PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ....

"ΜΑΤΡΙΞ" ΣΤΗΝ ...ΑΘΗΝΑ!

Η "ΙΣΤΟΡΙΑ" ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!

ΑΠΟ ΤΟ DPGR.GR

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΑΡΟΛΝΤ ΠΙΝΤΕΡ

Απονέμοντας του το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2005, η Σουηδική Ακαδημία τον χαρακτήρισε ως τον πλέον προβεβλημένο εκπρόσωπο της αγγλικής δραματουργίας κατά το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Με 32 θεατρικά έργα στο ενεργητικό του, 22 κινηματογραφικές ταινίες - κάποιες εξ αυτών μεταφορές των θεατρικών του έργων στη μεγάλη οθόνη - και 8 ποιητικές συλλογές, ο Χάρολντ Πίντερ άφησε τη σφραγίδα του στην παγκόσμια δραματουργία ορίζοντας μία ολόκληρη «σχολή». Από τις 24 Δεκεμβρίου ο Χάρολντ Πίντερ δε μένει πια εδώ...
Στα 78 του χρόνια, μετά από πολυετή και σκληρή μάχη με τον καρκίνο, η φωνή του - κατά πολλούς - κορυφαίου εκπροσώπου της παγκόσμιας μεταπολεμικής δραματουργίας σίγησε για πάντα.

Η ΒΑΛΙΤΣΑ στο θεατρικο σανιδι

Βιβλιοπαρουσίαση: "Η εξουσία της επικοινωνίας" του Θεοχάρη Εμ. Μπικηρόπουλου


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΑΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Κριτική ανάλυση :
Ορέστης Ι. Σιδηρόπουλος


Φυλλομετρώντας το βιβλίο που με τον τίτλο "Η εξουσία της επικοινωνίας", συνέγραψε ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος αντιλαμβάνεσαι για ποιό λόγο, προσωπικότητες που είχαν να επιδείξουν δημιουργικό έργο, όχι όμως και την απαιτούμενη επικοινωνιακή πολιτική, δεν μπόρεσαν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα τους, ανάλογα με τις διαφαινόμενες δυνατότητές τους.

Ο αναγνώστης του βιβλίου αυτού διδάσκεται επί πλέον πόσο χρήσιμο εργαλείο είναι ένα γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων για τους επαγγελματίες της πολιτικής αλλά και για όσους ασκούν εξουσία ή επιδιώκουν ηγετικές θέσεις. Ένα γραφείο που ρυθμίζει τις σχέσεις του φορέα τον οποίο εκπροσωπεί και του οποίου τις δημιουργικές αρετές προβάλλει. Ένα γραφείο που καθιστά ευρύτερα γνωστό το παραγόμενο έργο μιας αυτοδιοικιτικής μονάδας ή ενός πολιτικού οργάνου.

Τα στοιχεία που στη συνέχεια παραθέτει ο συγγραφέας και που έχουν να κάνουν με τον εξοπλισμό, τη στελέχωση και τα τοπογραφικά χαρακτηρίστηκα ενός γραφείου τύπου αποτελούν δευτερεύουσες λεπτομέρειες που συμβάλουν όμως στην παραγωγή έργου. Στην πράξη, γραφεία τύπου που να διαθέτουν προσωπικό και άνετους επιπλωμένους χώρους δεν θα τα βρούμε στους οργανισμούς μιας επαρχίας. Άλλωστε το παραδέχεται και ο συγγραφέας γράφοντας πως αρχή και τέλος και ψυχή του γραφείου είναι ο δημοσιογράφος. Ένας άνθρωπος που να διαθέτει ευφυΐα, γνώσεις ευρύτερα εγκυκλοπαιδικές, διεισδυτικότητα στα γεγονότα και αγάπη για τη δουλειά του. Να έχει ακόμη πολιτική οξυδέρκεια, μια αρετή που αν δεν την έχει, πρέπει να μεριμνήσει για την απόκτησή της. Απαραίτητη τέλος είναι η συνεχής κινητικότητα και η εκ του σύνεγγυς παρακολούθηση όλων των δραστηριοτήτων εκείνων τις οποίες θα κληθεί ο δημοσιογράφος να παρουσιάσει, να αναλύσει και εντέχνως να διαφημίσει.

