PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

"ΤΣΕΚΟΥΡΙ" ΣΤΑ ...ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ! ΕΩΣ 1000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!

Έρχονται βαριά πρόστιμα για ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Λίγες ακόμη μέρες περιθώριο, έως τις 15 Απριλίου, έχουν οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων. Μετά έρχονται οι ειδοποιήσεις της ΓΓΠΣ και … πρόστιμα φωτιά!

Ειδικότερα, από τα μέσα Απριλίου η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αρχίζει τους ελέγχους και τις διασταυρώσεις. Εν συνεχεία, θα σταλούν «ραβασάκια» στους κατόχους των ανασφάλιστων οχημάτων, ζητώντας την εντός 8 ημερών ασφάλιση και την πληρωμή προστίμου 250 ευρώ. Αν μάλιστα, δεν εισακουστούν οι παραινέσεις, τότε σε περίπτωση εντοπισμού το πρόστιμο γίνεται ακόμη πιο βαρύ και διαμορφώνεται σε 250 ευρώ για τις μοτοσικλέτες, στα 500 ευρώ για τα ΙΧ και στα 1.000 ευρώ για τα φορτηγά.

Την ίδια ώρα, ο νέος νόμος αυστηροποιεί το

ΕΖΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΤΣΕΚΟΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ...ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ!!!


Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 17χρονης Πακιστανής η οποία επέζησε 15 χτυπημάτων με τσεκούρι που προήλθαν από τον αδερφό της. Αιτία της φριχτής επίθεσης ήταν το γεγονός ότι η κοπέλα δεν ήθελε να μείνει με τον βίαιο άντρα με τον οποίο την είχαν παντρέψει, συνεπώς για την οικογένειά της έπρεπε να πεθάνει για λόγους τιμής...


Σε ηλικία μόλις 12 ετών, η Γκιουλ Μίνα παντρεύτηκε έναν 60χρονο άνδρα αντί να συνεχίσει την φοίτηση της σε σχολείο του Πακιστάν. Ο σύζυγος της την χτυπούσε σε καθημερινή βάση, παρά τα δάκρυα και τα παρακάλια της ανήλικης να σταματήσει.
 
«Η οικογένεια μου επίσης με χτυπούσε κάθε φορά που διαμαρτυρόμουν για όσα συμβαίνουν στον γάμο μου», δήλωσε η Μίνα στο CNN. «Μου έλεγαν ότι ανήκω στο σπίτι του άνδρα μου και ότι τώρα αυτή είναι η ζωή μου. Έτσι, προσπάθησα πολλές φορές να δηλητηριάσω τον εαυτό μου, αλλά δεν πέτυχε».
 
Πέρυσι το Νοέμβριο, η Γκιουλ μάζεψε ό,τι μπορούσε από τα πράγματα της και απέδρασε με ένα νεαρό αφγανό άνδρα για το Τζαλαλαμπάντ. «Μισούσα τη ζωή μου και ήθελα να αποδράσω», δήλωσε.
 
«Όταν έφυγα, γνώριζα πολύ καλά ότι είναι επικίνδυνο. Ήξερα ότι θα με ψάξουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. Ηλπιζα σ’ ένα καλύτερο μέλλον.»
 
Μέσα σε δύο μέρες, τους εντόπισε ο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ...ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ....ΜΕΤΡΙΩΝ;;;


Του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΤΣΑΡΙΔΗ
Το ερώτημα παραμένει!!!
Είναι άραγε τυχαία εγκαθιδρυμένη αυτή η ιδιότυπη «δικτατορία των μετρίων» (μετρίων εγκεφάλων) στα εδάφη του Ελληνισμού;;
Μια δικτατορία ηλιθίων που όλως τυχαίως δημιουργεί εκείνη την ισορροπία άγνοιας στον πληθυσμό που επιτρέπει τα αδιέξοδα που παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό;
Και ακόμη μια σκέψη προς προβληματισμό!!
Με το να υποστηρίζουμε ότι είναι θεωρίες συνομωσίας, σκέψεις και θεωρίες που είναι εξαιρετικά πιθανές, μήπως αποδεικνύουμε ότι απλώς είμαστε άξιοι της μοίρας που μας επιφυλάσσουν .... ίσως ακόμα και να μας εξαφανίσουν ως λαό;

