PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ - Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ...ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ

Σας λέει κάτι αυτή η φωτογραφία; Εμένα μου λέει πολλά! Ελευθέριος Μωυσιάδης και Ντόρα Μπακογιάννη. Έμένα μου κάνει κάτι σε ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για την ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ! Για να δούμε ο φίλος μου ο Λευτεράκης θα είναι ΚΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΕΥΣ;;; Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΗΝ ...ΠΙΕΡΙΕΥΣ;;; (εκ του πρώην Πιερία μου και έτσι...)

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ...






ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ δεν επηρεάζουν την υγεία

Nέες μελέτες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η χρήση των κινητών τηλεφώνων, αλλά και οι σταθμοί βάσης της κινητής τηλεφωνίας, δεν επηρεάζουν την υγεία του ανθρώπου.Ωστόσο ειδικοί επιστήμονες σημειώνουν πως απαιτείται περαιτέρω έρευνα για τη μακροχρόνια έκθεση παιδιών και εφήβων.

21:30 MEGA Φιλικός αγώνας: Αυστρία-Ελλάδα

Με νέο αγωνιστικό πρόσωπο αναμένεται να παρουσιαστεί η Εθνική Ελλάδας, στο αποψινό (21:30 MEGA) φιλικό ματς, κόντρα στην Αυστρία.

Ο Φερνάντο Σάντος που επέλεξε να δώσει ευκαιρίες και σε πολλούς νέους παίκτες, αναμένεται να δοκιμάσει στη Βιένη και καινούργια σχήματα και συστήματα προκειμένου να καταλήξει σε εκείνο που θα κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

  Σύμφωνα με την τελευταία προπόνηση, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα με νέα πρόσωπα τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Παναγιώτη Κονέ, σαν ακραίους στην επίθεση, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή.

 Από εκεί και πέρα, ο Τζόρβας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα κεντρικό δίδυμο οι Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος και στα άκρα Τοροσίδης και Μανιάτης.

  Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, με το Σαμαρά σε νέο ρόλο ως οργανωτής. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα γίνουν μέχρι έξι αλλαγές.

Μέρκελ: H Ελλάδα δουλεύει σκληρά

...ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΠΕΝΙΧΡΑ
ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...!

ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΛΥΡΙΤΖΗ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,  ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΧΙΟΥΜΟΡ  ΚΑΙ ...ΚΑΛΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

Παραπέμπονται στο Δικαστικό Συμβούλιο Μπασιάκος, Δούκας και Κοντός για αδικήματα που σχετίζονται με την υπόθεση των ανταλλαγών μεταξύ μονής Βατοπεδίου και Δημοσίου, μετά από μυστικές ψηφοφορίες στην Ολομέλεια της Βουλής. Η εισήγηση της Προανακριτικής Επιτροπής για παραπομπή Βουλγαράκη και Ρουσόπουλου δεν συγκέντρωσε.... ικανή πλειοψηφία.


Αντώναρος: Άκυρη η ψηφοφορία για το Βατοπέδι


 «Η απόφαση που επέβαλε η κυβερνητική πλειοψηφία ότι δήθεν μπορούν να ψηφίσουν ο πρωθυπουργός, υπουργοί και βουλευτές με επιστολή από το εξωτερικό για το Βατοπέδι, αποδεικνύει: Χωρίς να ακούσουν τους βουλευτές που κατηγορούνται έχουν πάρει εκ των προτέρων την απόφαση να τους καταδικάσουν.

Αυτή κι αν είναι περίτρανη απόδειξη για την πολιτική σκευωρία και την ενοχοποίηση των αντιπάλων του που μεθοδεύει ο Γιώργος Παπανδρέου. Πιστεύω ότι η διαδικασία είναι άκυρη».

37 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ...

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις μνήμης για την  37η επέτειο από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο, με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.
Τελευταία ημέρα σήμερα του τριήμερου εορτασμού της 37ης επετείου του Πολυτεχνείου και το προαύλιο του Ιδρύματος στην οδό Πατησίων, από νωρίς το πρωί υποδέχεται δεκάδες Αθηναίους κάθε ηλικίας που καταθέτουν ένα λουλούδι στη μνήμη των νέων που εξεγέρθηκαν το Νοέμβρη του 1973.

    Οι πύλες του Ιδρύματος έχει προγραμματιστεί να κλείσουν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και θα αρχίσει η κεντρική εκδήλωση στο χώρο του Ιδρύματος που θα κλείσει με το προσκλητήριο νεκρών. Αμέσως μετά θα αρχίσει η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία με επικεφαλής την αιματοβαμμένη σημαία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, και τα μέλη της επιτροπής εορτασμού, στην οποία κεντρικό ρόλο έχει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων-Εξορισθέντων της περιόδου της δικτατορίας.

    Τα μέτρα περιφρούρησης είναι σήμερα δρακόντεια. Μέσα στο Ίδρυμα θα βρίσκονται συνεχώς φοιτητές, καθηγητές, εργαζόμενοι, ενώ 7.000 αστυνομικοί έχουν διατεθεί για την περιφρούρηση της πορείας. Στους γύρω απο το Πολυτεχνείο δρόμους, έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ώστε να απαγορεύεται η στάθμευση και γύρω στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να απαγορευθεί και η διέλευση οχημάτων.

ΜΕ 108

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΜΕ 108
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ  ΚΑΙ ΗΛΠΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ?
 ..........................

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ..ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ. ΑΣ ΤΟ ΨΕΞΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ, ΙΣΩΣ ΒΡΕΙ ...ΑΡΚΕΤΕΣ...