Ο συγγραφέας εμφαντικά επαναλαμβάνει πως ο υπεύθυνος ενός γραφείου δημοσίων σχέσεων οφείλει να είναι πολιτικά έμπειρος και να γνωρίζει όλες τις πλευρές των γεγονότων. Και όπως ένας καλός παίκτης ζατρικίου, να βλέπει γράφοντας ένα δελτίου τύπου τα αποτελέσματα που θα προκαλέσει η δημοσίευση του. Να ξέρει ακόμη "ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση, ποια στρατηγική θα ακολουθήσει και ποιες θα είναι οι συγκρούσεις που θα επιδιωχθεί να γίνουν".

Παράλληλα και σε κάθε περίπτωση, η αποτελεσματική λειτουργία του γραφείου απαιτεί από τον υπεύθυνο δημοσιογράφο να αφουγκράζεται την κοινή γνώμη και να προστατεύει τον εργοδότη του από τους πανταχού παρόντες αυλοκόλακες ή και τους κακούς συμβούλους.

Η επιτυχία των ενεργειών και των δραστηριοτήτων αυτών περνάει από το χαρακτήρα και από την αντιληπτικότητα του εργοδότη, είτε είναι αυτός πρόεδρος ενός οργανισμού, είτε είναι ο νομάρχης ή ο δήμαρχος ενός τόπου. Προϋπόθεση είναι η εκ των προτέρων σωστή ενημέρωση. Να έχει διαβάσει δηλαδή ο εξυπηρετούμενος από το γραφείο τύπου φορέας (νομάρχης, δήμαρχος κ.τ.λ.) ένα βιβλίο σαν αυτό που παρουσιάζουμε εμείς σήμερα.

Το κεφάλαιο που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις αρχίζει με τη φράση κλειδί: "Οι καλύτερες δημόσιες σχέσεις είναι οι ανθρώπινες σχέσεις". Συνεχίζεται όμως με μια ελάχιστα ιδεολογική τοποθέτηση: "…οι δημόσιες σχέσεις είναι επάγγελμα και όχι λειτούργημα". Προσωπικά, νομίζω πως είναι αμφότερα. Και κυρίως λειτούργημα ! Όπως το αντιλήφθηκαν οι πρωτοπόροι των δημοσίων σχέσεων : Ο Σωκράτης, ο Πλατών, ο Αριστοτέλης, ο Μέγας Αλέξανδρος, τους οποίους ορθώς αναφέρει ο συγγραφέας. Όχι φυσικά όπως το ήθελε ο Χίτλερ, ο οποίος παραπλανώντας το λαό του, οδήγησε τον κόσμο σε καταστροφή .

Σήμερα, είναι πολλά τα παραδείγματα δημοσιογράφων επώνυμων και μη, που συστηματικά και ενσυνείδητα παραπλανούν τους πολίτες, είτε είναι αυτοί αναγνώστες μιας εφημερίδας, είτε οι θεατές ενός καναλιού. Προβάλλουν ως άλλοθι την ιδιότητα του επαγγελματία. Εν τούτοις, ένας τέτοιος δημοσιογράφος, θα αποτελούσε πρόβλημα για το γραφείο τύπου οποιουδήποτε φορέα.

Με βάση λοιπόν τη φράση κλειδί στην οποία ήδη αναφερθήκαμε, θα συμφωνήσουμε ανεπιφύλακτα με όσα ο συγγραφέας προγραμματίζει και υποδεικνύει για την αντιμετώπιση επιμέρους καταστάσεων, οι οποίες αποτελούν και την καθημερινότητα. Κι ακόμη, θα προσυπογράψουμε το χαρακτηρισμό "βιτρίνα καταστήματος" την οποία δίνει στο γραφείο τύπου. Εύστοχα πιο κάτω αποκαλούνται "Καλό περιτύλιγμα" οι σωστές δημόσιες σχέσεις. Περιτύλιγμα που να περιέχει όμως και το δώρο!

Ένα από τα καθημερινά καθήκοντα του γραφείου τύπου είναι η ανάγνωση των εφημερίδων και η επισήμανση των δημοσιευμάτων που έχουν ειδικό ενδιαφέρον. Πράγματι, δεν είναι από τις εύκολες εργασίες. Χρειάζεται προσοχή, χρόνο και υπευθυνότητα. Χρειάζεται όμως και έγκαιρη παρουσίαση που γίνεται υπό μορφήν προφορικής ή έγγραφης αναφοράς, με τον πρωινό καφέ ή και χωρίς αυτόν. (Πόσοι όμως νομάρχες, πόσοι δήμαρχοι, πόσοι βουλευτές έχουν καθιερώσει μια τέτοια μορφή επικοινωνίας με τους στενούς συνεργάτες τους;)

