PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA-GR.

Κινητό τηλέφωνο συνελήφθη να κατέχει μέσα στη φυλακή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για ξέπλυμα χρήματος.


 Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή ανακαλύφθηκε σε ...
αιφνιδιαστικό έλεγχο των σωφρονιστικών υπαλλήλων στο κελί του πρώην υπουργού, το μεσημέρι της Τρίτης.

ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ..

Στους περίεργους καιρούς που ζούμε, η Tatiana έχει τη λύση! Ή μάλλον είναι η λύση...

Η καυτή Κολομβιανή θα σε κάνει να ξεχάσεις και το όνομά σου ακόμα, πόσο μάλλον τις σκοτούρες και τις έγνοιες! Μια γερή δόση Tatiana Gil κάθε πρωί και η μέρα ξεκινά χαρμόσυνα. Και καμπυλόγραμμα!
Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, χαλάρωσε και απόλαυσε...

















ΠΟΝΕΣΕ ΑΥΤΟ..

ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΙΓΑ...

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ..

ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ..

απο τα επεισόδια στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης



ΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΔΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 28/5 ΕΩΣ 8/6/2012


Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012, ώρα 7:00μ.μ. θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της τέχνης του ψηφιδωτού στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα. Τα έργα των μαθητών, θα εκτεθούν στην έκθεση ψηφιδωτού που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολύμπου, μετά τις 15 Αυγούστου.
Στην έκθεση ακόμη, παίρνουν μέρος σπουδαίοι τοπικοί καλλιτέχνες αλλά και καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύονται την σε έναν από τους γνήσιους σταθμούς της Ελληνικής τέχνης.

Γεύσεις από την Αθωνική Πολιτεία, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι «πιστοί» προσέλθουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ. στο εστιατόριο ΠΑΠΡΙΚΑ






Γεύσεις από την Αθωνική Πολιτείαθα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι «πιστοί» προσέλθουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ. στο εστιατόριο ΠΑΠΡΙΚΑ του Μediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, αφού το ρόλο του μάγειρα θα αναλάβει, για μια βραδιά, ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμινός.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΒΟΡΩΝΟΥ






Οι μαθητές της Δ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου Σβορώνου, στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα του τόπου μας», ανήρτησαν, με την άδεια και συμπαράσταση της Αντιδημάρχου Πρασίνου Κατερίνης κ.Τζουμέρκα, στο χώρο της παιδικής χαράς του πάρκου Κατερίνης δύο πάνελ (που αποτελούν ευγενική χορηγία του εκδοτικού οίκου «ΜΑΤΙ») που αναφέρονται στα ζώα του τόπου μας που απειλούνται με εξαφάνιση, ώστε να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι δημότες της πόλης μας. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί συνέχεια του περυσινού προγράμματος που αφορούσε στα φυτά και ολοκληρώθηκε με επιτυχία αναρτώντας δύο αντίστοιχα πάνελ στο χώρο του πλατανόδασους Κατερίνης.

ορόντο: Πογκρόμ «για να ξεβρωμίσει ο τόπος»


Ένα ντοκυμαντέρ για τα ρατσιστικά πογκρόμ κατά των Ελλήνων μεταναστών το καλοκαίρι του 1918 στο Τορόντο του καναδά
Τον Αύγουστο του 1918 ένα πλήθος 50.000 καναδών «πατριωτών» επιδόθηκε για μέρες σε ένα ανελέητο πογκρόμ σε βάρος των ελληνόφωνων μεταναστών της πόλης. Το αποτέλεσμα αυτού του ρατσιστικού πογκρόμ ήταν ο θάνατος αρκετών μεταναστών, μεταξύ των οποίων 29 γυναίκες και 6 ανήλικα παιδιά καθώς και υλικές ζημιές 1.000.000 δολαρίων.

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης Όλη η αλήθεια για τους εργάτες καθαριότητας του Δήμου μας


 Το ζήτημα της αποκομιδής των σκουπιδιών στον Δήμο Κατερίνης ήταν το κεντρικό ζήτημα στην πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου Κατερίνης κ. Χιονίδη.
      Ο δήμαρχος προσπάθησε να δικαιολογήσει την ανάθεση της αποκομιδής σε ιδιώτες εργολάβους, διαμαρτυρόμενος γιατί η κυβέρνηση δεν ανταποκρίθηκε έγκαιρα στο αίτημα του Δήμου για πρόσληψη εργατών καθαριότητας με 8μηνες συμβάσεις, ενώ τεμάχισε  το έργο σε εργολαβίες των 24.000 ευρώ για δύο μήνες με πρόθεση κατά πληροφορίες να δοθεί σε δύο εργολάβους . Με την κίνηση αυτή ο δήμαρχος με το πρόσχημα της ταχύτητας τεμαχίζει το έργο σε μικρότερα για να δοθεί  με  απ ευθείας ανάθεση χωρίς διαγωνισμό,  δίνοντάς το όμως σε δύο εργολάβους το ενοποιεί παρακάμπτοντας στην ουσία το νόμο.

