροπή του λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη, περιγράφει την... συγκλονιστική προσπάθεια του πατέρα , να απεγκλωβίσει την κόρη και τη σύζυγό του από το κατεστραμμένο όχημα...

«Στα μέσα Οκτωβρίου οι αποφάσεις για την Ελλάδα»...




Για τα μέσα Οκτωβρίου παραπέμπονται οι αποφάσεις για την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζ. K. Γιούτνκερ, πρόεδρος του Eurogroup.

Αμέσως μετά τη...

Το τηλεφώνημα Σαμαρά στον Βρούτση...




Η εντολή Σαμαρά προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση ήταν κατηγορηματική: «Μην αναλάβεις καμία δέσμευση, έναντι της τρόικας αναφορικά με...

H "Χρυσή Αυγή" εδιωξε ηλικιωμένη, που ζήτησε φαγητό (ΒΙΝΤΕΟ) ...




Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής", Ηλίας Παναγιώταρος, με έντονη ειρωνεία, της είπε να πάει να ζητήσει φαγητό από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και την έδιωξε.
Η... ηλικιωμένη αλλοδαπή γυναίκα που πίστεψε ότι ίσως μπορέσει να πάρει λίγα τρόφιμα ζήτησε συγγνώμη κι έφυγε...

Εξειδικευμένη Προπόνηση : one on one