Οι αρετές των βιβλίων δεν εξαντλούνται με την αναφορά του στις απαιτούμενες τεχνικές εφαρμογές (αρχείο, διαδίκτυο, εκδόσεις κ.λ.π.). Συνεχίζουν να αναδεικνύονται στα επόμενα κεφάλαια, τα οποία καλόν είναι να μελετήσει με προσοχή ο υποψήφιος βουλευτής και ο διεκδικητής ενός δήμου ή μιας νομαρχίας. Είναι το κεφάλαιο που αναφέρεται στην εκλογική εκστρατεία και στο λασποπόλεμο που ανακύπτει κατά την προεκλογική κυρίως περίοδο.

Καταγράφοντας την αναγκαιότητα μιας εκλογικής μάχης ο συγγραφέας, μπαίνει σε λεπτομέρειες που αποτελούν τα μικρά μυστικά της επιτυχίας. Αφιερώνει στη συνέχεια κάποιες σελίδες σε κεφαλαιώδη θέματα, όπως είναι η προεκλογική καμπάνια, οι ομιλίες, οι συνεντεύξεις και η διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων.

Στο τελευταίο θέμα που προκύπτει ολοένα και απειλητικότερα, ο συγγραφέας, έμπειρος ως φαίνεται χειριστής κρίσεων, βάζει το νυστέρι σε μια θλιβερή παρένθεση της εκλογικής σύγκρουσης: Στη λασπολογία. Στο λεγόμενο "χτύπημα κάτω από τη μέση". Δυστυχώς αποτελεί μια δυσάρεστη και απαράδεκτη πρακτική, την οποία όμως χρησιμοποιούν κάποιοι υποψήφιοι, οι οποίοι δε διστάζουνε να πατήσουν επί πτωμάτων προκειμένου να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη. Και παρ' όλον ότι από τους πολλούς, τους υγιείς ως επί το πλείστον αποδέκτες, μια τέτοια τακτική κρίνεται καταδικαστέα, δεν υπήρξε εκείνη η απόρριψη η οποία, θα οδηγούσε στην αποθάρρυνση των λασπολόγων.

Οι οδηγίες που δίνει ο συγγραφέας για τη διαχείριση των κρίσεων είναι σοφές και πολύτιμες. Και απόλυτα αναγκαίες.
Δε θα ασχοληθούμε στη κριτική μας παρουσίαση με το υπόλοιπο μέρος του βιβλίου, που περιέχει στοιχεία χρήσιμα για ένα γραφείο δημοσίων σχέσεων. Είναι ένα είδος "τυφλοσούρτη" που διευκολύνει τις εργασίες του γραφείου και βοηθά στην αποφυγή παραλείψεων, οι οποίες όσο ασήμαντες κι αν είναι οδηγούν σε απώλειες, είτε αυτές αφορούν ψηφοφόρούς είτε αναφέρονται σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Η ανταπόκριση εξάλλου στις εορταστικές ή επετιακές υποχρεώσεις δεν είναι αμελητέο έργο. Ίσως υπάρχουν όμως αντιρρήσεις για τη μαζική και μη επιλεκτική αποστολή χαιρετιστήριων και ευχετηρίων μηνυμάτων. Αλλά και εδώ, η αναγκαιότητα θα εξαρτηθεί από τις ειδικές συνθήκες οι οποίες θα εκτιμηθούν αναλόγως.

Θα κλείσουμε την ταπεινή μας ανάλυση εκφράζοντας την πεποίθηση πως το βιβλίο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου αξίζει να έχει θέση στις βιβλιοθήκες όλων εκείνων που ασχολούνται με τα κοινά. Η αξιοποίηση του θα τους βοηθήσει να συντηρήσουν τις καλές τους σχέσεις με την εκλογική τους δύναμη. Επίσης θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν στο έργο της επικοινωνίας τους με την τοπική κοινωνία, η οποία τότε μόνον αποτελείται από ενεργούς πολίτες, όταν έχει σωστή ενημέρωση για τα πολιτικά ιδίως δεδομένα του τόπου της.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΤΑ

Θεοχάρης Μπικηρόπουλος
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ. Δείτε τι είπαν και έγραψαν σοφοί άνθρωποι, για την εξουσία, για να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε για όσα συμβαίνουν σήμερα. Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά φαίνεται πως δε μας διδάσκει.

