PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΙΔΗ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ?

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ

ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ..!!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...!!!

ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΛΟΥΡΠ...



ΝΑΙ..ΕΙΔΕΣ..!!!!!
ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,
ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ
ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ UFO...
ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ...
ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ...!!!!
ΤΡΟΜΕΡΟ?
ΤΥΧΑΙΟ?
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..!!!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ...

ΟΛΟΙ "ΑΛΛΗΘΟΡΙΖΟΥΝ"

...ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ,
ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ..!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ....
...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ!

καθαρες ΛΥΣΕΙΣ

ΠΑΛΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ "ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ -ΙΤΣΙΟΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΚΡΥΨΩΝΕΣ" ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ






Ο κ. Κουκοδήμος μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών με θέμα την κατασκευή και λειτουργία των πλευρικών διοδίων στον κόμβο της Λεπτοκαριάς, έκανε την εξής δήλωση: “Καταθέσαμε όλοι οι συμμετέχοντες την αντίθεσή μας σε ο,τι αφορά τη λειτουργία των πλευρικών διοδίων στον κόμβο της Λεπτοκαριάς, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του νομού, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες εσωτερικών μετακινήσεων των πολιτών της Πιερίας.
Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Μαγκριώτης αντιλήφθηκε πλήρως τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν και δεσμεύθηκε να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση με την εταιρία ώστε να εξαιρεθούν από την επιβάρυνση καταβολής του αντιτίμου των πλευρικών διοδίων τα ΙΧ μέχρι να ολοκληρωθούν τα παράπλευρα οδικά έργα.
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και δωρεάν μετακίνηση των πολιτών του νομού.
Περιμένουμε οι δεσμεύσεις αυτές να γίνουν πράξη”.

Γεώργιοσ Παπαστάμκος: Προϊόντα Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας

Προϊόντα Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας: κίνδυνοι για Ευρωπαίους παραγωγούς και καταναλωτές από την απελευθέρωση των αγορών στα προϊόντα τρίτων χωρών




«Από το 2002, το μερίδιο των εισαγωγών της ΕΕ έχει αυξηθεί από το 48% στο 60% της συνολικής κατανάλωσης ψαριών και αλιευτικών προϊόντων. Η ΕΕ, επομένως, εξαρτάται όλο και περισσότερο από τις εισαγωγές και αυτή η ζήτηση μπορεί να καλυφθεί μόνο με ένα συνδυασμό προσφοράς τόσο από τη βιομηχανία της ΕΕ όσο και από τις εισαγωγές», ανέφερε ο αρμόδιος για το Εμπόριο Επίτροπος, κ. Ντε Χουχτ, απαντώντας στους Ευρωβουλευτές, Καθ. κ. Ιωάννη Α. Τσουκαλά και Καθ. κ. Γεώργιο Παπαστάμκο. Με αφορμή τις διαπραγματεύσεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) και τη συζήτηση για την περαιτέρω απελευθέρωση του διεθνούς εμπορίου μη αγροτικών προϊόντων (ΝΑΜΑ), μεταξύ των οποίων τα προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας (ΠΑΥ), οι Έλληνες Ευρωβουλευτές, με γραπτή ερώτησή τους, ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει μια τέτοια απόφαση στον κλάδο αλιείας και υδατοκαλλιέργειας αλλά και στους Ευρωπαίους καταναλωτές.

«Στόχος της Επιτροπής, όταν εφαρμόζει την εμπορική της πολιτική για τα ΠΑΥ, είναι η επίτευξη ενός ισορροπημένου αποτελέσματος ανάμεσα, μεταξύ άλλων, σε μια πολιτική επαρκούς εφοδιασμού (συμπεριλαμβανομένου του εφοδιασμού της μεταποιητικής βιομηχανίας), στην κατάσταση και τα συμφέροντα των παραγωγών της ΕΕ και στις απαιτήσεις των καταναλωτών, λαμβάνοντας, παράλληλα, υπόψη τους στόχους της πολιτικής για δυνητική ανάπτυξη. Η Επιτροπή είναι πεπεισμένη ότι ένας μηχανισμός οριζόντιας μείωσης των δασμών για τα ΠΑΥ, που εφαρμόζεται γενικά, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ώστε όλα τα μέλη του ΠΟΕ να συνεισφέρουν στην ελευθέρωση του εμπορίου των αλιευτικών προϊόντων», τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος. Σύμφωνα με τον κ. Ντε Χουχτ, στο τρέχον στάδιο των συζητήσεων, κάθε προσπάθεια για επαναταξινόμηση των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας ως χωριστού τομέα - όπως ζήτησαν οι δύο Έλληνες Ευρωβουλευτές - θα ήταν διαπραγματευτικά ιδιαίτερα δυσχερής.

Σε ερώτηση των Ευρωβουλευτών για την εξασφάλιση ποιοτικών και φθηνών αλιευτικών προϊόντων για τους Ευρωπαίους καταναλωτές και την καταπολέμηση του «κοινωνικού ντάμπιγκ», ο κ. Ντε Χουχτ ανέφερε ότι η ΕΕ δεν μπορεί να επιβάλλει τα δικά της κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα σε τρίτες χώρες καθώς αυτό δεν θα συμφωνούσε με τον ΠΟΕ. Στηρίζει, ωστόσο, σθεναρά και προωθεί την επικύρωση και την αποτελεσματική εφαρμογή των διεθνώς αναγνωρισμένων συμφωνιών. Συνεπώς, κατά τις διαπραγματεύσεις εμπορικών συμφωνιών, η ΕΕ δίνει ιδιαίτερη σημασία στις διατάξεις που σχετίζονται με το εμπόριο και αφορούν ποικίλα κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα. Ο στόχος της ΕΕ είναι να πετύχει σταθερούς όρους συναλλαγών με υψηλό επίπεδο ασφάλειας των τροφίμων για τους πολίτες της. Για τον σκοπό αυτό, το νέο πιστοποιητικό παράνομων, λαθραίων και μη ρυθμισμένων αλιευμάτων επιτρέπει στην ΕΕ να εμποδίσει την είσοδο των παράνομων αλιευτικών προϊόντων στην αγορά της.



«Το ζήτημα των εισαγωγών στον τομέα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ΕΕ καθώς η ευρωπαϊκή αγορά είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, με εισαγωγές που ξεπερνούν τα 17 δις ευρώ. Σύμφωνα με προβλέψεις για την κατανάλωση, η ζήτηση ενδέχεται να αυξηθεί περίπου κατά 1,5 εκατ. τόνους έως το 2030. Αύξηση, η οποία φαίνεται ότι θα πρέπει να καλυφθεί στο σύνολό της σχεδόν από συμπληρωματικές εισαγωγές. Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι 60% των ευρωπαϊκών εισαγωγών προέρχεται από τις αναπτυσσόμενες χώρες. Αρκετά από τα προϊόντα που προσφέρονται στους Ευρωπαίους καταναλωτές είναι μεν χαμηλής τιμής, αλλά αμφίβολης ποιότητας και έχουν παραχθεί κάτω από μη αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και χωρίς σεβασμό σε περιβαλλοντικούς κανόνες, προκαλώντας κατά συνέπεια ένταση του αθέμιτου ανταγωνισμού και στρέβλωση της εσωτερικής αγοράς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου να διασφαλίσει τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων πλευρών (όπως είναι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές και οι μικροί παραγωγοί και αλιείς) κι όχι μόνο της ευρωπαϊκής βιομηχανίας τροφίμων που επωφελείται από τα φθηνά εισαγόμενα προϊόντα. Η ΕΕ έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει την παραγωγή της και να καταστεί αυτάρκης, παράγοντας ποιοτικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά βιώσιμα προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας», υπογράμμισσαν οι κ.κ Τσουκαλάς και Παπαστάμκος σχολιάζοντας την απάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου.

ΑΔΕΔΥ

Νεκρώνει την Πέμπτη ο δημόσιος τομέας, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο προωθούμενο ενιαίο μισθολόγιο και ζητώντας την ακύρωση των «αντιλαϊκών πολιτικών που επιβάλλει το μνημόνιο».

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

 Το’πε και το’κανε ο Καραφουλίδης. Ετσέρτσαν τα παιδία. Το παράπονο του Χρήστου: Δεν μπόρεσα να αποδείξω κάποια πράγματα στο νομό μου. Κι εμείς τι να πούμε Χρήστο. Σαράντα χρόνια στο φούρνο κι όλο τη μπουκιά από το στόμα μάς παίρνουν.
***

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 Τα χαμπέρια σήμερα έχουν και πολιτική και παραπολιτική και έργα και χαμόγελα και δράση και αντίδραση.
Μια μέρα που ξεκινά χαμογελαστά…..

Πάμε στα καλά νέα πρώτα. Θυμάστε εκείνο το περίφημο πολιτιστικό κέντρο Κατερίνης που είχε στοιχειώσει και όλο ερχόταν και όλο στο δρόμο έμενε;
Ε, λοιπόν, αφού έχασε το δρόμο του για 15 χρόνια και τον προσανατολισμό του, φτάνει οσονούπω στην πόλη της Κατερίνης. 

Είναι αυτό που λέμε αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Έγινε τέλος πάντων και εγώ είμαι η τελευταία που θα μιζεριάσω και θα λαϊκίσω για ένα θέμα που απασχόλησε επί σειρά ετών την πόλη. 

Καλώς να έρθει και να το υποδεχθούμε και να το απολαύσουμε και να το διασκεδάσουμε. 

Αν όλα πάνε καλά σε δυο χρόνια από τώρα …περίπου, θα έχουμε ένα πολιτιστικό κέντρο στολίδι που θα μας χαρίζει …αξιοπρεπείς παραστάσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ


Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΜΙΧΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

***"ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ..."


***  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ. ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

 *** "ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΕΡΓΩΝ..."

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



 

Την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Κατερίνης Σ.Χιονίδης

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Η Κατερίνη αποκτά Πολιτιστικό Κέντρο!
-Η χρηματοδότηση θα γίνει σε ποσοστό 100% από το ΕΣΠΑ και η ανέγερση θα ολοκληρωθεί σε 2 χρόνια από την δημοπράτηση του
-Σημαντική ημέρα για το δήμο Κατερίνης, είπε ο Σάββας Χιονίδης 


Την ένταξη του  Πολιτιστικού Κέντρου Κατερίνης στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 7,7 εκ. ευρώ ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, τονίζοντας πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική ημέρα για το δήμο.
Το έργο
Το έργο περιλαμβάνει την ανέγερση κτιρίου τριών ορόφων και υπόγειο, συνολικά 4.700 τ.μ. που θα κατασκευαστεί στο χώρο ανατολικά του ΚΤΕΛ Πιερίας. Θα διαθέτει αίθουσα 488 θεατών με μετακινούμενη σκηνή σε περίπτωση που ο χώρος θα φιλοξενήσει συμφωνική ορχήστρα, ενώ στο ισόγειο θα υπάρχει φουαγιέ 800, γκαρνταρόμπα, στο δεύτερο όροφο θα στεγαστούν τα καμαρίνια, βοηθητικοί χώροι, δημοσιογραφικά θεωρεία, χώροι αποθήκευσης σκηνικών και στον τρίτο όροφο θα είναι τα γραφεία της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού που θα αναλάβει και τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου.
Τέλος, θα διαμορφωθεί χώρος 1.650 τ.μ. στην ταράτσα του κτιρίου, όπου θα πραγματοποιούνται υπαίθριες πολιτιστικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι και την άνοιξη. Τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου θα αναλάβει ο δήμος Κατερίνης.

Ο κ. Χιονίδης
Η Κατερίνη, ήταν η πλέον αδικημένη πόλη, είπε ο δήμαρχος Κατερίνης, έναντι άλλων δήμων, σε ο,τι αφορά τις πολιτιστικές υποδομές.
Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί αποκτά έναν υψηλών προδιαγραφών χώρο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων της τέχνης του δήμου, είπε ο κ. Χιονίδης, τονίζοντας πως προσπάθειες 15 και πλέον ετών από τις προηγούμενες διοικήσεις στο δήμο, δεν ευδοκίμησαν, λόγω διαφόρων προβλημάτων.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους που όπως είπε «κατέθεσαν ψυχή» για την ένταξη αυτού του έργου, ξεκινώντας από τον αρχιτέκτονα κ. Δημήτριο Πούλιο, την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κατερίνης κ. Τριανταφύλλου και την κ. Χρονάκη που ανέλαβε την προετοιμασία του φακέλου. Σημείωσε πως η μελέτη έγινε με μηδαμινό σχεδόν κόστος για το δήμο Κατερίνης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε και στη ΓΓ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λιονή, που λειτούργησε ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, όπως είπε ο δήμαρχος Κατερίνης.

ΑΠΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ...ΦΑΒΟΡΙ..!!!

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.:
"ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..."

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ

ΓΥΝΑΙΚΑ,
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, 
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΙΑ 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ 
ΝΑ 
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ...

Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα. Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν. Άλμπερτ Αϊνστάιν

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ...

ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ, ΑΡΩΝΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- 15.05

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ 
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ.Γ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ.


ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ   4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ: 
*ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
 ΑΦΟΥ ΟΙ 3 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ 
ΝΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ -ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ
*ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΧ.
* ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ
* ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ e-pass

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ αλλαΖΕΙ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.....ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...
ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ....
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΙΩΝΕΙΣ, 
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ....

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ "ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...
Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΧΙ....

ΔΩΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ....ΦΑΩ

DICE IL TOPO ALLA NOCE:  DAMI TEMPO CHE TI PERCIO..!

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ: ΛΕΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ...ΚΑΡΥΔΙ: "ΔΩΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΡΟΚΑΝIΣΩ..."




ΔΩΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ ΡΕ ...ΤΕΡΑΣΤΙΕ..!!!!!!!!!!

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ..?




ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ..!!!!!!!!!

Το ξεκαθάρισμα...

Πήγαινε πες στη Δημοκρατία να πάει να πλυθεί γιατί η μπόχα της έχει
κολλήσει πια στους τοίχους των σπιτιών μας. Μην εθελοτυφλεί επειδή
έχει κάμποσους ακόμα που της κάνουν παρέα. Εκείνοι βρωμάνε περισσότερο
από την ίδια και οι στάμπες που αφήνει ο λιπαρός ιδρώτας τους-όταν την
αγκαλιάζουν- κάνουν το ακριβοπληρωμένο της ταγιέρ να μοιάζει με τοίχο
σφαγείου που δεν καθαρίστηκε ποτέ.
Πές της να μην περνάει από τη γειτονιά γιατί κάποιοι παλιοί εραστές της,
που τη λάτρεψαν, ακονίζουν τα μαχαίρια τους έχοντας μπροστά τους μια
φωτογραφία του ΄70. Αυτή με το σιέλ φορεματάκι της να γελάει και εκείνοι
δίπλα της να μην τολμούν ούτε να την αγγίξουν, μη και χαλάσουν τη στιγμή,
μη και τσαλακώσουν το όνειρο.
Πήγαινε και πες στην Σοσιαλαριστερά να μην κορδώνεται όταν περνάει από
τα σοκάκια γιατί τα χαμπέρια έφτασαν από καιρό στα αυτιά των παιδιών της.
Έχει χρόνια τώρα, που όταν αυτά έβγαιναν από την πόρτα για το σχολείο
της ζωής, αυτή έβαζε τους γιούς των αφεντικών από το παράθυρο και το
γλεντούσαν. Πήγαινε πες της ότι ακόμα πηγαίνουν μαζί της οι ατσαλάκωτοι
της ζωής μόνο και μόνο για την παλιά της αίγλη. Κατά τα άλλα κατάντησε
σαν γριά πόρνη επαρχιακού μπορντέλου που πας μαζί της όχι από ανάγκη
αλλά από οίκτο. Πες της ότι τα παιδιά της που κρυβόταν πίσω από τη
φούστα της όταν λυγερή και περήφανη περπατούσε στα συντρίμια της
Ιστορίας , θέλουν να την κουρέψουν γουλί και να την κρεμάσουν από
το σχοινί του καμπαναριού. Κάθε φορά που θα τινάζεται το κορμί της
να χτυπάει η καμπάνα όχι γι΄αυτήν, αλλά για τα όνειρα που έθαψε με
τα ίδια της τα χέρια πριν αυτά ανδρωθούν.
Πήγαινε πες στη Δικαιοσύνη ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ πια.
Όσο και να την προστατεύουν οι σωματοφύλακες της ανανδρίας
κουτσαίνει από την αριστερή πλευρά και ξεχωρίζει στο πλήθος. Της
έμεινε κουσούρι από τότε που έκλεβε από τη ζυγαριά και τα ΄χωνε
στις τσέπες της τα δίκια των ερήμην καταδικασμένων. Πές της έχει
μια ευκαιρία να μαχαιρωθεί μόνη της με το σπαθί της. Εκείνο που
έκοψε λαιμούς την ώρα που αυτοί τεντωνόταν με πρησμένες φλέβες
φωνάζοντας για δίκιο.
Τέλος, πήγαινε πες στην Ελευθερία ότι θα την βγάλει καθαρή. Όχι
γιατί στάθηκε ως έπρεπε αλλά γιατί οι πέτρες που μας έβαζε να
κουβαλάμε στον ανήφορο των Αξιών έγιναν μία-μία, οι τοίχοι
του σπιτιού που μέσα κοιμάται η Ελπίδα μας.
MADAM SOUSOU

ΤΟ ΚΤΕΛ Ν.ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους(στάσεις), ένθεν και ένθεν του δρόμου στο ύψος του κυκλικού κόμβου στην Αγία Αικατερίνη σταθμεύουν από χθες, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ν.Χανίων – Ν. Ρεθύμνης Κρήτης.

Η πρωτοβουλία για την εξέλιξη αυτή ανήκει στον Σύλλογο Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, ενώ τις επόμενες ημέρες υπάρχει μέριμνα για να σταθμεύουν στο χώρο και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ N. Λασιθίου – Ν. Ηρακλείου.

Ο ορισμός των συγκεκριμένων σημείων επιβίβασης και αποβίβασης κρίθηκε απαραίτητος, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επιβατών. Μέχρι πρότινος όφειλαν οι ταξιδιώτες με προορισμό τα Χανιά(από Θεσσαλονίκη και προς Θεσσαλονίκη), να πηγαίνουν πολλά χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στα PLAZA στον Κορινό και στην εθνική οδό στο ύψος του καταστήματος ROLLMAN.

«Οι στάσεις αυτές των λεωφορείων των ΚΤΕΛ, σε έναν αυτοκινητόδρομο δεν ήταν ό,τι καλύτερο για όσους ταξίδευαν από την αφετηρία μέχρι τον προορισμό τους, αφού χάνονταν χρόνος και ταλαιπωρούνταν, ενώ όλοι έχουν δικαίωμα στη μετακίνηση τους με τα μαζικά μέσα μεταφοράς (από και προς την Κρήτη) και οι πολίτες που διαμένουν στην Κατερίνη και ευρύτερα στην περιφέρεια του νομού» τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» Κων/νος Μανιουδάκης, ο οποίος υποδέχτηκε χθες με το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιώργο Φουρδάμη το πρώτο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ν. Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια, το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα:

- ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 28210 93306 – 93052 ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ(ΔΕΜΑΤΑ)28210 97497
- ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310 595459
- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» 23510 24084

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ: “O ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ”


ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ: “O ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ”
Σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό και συνοικισμό, φτάνει αυτές τις ημέρες η δεύτερη επιστολή του Δημάρχου Λιτοχώρου και υποψηφίου Δημάρχου του νέου Δήμου Δίου – Ολύμπου Θανάση Τσιφοδήμου προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε πολίτη ξεχωριστά να διατυπώσει τη γνώμη και την άποψή του εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου.
Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης Τσιφοδήμος και η «Κίνηση Ευθύνης» μετουσιώνουν ουσιαστικά τη δέσμευσή τους για τη συμμετοχικότητα της διαδικασίας και το ρόλο που μπορεί να έχει ο κάθε δημότης στη διαμόρφωση του προγράμματος που θα καταθέσει ο δημοτικός συνδυασμός.
Η επιστολή έχεις ως εξής:
Φίλες και φίλοι
Συνήθως στις επιστολές που λαμβάνετε αυτήν την περίοδο παρουσιάζονται απ' την πλευρά των υποψηφίων Δημάρχων και των δημοτικών τους συνδυασμών, προτάσεις και θέσεις του προγράμματός τους, όπως επίσης και δράσεις που θα ακολουθήσουν σε ενδεχόμενη εκλογή τους.
Αυτό είναι ασφαλώς σημαντικό γιατί έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε τους υποψηφίους, να διαμορφώσετε την άποψή σας ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που θεωρείτε καλύτερο.
Ο σκοπός της επιστολής αυτής είναι διαφορετικός. Τις περισσότερες φορές οι υποψήφιοι πιστεύουν ότι γνωρίζουν πολλά. Από τη διαδρομή μου ως Δήμαρχος Λιτοχώρου κατάλαβα ότι κανένας δε μπορεί να το ισχυριστεί αυτό. Η γνώμη των δημοτών σε πολλές περιπτώσεις απαντά και δίνει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα.
Σας ζητάω λοιπόν μέσα από την επιστολή αυτή, να καταθέσετε τις απόψεις σας, τους προβληματισμούς σας, τις ιδέες σας για το νέο μεγάλο μας Δήμο. Στην καινούρια αυτήν προσπάθεια χρειάζονται οι γνώμες και η συμμετοχή όλων.
 Έτσι μόνο θα συνδιαμορφώσουμε το κοινό μας μέλλον.
Σας παρακαλώ ν' αφιερώσετε όσο χρόνο κρίνετε σκόπιμο και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Σας ευχαριστώ
Θανάσης Τσιφοδήμος
Δήμαρχος Λιτοχώρου – Υπ. Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ...ΟΙΚΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.....
ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ
ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ πιο φθηνα προιοντα....!

να ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΙΣΗ....ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....!

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ

O TAΚΗΣ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ

ΝΕΑ ΕΦΕΣΟΣ


ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ....!


O ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
"Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, ΣΤΗ "ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...
 
 
 
 
****ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ...  

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ....


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΝΕ....

ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ,
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.....
ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ....
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ....
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΕΙΝΑΙ ...ΦΑΡΜΑΚΙ....!

