PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ...

«Παραλύει» η Δικαιοσύνη από τις 17 Σεπτεμβρίου, λόγω αποχής των δικαστικών...




Εικοσαήμερη αποχή από της 17 Σεπτεμβρίου, λόγω των σχεδιαζόμενων περικοπών των αποδοχών τους, αποφάσισαν οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώνοντας τη φωνή τους με εκείνη των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που έχουν ήδη κηρύξει εξαήμερη αποχή.

Ειδικότερα, οι...

ΤΡΩΕΙΚΑ!

Ρημάζει η χώρα υπό το καθεστώς του Μνημονίου

Ο Μαλακιασμένος και ο Σκληραγωγημένος (ποιος πληρώνει τον βαρκάρη;)



Η άνοια της μαλακότητας έχει κάτι το ουσιαστικό. Είναι ένα πράγμα εύπλαστο, σε αντίθεση με τον σκληρό που έχει μια πέτρα στο κεφάλι. Πέτρα εντός, και όχι εκτός, που δεν τη νοιώθει ο μαλακιασμένος.
Η έννοια της σκληρότητας και μαλθακότητας απασχόλησε πάσει και ασκαρδαμυκτί τοις αρχαίοις ημών προγόνοις, όπως λέει ο σκληρός που είναι εσώστρεφα μαλακιασμένος. Σε αντίθεση, στην παραπέρα όχθη βρισκόταν ο...

1939... 2012...

Αυτή είναι τρομοκρατία!

Φασισμός

Η στάση πληρωμών, είναι η νόμιμη απάντηση στην κατάργηση του κοινωνικού συμβολαίου, το οποίο ισχύει σε κάθε Δημοκρατία!

ΕΡΤ, τηλεόραση και ραδιόφωνο, πλήρως ελεγχόμενα!



Έδωσε-πήρε, τις έκανε τις αλλαγές που ήθελε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ ώστε η πολιτική ενημέρωση από τα δημόσια ΜΜΕ να είναι πλήρως ελεγχόμενη.

H Λιάνα Κανέλλη για τις επιθέσεις των νεοναζί...





Το διάγγελμα της Νέας Δικτατορίας

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΠΙΕΡΙΑΣ:ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Αγαπητοί συνέλληνες, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η Χρυσή Αυγή διοργανώνει πανελλήνια εθελοντική αιμοδοσία. Η Τ.Ο Πιερίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια και να παρεβρεθούν στο Νοσοκομείο Κατερίνης στις 5 η ώρα το απόγευμα. Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη για να πετύχει αυτός ο ιερός σκοπός.

Επιδοτούμενο σεμινάριο 100 ωρών, με εκπαιδευτικό επίδομα500€



Όσοι κάνατε αίτηση για να πάρετε επιταγή κατάρτισης (πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων «Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», στα πλαίσια της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ(TRAINING VOUCHER) ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Κ.ΕΚ) και δεν ήσασταν στους αρχικά ωφελούμενους ελέγξτε πάλι το νέο μητρώο στην ειδική ιστοσελίδα
(http://www.voucher.gov.gr/program/oaed1-results)γιατί μπορεί να είστε πλέον δικαιούχοι!!!!
Η χορήγηση των επιταγών κατάρτισης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17/09/2012 και θα λήξει την Τρίτη 16/10/2012.
Ενημερωθείτε άμεσα για τις νέες ενάρξεις τμημάτων από το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ στο τηλέφωνο 2351073125.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Γ. Σγουρός κάνει (περίεργες) απευθείας αναθέσεις και για τη ...δακοκτονία! Kι απ’ τη μύγα ξύγκι!



Δικαστής να φοράει παντελόνια δεν υπάρχει;


Aναπάντητα παραμένουν ακόμη από τον περιφερειάρχη Γ. Σγουρό τα ερωτήματα για το μεγάλο "project" των περίπου 10.000.000 ευρώ για την "τουριστική προβολή" της Περιφέρειας. Θέματα φαίνεται όμως ότι δημιουργούνται και με την φάμπρικα των απευθείας αναθέσεων στην Περιφέρεια Αττικής που σαρώνει ακόμη και τα «ψίχουλα» μερικών δεκάδων χιλιάδων (....) ευρώ!...

...η απάντηση του Γ. Παπανδρέου



Αγαπητέ Χάρρυ,
λυπάμαι που νιώθεις έτσι. Προφανώς νιώθεις πικραμένος για ό,τι έχει συμβεί. Σίγουρα κανείς δεν είναι χαρούμενος. Ούτε εγώ. Αλλά νιώθω ότι έκανα αυτό που θα έκανε κάθε πατριώτης. Έπρεπε να χειριστώ μία κατάσταση όχι προς...

Η στάση πληρωμών, είναι η νόμιμη απάντηση στην κατάργηση του κοινωνικού συμβολαίου, το οποίο ισχύει σε κάθε Δημοκρατία!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

Kαλό απόγευμα κ. απευθείας αναθέσεις & σια... καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι της σιωπής... Δικαστής να φοράει παντελόνια δεν υπάρχει;

Το δάκρυ του πρωθυπουργού...

Mάχη κορυφής...

Η Ελλάδα στον αστερισμό του φασισμού...




ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ...

επιστροφή στα ντόπια προϊόντα δεν είναι εποχή να χάνουμε συνάλλαγμα ...



Πάρτι εκατομμυρίων στις ΜΚΟ με τα δικά μας λεφτά



- Χιλιάδες ευρώ για την κατασκευή ψαράδικων με αρχαιοελληνικά ονόματα στη Σρι Λάνκα
- Από την τσέπη των Ελλήνων φορολογουμένων η επιμόρφωση των νομικών σε νησιά Φίτζι, Τρινιντάντ και Τομπάγκο
- Πόσο κόστισε το Κέντρο Στήριξης Γυναικών δημοσίων υπαλλήλων στην Καμπούλ

Τεράστια ποσά πήραν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τη δεκαετία 2000-2010, χρήματα που πλήρωσε ο έλληνας φορολογούμενος και τα οποία...

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...

Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ..

ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ...

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,







1.Του Γεωργίου Βλάχου του Χαραλάμπους, Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Πιερίας και
2.Της Ελένης Τσιφοδήμουτου Αποστόλου, Τμηματάρχη του Τμήματος Αδειών της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Πιερίας.
……………….

Τις τελευταίες ημέρες, αρχής γενομένης από την 30-8-2012, αναρτήθηκαν ή αναδημοσιεύθηκαν σε τοπικούς ιστοτόπους – blogs(ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΝΕΑ ΔΙΟΥ –ΟΛΥΜΠΟΥ) ανώνυμαδημοσιεύματα μεμονωμένων πολιτών ή «παρεών» αφορώντα το ζήτημα της εναπόθεσης των στερεών αποβλήτων της εταιρίας TOSOHγια το έργο «αποκατάσταση τμήματος λατομείου στη θέση ¨Γούρνες – Ξηροκάμπι¨αγροκτήματος Λιτοχώρου Π.Ε. Πιερίας».

Όταν το πνεύμα...δεν είναι πρόθυμο!..





Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου*

Στο τέλος του θερμού φετινού καλοκαιριού,στην Ελλάδα της Τρόικα και της ανέχειας που στέρησε σε άτομα και οικογένειες τις κλασικές ‘θερινές διακοπές’ των10 και 15 και 20 ημερών, αλλά δεν κατάφερε(ακόμη) να μας στερήσει τα θετικά του ελληνικού καλοκαιριού, τις ξένοιαστες μέρες, τα ζεστά βράδια, τις κάθε λογής εμπειρίες που αποκτούμε τις χαρές και τις περιπέτειες που ελπίζουνε νέοι και νέες να γευθούνε.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ






Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ συνεχίζει την περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης προς τους Δήμους με πρόσχημα την επίτευξη των στόχων των μνημονίων διαρκείας και την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ δήθεν για να μη χρεοκοπήσει η χώρα!

1ο ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού. Κυριακή 23/9 – 18:00








Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας γιορτάζει για άλλη μια φορά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και καλεί τα μέλη της,τους φίλους του ποδηλάτου και όλους τους Πιεριείς να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με στόχο να γνωρίσουν έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης και ζωής.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (Ε.Ε.Κ) θεσμοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2002 με σκοπό να προβάλει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για το «Δικαίωμα της Βιώσιμης Κινητικότητας», δηλαδή της ευχάριστης, οικονομικής, ασφαλούς και οικολογικής μετακίνησης στις πόλεις.

Είναι στιγμές που η έκφραση των συναισθημάτων δεν βρίσκει τις κατάλληλες λέξεις, αλλά το γεγονός είναι ένα: Ο Δημήτρης Γαλάνης για δεύτερη φορά έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου.



Είναι στιγμές που η έκφραση των συναισθημάτων δεν βρίσκει τις κατάλληλες λέξεις, αλλά το γεγονός είναι ένα: Ο Δημήτρης Γαλάνης για δεύτερη φορά έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου.
Ο τεχνικός του Πιερικού/Αρχέλαου που στην πρώτη θητεία του αντικατέστησε στις 18/1/2009 τον Τάσο Θωμαϊδη, συγκαταλέγεται στους πιο πετυχημένους προπονητές στην Ιστορία του Πιερικού μας, έχοντας συνολικό ρεκόρ 37 νίκες και 21 ήττες, ενώ αξιοσημείωτο στατιστικά είναι το γεγονός ότι σε κάθε σεζόν σημείωνε επτά ήττες. Επί των ημερών του ο Πιερικός/Αρχέλαος πέτυχε την άνοδό του στην Α2 κατηγορία, δηλαδή την πιο σημαντική στιγμή των νεότερων χρόνων της Ιστορίας του.

Είναι κάποιες στιγμές που όλοι μας φουσκώνουμε από χαρά και περηφάνια για κάποιον φίλο μας!


Ο Λιτοχωρίτης Δημήτρης Γ. Παπαγεωργίου βραβεύτηκε ως νέος επιστήμονας στην μακρινή Οσάκα της Ιαπωνίας


Είναι κάποιες στιγμές που όλοι μας φουσκώνουμε από χαρά και περηφάνια για κάποιον φίλο μας!

Ε λοιπόν, αυτό έγινε και με εμένα προχθές, με τον φίλο μου τον Λιτοχωρίτη Δημήτρη Παπαγεωργίου, γιο του Γιώργου και της Φωτεινής.

Μετά από μια μέρα συνεχούς αναζήτησης στο διαδίκτυο, ο δρόμος με έβγαλε σε μια σελίδα νέων επιστημόνων.

Ειρηνοδικείο Κολινδρού


Η αλήθεια να λέγεται κ.Δήμαρχε της Πύδνας-Kολινδρού.
Η παραμονή του ειρηνοδικείου Κολινδρού στον Κολινδρό κατά πληροφορίες οφείλεται καθαρά ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην παρέμβαση του κ.ΑΜΟΙΡΙΔΗ στον Υπουργό δικαιοσύνης κ. Ρουμπακιώτη.
Ποιος πρωθυπουργός σας τηλεφώνησε; Ο Σαμαράς σήμερα δεν μπορεί ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ να δει τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων με εσάς θα ασχοληθει; Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας έχετε.
Αυτά που λέτε ποιος σας πιστεύει;
Μην υποτιμάτε τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ τους πολίτες αυτής της περιοχής. ΕΛΕΟΣ.
Σ.Κ. Πολίτης της βόρειας Πιερίας.