Ø Αρχή άνδρα δείκνυσι (το αξίωμα δείχνει τον άνθρωπο-την ποιότητά του) Πιττακός


Ø Εξουσίαζε, αφού μάθεις πρώτα να εξουσιάζεσαι. Διότι, όταν αυτό συμβεί, θα μάθεις και να εξουσιάζεις τους υπόλοιπους ανθρώπους .
Σόλων



Ø Είναι κακό το να διοικούν οι πιο κακοί τους πιο καλούς . Ισοκράτης



Ø Η ελευθερία , χωρίς την εξουσία ,καταντάει στο χάος .και η εξουσία ,χωρίς σέβας στην ελευθερία ,καταντάει στην τυραννία. Στέφαν Τσβάιχ



Ø Πράττει άριστα το κράτος εκείνο, το οποίο δεν αφήνει τους κακούς πολίτες του να διοικούν τα κοινά. Πιττακός

Ø Άλλος άλλον δεσπόζειν αξιοί.(ο καθένας θέλει να κυριαρχεί του άλλου Πλάτων



Ø Ο καλός πολίτης πρέπει να γνωρίζει και να μπορεί τόσο να διοικείται όσο και να διοικεί αυτός τους άλλους . Αριστοτέλης



Ø Μια σωστή και συνήθεις παρατήρηση είναι πως δεν υπάρχει καλύτερο μέσο για τη δοκιμή του χαρακτήρα ενός ανθρώπου, από τη δύναμη και την εξουσία, που εξάπτουν στην ψυχή του τα ελαττώματα και ξεσκεπάζουν κάθε γενικά κακή πλευρά του . Πλούταρχος



Ø Αν αποκτήσεις μια εξουσία, φρόντισε να φανείς αντάξιος της

.Μένανδρος

Ø Ο καλός άρχοντας σε τίποτα δε διαφέρει από τον καλό πατέρα.

Ξενοφών



Ø Οι τίτλοι δεν περιποιούν τιμή στον άνθρωπο αλλά ο άνθρωπος στους τίτλους . .Μακιαβέλι

Ø Η υπερβολική επιθυμία της εξουσίας έγινε παραίτια της πτώσης των αγγέλων. Βάκων


Ø Η υστεροφημία αποδίδει στον καθένα την τιμή που του ανήκει. Τάκιτος


Ø Η φήμη συχνά είναι πιο δυνατή από την πραγματικότητα .Μέγας Ναπολέων


Ø Πράξε μεγάλα , χωρίς να υπόσχεσαι μεγάλα. Πυθαγόρας



Ø Μένε σταθερός στις υποσχέσεις σου. Περίανδρο



Ø Ευτυχία θα πει να κάνεις το χρέος σου. Κι όσο πιο δύσκολο το χρέος , τόσο μεγαλύτερη η ευτυχία . Ν.Καζαντζάκης



Ø Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες :εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη .Αν δε σωθεί , εγώ θα φταίω. Ν.Καζαντζάκης


Ø Η ιστορία μας διδάσκει τα πάντα .Ακόμη και το μέλλον μας . Λαμαρτίνος

Χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα ΛΕΥΚΗ Η ΠΙΕΡΙΑ




Χιονοπτώσεις, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στη Β. Ελλάδα.

Από το μεσημέρι χιονίζει και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ στα ορεινά του νομού η κίνηση διεξάγεται σε χαμηλούς ρυθμούς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Κλειστός παραμένει ο δρόμος Χορτιάτη - Αγ. Βασιλείου, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στο δρόμο προς το Χορτιάτη.

Εξ αιτίας της κακοκαιρίας ένα φορτηγό ανατράπηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας στο ύψος της Χαλκηδόνας.

Σε επιφυλακή βρίσκονται συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των νομαρχιών, με εκχιονιστικά μηχανήματα και αλάτι, σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

Χιόνι πέφτει επίσης, στη Βέροια, την Έδεσσα, τις Σέρρες και την ορεινή Χαλκιδική, την Κοζάνη, τη Φλώρινα και την Καστοριά. Βρέχει μέσα στην πόλη της Λάρισας, ενώ με αλυσίδες γίνεται πλέον η κίνηση για την κοινότητα Σκλήθρου που είχε αποκλειστεί το πρωί απ΄ τα χιόνια, καθώς επίσης και σε σημεία του δρόμου από ΚΑΤΕΡΙΝΗ προς Ελασσόνα.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και στο εθνικό οδικό δίκτυο της Φλώρινας και των Γρεβενών.

Νεφώσεις και δριμύ ψύχος επικρατεί και στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στα «λευκά» έχουν ντυθεί το Βέρμιο, το Καϊμάκτσαλαν, το Πήλιο, ο Χορτιάτης και Χολομώντας, ενώ αραιές νιφάδες χιονιού και χιονόνερο έπεφταν το πρωί και στη Θεσσαλονίκη.

Εκατόμβη νεκρών στη Γάζα

Τουλάχιστον 195 Παλαιστίνιοι βρήκαν τον θάνατο από τις επιδρομές της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στη Λωρίδα της Γάζας..!

το κλιμα στα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ...

ΤΖΑΖΖΖΖΖ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

To θρυλικό, πλέον, "Half Note Jazz Club" του οποίου η λειτουργία μετράει πάνω από 30 χρόνια, ανανεωμένο, έμπειρο, ανοιχτόμυαλο και πάντα πιστό στο μουσικόφιλο κοινό του, υποδέχεται και φέτος τις μουσικές του κόσμου.
Την εβδομάδα 19 με 28 Δεκεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η βασίλισσα του swing Lavay Smith , ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει ο πιανίστας με τα μαγικά δάχτυλα, Mitch Woods, από 29 Δεκεμβρίου έως και 8 Ιανουαρίου.

ΤΖΑΖΖΖΖΖ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

To θρυλικό, πλέον, "Half Note Jazz Club" του οποίου η λειτουργία μετράει πάνω από 30 χρόνια, ανανεωμένο, έμπειρο, ανοιχτόμυαλο και πάντα πιστό στο μουσικόφιλο κοινό του, υποδέχεται και φέτος τις μουσικές του κόσμου.
Την εβδομάδα 19 με 28 Δεκεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η βασίλισσα του swing Lavay Smith , ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει ο πιανίστας με τα μαγικά δάχτυλα, Mitch Woods, από 29 Δεκεμβρίου έως και 8 Ιανουαρίου.

ΤΣΙΜΠΑΝΕ;

Δεν συμβαίνει μόνο στους ανθρώπους: Υπό την επήρεια της κοκαΐνης, οι μέλισσες το ρίχνουν στον ξέφρενο χορό, διαπίστωσαν Αμερικανοί εντομολόγοι.

19.28 ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ Η ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟΠΙΟ!!!

ΑΠΟ ΤΟ PRESSMME...KI AN TOY KAΤΣΕΙ;


Ο (ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ) ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ PRESSMME

Πρωθυπουργός : Κώστας Καραμανλής

Υπ. Εσωτερικών : Γιώργος Σουφλιάς
Υπ. Εθν. Οικονομίας : Λουκάς Παπαδήμος (εξωκοιν.)
Υπ. Εθν. Άμυνας : Ντόρα Μπακογιάννη
Υπ. Εξωτερικών : Αντώνης Σαμαράς
Υπ. Επικρατείας : Σταύρος Λυγερός (εξωκοιν.)
Υπ. Ανάπτυξης : Γιάννης Μαρίνος (εξωκοιν.)
Υπ. Δικαιοσύνης : Δημήτρης Τσοβόλας (εξωκοιν.)
Υπ. ΠΕΧΩΔΕ : Γιώργος Σούρλας
Υπ. Εμπ. Ναυτιλίας : Νίκος Τσάκος (εξωκοιν.)
Υπ. Παιδείας : Χρήστος Γιανναράς (εξωκοιν.)
Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης : Άρης Σπηλιωτόπουλος
Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης : Μάξιμος Χαρακόπουλος
Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών : Πέτρος Τατούλης
Υπ. Υγείας και Αλλυλεγγύης : Μαριέττα Γιαννάκου (εξωκοιν.)
Υπ. Μακεδονίας και Θράκης : Κώστας Γκιουλέκας

25΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Η ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ...

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...
ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΝΔ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΙΖΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ...
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ...
ΤΩΡΑ...
Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ...

ΙΔΩΜΕΝ...

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΙΑΒΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ

ΚΡΥΟ, ΧΙΟΝΙ, ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ

ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ...
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ...ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ..

ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΞΕΞΑΣΠΡΗ

ΤΟ EUROPE ONE ΣΗΜΕΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΚΛΗΣΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ...
ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ...
ΤΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΖΑΖ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΥΚΝΟ ΧΙΟΝΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...
ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ...
ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...
ΤΑ ΚΑΦΕ ΓΕΜΑΤΑ...


ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ...
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...