PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Είναι μόλις 30 ετών και είναι ένα από τα ποιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο.

Ο λόγος για την καυτή καλλονή από τη Βενεζουέλα Aida Yespica. H πρώην Μις Βενεζουέλα συνεχίζει τις προκλητικές βουτιές της στις παραλίες του Μαϊάμι φορώντας ότι πιο μικροσκοπικό βρει.

Η Aida ξεκίνησε καριέρα στο μόντελινγκ το 2002 όταν και εξελέγη Μις Βενεζουέλα ενώ στη συνέχεια πήγε στη Μέκκα της μόδας το Μιλάνο όπου και εργάστηκε για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Στα 27 της απέκτησε ένα γιο και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη με την τροπή που έχει πάρει η προσωπική της ζωή και η καριέρα της.





Στο Μαϊάμι, κάτω από τον καυτό ήλιο, πέρασε τις ημέρες των διακοπών της Πρωτοχρονιάς η Σουηδέζα ηθοποιός, μοντέλο, παρουσιάστρια.

Η Μις Σουηδία του 1993 εντυπωσίασε με τις καμπύλες της και τη sexy εμφάνισή της.








Τρώγοντας τηγανιτές πατάτες, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τη ζέστη, χιλιάδες μίλια μακριά από την πατρίδα της, η Σουηδέζα καλλονή έδειχνε να χαλαρώνει αμέριμνη.



Η Victoria Silvstedt είναι γνωστή για την προκλητική συμπεριφορά της, καθώς ο φωτογρραφικός φακός την έχει συλλάβει σε όλες τις στιγμές και σε όλες τις στάσεις, ενώ πρόσφατα εθεάθη σε σκάφος να κάνει σεξ με τον σύντροφό της σε κοινή θέα.



Στα καλλιστεία του Μις Κόσμος κατέκτησε μία θέση μέσα στη δεκάδα, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείας στη μόδα και με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές. Έχει κλείσει συμφωνίες εκατομμυρίων με περιοδικά κα ιτηλεόραση, ενώ έχει συμμετάσχει σε κινημαοτγραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Θεωρείται μία από τις αγαπημένες Playmate του Hugh Hefner.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει τον τελευταίο καιρό η Μαρία Μενούνος η οποία δεν χάνει ευκαιρία να απολαμβάνει τις χαρές της θάλασσας.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια παρά το γεγονός ότι είναι πολυάσχολη πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της.

Η Μαρία τις τελευταίες μέρες του χρόνου αποφάσισε να τις περάσει με φίλους της στο Μαϊάμι. Με λευκό ρομαντικό μαγιό και χρυσό κολιέ στον λαιμό της έδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.







ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ..

Οι κάτοικοι του Αιγινίου σέβονται , συντηρούν και αναβιώνουν τα έθιμα και τις γιορτές των προγόνων τους.

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση.

Ο λόγος για την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, με το κορμί που κολάζει και άγιο…

ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ....

ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ....

ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ......

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....

«Νάχα ψωμί, μύδια και τυρί...»



Ετσι αρχίζουνε τα πρωτότυπα κάλαντα του Ελληνα Καραγκιόζη. Με στίχους τόσο τολμηρούς και σουρεαλιστικούς, που δε θα τολμούσανε να τους γράψουνε οι σύγχρονοι ποιητές. Κι όμως, έχουνε μιαν αλήθεια, που δεν ξέρεις αν αυτή βρίσκεται στη λαϊκή ποίηση ή γενικά στο λαϊκοφιλοσοφικό πνεύμα που διαπερνά όλο το έργο του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών. Ο Καραγκιόζης τα λέει ωμά και ξεκάθαρα.

Βρώμισε η πολιτική πιάτσα με τη φήμη που θέλει τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τα έχουν βρει!

Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για μυστικό ραντεβού στη Κηφισιά το οποίο σφράγισε την πολιτική κωλοτούμπας του Σαμαρά, ο οποίος φαίνεται να δίνει τα ρέστα του στο μύλο της φιλοδοξίας του, σουλτάνου των χαρατσιών, Βενιζέλου.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ....Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ...

πες αλεύρι... η Κοζάνη σε γυρεύει!

Συνήθως ο Δημ. Αβραμόπουλος θέματα τέτοιου είδους, που άπτονται του δημοσίου χρήματος, δεν τα αφήνει ούτε καν να προλάβουν να πέσουν κάτω.

προσοχή μην σκιστεί το καλσόν Κύριοι δικαστές & εισαγγελείς …

Είχαμε το δάσκαλο της κωλοτούμπας, τον ΓΑΠα. Μας προέκυψε ο επιμελής μαθητής που ξεπέρασε το δάσκαλο, ο Καρατζαφύρερ.

Αυτή είναι η ευχετήρια "κάρτα" που στέλνει ο γρμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κ. Πανταζής.



Στρέφεται κατά των δανειστών, της Μέρκελ, του Ράιχενμπαχ και ζητεί να "πάρουμε την Ελλάδα πίσω".
Την ίδια ώρα είναι κοινό μυστικό ότι ο κ. Πανταζής έχει πάει εσωκομματικά με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη και στη μάχη για τη διαδοχή του ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει "οπλαρχηγός" του.

Νέο έτος με άφαντα βιβλία



«Η πιο δύσκολη χρονιά της εκπαίδευσης μετά τον πόλεμο» κατά δήλωση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας έφτασε ήδη στο μέσον της και το κλίμα στα σχολεία είναι εκρηκτικό καθώς εκεί αποτυπώνονται σε μεγάλο βαθμό οι συνέπειες της εφαρμοζόμενης πολιτικής λιτότητας και περιστολής του κοινωνικού κράτους.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ...

Online, για πρώτη φορά, τα ιστορικά χειρόγραφα του Ισαάκ Νεύτωνα.


Το πανεπιστήμιο Κέμπριτζ, όπου δίδασκε ο διάσημος φυσικός και μαθηματικός Ισαάκ Νεύτων, επιτρέπει πλέον για πρώτη φορά τη διαδικτυακή πρόσβαση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου στα ψηφιοποιημένα χειρόγραφα και πρωτότυπα τυπωμένα έργα του μεγάλου επιστήμονα. Μεταξύ αυτών βρίσκεται η πρωτότυπη τυπωμένη έκδοση του αριστουργήματός του «Principia Mathematica» (Μαθηματικές Αρχές της Φυσικής Φιλοσοφίας), μαζί με τις εμβόλιμες σχετικές χειρόγραφες σημειώσεις και απαντητικά σχόλια στους επικριτές του, που ο ίδιος είχε κάνει πάνω στο δικό του...
αντίτυπο.


Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη βρετανική «Γκάρντιαν», περισσότερες από 4.000 σελίδες, δηλαδή περίπου το ένα πέμπτο του αρχείου του Νεύτωνα, που διατηρεί το φημισμένο πανεπιστήμιο, έχουν ψηφιοποιηθεί και είναι προσβάσιμα online στο πλαίσιο ενός προγράμματος, το οποίο θα δώσει στο ευρύ κοινό πρόσβαση στο έργο και άλλων «κολοσσών» της επιστήμης, όπως ο Δαρβίνος.
Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος για την ψηφιοποίηση στη βιβλιοθήκη του Κέμπριτζ, Γκραντ Γιανγκ, τα χειρόγραφα του Νεύτωνα αποκαλύπτουν τον τρόπο που σκεπτόταν και σταδιακά προχωρούσε στις σημαντικές ανακαλύψεις του, που σφράγισαν τη σύγχρονη επιστήμη.

Για ρίξτε όμως και μια ματιά και το σημειωματάριό του. Αναγνωρίζεται τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε;

http://cudl.lib.cam.ac.uk/view/MS-ADD-03996/9

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ..