PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ PIERIA-GR KAI ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ 23-9-2008


ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και παράπονα…
Και θέσεις…
Και παρατηρήσεις…
Και γκρίνια…
Και καταγγελίες…
Και προβολή καλού…
Και …δυσφήμιση; ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ
ΟΧΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ μπορείτε όμως να κάνετε και διαφήμιση…

pieria2011@yahoo.gr
   ΚILL THE PEDIO VOLIS LITOHORU.....

Κύριοι του ΚΤΕΛ σας παρακαλώ
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ 40αρικου ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ 4 ΤΟ 1 ΤΣΑΜΠΑ.....
ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΡΑΒΕΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ PLEASE! DONT DO IT........

Ο ΜΑΚΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ "ΣΑΡΩΝΕΙ" ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ....

PIERIA -GR ΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ  08 Οκτ 2009 - 13:55 από το voria.gr και σαφώς δείχνει πως η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ έχει μόνο επιτυχίες να επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων. 
Είναι μέσα στις κορυφαίες στη χώρα, αν όχι στην πρώτη... Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!!

Η Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ κατέχει την πρωτοκαθεδρία στη Β. Ελλάδα

Picture 0 for Η Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ κατέχει την πρωτοκαθεδρία στη Β. Ελλάδα
Απρόσκοπτη και ανεπηρέαστη από την κρίση συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα προϋπολογισμού 15εκατ. ευρώ, η καθετοποιημένη βιομηχανία πουλερικών νωπών-κατεψυγμένων, κρεατοσκευασμάτων και θυραμάτων «Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ Κοτόπουλα Εξοχής, η οποία την προηγούμενη 5ετία ολοκλήρωσε επενδύσεις ύψους 10εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Μάκης Αμβροσιάδης, μιλώντας στη Voria.gr δηλώνει κατηγορηματικά ότι...

ΣΟΦΙΑ ΓΡΑΠΤΩΝ...

Do you love me?
Please lie and say yes....

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ....


Μιά φορά κι έναν καιρό ήταν η ΜΑΡΙΝΑ...... της ΠΙΕΡΙΑΣ!!!!

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Σ ΟΛΑ..... ΆΝΤΕ ΡΕ ΝΤΟΥΜΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΕΓΙΟΥ ΑΡΧΗΓΕ.....


Τι να λένε ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ και ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ;;;; Πάω στοίχημα πως μιλούν γιά τα σχέδια  του δεύτερου.... Τα πολιτικά σχέδια βέβαια. Και που κολλάει ο Ντούμος; Μα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κολλάει σ όλα!!!
ΚΟΛΛΑΕΙ Σ ΟΛΑ..... ΆΝΤΕ ΡΕ ΝΤΟΥΜΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΕΓΙΟΥ ΑΡΧΗΓΕ.....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (92η ΕΠΕΤΕΙΟΣ)

'Όπως είναι γνωστό, με το Ν. 2193/1994 (Φ.Ε.Κ. 32Α/94) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Με το Π.Δ. 99/1994 (Φ.Ε.Κ. 78/Α 1994) έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή.
Οι εκδηλώσεις μνήμης έχουν σκοπό να τονίσουν ιδιαίτερα και να υπενθυμίζουν τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου από την Οθωμανική κατοχή, που διήρκεσαν από το 1916 έως και το 1923 και είχαν ως αποτέλεσμα να μετατρέψουν το λαό των Ποντίων, σε ένα λαό προσφύγων και διασποράς.
Οι φετινές εκδηλώσεις για την πόλη της Κατερίνης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 και οι οποίες σύμφωνα με τις αποφάσεις αρ. 18635/14-4-2011 & 19161/18-4-2011 του Υπ. Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ορίζονται ως εξής:

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Οι σημαντικές αλλαγές των τελευταίων δεκαετιών στον τρόπο ανάπτυξης της πόλεων, διαμόρφωσαν καθοριστικά τον αστικό ιστό πόλεων όπως η Θεσσαλονίκη και την καθημερινότητα των πολιτών, με αποτέλεσμα σήμερα να γίνεται περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη για την αναζήτηση κυκλοφοριακών λύσεων και για ένα νέο σχεδιασμό της πόλης σύμφωνα με τον προσανατολισμό της Ευρώπης για βιώσιμη κινητικότητα.
Είναι επιτακτική η ανάγκη να εξεταστούν τα....

