PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

τι έκανε η όμορφη της Πιερικής τηλεόρασης ΔΙΟΝ το βράδι των εκλογών;;;


Στην εκλογική τηλεοπτική "μάχη" έγραψε η Ελίνα Διαμαντοπούλου της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Η ΕΛΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΑΤΣΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ... Τώρα καλά είναι κάνοντας ταμείο να ευλογίσουμε και λίγο τα γένια μας εμείς οι δημοσιογράφοι!!!

Αναζητώντας ιδεολογία

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε στις τηλεοπτικές ρούγες στελέχη της Ν.Δ. να συμπεριφέρονται σαν τις «Κυρίες της αυλής». Δεν ξεχωρίζει όμως ένας Ηλιόπουλος με την ερμηνεία του, όπως στην ταινία. Μόνο επαναλαμβανόμενες σκηνές, όπου οι ένοικοι πετούν τα σκουπίδια τους στην πόρτα του γείτονα, μαλλιοτράβηγμα, μάχη με σκουπόξυλα, ανταλλαγή μπουγαδόνερων.
Είναι φυσικό να σημειώνονται τραυματικές συγκρούσεις, ύστερα από μια οδυνηρή ήττα, που συνοδεύεται και από αλλαγή ηγεσίας, αρκεί να υπάρχει ένα σοβαρό σενάριο και όχι συζητήσεις καφενειακού τύπου.
Η Ν.Δ. από το 1980 άλλαξε πέντε φορές αρχηγό. Κάθε φορά που ετίθετο ζήτημα ηγεσίας, δεν αντιπαρατέθηκαν πολιτικές, αλλά πρόσωπα, ο καταλληλότερος αντι-Ανδρέας, ο καταλληλότερος αντι-Σημίτης, ο καταλληλότερος να οδηγήσει το κόμμα στο φυσικό του χώρο, την εξουσία. Λογικό και παράλογο ταυτόχρονα, καθώς η αλλαγή πολιτικής ηγεσίας από μόνη της δεν αρκεί για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Ο Σαούλ, μαθαίναμε στο σχολείο, δεν έγινε Παύλος επειδή άλλαξε όνομα, αλλά επειδή εγκολπώθηκε μια ανάγκη και ανέδειξε μια νέα πρόταση.
Για να συνεχίσουν οι εκλογείς να βλέπουν τη Ν.Δ. ως σοβαρό και υπεύθυνο διεκδικητή της εξουσίας, η αλλαγή αρχηγού δεν είναι αυτό που θα λέγαμε στα μαθηματικά ικανή συνθήκη. Η Ν.Δ. ποτέ δεν υπήρξε κόμμα με σοβαρή υποδομή ή σοβαρή καλλιέργεια πολιτικής σκέψης.
Βαριεστημένες συνεδριάσεις κομματικών οργάνων σαν από τυπική υποχρέωση ανταπόκρισης στο ρόλο τους στην καλύτερη περίπτωση, ενώ στη χειρότερη, σιωπή, όπως μετά τις ευρωεκλογές. Απουσία ενός κορμού έρευνας, γνώσης και διοικητικής ικανότητας που θα στηρίζει τον εκάστοτε αρχηγό. Ελλειμμα σχεδιασμού, παρά τις καλές προθέσεις, αλλά αρχηγός που καθορίζει το κόμμα.
Ο θάνατος είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο καταλύτης της ζωής. Ο θάνατος για τους κομματικούς οργανισμούς είναι η απώλεια της εξουσίας. Το αν θα αποδειχθεί και καταλύτης ζωής για την αξιωματική αντιπολίτευση θα εξαρτηθεί από το είδος των αναθεωρήσεων στις οποίες θα προχωρήσει, ερμηνεύοντας ένα, από τα δυσμενέστερα στην ιστορία της, εκλογικό αποτέλεσμα.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ....

Η νέα Υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έκανε την έκπληξη, και πρώτη εκείνη από τους υπουργούς της Κυβέρνησης Παπανδρέου, έσπευσε με επείγον έγγραφό της να ζητήσει τις παραιτήσεις των μελών των διοικητικών συμβουλίων νοσοκομείων και εποπτευόμενων φορέων του ΕΣΥ! Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», η σχετική εγκύκλιος έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία των αξιωματούχων του χώρου της υγείας, με την υποσημείωση ότι αναστέλλεται κάθε δράση των διοικητικών συμβουλίων, εκτός από τις απολύτως απαραίτητες. Κύκλοι του χώρου της υγείας σχολίαζαν ότι με την ενέργειά της αυτή, η κα Ξενογιαννακοπούλου αφήνει ουσιαστικά ξεκρέμαστους τους διοικητές των Νοσοκομείων, οι οποίοι θα κληθούν να «τρέξουν» μόνοι τους την καθημερινότητα των ιδρυμάτων τους, το αμέσως επόμενο διάστημα.
ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΩΠΑ -ΩΠΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ  ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ...!!!!!

ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ?

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Επιτροπής του Εκτάκτου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Ρηγίλλης υπό την προεδρία του Δημήτρη Σιούφα. Επί τάπητος ετέθη το θέμα της εκλογής αρχηγού μέσα από «ανοιχτές διαδικασίες». Πρόκειται για ένα αίτημα που πρώτος κατέθεσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Κατά την διάρκεια της πεντάωρης συζήτησης πήραν τον λόγο όλα τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου. Η απόφαση που ελήφθη ουσιαστικά έρχεται να ικανοποιήσει το αίτημα που κατέθεσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς. Να παραταθεί δηλαδή ο χρόνος του Συνεδρίου για να δοθεί η ευκαιρία και στα στελέχη της Ν.Δ. να μιλήσουν.
Η Επιτροπή αποφάσισε εν αρχής το Έκτακτο Συνέδριο να διαρκέσει δύο μέρες, αντί της μιας που είχε αρχικά αποφασιστεί, και αύριο το απόγευμα να κληθούν στην Ρηγίλλης σε νέα σύσκεψη, οι φερόμενοι ως υποψήφιοι πρόεδροι Ντόρα, Σαμαράς και Αβραμόπουλος.

Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την ονομασία των Σκοπίων







Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, σημειώνει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, σε συνέντευξή του για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του γερμανικού ομίλου WAZ.

Στην ερώτηση, αν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο στη μεσολαβητική προσπάθεια του ΟΗΕ για την εξεύρεση λύσης στην εκκρεμότητα της ονομασίας, ο κ. Μπαν Κι Μουν, απάντησε:
«Ο ειδικός μου απεσταλμένος εργάζεται ακατάπαυστα από το 1999 για την εξεύρεση αρμονικής λύσης για το ζήτημα αυτό. Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξαν πολλές επιλογές (options), ιδέες και προτάσεις. Δυστυχώς, δεν κατορθώσαμε να βρούμε γρήγορα μία λύση. Ελπίζω ότι μετά τις εκλογές στην Ελλάδα θα βρούμε λύση με τη νέα κυβέρνηση. Αυτή είναι η δική μου προσμονή και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε γι αυτό».Η συνέντευξη δόθηκε στο διπλωματικό συντάκτη της WAZ, Ρίχαρνι Κίσλερ. Ο γερμανικός όμιλος WAZ-Mediengruppe εκδίδει πάνω από 500 εφημερίδες και περιοδικά στην Γερμανία και σε 10 ακόμη χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Στην ΠΓΔΜ ελέγχει τις τρεις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας: "Ντνέβνικ" "Βεστ" και "Ουτρίνσκι Βέσνικ". Η τελευταία δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο ολόκληρη τη συνέντευξη αυτή του γ.γ του ΟΗΕ.


πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μήνυμα προς τον τουρκικό λαό

απηύθυνε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνάντηση που είχε στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Στο μήνυμά του ο κ. Παπανδρέου αναφέρεται στα προβλήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και μεταξύ άλλων τονίζει οι Τούρκοι γνωρίζουν τον ίδιο, αλλά και ότι πάντα θα συμβάλλει, με ειλικρίνεια και καθαρότητα, στη λύση των προβλημάτων. Γνωρίζουν πρόσθεσε, τις προσπάθειες για προσέγγιση στα ζητήματα που μας αφορούν και τα ζητήματα που μας πονούν και στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στο Κυπριακό, τις διμερείς σχέσεις, την ανάγκη να υπάρξει απόλυτος σεβασμός στα σύνορα και την εδαφική ακεραιότητα, όπως και σεβασμός των θρησκευτικών ελευθεριών, του Πατριαρχείου και της Χάλκης.
Όλα αυτά, επεσήμανε ο κ. Παπανδρέου, θα συνεκτιμηθούν στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της Τουρκίας στην πορεία της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο όπως διευκρίνισε, στις προθέσεις του δεν είναι να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα, αλλά να αναδειχθούν και να λυθούν.