Τι είναι και αυτό πάλι που έχουν πάθει οι celebrities εγχώριοι και μη... και ανεβάζουν παιδικές τους φωτογραφίες στο twitter?

Εχτές είχαμε την Δούκισσα Νομικού, λίγο πιο πριν την Μαριάντα Πιερίδη, σήμερα έχουμε την Έλενα Παπαβασιλείου.. και πάει λέγοντας.. Όπως και να έχει το ταλέντο στο να μαγνητίζει το είχε από μικρή αφού μια χαρά κουκλίτσα ήταν από τότε.. Μόνο που τώρα ποζάρει με αισθησιασμό ενώ τότε με αθώο νάζι!

Που είναι ο Φελέκης; ...


Δεν τον θέλει η Στάη;
Δεν τον θέλει η ΕΡΤ;
Δεν...

το θέλει-για κάποιο λόγο-ο ίδιος; ...

Άγριος καβγάς Μητσοτάκη-Τατσόπουλου...


Ο Κυριάκος πήρε το νήμα από 'κει που το άφησε η αδερφή του. "Συμφωνείτε μ' αυτό που στέλεχός σας, του ΣΥΡΙΖΑ, είπε για τον Κουφοντίνα; Ότι...

πρόκειται για μεγάλο δημοκράτη; " .
Εξαγριώθηκε ο Τατσόπουλος. Έτοιμος ήταν ν' αρπάξει από το τσουλούφι τον Κυριάκο: δηλαδή, θέλετε να σας απαντήσουμε και 'μεις στο ίδιο επίπεδο; Με τις ταινίες του Τζέιμς Πάρις, με Λάκη Κομνηνό και Βέρα Κρούσκα;
Ο καβγάς κράτησε κάνα πεντάλεπτο, με τη Στάη να χαμογελάει-χωρίς να παρεμβαίνει-ευτυχής (κάτι θα τσίμπαγαν εκείνη την ώρα τα νουμεράκια) ...

Απαξιωτικά σχόλια για την εφημερίδα από Τατσόπουλο και Στάη...





«Δεν το 'γραψε κάποιος (ότι ο Λαλιώτης είναι πίσω από τον Τσίπρα) . Μην το λέτε έτσι. Το...

έγραψε η "Δημοκρατία" , μια εφημερίδα της λαϊκής δεξιάς. Δεν το 'γραψε η "Le Monde" » , είπε ο Τατσόπουλος.
Και η Στάη, στον ίδιο απαξιωτικό τόνο, «σας διαδεβαιώ κύριε Τατσόπουλε, πως δε θεωρώ τη "Δημοκρατία" , "Le Monde" . Σας διαβεβαιώ» .
Ατόπημα...

αλά, το κορίτσι-το 'χουμε ξαναπεί-τα ρίχνει. Έκανε το Βορίδη (προστατευόμενο του Ντερμπέντερη) να καταπιεί τη γλώσσα του.



Καλά, το κορίτσι-το 'χουμε ξαναπεί-τα ρίχνει. Έκανε το Βορίδη (προστατευόμενο του Ντερμπέντερη) να καταπιεί τη γλώσσα του.
Του...

είπε πολλά. Το καλύτερο: σας παρακαλώ, κύριε Βορίδη, να αυτοπεριοριστείτε. Όπως έκανα και 'γω, όταν λέγατε διάφορα ανυπόστατα για το ΣΥΡΙΖΑ...

Ντέρμπι, είδε ο Ντερμπεντέρης. Εμείς είδαμε άλλα...



Κλασσική περίπτωση στημένης δημοσκόπησης...

Αλήθεια, από που πληρώθηκε η GPO γι' αυτή τη δημοσκόπηση; Εξήντλησε όλη την "επιστημονική" ευρηματικότητά της, ώστε να παρουσιάσει θριαμβευτή τη Ν.Δ. , τη στιγμή που στην πρόθεση ψήφου η διαφορά της με το ΣΥΡΙΖΑ είνα στα όρια του στατιστικού λάθους (1,3% ) !
Χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός, για να καταλάβει ότι τον δουλεύουν, όταν...