Εκδήλωση στη Λεπτοκαρυά για την παγκόσμια ημέρα της μητέρας



Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, ο Πολιτιστικός Όμιλος Γυναικών Λεπτοκαρυάς διοργάνωσε μουσική εκδήλωση, στην καφετέρια «Αφροδίτη», στην παραλία Λεπτοκαρυάς, με θέμα «νότες… χρώματα μητρικής ψυχής».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν αποσπάσματα από...

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ






Όπως τονίζει σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Πρασίνου Καλλιόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα: «Ξεκινήσαμε τη φύτευση ποικιλίας ανθοφόρων λουλουδιών στους πολυσύχναστους χώρους, την κεντρική πλατεία, τον πεζόδρομο, το πάρκο και ταυτόχρονα στους συνοικισμούς και την περιφέρεια. Παράλληλα, καθαρίστηκαν από τα χόρτα οι νησίδες του δρόμου από την Περίσταση έως και την Παραλία».
Όπως επισημαίνει...

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ


Η χορωδία του 1ου & 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης με μια ομάδα μελών επισκέφτηκαν την Παρασκευή 06 Μαΐου το ΚΑΠΗ Δήμου ΠΕΛΛΑΣ μετά από πρόσκλησή του. Τους συνόδεψε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Παπαζήσης Αναστάσιος, ο κος Σταθακόπουλος Κων/νος, υπεύθυνος της χορωδίας, καθώς και...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ»


Γιατί κ. Δημόπουλε;
Κύριε Δημόπουλε, εγώ στις περιφερειακές εκλογές ψήφισα ΜΠΟΛΑΡΗ. Εσείς ψηφίσατε και στηρίξατε τον κ. Ψωμιάδη. Δεν γνωρίζατε σαν έγκριτος νομικός ότι πρωτόδικα ο κ. Ψωμιάδης καταδικάστηκε και ότι αργά ή γρήγορα θα ετίθετο σε αργία;
Τότε γιατί τον στηρίξατε; Ξεγέλασε και...

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Tις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που θα λάβετε μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Εξετάσεις αυτές είναι μια μεγάλη δοκιμασία για σας και τις οικογένειές σας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τις ημέρες, που έρχονται, πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία, για να μπορέσετε να απολαύσετε τους κόπους πολλών ετών και να επιτύχετε το στόχο σας και μην ξεχνάτε πως αυτός είναι ένας μόνο από τους πολλούς αγώνες που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας από δω και στο εξής.

Ένας από τους αγώνες, που άλλοτε θα επιφυλάσσουν χαρές και άλλοτε απογοητεύσεις, πάντα, όμως, θα σας χαρίζουν πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια, για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια, γιατί κανένας αγώνας δεν πάρει χαμένος, εκτός από αυτόν που δεν δόθηκε ποτέ.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχει ο καθένας από εσάς, πρέπει να ξέρετε πως για όλους εμάς είστε πρότυπα δημιουργικής δύναμης και αισιοδοξίας, που μας γεμίζουν με ελπίδα για το αύριο του τόπου μας.

Οι ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ νικήτριες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων της ΕΟΚ

Συμμετείχαν οι Τσαλμπούρης και Χελιδώνη

Οι ομάδες παίδων και κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής) κατέκτησαν την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες μπάσκετ Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ που έγιναν πρόσφατα στην Πρέβεζα.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν με τις μικτές ομάδες του Βορρά και οι αθλητές των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης και Μαριαλένα Χελιδώνη, στους οποίους το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια.

