PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

1 ευρώ.



Νέος κύκλος συζητήσεων για να πέσει η τιμή των ημερησίων εφημερίδων που θα αντέξουν στο ... 1 ευρώ.

«Θα δω… τα χαράτσια και θα αποφασίσω αν θα ξαναγράψω σίριαλ»...



«Χείμαρρος» ήταν για μια ακόμη φορά η Ελενα Ακρίτα, η οποία όπως αποκάλυψε, φέτος, μετά από πολλά χρόνια, απόλαυσε το χριστουγεννιάτικο κλίμα του σπιτιού της, αφού ήταν απαλλαγμένη από ... επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Μετά από πολλά χρόνια μαγείρεψα και στόλισα δέντρο. Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να βρίσκω το δέντρο στολισμένο. Για εμένα, δεν υπήρχαν γιορτές, δεν υπήρχε τίποτα. Η μαμά μου με έχει σηκώσει από το γραφείο μου, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις δώδεκα παρα είκοσι, γιατί ακόμη έγραφα. Μέχρι που μου έβαλε τις φωνές ακριβώς γιατί ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς. Της έλεγα, όμως, ότι εάν εγώ δεν γράψω κάτι, οι υπόλοιποι δεν θα έχουν τι να γυρίσουν στο πλατό την επομένη», δήλωσε στο Πρωινό mega, όπου ήταν καλεσμένη.

Ομως, παρά το γεγονός ότι η κα Ακρίτα απόλαυσε την οικογενειακή θαλπωρή, μίλησε για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο να ξαναγράψει σήριαλ για την τηλεόραση. Ως γνωστόν, μέχρι σήμερα είχε αποκλείσει κατηγορηματικά κάθε τέτοια περίπτωση. «Θα δω τις εισφορές και τα χαράτσια που θα μου έλθουν και θα αποφασίσω εάν θα ξαναγράψω σήριαλ. Αν δώ ότι τα έξοδά μου αυξάνονται, δεν ξέρω τι θα κάνω…»

Η σεναριογράφος και δημοσιογράφος μίλησε για τα αγαπημένα της σήριαλ, στα οποία, παραδόξως, δεν συγκαταλέγονται τα Μυστικά της Εδεμ, που έκαναν και τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις. «Οι αγαπημένες μου σειρές είναι η Θέα στο Πέλαγος και η Βέρα στο δεξί. Ξέρω ότι τα Μυστικά ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία που κάναμε ποτέ και έκανε φοβερές τηλεθεάσεις αλλά εγώ αυτές αγάπησα. Γενικά όλες οι σειρές ήταν μια καθαρά ελληνική ιδέα και δεν ήταν τίποτα παρμένο από το εξωτερικό. Και αυτό για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό».

Η κα Ακρίτα επιβεβαίωσε την είδηση ότι τα κείμενά της από τα σενάρια, αλλά και τις εφημερίδες αποτελούν αντικείμενο διατριβών φοιτητών, δήλωσε για μια ακόμη φορά απογοητευμένη από τους πολιτικούς και την οικονομική πραγματικότητα, ενώ τόνισε ότι μέλημά της σε κάθε δουλειά που έκανε και κάνει είναι να αυτονομηθούν οι ρόλοι. «Όταν ξεκινάει ένας ρόλος κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξουν. Το σενάριο είναι μια κόλλα χαρτί,. Αν οι ήρωες δεν αυτονομηθούν είσαι κακός σεναριογράφος. Κι εγώ δεν ήθελα να είμαι ποτέ κακή σεναριογράφος».

κρατικοποίησεις για τις τράπεζες...



Πρώτο 15νθημερο του Ιανουαρίου αναμένεται τελικώς να παραδώσει το πόρισμα του ελέγχου που διενήργησε στις ελληνικές τράπεζες η αμερικανική εταιρία Black Rock. Η Τράπεζα της Ελλάδας ενημερώθηκε σχετικά από το εδώ κλιμάκιο το οποίο τελικώς... αποδείχτηκε εξαιρετικά αποτελεσματικό. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, τα ευρήματα τους λίγο απέχουν απ' το να χαρακτηριστούν αποκαλυπτικά. Ειδικά σε ό,τι αφορά στα ευρήματα για την κεφαλαιακή επάρκεια των εγχώριων πιστωτικών ιδρυμάτων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το γενικό συμπέρασμα είναι ότι στο σύνολο τους, οι τράπεζες έχουν θέμα με το tier και θα πρέπει άμεσα να το ενισχύσουν. Αλλιώς μέσα στον Φεβρουάριο θα πρέπει να καταφύγουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να ...κρατικοποιηθούν. Αυτή την εξέλιξη κάνουν πλέον απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγουν, γι αυτό και η αύξηση κατά 1 δισ ευρώ, με προνομιούχες μετοχές, της Εθνικής η κατά 400 εκατ ευρώ της Πειραιώς. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: φτάνουν όλες αυτές οι κινήσεις, καθώς κι άλλες, που σχεδιάζουν τα υπόλοιπα πιστωτικά ιδρύματα, για να αποφευχθεί η επαπειλούμενη κρατικοποίηση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος;