ΟΙ 2 ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ



....ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ -ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ -ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ...
ΟΙ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ  ...
ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ?
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ...

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΩΣΕ ΤΗ ΝΔ


Στην εκπομπή της τηλεόρασης του «ΑΝΤ1» «Καλημέρα Ελλάδας» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Στρατή Λιαρέλη, εμφανίστηκε ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος» Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος αφιέρωσε κολακευτικά λόγια στον συνθετικό ρόλο του Κώστα Καραμανλή ως ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας. Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός κατάφερε να ενώσει την κεντροδεξιά, και αμφισβήτησε ουσιαστικά τη δυνατότητα της Ντόρας Μπακογιάννη, του Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Αντώνη Σαμαρά να κάνουν κάτι τέτοιο.
www.parapolitika.gr

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Η ουσιαστική πολυδιάσπαση της βάσης της ΝΔ επιβάλλει εξαντλητικό προσυνεδριακό διάλογο για τα αίτια της ήττας ..
Η ουσιαστική πολυδιάσπαση της βάσης της ΝΔ επιβάλλει εξαντλητικό προσυνεδριακό διάλογο για τα αίτια της ήττας ..
Τα πρώτα «μυστικά» γκάλοπ που έχουν στη διάθεσή τους οι διεκδικητές της ηγεσίας της ΝΔ δίνουν μια εξαιρετικά σύνθετη εικόνα και δημιουργούν δυναμική υπέρ της ανάδειξης του νέου ηγέτη από τη βάση. Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν σαφές προβάδισμα της κ. Μπακογιάννη μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ. Σε γενικές γραμμές, ένας στους τρεις ψηφοφόρους του κόμματος θέλει να δει την κ. Μπακογιάννη στην ηγεσία του.
parapolitika.gr

Β. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

«Δεν είναι αυτοσκοπός μου η αρχηγία και τα αξιώματα, με ενδιαφέρει η φανέλα», σημείωσε ο Β. Μεϊμαράκης ερωτηθείς αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Υπογράμμισε ότι η παράταξη πρέπει να οδηγηθεί στο συνέδριο με «πολιτικό πολιτισμό», να δείξει αυτοσυγκράτηση και νηφαλιότητα, ώστε -όπως είπε «να δώσουμε την εικόνα που μας αξίζει».

ΟΡΓΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Την οργή του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου προκάλεσε το θέμα που δημιουργήθηκε με διαρροές δηλώσεων του διαδόχου του στο ΥΠΟΙΟ Γιώργου Παπακωνσταντίνου περί άδειων γραφείων που παρέλαβε. Το «Βήμα» μάλιτα δημοσίευσε ως κύριο πρωτοσέλιδο θέμα του και τη σχετική φωτογραφία. Ο Γιάννης Παπαθανασίου προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, όπου υποστήριξε ότι από το γραφείο του αφαίρεσε τα προσωπικά αντικείμενα και βιβλία που ο ίδιος είχε μεταφέρει εκεί. Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας ότι είχε τηλεφωνήσει στον διάδοχό του προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την εικόνα που έβγαινε προς τα έξω, αλλά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν απαντούσε στις κλήσεις του.
parapolitika.gr

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Αγαπητοί μου φίλοι και συμμαχητές,


Ως Γραμματέας των Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. θέλω να σου απευθύνω την αγάπη μου και την εκτίμησή μου, γιατί πολέμησες μαζί μου. Δώσαμε τον αγώνα τον ωραίο…Και ήταν πιο ωραίος και ευγενικός αυτός ο αγώνας, γιατί γνωρίζαμε από την αρχή την έκβασή του.

Εγώ, όμως, θέλω να σ’ ευχαριστήσω για ό,τι έκανες, μέχρι σήμερα, για την παράταξη των μεγάλων αποφάσεων, των εθνικών επιλογών, μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Σε ευχαριστώ για τη στήριξή σου στη Νέα Δημοκρατία, σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπό μου και, μάλιστα, σε καιρούς χαλεπούς.

Εχω διδαχθεί, στη ζωή μου, πως: «’Ο,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. ‘Ο,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο ζωντανό. Όλα θα αλλάξουνε ξανά και θα την κερδίσεις τη ζαριά με τη σειρά σου. Μια ρόδα είναι και γυρνά και ξαναπαίρνουνε φωτιά τα όνειρά σου»!...

Είναι βέβαιο πως θα ξαναπάρουνε φωτιά τα όνειρά μας…Παίρνουμε δύναμη ο ένας απ’ τον άλλον. Είμαστε δυνατοί, αλλά πρέπει να γίνουμε περισσότερο…

Είμαι εδώ, παρούσα και μάχιμη. Και είσαι κι εσύ μαζί μου. Μένουμε όρθιοι, στις επάλξεις και συνεχίζουμε…
ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

…έφαγε τον Υπουργοκατερινιώτη η …καραμπόλα

 ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ
  • κι όπως καταλάβατε Υφυπουργό μήτε Υπουργό καν είδε η Πιερία μας κι εμείς νοσταλγούμε εποχές Κωνσταντόπουλου...
  • ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑ …ΝΤΙΠ! 
  • Τέλος πάντων, θα σας πω μια ιστοριούλα όπου θα καταλάβετε απλά τι έχει γίνει και δεν έχουμε Υπουργό μήτε καν Υφυπουργό.
  • ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…
  • ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΟΜΩΣ Η …ΜΑΡΜΑΓΚΑ!
  • Τον έφαγε καλύτερα η …καραμπόλα! 
  • Τι είπα πάλι που θυμήθηκα ο δύσμοιρος ΠΟΥΤΣΙΚΗ ή ΜΑΤΖΕΣΤΙΚ;
  • Τον έφαγε τον «κολλητό» του Παπανδρέου του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Β΄ η καρμπόλα!
  • ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΙ ΕΤΣΙ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ «ΧΗΡΕΙΑ» αχ ρε χήρες και ζωντοχήρες όλες στην Πιερία μας μαζεύτηκαν.
  • ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ Ο …ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!
  • Ποιος είναι;;;
  • Δεν ξέρω δεν απαντώ… θα μιλήσω μετά από περισσότερο ρεπορτάζ!
  • Και το πάρτι συνεχίζεται! 
  • Άσχετο: ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
  • ΑΕΡΑΑΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 18.00
Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,
4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

σχόλιο φιλάθλου από Κατερίνη σπόρτς

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΣ, Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!
ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Ψυχρολουσία για τους πρώτους 12 καθηγητές, που κλήθηκαν ήδη από τη Διεύθυνση Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας να καλύψουν τις ανάγκες της ενισχυτικής διδασκαλίας στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης, αποτελεί η εγκύκλιος που απέστειλε η νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, ζητώντας όχι μόνο να σταματήσει κάθε διαδικασία των συγκεκριμένων προσλήψεων, αλλά και να ανακληθούν όσες προσλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...!!!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ...
ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΦΑΞ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΓΩΜΑ" ΤΩΝ ΥΜΕΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ...!!!

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ..γιατί οι "Γαλάζιοι" ακόμη περιμένουν την κυβερνηση της ΝΔ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ...ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ , ΤΑΧΑ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ...? 

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΕΡΙΑ


Το Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος (όπου μετέχουν συνολικά 5,5 χιλιάδες σύνεδροι) έχει οριστεί να εκλέξει το νέο αρχηγό του, στις 7 Νοεμβρίου. Από την Πιερία συμμετέχουν συνολικά 55 σύνεδροι. Αν και εφόσον η εκλογή του προέδρου γίνει από το Συνέδριο και όχι από τη βάση του κόμματος (στα πρότυπα εκλογής προέδρου του Πα.Σο.Κ.), στους 55 συνέδρους περιλαμβάνονται: ο βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό μας, όλοι οι πρώην βουλευτές Πιερίας του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο Νομάρχης, οι εν ενεργεία δήμαρχοι που έχουν εκλεγεί με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης Νομαρχιακοί Σύμβουλοι (εφόσον δεν εκπροσωπούν άλλον φορέα, όπως πχ ο Αντώνης Μπάσδρας που θα συμμετάσχει με την ιδιότητα του προέδρου της ΝΟΔΕ), καθώς και πρόεδροι συλλόγων και Φορέων της Πιερίας.

Στην Πιερία, παραμένει ρευστό το τοπίο, αφού οι περισσότεροι εκ των συνέδρων, κρατούν στάση αναμονής, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες. Σίγουρα πάντως, κάποιοι εξ αυτών θα κατασταλάξουν, αφού πρώτα «διαπραγματευτούν» με το περιβάλλον των υποψηφίων προέδρων, διεκδικώντας να παίξουν ρόλο τουλάχιστον στο νομό μας, την επομένη της εκλογής του νέου προέδρου.
Κλειστά τα χαρτιά του, για τον ποιον θα υποστηρίξει, κρατάει προς το παρόν ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την καλή σχέση που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και την πρόθεση να υποστηρίξει (αν βέβαια υπάρξει ποτέ αυτή) την επιλογή του Κ. Καραμανλή. Άγνωστη παραμένει επίσης, η στάση των τέως βουλευτών Γ. Κωνσταντόπουλου και Αντ. Καρπούζα, οι οποίοι επίσης μπορούν να διαδραματίσουν, αν όχι καθοριστικό, πολύ σημαντικό ρόλο στην επιρροή των συνέδρων της Πιερίας ή των πολιτών εφόσον η διαδικασία είναι ανοιχτή.

Πέρα από εκείνους που είτε περιμένουν την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων ή την κατάληξη των «διαπραγματεύσεών» τους, κάποιοι από τα «στρατόπεδα» του Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη, έχουν ξεκινήσει τον «εσωκομματικό» τους αγώνα.
Η κ. Μπακογιάννη, φαίνεται να έχει την αποδοχή σημαντικού αριθμού στελεχών (και συνέδρων) της παράταξης, οι οποίοι ουδέποτε έκρυψαν την προτίμησή τους σ’ αυτήν, ακόμη και τις ημέρες της παντοδυναμίας του απερχόμενου προέδρου.
Ο πρώην βουλευτής Νίκος Κάκκαλος, είναι ένας από τους κύριους υποστηρικτές της πρώην υπουργού Εξωτερικών, όπως και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Μπάσδρας, καθώς και ο υπεύθυνος τύπου της ΝΟΔΕ, Λευτέρης Μωυσιάδης. Στους ένθερμους υποστηρικτές της Ντόρας, συγκαταλέγονται ακόμη, τουλάχιστον τέσσερις δήμαρχοι του νομού μας, οι οποίοι εξελέγησαν με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2006, καθώς και δύο εκ των πολιτευτών του κόμματος στις πρόσφατες εκλογές του 2009.
«Κλειδί» πάντως για τον αριθμό των συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, οι οποίοι θα υποστηρίξουν την κ. Μπακογιάννη, είναι και η τελική απόφαση για υποψηφιότητα ή μη, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος χαίρει μεγάλη εκτίμησης στον «σκληρό πυρήνα» των κομματικών στελεχών της παράταξης.

Βέβαια, πέρα από τους ένθερμους υποστηρικτές της κ. Μπακογιάννη, είναι και εκείνοι οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας από την πρώην υπουργό Εξωτερικών. Ως ο πιο φανατικός «αντι-ντορικός» στο νομό μας, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Πολύζος. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο «Ράδιο Ενημέρωση», τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ευριπίδη Στυλιανίδη, σημειώνοντας ότι «το μεγαλύτερο κακούργημα που μπορεί να γίνει στην παράταξη, είναι να δοθεί το κόμμα στην Ντόρα Μπακογιάννη», τονίζοντας ότι πρέπει το κόμμα να επιλέξει κάποιον από τη γενιά των 40άρηδων, όπως έπραξε και το 1996 εκλέγοντας στην προεδρία τον Κώστα Καραμανλή.

Όσον αφορά τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά, επίσης διαθέτει έναν ευρύ κύκλο φίλων στην Πιερία, ο οποίος τον είχε υποστηρίξει με θέρμη όταν αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία το 1993, ιδρύοντας την Πολιτική Άνοιξη. Παρόλα αυτά αν και φέρονται να έχουν επιρροή σε μια σημαντική μερίδα πολιτών, ελάχιστο είναι το έρισμα τους στον σκληρό πυρήνα του κόμματος, ο οποίος δείχνει να μην έχει ακόμη διαγράψει από το υποσυνείδητό του, τις τότε επιλογές του πρώην υπουργού.
Σε ότι αφορά τις άλλες δύο πιθανολογούμενες υποψηφιότητες, του Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Άρη Σπηλιωτόπουλου, δεν υπάρχουν ακόμη στελέχη που να έχουν εκδηλωθεί ανοιχτά υπέρ αυτών, ενώ η υποψηφιότητα Π. Ψωμιάδη σχολιάζεται σκωπτικά, αφού θεωρούν ότι ο μόνος στόχος του Νομάρχη Θεσσαλονίκης είναι να εξασφαλίσει μια θέση στα τηλεοπτικά πάνελ που θα στηθούν.
ΑΠΟ eptanews.gr

3 ερωτήματα

 

Θα μας απαντήσουν οι 3 υποψήφιοι αρχηγοί;

Όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί της Ν.Δ έχουν από ένα κενό και χρωστάνε εξηγήσεις στον λαό της παράταξης. Έχουμε και λέμε:

Ο Αντώνης Σαμαράς βαρύνεται με το γεγονός ότι άνοιξε τα σύνορα και έγινε το μπάτε σκύλοι αλέστε ενώ έριξε και την κυβέρνηση Μητσοτάκη(εδώ που τα λέμε καλά έκανε)...

Η Ντόρα να...μας εξηγήσει για το σχέδιο ΑΝΑΝ και την άποψη της να στηρίξει το ΝΑΙ ενώ ο λαός της Κύπρου έδωσε την απάντηση αλλά να μας πει και για την σχέση της με την siemens. Γιατί πρότεινε πρόωρες εκλογές και μετά έκανε το παγόνι; Ερωτήματα που τίθενται εύλογα.

Ο Δ.Αβραμόπουλος μπορεί να μας πει γιατί ...λάκισε από την Ν.Δ και έκανε με αποτυχία δικό του κόμμα; Γιατί τώρα να είναι πετυχημένος αρχηγός αφού δοκιμάστηκε με ...φανφάρες και δεν έπιασε;




-Bill Vaughan

Κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούργιο.
Όμως, πολλές φορές αυτό που μαθαίνουμε,
είναι ότι αυτό που μάθαμε την προηγούμενη ημέρα ήταν λάθος.

ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΝΔκρατης περιμενει..!!!

Παρασκευή, 9 Οκτώβριος 2009

Απίστευτο! Η κυβέρνηση ορκίστηκε και ξέχασαν σε υπουργείο έναν της Ν.Δ

Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία! Η κυβέρνηση έχει ορκιστεί και σε ένα υπουργείο έχουν ξεχάσει εκεί έναν από την Ν.Δ. Που να το πεις και να σε πιστέψουν; Δεν έγινε παράδοση και παραλαβή και ο άνθρωπος περιμένει στο υπουργείο!
Μιλάμε για...


τον ΓΓΑ Σταύρο Δουβή που είναι ο μοναδικός από την κυβέρνηση της Ν.Δ που έχει παραμείνει στο πόστο του και δεν έχει αλλάξει ούτε έχει παραιτηθεί γιατί μετά θα μείνουν όλα στον αέρα. Μιλάμε για κανονικό μπάχαλο.

troktiko 

ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ..!!

«Πρόσκληση για την πλήρωση των θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών» αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα opengov.gr, σημειώνοντας τη Γραμματεία ή τις Γραμματείες, για τις οποίες ενδιαφέρονται. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα υποβολής ετεροπρότασης, διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της συμμετοχής, ενώ όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υποβάλουν αναλυτική κατάσταση της περιουσίας τους.

ΟΚ...."ΡΙΞΤΕ" ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ...
ή μάλλον ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σιγά μη σας πιστεψΟΥμε...

ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ...!!!!!

Πολύ ανησυχητικά μηνύματα φτάνουν στη Ρηγίλλης από την περιφέρεια καθώς ορισμένοι πρόεδροι των ΝΟΔΕ έχουν αρχίσει να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ανακόψουν το επαπειλούμενο κύμα ρεβανσισμού.
Στη Λαμία συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ πήραν τα κλειδιά του γραφείου και του αυτοκινήτου από τον πρόεδρο του νοσοκομείου, ενώ σε διάφορους οργανισμούς του Δημοσίου τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τους προέδρους και τους διοικητές τα οργανογράμματα των υπηρεσιών με προφανή στόχο τις επόμενες ημέρες να προβούν σε μετακινήσεις υπαλλήλων.
Όσο κι αν ακούγεται παράξενο και παράδοξο , στη Νέα Δημοκρατία κανείς δεν ασχολείται με αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, αντιθέτως ο ίδιος ο Παπανδρέου - και προς τιμήν του - έχει ζητήσει να τον ενημερώνουν οι υπουργοί του όπου διαπιστώνονται τέτοια θέματα. Γι΄ αυτό άλλωστε δεν συμπεριέλαβε κανέναν από τους μεγαλοσυνδικαλιστές στα ψηφοδέλτια και δεν θέλησε να συνομιλήσει μαζί τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Η κατάσταση έχει αρχίσει να λαμβάνει  διαστάσεις αλλά κανείς από τους επιτελείς της Ρηγίλλης δεν μπαίνει στον ... κόπο να ενημερώσει τον Καραμανλή.