Να ποιός είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ εκ Πιερίας..... ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΠΑΠ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΝΟΙΑΣ
του Δήμου Κατερίνης....
Σήμερα στις 10.30 το βράδι βλέπω Γιάννη Τσιμπονίδη τεμέτερον παιδά και "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ" στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Το θέμα; ΕΚΠΛΗΞΗΗΗΗΗΗ
Όλοι στην Πιερία στηρίζουμε την δική μας τηλεόραση... Την ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... Προβάλλει μόνο ΕΜΑΣ και ζει κι αναπνέει για μας....
Γώγοοοοοοοοοοοοοοοο
Μη νομίζεις πως ρε κόπρε πως και σένα σε ξέχασαααααααααα
Θα έρθει ρε κι η σειρά σου που θα δείς τον κόσμο ανάμεσα από κάγκελα ρε..... κι εσύ κι ο άλλος ο κόπρος ο.......
Ρουφιάνε, μη νομίζεις πως σε ξέχασα... Δεν ξεχνιέσαι εσύ.... Θα έρθει κι η σειρά σου ρε... Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.... Και για σένα ρε ρουφιάνε τελειώνει σε λίγο ο πρώτος χρόνο....
 Σκονάκι...
Χαμός με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ εκεί στον ΚΟΡΙΝΟ και με τον πρώην Δήμαρχο Νίκο Αβραμίδη και με τον προπρώην Απόστολο Δημητρίου. Λέτε να έχουμε το ίδιο και με τον ΝΥΝ Σάββα Χιονίδη;;; Πάντως το σίγουρο είναι πως ο Αποστόλης Βουνίσιος και ο Μιχάλης Μπατάλας δεν ασχολούνται πλέον, τώρα κουμάντο κάνει μόνο ο ΛΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΟΥ Πρόεδρος πλέον του νέου "μαγαζιού" που έχει χαρακτηριστεί και ...Γωνιακό! ΛΑΜΠΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ...ΧΩΡΑ! Λάμπη λόγω και της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Η ΧΩΡΑ ...ΒΟΥΛΙΑΞΕ, και ο Αβραμίδης ο πρώην και ο προπρώην Δημητρίου κι ο Βουνίσιος, ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ...ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ!!!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ;;;;

Πριν κανένα χρόνο έτσι πανηγυρίσαμε την άνοδο στην Α2, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ να ΞΑΝΑΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΙΚΗ και να δείτε που θα ξαναβγούμε παρόμοια φωτογραφία και μάλιστα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙ

Κατερίνη, 10 Μαΐου 2011




ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2
B΄ ΓΥΡΟΣ – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – Πανερυθραϊκός

Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ.

Την ομάδα του Πανερυθραϊκού φιλοξενεί το Σάββατο στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου της Α2.
Ο αγώνας θ΄ αρχίσει στις 5,30 μ.μ. και από το σύλλογο καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΧΕΛΙΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ....

Οι ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ νικήτριες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων της ΕΟΚ

Συμμετείχαν οι Τσαλμπούρης και Χελιδώνη

Οι ομάδες παίδων και κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής) κατέκτησαν την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες μπάσκετ Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ που έγιναν πρόσφατα στην Πρέβεζα.
Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν με τις μικτές ομάδες του Βορρά και οι αθλητές των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης και Μαριαλένα Χελιδώνη, στους οποίους το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια.

Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ....ΜΑΚΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ και ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ  τα λένε εντός έδρας.....
Ώρες γηπέδου και οι μεγάλες αγάπες όταν είναι κοινές, τότε ΟΛΑ ΚΑΛΑ......
ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΛΕΝΙΑΣ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ) - ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΟΠΠΑΠ ΓΗΠΕΔΩΝ) και τα μυαλά τελείως στα ....κάγκελα!!!

ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΥ.....

Η Δημοσιογράφος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ και η οικογένεια της.... Βέβαια θα σταθώ στον φίλο μου τον Σάκη τον Τσαλό, που βλέποντας τον νοσταλγώ ΟΜΟΡΦΕΣ εποχές ΓΗΠΕΔΩΝ! Ά ΡΕ ΣΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....
Βέβαια από το στιγμιότυπο λείπει ένα μέλος, ΠΟΙΟ;;;;;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ......
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΔΟΞΑΣΑΤΕ!!!
ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΥ.....
Γιώργος Ίτσιος Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, ο "ταμτακοφάγος" - οι σακούλες με τα κατασχεθέντα εκεί στο γραφείο του έγιναν ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΙΛΑ. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης είναι εκείνος που τα μαζεύει και τους "μαζεύει" κι η ΝΟΠΗ.... Όχι δεν λέω!!!! Καλημέρα στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ... Θα επανέλθω.....
ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ... ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ;;;;; ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΦΙΛΕ κι ΑΔΕΡΦΕ Γιάννη Παπαδόπουλε, ακόμα να μου γράψεις;;; Περιμένω. Κι αν δεν ξέρεις τη διεύθυνση μου kerailidis@yahoo.gr ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ

Η θετική έκπληξη της Αθλητικής Πιερίας, ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος του ερασιτέχνη Πιερικού μου


Τελικά μιά από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που ζούμε στην αθλητική Πιερία μου είναι αν μη τι άλλο η περίπτωση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ  του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! ΘΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ... Ο Πρόεδρος μας έχει εκπλήξει όλους με την δράση του και με τα κατορθώματα του.... Τα πάει ΑΡΙΣΤΑ κι όσοι πίστευαν πως θα αποτύχει διαψεύστηκαν κι ένας από αυτούς είμαι ΚΙ ΕΓΩ! Κώστα χαμηλά την μπάλα και δουλειά ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!!

O ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝ - ΟΛΥΜΠΟΥ





Ο Γιώργος Φαρμάκης εκλέχθηκε απόψε αναπληρωτής δημάρχου Δίου - Ολύμπου. Η ψηφοφορία ήταν φανερή και ψήφισαν 15 ΝΑΙ, 1 ΟΧΙ, 4 ΛΕΥΚΑ και 1 ΠΑΡΩΝ από τον Δημήτρη Μυλωνέρο. Οι παρατάξεις του Δημόπουλου και του Λάππα δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία και αποχώρησαν πριν την έναρξη της διαδικασίας.
Ποιός άραγε πιστεύει πως εκεί στον πεζόδρομο της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ θα τελειώσουμε κάποτε με τα αυτοκίνητα που "κοπανάν" τους πεζούς και κάνουν τη ζωή μας δύσκολη;;;; ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;

ΝΤΟΥ και στη ...σειρά τα τραπεζοκαθήσματα της Κατερίνης από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Ένα ωραίο σχέδιο έλαβε σήμερα σάρκα και οστά από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ όπου έγινε αυτοψία στα μαγαζιά για να βρεθούν εκείνοι που ξεπερνούν τα όρια σ ότι αφορά τα τραπεζοκαθίσματα τους. Το τελευταίο διάστημα κάποιοι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ επαγγελματίες ξέφυγαν και ουσιαστικά άφηναν δίχως πεζοδρόμιο τους περαστικούς πεζούς του κέντρου της πόλης της Κατερίνης. Κι έτσι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ έκαναν ντου και το αποτέλεσμα θα το δούμε στο αμέσως επόμενο διάστημα! Βέβαια για να μείνουν όμορφα τα πράγματα όπως και το σημερινό σχέδιο, θα  πρέπει οι έλεγχοι να είναι συχνοί και πυκνοί..... ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.....

Νίκο τι γίνεται με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ;;;;;;

O Nίκος Αβραμίδης ο του Κορινού, που να ναι;;;;;
Νίκο; σ έχασα ρε συ που είσαι;;;;;;;;;;
Βέβαια καλό θα ήταν τώρα που ...γυρίζει να σε έβλεπα λίγο, ή καλύτερα να να μου έλεγες τι γίνεται εκεί στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ μας ή σας!!!
Καλημέρα στο φιλαράκι μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.....
Ά ρε Γιάννη.....
ΚΑΠΟΤΕ 
ΚΑΠΟΙΟΙ
ΚΑΠΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΠΑΠ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.... ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ...

78χρονος ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ συμμετέχων στον 2ο ΑΓΩΝ Α ΔΡΟΜΟΥ "ΔΙΟΝ"


Συνέντευξη   εν όψει του 2ου Αγώνα Δρόμου "ΔΙΟΝ" στoυς εκπροσώπους των  τοπικών Μ.Μ.Ε. παραχώρησαν ο Πρόεδρος Χρήστος Μυστρίδης και ο ταμίας του Δ..Σ του συλλόγου Χαράλαμπος Ιωαννίδης.
Τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν ότι...
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