η διαφορά στην πρόθεση ψήφου είναι περίπου στον ένα πόντο και, εντούτοις, το πρώτο κόμμα-που κατά σύμπτωση είναι η Ν.Δ. -να εκτοξεύεται στα ύψη, με ουρανομήκεις διαφορές από το δεύτερο-ΣΥΡΙΖΑ-σε παρεμφερείς μετρήσεις;
Έτσι, η Ν.Δ. από τη φυματική διαφορά του πόντου, στην παράσταση νίκης πάει στα ουράνια. Καταγράφει ποσοστό 56,6% έναντι 33,6% του ΣΥΡΙΖΑ (στο 23% η διαφορά!!! ) !
Και σα να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι άλλη-sorry, δεν είμαστε αθυρόστομοι, αλλά θα το πούμε-πουστιά. Η Ν.Δ. του 23,4% εκτινάσσεται στο 33,1% , αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ του 22,1% , πίσω της, στο 16,1%, με 17 μονάδες διαφορά!!!
Εδώ, για να υπάρξει αυτό το θριαμβευτικό αποτέλεσμα για τη Ν.Δ. , το ερώτημα ήταν, "ποιο κόμμα θεωρείτε πιο έτοιμο να κυβερνήσει τη χώρα; " .
Και μια σατανική σύμπτωση. Τα δεκαδικά ψηφία στην παράσταση νίκης και στο ποιο κόμμα θεωρείτε πιο ικανό να κυβερνήσει, είναι ακριβώς τα ίδια, μεταξύ των δύο κομμάτων (στο 0,6 στη μία περίπτωση και στο 0,1 στην άλλη) !
Ντέρμπι, είδε ο Ντερμπεντέρης.
Εμείς είδαμε άλλα...

ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ: ΕΓΕΡΗΘΤΙ!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Απίστευτη μεθόδευση με ΤΤ και ΑΤΕ.... Η δημοσιοποίηση των στοιχείων Αγροτικής και Τ.Τ. είχε οριστεί για μετά τις εκλογές της 6-Μαΐου-2012 και συγκεκριμένα για την 31-Μαΐου-2012.








Και τώρα παραμονή της δημοσιοποίησης την παρατείνουν και πάλι λόγω των νέων εκλογών της 17-Ιουνίου- 2012 για τα τέλη Ιουνίου 2012. Δηλαδή πάλι για μετά τις εκλογές.










Και οι δικαιολογίες είναι εντελώς σαθρές αφού μόλις την 19-Απριλίου-2012 έδωσαν άλλα
40 ΔΙΣ και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου.



Ανεβάζοντας πλέον τον πήχη στα 203.000.000.000 €. Ναι 203 ΔΙΣ. Δείτε το αναλυτικά στο
http://diaforos.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

Βενιζέλος-Σαμαράς κλπ μιλάνε για επιτυχία του PSI και ότι από 370 ΔΙΣ κατέβήκαμε στα 270 ΔΙΣ.




Αλήθεια ραγιάδες μου όταν έχετε μπει εγγυητές στο δάνειο ενός φίλου σας (203 ΔΙΣ εγγύηση στους τραπεζίτες) που δεν υπάρχει περίπτωση να το αποπληρώσει τότε αυτό δεν επιβαρύνει και εσάς;

Δηλαδή 370-100=270+203=473 ΔΙΣ

Μιλάμε για απίστευτη επιτυχία.

Και τώρα που θα το ξανασυζητήσουν μπορεί να το φτάσουν στα 573 ΔΙΣ.

Προβλέπω ολοσχερές ξεπούλημα της Πατρίδας μας από τους πρόθυμους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΜΑΝΟ-ΤΖΗΜΕΡΟ-ΛΑΟΣ.

Δεν χρειάζεται νομίζω να γράψω για την υποθήκευση ολόκληρης της υπαίθρου και όχι μόνο ιδιαίτερα μέσω της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ.

Αν σε αυτά προσθέσουμε τα 280 ΔΙΣ των ιδιωτών και τα 400 ΔΙΣ των ταμείων φτάνουμε αισίως το
1.150.000.000.000 €. Δηλ 1 ΤΡΙΣ 150 ΔΙΣ.

Φανταστείτε λοιπόν την Αγροτική Τράπεζα στα χέρια των καλών μας φίλων.

Αντί για ψωμί και λάδι θα ταΐζετε τα παιδάκια σας με τα υποθηκευμένα τσιμέντα του σπιτιού σας.

Α ρε παντέρμη Κατοχή, που έλεγε και ο πατέρας μου.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

Το δίδυμο της συμφοράς... οι άνθρωποι του ΔΝΤ & των τραπεζιτών, οι Υπόλογοι

Η ΣΚΡΟΦΑ..

Lagarde Merkel Lazopoulos Λαγκάρντ Μέρκελ Λάκης Λαζόπουλος

ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΕΝΝΥ...


ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Ο ΛΑΟΣ...

Aς μην επιτρέψουμε στον γερμανοτσολιά να συνεχίσει την εκτέλεση του λαού μας!

Είπε η κυρία Λαγκάρντ όσα είπε και φρίξαμε, πλήθος στην ημεδαπή, αλλά και ικανό πλήθος στην αλλοδαπή.


Η κυρία Λαγκάρντ ανασκεύασε. Κομσί – κομσά.
Όμως αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεται η κυρία Λαγκάρντ. Και όλη της η πολιτική γενιά. Σοσιαλδημοκρατική τε και νεοφιλελεύθερη.
Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης που επικράτησε σε Ευρώπη κι Αμερική (και κατ΄επέκταση στις ελληνικές ελίτ) μετά την Αντεπανάσταση Θάτσερ – Ρήγκαν.

ΤΟ PIERIA -GR ΣΑΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ...

ΔΕΙΤΕ..

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ..