PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ»...




...συνεχίζουν να κλέβουν και να μοιράζουν τρόφιμα!





Σε σούπερ μάρκετ επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 77, «χτύπησαν» σήμερα οι λεγόμενοι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ» αρπάζοντας διάφορα προϊόντα τα οποία μετά μοίρασαν στον κόσμο. Χθες είχαν εισβάλει σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Πατησίων και μοίρασαν τα τρόφιμα, σε διπλανή λαϊκή αγορά...
πηγή: press-gr

ΜΠΑΣΚΕΤ - Για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής





Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς




Το Σάββατο στις 5 μ.μ. η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης και με ανακοίνωσή του το δ.σ. του συλλόγου καλεί τους φιλάθλους να παραβρεθούν αγκαλιάζοντας έτσι την προσπάθεια που γίνεται στο νέο ξεκίνημα..

Πρέπει να σημειωθεί ότι η φιλοξενούμενη ομάδα της Καλαμαριάς δεν δέχθηκε την πρόταση του Πιερικού Αρχελάου για μετατόπιση της ώρας έναρξης.

«ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

13ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, βράδυ,
στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ
ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
«ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ»
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης διοργάνωσε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, το βράδυ, εκδήλωση-ομιλία με ομιλητή τον Διατροφολόγο- Διαιτολόγο Βασίλη Καπετανάκη, με θέμα «Διατροφή και Παιδί- Παιδική παχυσαρκία».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι π. Σωκράτης Ξενίδης και Ευάγγελος Γιαννίκης, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Γιάννης Δάφκος, ο Διευθυντής του 13ου Σχολείου Κατερίνης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Καραϊσκος, δάσκαλοι, μικρός αριθμός γονέων και κηδεμόνων, μαθητές και κάτοικοι της περιοχής.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Διευθυντής του Σχολείου Γιώργος Παπαδόπουλος, επισημαίνοντας πως γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ του σχολείου και του Συλλόγου, ενώ στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Γιάννης Τσιμπονίδης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Το σημερινό μας θέμα έχει να κάνει με ένα ζήτημα που χωρίς αμφιβολία όλους μας, μας απασχολεί, ανεξάρτητα αν οι περισσότεροι λέμε πως δεν μας αφορά.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, που είναι η 16η Οκτωβρίου, και επειδή εκτιμώ πως ο ρόλος της διατροφής των παιδιών-μαθητών μας είναι πολύ σημαντικός, διοργανώσαμε την εκδήλωση-ομιλία με τον συντοπίτη μας Διατροφολόγο Διαιτολόγο Βασίλη Καπετανάκη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την προσφορά που κάνει στο σχολείο μας, με θέμα την ομιλία που ακολουθεί.»
Στην συνέχεια ο Διατροφολόγος Διαιτολόγος Βασίλης Καπετανάκης αναφέρθηκε με εξαιρετικό τρόπο, στο θέμα «Διατροφή και Παιδί- Παιδική Παχυσαρκία», προβάλλοντας σχετικές διαφάνειες, ενώ στο τέλος της ομιλίας δέχτηκε σειρά ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους γονείς, στις οποίες απάντησε με αναλυτικό και εμπεριστατωμένο τρόπο.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά φρέσκων φυσικών χυμών πορτοκαλιού, στους παρευρισκόμενους γονείς και μαθητές, προσφορά από την αντιπροσωπεία των προϊόντων «ΟΛΥΜΠΟΣ» στο Νομό Πιερίας, του κ . Σάββα Σιβρίδη.
Τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, ευχαριστεί και δημόσια τους χορηγούς της εκδήλωσης-ομιλίας: την αντιπροσωπεία γαλακτοκομικών προϊόντων «ΟΛΥΜΠΟΣ» στο Νομό Πιερίας και την «ΣΕΚΕ Α.Ε.»

«στρατηγική στη διατροφή των αιγοπροβάτων γαλακτοπαραγωγής»

ΤΟΚΑΣ ΑΕ
Βιομηχανία Ζωοτροφών
Καρίτσα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΤΟΚΑΣ ΑΕ διοργανώνει αύριο Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008, στις 8.00 μ.μ., εκδήλωση-ομιλία για τους αιγοπροβατοτρόφους της περιοχής.
Ομιλητής θα είναι ο Ζωοτέχνης Τεχνολόγος Γεωπονίας Δημήτρης Ρουκάς, ο οποίος θα αναφερθεί στην «στρατηγική στη διατροφή των αιγοπροβάτων γαλακτοπαραγωγής».
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό Κέντρο Φάρος της Παραλίας Κατερίνης και καλείστε να παραβρεθείτε.