Συνεχίζονται τα έργα του Δήμου Κατερίνης

"Πρώτα ο πολίτης" δηλώνουν ο Δήμαρχος Κατερίνης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς διακοπή συνεχίζονται τα έργα του Δήμου Κατερίνης σε όλη τη πόλη, καθώς στόχος της Διοίκησης ήταν, να μην επηρεαστεί η πορεία των έργων και η καθημερινότητα των δημοτών από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό χθες το πρωί ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θανάση Λιακόπουλο, επισκέφτηκαν μια σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μεταξύ άλλων μετέβησαν στην περιοχή του Καπνικού Σταθμού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Όπως επεσήμαναν τόσο ο Δήμαρχος κ. Χιονίδης, όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Λιακόπουλος, τα έργα συνεχίζονται συστηματικά σε όλη τη πόλη και για μια ακόμη φορά ευχαρίστησαν τους δημότες για τη συνεργασία και την υπομονή τους.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το Δήμο Κατερίνης, στόχος που θα ακολουθηθεί και στο νέο Καλλικρατικό Δήμο.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ

ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:
1. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ....ΑΡΑ, ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ...ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ...

2. ΑΡΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΗΣ, ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ, ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ...


3. ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ , ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΗΡΕ Ο  ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ...

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΜΕ ΒΟΛΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ"...

ΜΙΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΜΑΤΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΡΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ....


**** ΚΟΥΙΖ: ΤΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΝΩ ΤΟ BOSS ΗΤΑΝ ...ΛΥΠΗΜΕΝΟ...ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ?

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αρχικά να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες, την Αντιπεριφερειάρχη, τους Δημάρχους, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Συμβούλους Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, ευχόμενος να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών της Πιερίας.


Οφείλουν όλοι, οφείλουμε όλοι, να προβληματιστούμε από την υψηλή αποχή που αποτυπώνει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο τη δυσαρέσκεια των πολιτών προς την εφαρμοζόμενη πολιτική αλλά και την εν γένει λειτουργία όλων των πολιτικών θεσμών και την αποτελεσματικότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας.


Ελπίζω τα επόμενα δύσκολα χρόνια οι εκπρόσωποι της τοπικής αλλά και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης να συμβάλουν στην προστασία της τοπικής μας κοινωνίας από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Επίσης να συμβάλλουν, ώστε να ξαναβρεί η πολιτική το περιεχόμενό της, που δεν είναι άλλο από τη δημοκρατία και την υπηρέτηση των δικαιωμάτων του πολίτη για ευημερία.


Επιτρέψτε μου να σχολιάσω δύο γεγονότα, ένα προεκλογικό και ένα μετεκλογικό που με λύπησαν.


Προεκλογικά ο κ. Πολύζος διαμαρτυρήθηκε εντόνως ότι δεν τον βοήθησα να σχηματίσει αξιόμαχο συνδυασμό. Τελικά και τον σχημάτισε και επικράτησε και γι΄ αυτό τον συγχαίρω. Πέραν αυτού, η επί σειρά ετών προσβλητική συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου, μου επέβαλαν να μείνω αδρανής ώστε η προσωπική μου αντίθεση να μην επηρεάσει κανέναν πολίτη του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού είτε θετικά είτε αρνητικά προς αυτόν.


Μετεκλογικά ο κ. Δημόπουλος υποστήριξε ότι απώλεσε το Δήμο Δίου – Ολύμπου και μία από τις αιτίες ήταν η δική μου αδράνεια.


Κατανοώ την πικρία του κ. Δημόπουλου και τον συγχαίρω για το 45,25% το οποίο μόνο ως ήττα δεν μπορεί να εκληφθεί. Τον κ. Δημόπουλο τον υποστήριξα ολόθερμα, δημόσια – ήμουν παρών σε πολλές ομιλίες του και μάλιστα με ευχαρίστησε από το βήμα για τη βοήθειά μου – και του παρείχα ό,τι δυνάμεις είχα στην αντιπαράθεσή του με τον κ. Παπαθανασίου.


Δώδεκα χρόνια έχω αποδείξει ότι κινούμαι στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο. Γι΄ αυτό έχω συγκρουστεί, επειδή λέω φωναχτά και δημόσια τις θέσεις μου και τις αντιθέσεις μου.


Επίσης πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι δεν είμαι σε θέση να επιβάλω αρχές και απόψεις ούτε σε μέλη του φιλικού μου ούτε του πολιτικού μου περιβάλλοντος, όπου ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του και κρίνεται γι αυτές. Πέραν αυτού οι όποιες προσωπικές πικρίες του Κώστα πρέπει να κατανοήσει ότι γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης τρίτων και αυτό αμβλύνει την κατανόησή μου. Άλλωστε του εύχομαι να συνεχίσει δημιουργικά μακριά από υψηλούς τόνους ώστε σε τρεισήμισι χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κερδίσει αλλά και να συνειδητοποιήσει ποιοι είναι πραγματικοί αρωγοί στο έργο του και ποιοι όχι.






Γιώργος Παπαστεργίου
Νομάρχης Πιερίας

ΦΤΟΥ ΜΑΣ ...ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Τι γίνεται σ αυτή τη χώρα ρε παιδιά;;; Τελικά ξέρει να μας πει κανένας τι γίνεται;;; Ποιούς ρε πάλι ψηφίσαμε;;; Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη στην ...χώρα όλη;;; ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