PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ένα από τα πιο sexy και γυμνασμένα κορμιά της showbiz διαθέτει η εκρηκτική γυμνάστρια Jennifer Nicole Lee

Αυτήν την φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ένα ιδιαιτέρως μικροσκοπικό μπικίνι που με το ζόρι κάλυπτε τα πλούσια προσόντα της..


Kim Kardashian

Στον επόμενο γάμο της δηλώνει πως δεν θα υπάρχει κάμερα ούτε για δείγμα... Αυτό όμως δεν ισχύει και για τις υπόλοιπες εμφανίσεις της, δημόσιες ή μη.!


Χούφτωσέ την! Χουφτωσέ την! Μακρύ είναι το χέρι του...

Τομ Μπράντυ, ο οποίος δεν διστάζει να χουφτώσει δημοσίως τη γυναίκα του Ζιζέλ!
Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι σε παραλία... την ώρα που η Ζιζέλ προσπαθούσε να του ανεβάσει το πεσμένο ηθικό, αφού όπως είναι γνωστό είναι απογοητευμένος από την ομάδα του!


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους

Χριστίνα Μουστάκα

το κορίτσι αυτό είχε μοιράσει πριν την συνύπαρξή της με τον Κανάκη πολλές ευχάριστες στιγμές στους τηλεθεατές. Στιγμές μοναδικές. Στιγμές που σε οδηγούσαν σε βαθιά…
περισυλλογή ανακαλύψαμε-μπορεί για κάποιους αργά αλλά έχει την αξία του- εικόνες από την καριέρα της ως μοντέλο και πιο συγκεκριμένα ως μοντέλο εσωρούχων. Τρομερό πουλόβερ και στήθος κομματάκι μικρότερο απ’ ότι βλέπουμε σήμερα. Εκτός και αν με γελούν τα μάτια μου.

Ρε παιδί μου αυτές οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν αυξάνεται μόνο το στήθος τους και σε μένα μόνο η κοιλιά; Αδικία από τον θεό. Όπως και να χει η παρουσιάστρια πια Χριστίνα θέλει να ξεχάσει αυτές τις εικόνες. Εγώ όμως ποτέ… Απολαύστε τον μοναδικό τρόπο που «πουλάει» τα sexy εσώρουχα…

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μακράν η αγαπημένη όλων των Ελλήνων...

και εμείς σας την παρουσιάζουμε σε δύο σέξι εμφανίσεις της στην τηλεόραση.


elena από pesma

Μπήκε αμέσως στο εορταστικό κλίμα

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο βρίσκεται η λατίνα σταρ Jennifer Lopez που όπως φαίνεται φροντίζει να συνδυάζει την δουλειά με τη διασκέδαση γι' αυτό κι έχει στο πλευρό της τον σύντροφό της Casper Smart.

Μπορεί να έφτασε στη Βραζιλία φορώντας κολάν και ένα μαντίλι, αλλά δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για την Τζένιφερ Λόπεζ για να μπει στο εορταστικό κλίμα.



Η 42χρονη τραγουδίστρια ντυμένη στα χρώματα της φωτιάς πήγε να απολαύσει την ετήσια εκδήλωση του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το ταξίδι της ήρθε μάλιστα εν μέσω του καρναβαλιού και στην κορύφωση των εορτασμών, αφού το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει η τελετή εκδήλωση και ο διαγωνισμός.

«Μόλις φτάσαμε στο Ρίο! Γεια σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο Καρναβάλι!!!#LOVE BRAZIL», έγραψε στο twitter της η Lopez.

Ο Μπακαλόγατος ήταν και είναι μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές ταινίες

που μπορούμε να δούμε και να ξαναδούμε σε επανάληψη.


Η ερμηνεία και οι ατάκες του Κώστα Χατζηχρήστου ως Ζήκου έχουν μείνει θυμίζοντας το ταλέντο των Ελλήνων ηθοποιών που θα μείνουν στην ιστροία.



Απολαύστε τις:











ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Καλλίγραμμα κορμιά λικνίζονται για ώρες υπό τους ρυθμούς της σάμπα.

Αυτό είναι το καρναβάλι της Βραζιλίας. Εξωτικές καλλονές που δεν σταματούν να χορεύουν σε έναν ρυθμό που μιλάει στην καρδιά και όχι στο μυαλό. Το Ρίο ντε Τζανέιρο, ξενυχτά και χορεύει ακατάπαυστα! Ξεχνά έστω και για λίγο το σήμερα και χάνεται πίνοντας caipirinia και χορεύοντας τον χορό των...αγγέλων όπως πολλοί χαρακτηρίζουν τη σάμπα.


Το περίφημο «Σαμπαδρόμιο» στο κέντρο της πρωτεύουσας του Καρναβαλιού, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, γέμισε από τουλάχιστον 80.000 ανθρώπους που πλημμύρισαν τις κερκίδες για να παρακολουθήσουν την περίφημη παρέλαση. Οι 13 θρυλούμενες σχολές της σάμπα, οι escoles de samba έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους.


Χρώματα, φτερά κι τεράστια χαμόγελα ήταν τα συστατικά μίας καυτής βραδιάς. Μίας βραδιάς στη διάρκεια της οποία όλα συγχωρούνται και ενδεχομένως όλα επιτρέπονται.


Το πιο διάσημο καρναβάλι του κόσμου, το καρναβάλι χρονολογείται από το 1723, την εποχή που η χώρα ήταν ακόμη αποικία των Πορτογάλων. Μετά την ανεξαρτησία τους, οι cariocas – οι κάτοικοι του Ρίο – έβαλαν στο καρναβάλι τους ντόπια παραδοσιακά στοιχεία, όπως η αφρικάνικη μουσική αλλά και ο χορός των ινδιάνων.

Οι καμπύλες της έχουν γίνει αρκετές φορές αντικείμενο διαμάχης

Και με ιατρική... βούλα


Οι καμπύλες της έχουν γίνει αρκετές φορές αντικείμενο διαμάχης ενώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν πει κατά καιρούς ότι τέτοια... προσόντα δεν μπορεί να είναι φυσικά.

Έτσι η Coco Austin, η σύζυγος του ράπερ Ice - T βρήκε ένα τρόπο για να κλείσει πολλά στόματα.

Η 32χρονη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου «The Doctors» και υπεβλήθη σε ένα υπερηχογράφημα στα οπίσθια.

Η ετυμηγορία δεν άργησε. Είναι εξ ολοκλήρου δικά της και μάλιστα με ιατρική... βούλα.



video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like"

Τα κορίτσια με τα ποδήλατα

Τα κορίτσια με τα ποδήλατα

Με 6,3% προηγείται η ΝΔ, λαμβάνοντας ωστόσο μόλις 19,4% σε δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή». Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 13,1%

Η σελίδα 241 του μνημονίου. Να που πάνε τα λεφτά!


Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο συνθλίβεται ο ελληνικός λαός,
η πραγματική αιτία, για την οποία οι εργαζόμενοι, τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους «πρέπει» να ζουν σαν είλωτες,
ο πραγματικός στόχος του ΣΕΒ, των τραπεζιτών, των μονοπωλίων, των εγχώριων και των Ευρωπαίων Σαμαροβενιζέλων και των Σόιμπλε,
καταγράφονται στη σελίδα 241 του μνημονίου που ψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή στη Βουλή.
*
Ιδού, λοιπόν, προς όφελος ποιων συνάπτεται το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ...

Μια πρόγευση από αυτά που ετοιμάζονται στο ερευνητικό κέντρο του JR.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Μπραχαμίου

Άνοιξαν κεφάλια τα ΜΑΤστην παρέλαση στα Γιάννενα


Απίστευτη θηριωδία των δυνάμεων των ΜΑΤ, στην παρέλαση για την επέτειο από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

"οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"...



ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ....

Tην ίδια στιγμή που πολλά παιδιά, πηγαίνουν …νηστικά στο σχολείο η υπουργός Παιδείας θεωρεί σκόπιμο, να σκορπάει 960 ευρώ για την πρωτοχρονιάτικη πίτα!
Δείτε το… πάρτι που πρόσφερε η Υπουργός Παιδείας στους Υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου.
Σύμφωνα με...
το apospasma.gr το έγγραφο αυτό καταδεικνύει πως τα ακριβά γούστα των Ελλήνων πολιτικών, δεν λένε να σταματήσουν παρά το γεγονός πως τεράστιος αριθμός του ελληνικού λαού, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Θα μπορούσε η υπουργός Παιδείας αυτό το ποσό να το διαθέσει, για να φάνε κάποια παιδιά. Και αυτό δεν είναι λαϊκισμός, είναι απλά η επιτακτική ανάγκη της Ελλάδας , εκεί που την καταντήσανε…

χαίρεται και χαμογελά ο Βενιζέλος;


Δειτε το και...
τα σχόλια δικά σας

η κυβέρνηση προχωρά σε αποφάσεις οι οποίες οδηγούν στη συρρίκνωση και την αδυναμία λειτουργίας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού.

ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ....




Έχουμε προβλήματα με νερό στον Κορινό εδώ και καιρό.

Δεν τρέχει καθαρό από τις βρύσες. Οι αρμόδιοι το γνωρίζουν;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύδνας Κολινδρού για ματαίωση της εκδήλωσης των κούλουμων σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου, το Σωματείο Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου αποφάσισε την διοργάνωση της εκδήλωσης με βάση τον εθελοντισμό, την προσφορά νηστίσιμων και κρασιού από τους επαγγελματίες του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιγινίου αλλά και την βοήθεια των πολιτιστικών Συλλόγων.

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε οι φορείς και οι τοπικές κοινωνίες, πρέπει να τραβήξουν μπροστά, να δείξουν αισιοδοξία και να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας.

Από το Δ.Σ. του Σωματείου

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...

Στην Ευρώπη κότα ο «χειρότερος», κότα με διπλό λειρί!


Στην Ευρώπη κότα ο «χειρότερος», κότα με διπλό λειρί!
Με το που κλάνουν στις οι εταίροι, πλέκει δέκα κασκόλ μονοκοπανιά! Τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες κεκλεισμένων των θυρών ο Βουβουζέλος και η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών Jutta Urpilainen υπέγραψαν τη...
συμφωνία εγγυήσεων που ζήτησε η Φιλανδία, βάσει της οποίας η Ελλάδα θα μεταφέρει το ένα δις ευρώ ομόλογα σε δεσμευμένο λογαριασμό. Σε περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει, η Φινλανδία θα πάρει τα χρήματά της σε 15 έως 30 έτη.
Γαμώ το κράτος σας ρε ξευτιλισμένα όντα. Ποιος πούστης έδωσε το δικαίωμα στο Βουβουζέλο να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες; Πώς υπογράφει, γαμώτο μου, σύμβαση χωρίς να περάσει από την Βουλή;
Άντε στο διάολο όλοι σας πουλημένα τομάρια που κατεξευτελίσατε τους Έλληνες και την Ελλάδα διεθνώς…

ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ..

Το μεγαλύτερο party maske της χώρας! Να μην λείψει κανένας!

Άδωνις Γεωργιάδης


ΤΟΥ ΠΑΣΟΛ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ

ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ?

ένα βίντεο για να δείτε τι έχουμε ψηφίσει!!!

το βίντεο αξίζει να αφιερώσετε 5-6 λεπτά


άυλη στην στροφή !!!

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ..

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάτι το βιβλίο των: Παντελίδου Θεοδώρα, Μισαηλίδη Κώστα και Κηπόπουλου Ελευθέριου.

ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΆ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ...!






Ακόμα κι αν η Ελλάδα περνά από τις πιο δύσκολες φάσεις της ιστορίας της δεν φαίνεται να πτοεί τους καρναβαλιστές[τσες] της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, στη χώρα του ΟΡΦΕΑ το διασκεδάζουν και γιατί όχι να διακωμωδούν την κατάσταση! Το καρναβάλι τής ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Εκ των αρχαιοτάτων γιορτών,και στα πλαίσια των Διονυσιακών και Ορφικών Δρώμενων υπόσχεται και φέτος να προσφέρει κέφι και να δώσει μια σατιρική πνοή στα όσα εκτυλίσσονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα...!
ΤΟΠ
Ε...! ΤΟΠΕ...! Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ....!