ΑΠΟΡΙΑ:  ΑΡΑΓΕ, ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ Ο DJ..?

ΑΝΤΕ ΡΕ...ΜΙΛΑ....

ΑΚΟΥΣΑ

ΟΤΙ  ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΘΑ "ΛΕΕΙ" ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΟ.....
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? 

ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ...!!!

"Οι εξοπλισμοί πίσω από την κρίση στην Ελλάδα"

Πίσω από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα βρίσκονται οι δαπάνες για τους εξοπλισμούς, σύμφωνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είπε πως ήταν "βαρύ το κόστος της κατασκευής φανταστικών εχθρών", τονίζοντας ότι "δεν πρέπει να υποπέσει στο ίδιο λάθος" και η Τουρκία..

**** ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ....ΚΟΥΜΠΑΡΕ.

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

250.000 ευρώ φάρμακα έγραψε γιατρός σε ένα μήνα!

Οργιο συνταγογράφησης με οδυνηρές συνέπειες για τα ταμεία αποκαλύπτουν οι έλεγχοι. Βρέθηκαν γιατροι να γράφουν φάρμακα αξίας 250.000 ευρώ σε ένα μήνα. Η υπουργός Εργασίας παρουσίασε το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης που θα αρχίσει να λειτουργεί πιλοτικά στον ΟΑΕΕ από τις 18 Οκτωβρίου.

**** ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ  ΣΥΧΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ 15 ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΤΣΙ, 800 ΕΤΣΙ...20 ΕΤΣΙ...ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ?

ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ -ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

«Δώσαμε ανάσα στους πεζούς, αυτό που μένει είναι να δώσουμε ανάσα στους ποδηλάτες. Έρχεται λοιπόν αυτό το κομμάτι … ώστε να μπορούμε σ’ αυτήν την υπέροχη πόλη, που έχει δυνατότητες και είναι επίπεδη να μειώσουμε την κυκλοφορία των οχημάτων, τους ρύπους, να είμαστε πιο σωστοί και φιλικοί στο περιβάλλον», είπε (μεταξύ άλλων) χθες, χαιρετίζοντας τα εγκαίνια της Έκθεσης Τροχαίας, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης
Χρονοδιάγραμμα δεν ανέφερε, γι’ αυτό, καλού-κακού, εστέ πολύ προσεχτικοί οι ποδηλάτες που κυκλοφορείτε στην πόλη.
Που πληθήνατε και αυξηθήκατε και κατακόρυφα, όπως είπε ο Διοικητής της Τροχαίας, έστω και χάρη στην οικονομική κρίση (και όχι για οικολογικούς ή άλλους λόγους)

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




7.750.000 ευρώ για το Πολιτιστικό Κέντρο

theatro
Η χρηματοδότησή του Πολιτιστικού Κέντρου θα γίνει από το ΕΣΠΑ στο 100%, ενώ αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του 2010, να ξεκινήσει την Άνοιξη του 2011 και να λειτουργήσει στα μέσα του 2013!

Τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ενός από τα πιο σημαντικά έργα που αφορούν τον πολιτισμό, ανακοίνωσε, εμφανώς ικανοποιημένος, χθες το πρωί ο δήμαρχος Κατερίνης. Το Πολιτιστικό Κέντρο, από τη σφαίρα της φαντασίας, του οράματος και των μακετών, περνάει στη φάση της έναρξης υλοποίησής του, αφού αναμένεται να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα και να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο χρόνια, από την έναρξη των εργασιών.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης, η χρηματοδότησή του θα γίνει από το ΕΣΠΑ σε ποσοστό 100%, ενώ το συνολικό ύψος της ανέρχεται σε 7,75 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει την ανέγερση ενός τριώροφου κτιρίου με υπόγειο χώρο στάθμευσης.
Σύμφωνα με την πρόταση του Δήμου Κατερίνης, το έργο περιλαμβάνει την ανέγερση κτιρίου τριών ορόφων και υπόγειο, συνολικά 4.700 τ.μ. που θα κατασκευαστεί στο χώρο ανατολικά του ΚΤΕΛ Πιερίας. Θα διαθέτει αίθουσα 488 θεατών με μετακινούμενη σκηνή σε περίπτωση που ο χώρος θα φιλοξενήσει συμφωνική ορχήστρα, ενώ στο ισόγειο θα υπάρχει φουαγιέ 800 ατόμων και γκαρνταρόμπα. Στο δεύτερο όροφο θα στεγαστούν τα καμαρίνια, βοηθητικοί χώροι, δημοσιογραφικά θεωρεία, χώροι αποθήκευσης σκηνικών, ενώ στον τρίτο όροφο θα είναι τα γραφεία της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού ο οποίος θα έχει και την ευθύνη λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου.
Επίσης, προβλέπεται η διαμόρφωση χώρου 1.650 τ.μ. στην ταράτσα του κτιρίου, όπου θα πραγματοποιούνται υπαίθριες πολιτιστικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι και την άνοιξη, ενώ τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου θα αναλάβει ο δήμος Κατερίνης.
«Η πόλη μας αποκτά έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών που θα αποδοθεί στους ανθρώπους του πολιτισμού της περιοχής μας για να τον αναδείξουν, ενώ το συγκεκριμένο έργο θα καλύψει τις ανάγκες του νέου διευρυμένου Δήμου», ανέφερε ο Σάββας Χιονίδης, μοιράζοντας εύσημα στους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να ετοιμαστεί μια πλήρης πρόταση, την οποία κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει.
Ο δήμαρχος Κατερίνης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή, για την οποία όπως είπε «λειτούργησε πραγματικά ως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης».
Ο κ. Χιονίδης, έκανε λόγο για ένα έργο που είχε ανάγκη η Κατερίνη, την οποία χαρακτήρισε την πλέον αδικημένη πόλη στον συγκεκριμένο τομέα, έναντι άλλων δήμων, του μεγέθους της Κατερίνης. «Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί αποκτά έναν υψηλών προδιαγραφών χώρο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων της τέχνης του δήμου» σχολίασε ο δήμαρχος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ανεπιτυχείς όπως αποδείχθηκαν προσπάθειες προηγούμενων διοικήσεων για την κατασκευή ενός Πολιτιστικού Κέντρου, ανάλογου των αναγκών της πόλης.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα όπως ανέφερε ο κος Χιονίδης η υλοποίηση του έργου θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Ειδικότερα, πρόκειται να δημοπρατηθεί εντός του 2010 έτους έτσι ώστε την προσεχή  άνοιξη να γίνει η έναρξη των εργασιών  και να υλοποιηθεί  σε διάστημα 24 μηνών.

ΑΥΤΟΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΥΤΕΨΕ....


 
Από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης τη Δευτέρα και ώρα 13.30 στο Νέο Κεραμίδι, συνελήφθη ένας ημεδαπός, ετών 47, διότι κατελήφθη να καλλιεργεί εντός του αγροκτήματός του, 27 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,20 έως 3 μέτρα περίπου....

ΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την έγκριση χρηματοδότησης Κέντρου Πολιτισμού, προϋπολογισμού 7 εκατομμυρίων 750 χιλιάδων ευρώ ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος, έκανε λόγο για δικαίωση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής, και ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία για την ουσιαστική τους βοήθεια, όπως επίσης και τον αρχιτέκτονα κ. Δημήτρη Πούλιο  Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν επίσης η διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης κ. Τριανταφύλλου, η μηχανικός κα Χρονάκη η οποία βοήθησε σημαντικά στην ολοκλήρωση των φακέλων και των μελετών που υποβλήθηκαν στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης κ. Καρατζόγλου.
Στην αρμοδιότητα του Πολιτιστικού Οργανισμού θα περάσει η διαχείριση του Κέντρου Πολιτισμού, όπως υπογράμμισε ο κ. Χιονίδης. Ακόμη ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Γενική γραμματέα της Περιφέρειας κα Λιονή αλλά και τα μέλη της Διαχειριστικής Αρχής. Το κόστος του φακέλου και των μελετών που υποβλήθηκαν στην Διαχειριστική Αρχή για την έγκριση του έργου ήταν 53 χιλιάδες ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του ΕΣΠΑ και αφορά στην ανέγερση ενός τριώροφου κτιρίου ανατολικά της περιοχής στην οποία είναι τα ΚΤΕΛ. Πρόκειται για χώρο συνολικά 4.700 τ.μ. και ο αριθμός των θεατών θα ανέρχεται στις 488 θέσεις.
Η πόλη της Κατερίνη ήταν αδικημένη σε ότι αφορά τους χώρους πολιτισμού, σε σχέση με τις γειτονικές πόλεις, όπως η Βέροια, η Λάρισα και η Κοζάνη και πλέον αποκτά ένα υψηλών προδιαγραφών χώρο ο οποίος θα δοθεί στους ανθρώπους του πολιτισμού για να εκφραστούν όπως είπε ο Δήμαρχος με τον καλύτερο τρόπο.
"Ξέρουμε ότι έχουμε σημαντικούς καλλιτέχνες" είπε ο κ. Χιονίδης και πρόσθεσε ότι είναι ιδιαίτερη η χαρά τους καθώς οι προσπάθειες είχαν ξεκινήσει από τις προηγούμενες διοικήσει επί Δημαρχίας Χαραλαπίδη οι οποίες δεν ευδοκίμησαν.
"Μαζί καταφέραμε να πετύχουμε πολλά και θα γίνουν ακόμη περισσότερα" επεσήμανε ο Δήμαρχος Κατερίνης ενώ σε ότι αφορά το χώρο πολιτισμού, είπε πως είναι ένας χώρος τον οποίο είχε μεγάλη ανάγκη η Κατερίνη αλλά και ο νομός γενικότερα.
ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Όπως ανέφερε ο κ. Χιονίδης το χρονοδιάγραμμα είναι συγκεκριμένο καθώς προβλέπεται να γίνει η δημοπράτηση του έργου σε διάστημα 12 μηνών. Ωστόσο όπως είπε ο Δήμαρχος οι προσπάθειες γίνονται με κατεύθυνση η δημοπράτηση του έργου να γίνει εντός του 2010, ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2011 ενώ για την ολοκλήρωση των εργασιών προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα 24 μηνών.
Το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Σε ότι αφορά το Κέντρο Πολιτισμού, στο ισόγειο εμβαδού 800 τ.μ. θα είναι το φουαγιέ και θα περιλαμβάνει διάφορες υπηρεσίες αλλά και χώρους για άτομα με αναπηρίες. Επίσης έχει προβλεφθεί ειδικός υπόγειος χώρος για να υπάρχει μετακινούμενη σκηνή σε περίπτωση εκδήλωσης με συμφωνική ορχήστρα ή όπερα.
Στους ορόφους προβλέπονται γραφεία, δημοσιογραφικά θεωρεία, καμαρίνια για ηθοποιούς, σκηνοθέτες, χώροι αποθήκευσης σκηνικών και μετακίνησης σκηνικών, χώροι γραφείων του Πολιτιστικού Οργανισμού ενώ θα αξιοποιηθεί και η ταράτσα του κτιρίου για υπαίθριες και καλοκαιρινές εκδηλώσεις.
Η μελέτη για τον ήχο του Κέντρου Πολιτισμού έγινε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Ο Δήμος θα φροντίσει μόνο για τον περιβάλλοντα χώρο με κήπους και χώρους αναψυχής γύρω από το κτίριο ενώ θα περιλαμβάνονται και χώροι στάθμευσης.

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ....2 ΑΠΟΡΙΕΣ...

Επίσκεψη προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία και τα προβλήματα του δήμου Ελαφίνας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης το πρωί της Δευτέρας στο δημαρχείο, στο Παλιό Κεραμίδι. Τον κ. Μηλιώτη υποδέχτηκαν εγκάρδια ο δήμαρχος κ. Πασχάλης Κατσάρας, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι εργαζόμενοι στο δήμο. Πολλοί ήταν επίσης οι δημότες που βρίσκονταν στο δημαρχείο εκείνη την ώρα και ευχήθηκαν στον υποψήφιο δήμαρχο καλή επιτυχία.
Ο κ. Κατσάρας ενημέρωσε τον υποψήφιο δήμαρχο για την κατάσταση στο δήμο, σε ό,τι αφορά τα έργα που ολοκληρώθηκαν, αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για την οικονομική κατάσταση του δήμου.
Ο κ. Μηλιώτης δήλωσε πως ο συνδυασμός «Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες», έρχεται να αξιοποιήσει τη νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση. «Μας δίνεται η ευκαιρία ενωμένοι όλοι μαζί, να δραστηριοποιηθούμε. Με στόχο και όραμα, με τόλμη και συνέπεια, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε όλα όσα απαιτούνται για να μπορέσει ο δήμος μας, ο νέος Δήμος Κατερίνης, να γίνει πρωτοπόρος στην Περιφέρεια, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αξιοποιώντας τα μοναδικά, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα αδρανοποιημένα, συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.
ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ 
......................................................................................................................

 *****ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ κ. ΜΗΛΙΩΤΗ -ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΤΑΚΑ-  " ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ..." 

1***  : ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ -ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.... ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ-  ΛΕΕΙ ΟΤΙ   ΧΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΤΣΑΡΑ ο κ. ΜΗΛΙΩΤΗΣ... ΕΚΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ?

2***   ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΕ ΤΑ 207 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 6 ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....???


3**** ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.,,..ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ....