PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ...ΣΕ ΔΡΑΣΗ

http://bikiropoulos.blogspot.com/2010/10/blog-post_8202.html



3 ΔΗΜΟΙ ...ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ?

«Φωνές νερού μυριάδες»

Στο πλαίσιο της δράσης «Περιβάλλον και Πολιτισμός» η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς επέλεξε για τη διετία 2010-2011 την απεικόνιση του νερού και τις ποικίλες διαστάσεις της αξίας του στη ζωή των ανθρώπων από την αρχαιότητα ως σήμερα. Η θεματική του προγράμματος έχει τίτλο «Φωνές νερού μυριάδες».




Η ΚΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει στο πρόγραμμα επιλέγοντας τους αρχαιολογικούς χώρους του Δίου και των Λειβήθρων με σημείο αναφοράς τον Ορφικό μύθο και τη σχέση του με τα νερά του Ολύμπου.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 7,8,11 και 12 Οκτωβρίου του 2010 και θα οργανωθεί σε συνεχή ροή στους δυο αρχαιολογικούς χώρους. Η ημερήσια διάρκεια του προγράμματος για τα σχολεία ή τις οργανωμένες ομάδες επισκεπτών θα είναι από τις 9.30 ως τις 14.00.

Τα σχολεία καλούνται να συμμετέχουν ενεργά με πολιτιστικές δράσεις-εκδηλώσεις, κατόπιν συνεννόησης με την αρχαιολογική υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και στο μουσείο θα είναι ελεύθερη.

Ο ΕΜΟ και ο κύριος ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΚΤΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ




Την έγκριση για την 100% χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της ανέγερσης Πολιτιστικού Κέντρου(κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων)στην πόλη μας, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης. Το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης θα φτάσει τα 7.750.000 ευρώ και περιλαμβάνει την ανέγερση ενός κτιρίου με υπόγειο και 3 ορόφους.

ΠΟΛΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

"...ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...."
ΣΥΣΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ...!

*** ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ...ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ....ΤΟ ΕΡΓΟ ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΑΛΕΚΟ?

Θ. Παπαγεωργίου «Να προταχθεί στην διαδικασία αξιολόγησης και υλοποίησης με Σ.Δ.Ι.Τ. του ΚΑΤ Αιγινίου»

Ενημέρωση του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα του έργου.
Τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενημέρωσε με επιστολή και σχετικό υπόμνημα ο Βουλευτής Πιερίας κ. Θανάσης Παπαγεωργίου για την υλοποίηση με Σ.Δ.Ι.Τ. του έργου του Ειδικού Νοσοκομείου Αποθεραπείας - Αποκατάστασης Βορείου Ελλάδος, στο Αιγίνιο Πιερίας.



Ο κ. Παπαγεωργίου τονίζει στην επιστολή του πως το έργο αυτό είναι ώριμο, είναι πολύ αναγκαίο και σπουδαίο έργο, ένα έργο υψηλής αναπτυξιακής προτεραιότητας και κοινωνικής ωφελιμότητας.



Η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου θα επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, όπου μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εξειδικευμένο σύγχρονο δημόσιο κέντρο το οποίο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες περίθαλψης των πολιτών στον τομέα της αποθεραπείας - αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα, το Ειδικό Νοσοκομείο Αποκατάστασης- Αποθεραπείας Βορείου Ελλάδας θα καλύψει την αναγκαιότητα:

• Πρώιμης παροχής υπηρεσιών αποκατάστασης σε «βαριά» ως «κρίσιμη» κατάσταση ασθενείς

• Πλήρους αντιμετώπισης από πλευράς αποκατάστασης των περιστατικώνόπως κακώσεων του νωτιαίου μυελού - σπονδυλικής στήλης, κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και αγγειακών (εγκεφαλικών) επεισοδίων

• Παθολογικής και χειρουργικής νοσηλευτικής, διαγνωστικής και θεραπευτικής υποστήριξης που χρήζει ο ασθενής εξαιτίας της πολυπλοκότητας των προβλημάτων υγείας

Η ανάπτυξη των υπηρεσιών του Ειδικού Νοσοκομείου θα προσανατολίζεται στην αντιμετώπιση ασθενών σε ‘οξεία’ φάση και συγκεκριμένα αυτών των πρώτων σταδίων, της «υψηλής» και «μέσης» εξάρτησης. Παράλληλα, όμως, θα εξυπηρετεί και εξωτερικούς ασθενείς από την ευρύτερη περιοχή του (DAY CARE, ημερήσια νοσηλεία) καθώς και επανεισαγωγές μικρού αριθμού ασθενών, προκειμένου για την παρακολούθηση και αντιμετώπισή τους μετά την περαίωση του βασικού κύκλου της αποκατάστασής τους (short stay-Readmissions ward).



Οι Σ.Δ.Ι.Τ., αποτελούν μια μέθοδο κατασκευής δημόσιων υποδομών και παροχής δημόσιων υπηρεσιών. Στις Σ.Δ.Ι.Τ., ο δημόσιος τομέας αναθέτει στον ιδιωτικό τομέα να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να λειτουργήσει και να συντηρήσει μια υποδομή ή/και να σχεδιάσει, να θέσει σε εφαρμογή μια δημόσια υπηρεσία".

Σε σχέση με το ανωτέρω έργο, καθ' όλη τη διάρκεια της σύμπραξης, η οποία θα έχει διάρκεια 25 έτη (συμπεριλαμβανομένης της κατασκευαστικής περιόδου η οποία εκτιμάται να ανέλθει στα 3 έτη), ο Ιδιωτικός Φορέας Σύμπραξης (ΙΦΣ) που θα αναδειχθεί Ανάδοχος του έργου, θα αναλάβει τη σύνταξη του συνόλου των μελετών που θα υποβληθούν κατά την εκτέλεση της Σύμβασης Σύμπραξης, καθώς και το σύνολο των ενεργειών και τη σύνταξη των εγγράφων που απαιτούνται για να διασφαλισθεί η έγκαιρη έκδοση του συνόλου των αδειών και εγκρίσεων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για την χρηματοδότηση του έργου με ίδια και δανειακά κεφάλαια, την εκτέλεση και τη τεχνική διαχείριση του έργου.

Εγκρίθηκε η ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου στην περιοχή του ΚΤΕΛ




ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΚΤΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την έγκριση για την 100% χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της ανέγερσης Πολιτιστικού Κέντρου(κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων)στην πόλη μας, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης. Το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης θα φτάσει τα 7.750.000 ευρώ και περιλαμβάνει την ανέγερση ενός κτιρίου με υπόγειο και 3 ορόφους.
Το Πολιτιστικό Κέντρο θα κατασκευαστεί στον ελεύθερο χώρο, ανατολικά των ΚΤΕΛ και θα είναι συνολικού εμβαδού 4.700 τ.μ., ενώ η χωρητικότητα του θεάτρου θα είναι 488 θεατές. Η μελέτη του ήχου έγινε με όλες τις υψηλές προδιαγραφές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.




Αναφερόμενος στο θέμα ο Δήμαρχος Κατερίνης τόνισε: «Η πόλη μας αποκτά έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών που θα αποδοθεί στους ανθρώπους του πολιτισμού της περιοχής μας για να τον αναδείξουν. Το συγκεκριμένο έργο θα καλύψει τις ανάγκες του νέου διευρυμένου Δήμου».
Το χρονοδιάγραμμα όπως ανέφερε ο κος Χιονίδης για την υλοποίηση του έργου είναι συγκεκριμένο. Ειδικότερα, πρόκειται να δημοπρατηθεί εντός του τρέχοντος έτους έτσι ώστε την προσεχή άνοιξη να γίνει η έναρξη των εργασιών και να υλοποιηθεί σε διάστημα 24 μηνών.
Όπως διευκρίνισε ο κος Χιονίδης, η ταράτσα του κτιρίου(1650 τ.μ.) θα φιλοξενεί εαρινές και θερινές εκδηλώσεις. Ευχαριστίες απηύθυνε ο Δήμαρχος Κατερίνης προς τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Πούλιο, την κα Τριανταφύλλου και την κα Χρονάκη(τεχνική υπηρεσία) για την συμβολή τους στην αίσια έκβαση των προσπαθειών.

Συνάντηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών Ν.Πιερίας




Με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακευτικού Συλλόγου Ν. Πιερίας Πολυχρόνη Συμεωνίδη, συναντήθηκε ο βουλευτής Πιερίας κ. Κουκοδήμος Κώστας και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο κ. Συμεωνίδης ενημέρωσε τον κ. Κουκοδήμο για τη «στοχοποίηση» όπως είπε των φαρμακοποιών με το πολυσυζητημένο ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών.

Ο κ. Συμεωνίδης, ανέφερε πως το ποσοστό κέρδους δεν είναι το 32, 5% που αναφέρει το υπουργείο αλλά μικτό 23,2% με το οποίο θα πρέπει να καλύψουν λειτουργικά και άλλα έξοδα.

Στοχοποιείται το φαρμακείο, όπως είδαμε το τελευταίο διάστημα να στοχοποιούνται οι μεταφορείς.



ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Το ενδεχόμενο να καταγγείλουν οι φαρμακοποιοί σε όλη την Ελλάδα τις συμβάσεις τους με το Δημόσιο, αφού έχουν να πληρωθούν εδώ και 10 μήνες ανέφερε ο κ. Συμεωνίδης στον βουλευτή Πιερίας, τονίζοντας ως ταυτόχρονα με την καθυστέρηση πληρωμών, μειώνεται ο χρόνος πίστωσης στα φαρμακεία από τις εταιρίες, ενώ δεν είναι και λίγες οι εταιρίες που ζητούν πληρωμή με αντικαταβολή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σωρεύονται υποχρεώσεις των φαρμακοποιών.

Όπως είπε ο κ. Συμεωνίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του ο αρμόδιος υπουργός Υγείας είπε πως οι πληρωμές θα γίνουν σταδιακά. Πρόκειται για εμπαιγμό των φαρμακοποιών, σημείωσε, αφού βάσει των συμβάσεων τα φαρμακεία πρέπει να πληρώνονται 45 ημέρες από την κατάθεση των δικαιολογητικών.

Όταν το κράτος, τόνισε, δεν κρατάει το λόγο του, ο πολίτης πως θα κρατήσει το δικό του προς την πολιτεία;

Τέλος ο κ. Συμεωνίδης, ανέφερε στον βουλευτή Πιερίας και το πρόβλημα της τεχνητής έλλειψης φαρμάκων που προκαλούν ορισμένες φαρμακευτικές εταιρίες, φαινόμενο που πλήττει τόσο τη λειτουργία των φαρμακείων όσο και την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.



Ο κ. Κουκοδήμος

Η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει μέτωπα, ανοίγοντας νέα. Φαύλος κύκλος. Οφείλει να στηρίξει υγιείς επιχειρήσεις και όχι να τις οδηγήσει στο κλείσιμο. Δεν αποτελεί παρά μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της δυσπραγίας της και της αδυναμίας της να δώσει λύση στα προβλήματα, τόνισε ο κ. Κουκοδήμος, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών.

ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

Βαρύτατα σφάλματα που «βύθισαν» τη χώρα, καταλόγισε στην κυβέρνηση Παπανδρέου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ



«Ο χρόνος του ΠΑΣΟΚ συνοψίζεται στο: "από το λεφτά υπάρχουν, στο μαζί τα φάγαμε"», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιχείρησε να αποδομήσει την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης, κυρίως σε ό,τι αφορά στην οικονομική της πολιτική.
Mετέτρεψαν την κρίση του ελλείμματος σε κρίση δανεισμού, επανέλαβε μεταξύ άλλων. «Έκαναν όλα τα πιθανά και απίθανα σφάλματα δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα όταν έπρεπε, και πήραν πολύ περισσότερα όταν πια ήταν αργά», παρατήρησε. «Τους ξέφυγαν τα έσοδα, τους ξέφυγαν οι δαπάνες και ο προϋπολογισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για παγκόσμιο ρεκόρ οικονομικής αναποτελεσματικότητας, τονίζοντας ότι οι θυσίες του λαού πάνε χαμένες. «Είναι μία κυβέρνηση επικίνδυνη, που εξελίσσεται στην χειρότερη της τελευταίας τριακονταετίας», συμπλήρωσε και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την «παράλυση του δημοσιονομικού μηχανισμού, αλλά και αλχημείες που φούσκωσαν το έλλειμμα».
Στο επίκεντρο της κριτικής του κ. Σαμαρά βρέθηκε και η πολιτική του μνημονίου, που – όπως υποστήριξε – έδεσε χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό. «Το μνημόνιο συντρίβει την οικονομία με συνεχείς φοροεπιδρομές», τόνισε και πρόσθεσε ότι όλοι το βλέπουν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει.

«Νυστέρι» σε μισθούς και συντάξεις ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ 1ου ΧΡΟΝΟΥ


Νέοι φόροι και μείωση δαπανών

Νέα φορολογικά βάρη ύψους 5,31 δισ. ευρώ θα επωμιστούν φυσικά και νομικά πρόσωπα το 2011, σύμφωνα με το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού που κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή και μεταξύ άλλων προβλέπει την περαιτέρω συρρίκνωση μισθολογικών και κοινωνικών δαπανών.

ΠΙΕΡΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

16 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...ΥΠΕΡΟΔΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ



ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ...ΣΟΚ..!

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΛΟΥΡΠ ....Ο VAGGELIS ΖΑΜΑΤΖΑΣ....
ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.,...!!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΛΟΥΡΠ...

ΤΟ pieria-gr  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΛΟΥΡΠ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ...!!!

LEYTA YPARXOYN....LEFTA YPARXOYN....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....!


"Lεφτά που υπάρχουν".

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ..

ΑΧ ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...!

ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ....!
ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ??
ΚΡΙΜΑ....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ Ο ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ....!

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...?

ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ....


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕΣ 5-6 ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ....

ΑΣ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕΣ ΤΑ 7 ΑΠΟ ΤΑ 207, ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΜΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ...


ΚΡΙΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ....
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΥΥΥΥΥΥΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ....!

ΑΜΑ ΠΑΣ ΕΤΣΙ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΣΠΕΝΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΑΝ ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ , ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ Η ΜΑΧΗ ΜΗΛΙΩΤΗ-ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ...!!!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ"....!


****ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ...
10 ΜΙΛΙΟΝΙΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ...
10.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..? 

  

7.750.000 ευρώ για την ανέγερση του νέου Πολιτιστικού Κέντρου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

 

Σάββας Χιονίδης: Εγκρίθηκε η ανέγερση του νέου Πολιτιστικού Κέντρου ύψους 7.750.000 ευρώ, 100% χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ



ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ η ανέγερση θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαμε υποβάλλει στο ΕΣΠΑ και ήταν ύψους 7.750.000 ευρώ και περιλαμβάνει την ανέγερση ενός κτιρίου με υπόγειο και 3 ορόφους.
Το Πολιτιστικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί στον ελεύθερο χώρο που βρίσκεται Ανατολικά των ΚΤΕΛ και θα αποτελείται από 4.700 τμ χρήσιμων χώρου, ενώ ο όγκος του κτιρίου θα είναι 18.000 κυβικά μέτρα.
«Η ταράτσα του κτιρίου θα αποτελέσει ένα χώρο υπαίθριων χώρο εκδηλώσεων 1.650 τ.μ. Η μελέτη ήχου έγινε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και προβλέπει α υπάρχει τέλεια ακουστική σε όλη το θέατρο χωρίς τη χρήση μικροφώνων»

Το κόστος των μελετών ήταν 53,000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ όταν στο παρελθόν ο δήμος είχε πληρώσει περισσότερες από 400.000 ευρώ για μία μελέτη που δεν εγκρίθηκε ποτέ!!!!!!!!!! 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ

ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 
ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ
Ο ΣΛΟΥΡΠ...!!!!

ΚΛΑΨ, ΚΛΑΨ, ΚΛΑΨ...!!!

2 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΑΝΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

...ΕΧΕΙ Η ΠΙΕΡΙΑ....
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ" Η "ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΝΗΣ", ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ BIG BROTHER, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ....!

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΡΥΠΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΜΤ?  ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ...!


**** ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΔ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.....ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ .....ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ "ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ" ΣΤΟ "9".

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ......

"Πιστεύουμε πως μπορούμε να έχουμε τον τόπο που ονειρευόμαστε"
05.10.2010 Τοπικά

Τη δική του πολιτική πρόταση για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή το μεσημέρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης του δημοτικού συνδυασμού "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης" κ. Χρήστος Καραφουλίδης.
Για τον Χρήστο Καραφουλίδη, μίλησαν νωρίτερα ο κ. Κώστας Καζαντζανίδης και ο κ. Αλέκος Τσακπουνίδης, που αναφέρθηκαν στην πορεία του επικεφαλής του συνδυασμού, καθώς και στην προσωπικότητα του και στην προσφορά του στον τόπο. Τόνισαν μεταξύ άλλων το ήθος και την εντιμότητά του και πρόσθεσαν πως η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης, είναι ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, που συγκροτήθηκε από πολίτες με ευαισθησία στα κοινά, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωή των πολιτών.
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ
Στην τοποθέτηση του ο κ. ο Χρήστος Καραφουλίδης, σημείωσε χαρακτηριστικά:
"Εμείς δεν ήρθαμε να χωρίσουμε τους ανθρώπους ούτε να βάλουμε διαχωρισμούς. Ήρθαμε να ενώσουμε τους πολίτες και να δημιουργήσουμε το νέο μοντέλο για το δήμο Κατερίνης. 

PIERIA-GR O Xρήστος Καραφουλίδης ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... στην ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ! Τώρα προσπαθεί και καλά κάνει να υποκαταστήσει το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ της ΠΙΕΡΙΑΣ! Μπράβο του...

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Όχι άλλα διόδια στην Πιερία

diodia_1
Αύριο η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση εκπροσώπων της Πιερίας με τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη

«Σήμερα χτίζουν σταθμούς διοδίων στην είσοδο της Λεπτοκαρυάς, αύριο θα χτίσουν στην είσοδο του Λιτοχώρου και να είστε σίγουροι, μεθαύριο και στην είσοδο της πόλης της Κατερίνης! Πρέπει να τους σταματήσουμε!», λέει η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων, που ετοιμάζεται για άλλη μια δυναμική κινητοποίηση αποτροπής των σχεδίων της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» να στήσει πλευρικά διόδια στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς.

PIERIA-GR Κι αυτοί νομίζουν πως κάνουν κάτι. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ τον Πιεριέα Πολίτη... θα γυρίσει ο τροχός θα Μ@Μησει κι ο ΦΤΩΧΟΣ ...ΠΙΕΡΙΕΥΣ!