http://www.zougla.gr/blog/article/702182
Το ερώτημα παραμένει!!!
Είναι άραγε τυχαία εγκαθιδρυμένη αυτή η ιδιότυπη «δικτατορία των μετρίων» (μετρίων εγκεφάλων) στα εδάφη του Ελληνισμού;;
Μια δικτατορία ηλιθίων  που όλως τυχαίως δημιουργεί εκείνη την ισορροπία άγνοιας στον πληθυσμό που επιτρέπει τα αδιέξοδα που παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό; 
Και ακόμη μια σκέψη προς προβληματισμό!! 
Με το να υποστηρίζουμε ότι είναι θεωρίες συνομωσίας, σκέψεις και θεωρίες που είναι εξαιρετικά πιθανές, μήπως αποδεικνύουμε ότι απλώς είμαστε άξιοι της μοίρας που μας επιφυλάσσουν .... ίσως ακόμα και να μας εξαφανίσουν ως λαό; 

http://www.zougla.gr/blog/article/702182

ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ;;;


Περιοδικό Αναζήτηση
Μέρος 1ο )Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου για να διατηρήσουν τα μυστικά του μεγάλου πολιτισμού πριν επέλθει η καταστροφή στην γη. Ο Ηρόδοτος γράφει ότι Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Εξ άλλου στην είσοδο της μεγάλης πυραμίδας έχει επιγραφή ελληνική. Ο Έντγκαρ Κεϊσι στα έργα του "Ιστορία της προέλευσης και του πεπρωμένου του ανθρώπου" και "Ατλαντίδα", αναφέρει ότι αρχιτέκτονας της μεγάλης πυραμίδας ήταν ο Ερμής. Μπορεί να μην πιστεύουμε τον Έντγκαρ Κεϊσι, αν και είπε ότι θα εμφανιστεί ένα μικρό μέρος της Ατλαντίδος (εμφανίστηκε) και ότι κάτω από την Σφίγγα είναι πόλη με όλο και βιβλιοθήκη για την προέλευση του κόσμου. Βρέθηκε και αυτή. Είχα Φώτο άλλα δυστυχώς τώρα κατέβασαν τα σαιτ. Αυστραλοί την είχαν βρει. Άλλα ξαναλέω αν δεν πιστεύουμε τον Έντγκαρ Κεϊσι, ο Άραβας ιστορικός Ιμπ Μπαλούσι γράφει ότι η κατασκευή της μεγάλης πυραμίδας έγινε από τον Ερμή.
Τώρα γιατί έγιναν οι πυραμίδες; Σύμφωνα με σύγχρονες θεωρίες, το 9654 π.Χ., (Η χρονολογία αυτή δεν απέχει από εκείνη που δίνει ο Πλάτωνας στον 'Τίμαιο", για τον καταποντισμό της Ατλαντίδας )θα προκαλούνταν τεράστιες καταστροφές σε όλη την υφήλιο. Οι σοφοί εκείνου του πανάρχαιου πολιτισμού, που είχαν προβλέψει την καταστροφή, θέλησαν να διασώσουν τις γνώσεις τους για τις επερχόμενες γενιές. Αυτές οι γνώσεις κλείστηκαν μέσα στις πυραμίδες. Κάτω Φώτο επιγραφή ελληνική στην είσοδο της μεγάλης πυραμιδας.
Μέρος 1ο )Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου για να διατηρήσουν τα μυστικά του μεγάλου πολιτισμού πριν επέλθει η καταστροφή στην γη.                                                                     Ο Ηρόδοτος γράφει ότι Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Εξ άλλου στην είσοδο της μεγάλης πυραμίδας έχει επιγραφή ελληνική. Ο Έντγκαρ Κεϊσι στα έργα του "Ιστορία της προέλευσης και του πεπρωμένου του ανθρώπου" και "Ατλαντίδα", αναφέρει ότι αρχιτέκτονας της μεγάλης πυραμίδας ήταν ο Ερμής. Μπορεί να μην πιστεύουμε τον Έντγκαρ Κεϊσι, αν και είπε ότι θα εμφανιστεί ένα μικρό μέρος της Ατλαντίδος (εμφανίστηκε) και ότι κάτω από την Σφίγγα είναι πόλη με όλο και βιβλιοθήκη για την προέλευση του κόσμου. Βρέθηκε και αυτή. Είχα Φώτο άλλα δυστυχώς τώρα κατέβασαν τα σαιτ. Αυστραλοί την είχαν βρει. Άλλα ξαναλέω αν δεν πιστεύουμε τον Έντγκαρ Κεϊσι, ο Άραβας ιστορικός Ιμπ Μπαλούσι γράφει ότι η κατασκευή της μεγάλης πυραμίδας έγινε από τον Ερμή. 
Τώρα γιατί έγιναν οι πυραμίδες; Σύμφωνα με σύγχρονες θεωρίες, το 9654 π.Χ., (Η χρονολογία αυτή δεν απέχει από εκείνη που δίνει ο Πλάτωνας στον 'Τίμαιο", για τον καταποντισμό της Ατλαντίδας )θα  προκαλούνταν  τεράστιες καταστροφές σε όλη την υφήλιο. Οι σοφοί εκείνου του πανάρχαιου πολιτισμού, που είχαν προβλέψει την καταστροφή, θέλησαν να διασώσουν τις γνώσεις τους για τις επερχόμενες γενιές. Αυτές οι γνώσεις κλείστηκαν μέσα στις πυραμίδες. Κάτω Φώτο επιγραφή ελληνική στην είσοδο της μεγάλης πυραμιδας.

ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ

Η ...ΑΝΤΙΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ....
ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ!

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ


Περιοδικό Αναζήτηση
Μέρος 2ο )Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου για να διατηρήσουν τα μυστικά του μεγάλου πολιτισμού πριν επέλθει η καταστροφή στην γη.                                                                     
Η Αιγυπτιακή παράδοση αναφέρει ότι η μεγάλη πυραμίδα κατασκευάστηκε πριν τον κατακλυσμό και είχε φυλαγμένα στα σωθικά της τα απομεινάρια της χαμένης σοφίας. Ένα χειρόγραφο του αρχαίου Αιγυπτίου ιστορικού Μασχουντί που βρίσκεται στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναφέρει τα εξής:

"...Ο Σουρίντ που βασίλευε στην Αίγυπτο, πριν από τον κατακλυσμό, κατασκεύασε τις δύο μεγάλες πυραμίδες. Και διέταξε τους ιερείς του να εναποθέσουν σε αυτές το σύνολο των γνώσεων και της σοφίας της εποχής του, καθώς και τα γραπτά κείμενα της αριθμητικής και της γεωμετρίας, προς χάριν των μεταγενεστέρων, για να τα μελετήσουν και να διδαχθούν απ' αυτά. Στην Ανατολική πυραμίδα καταγράφηκαν οι ουράνιες σφαίρες, τα σχήματα των άστρων και των πλανητών με τις θέσεις των και τους κύκλους των, καθώς και η ιστορία του παρελθόντος. Η κατασκευή δε των πυραμίδων έγινε από τον Ερμή».Υπόψη, οι περισσότεροι Φαραώ πριν τον κατακλυσμό ήταν έλληνες .Μέρος 2ο )Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου για να διατηρήσουν τα μυστικά του μεγάλου πολιτισμού πριν επέλθει η καταστροφή στην γη.
Η Αιγυπτιακή παράδοση αναφέρει ότι η μεγάλη πυραμίδα κατασκευάστηκε πριν τον κατακλυσμό και είχε φυλαγμένα στα σωθικά της τα απομεινάρια της χαμένης σοφίας. Ένα χειρόγραφο του αρχαίου Αιγυπτίου ιστορικού Μασχουντί που βρίσκεται στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναφέρει τα εξής:

ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ...ΑΦΩΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

αναστατώνεις αεροδρόμιο

Είναι μια γυναίκα που το τελευταίο διάστημα μπήκε για τα καλά στο μάτι μας εξαιτίας των εντυπωσιακών αναλογιών της…

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ...ΨΥΧΗΣ!!!

Κι αν υπόσχεσαι ή θυμώνεις ή αποφασίζεις, έ τότε ΠΡΟΣΕΞΕ!!!
Να τηρείς των ΣΟΦΩΝ ΛΟΓΩΝ αυτών τις αλήθειες και να δεις που θα πας καλύτερα!
ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΕΣΥ;
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ...ΨΥΧΗΣ!!!