δήλωσε ότι: «Θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική»,



Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο ραδιοφωνικό δίκτυο «PRI's The World» δήλωσε ότι: «Θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική», αλλά... «το πώς είναι κάτι για το οποίο δεν θα σας δώσω τώρα απάντηση, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα»...

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER ευχαριστούν τη NOVA για την βοήθεια και τη συμπαράστασή της.



Σε μια περίοδο που:

* ο μεγαλομέτοχος του ALTER Γιώργος Κουρής προσπαθεί να κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας μας με... το τηλεοπτικό κοινό "ρίχνοντας" τους πομπούς

* οι καναλάρχες συνιδρυτές της DIGEA μειώνουν την ισχύ του σήματος του καναλιού για να μην βλέπει ο κόσμος τα "άπλυτά" τους που βγάζουμε στη φόρα

...η NOVA μας στηρίζει ανοίγοντας το δίκτυό της στο κοινό και προβάλλοντας σε όλη την Ελλάδα τις ενημερωτικές κάρτες που εκπέμπει το ALTER.


Μέσω NOVA διατηρούμε την επικοινωνία μας μαζί σας.

Είμαστε δυνατοί και αποφασισμένοι να παλέψουμε ως την τελική δικαίωσή μας.

Ποιοι κατέχουν τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς;



Η αποτύπωση θα γίνει από το ΕΣΡ μετά τις 31 Ιανουαρίου 2012 οπότε και λήγει η προθεσμία για την... ενημέρωση των μετοχολογίων από τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα.

Πτώση παρατηρήθηκε στη κυκλοφορία των Κυριακάτικων φύλλων.



Και στο Πρώτο Θέμα, παρά το κουπόνι 6 ευρώ των Καρφούρ.
Οι... κυκλοφορίες αναλυτικά:
«Θέμα» 162.000,
«Βήμα» 120.000,
«Real news» 90.000,
«Έθνος» και «Καθημερινή» 87.000,
«Ελεύθερος Τύπος» 30.000 και...
«Δημοκρατία» 20.000.

Νέα συνεδρίαση, μετά την Πρωτοχρονιά...



Ο Παπανδρέου, στην ομιλία του στο πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, έκανε στην ουσία απολογισμό των πεπραγμένων.
Τι έπραξε -μαζί με τους δελφίνους- στα τελευταία δυο χρόνια.
Δεν...άνοιξε όμως τα χαρτιά του, για το αν θα είναι η όχι υποψήφιος.
Μετά την Πρωτοχρονιά πάντως, θα υπάρξει και νέα συνεδρίαση...

Άδεια καταστήματα, ελάχιστες σακούλες στα χέρια των καταναλωτών


και μια πλατεία Συντάγματος χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι η εικόνα που συνθέτει τη χριστουγεννιάτικη Αθήνα, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Times». Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι...

εκτιμήσεις των καταστηματαρχών για την εορταστική περίοδο κάνουν λόγο για μείωση τζίρου κατά 30% σε σχέση με πέρυσι.

Το καταθλιπτικό σκηνικό της ελληνικής πρωτεύουσας, λένε οι Times, συμπληρώνουν τα άδεια καταστήματα του άλλοτε γεμάτου από κόσμου κέντρου και το πλήθος των ενοικιαστηρίων και των πωλητηρίων στις εμπορικές οδούς.

Ως ένδειξη των όλο και πιο ζοφερών καιρών στη μαστιζόμενη από τη λιτότητα Ελλάδα χαρακτηρίζει την απουσία παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος ο ανταποκριτής των Times στην Αθήνα.

Η απόφαση, εξηγεί το δημοσίευμα, ήταν του δημάρχου της πόλης στο πνεύμα της συγκράτησης των δαπανών, με αποτέλεσμα ο στολισμός της κεντρικής πλατείας να έχει γίνει με φωτάκια στα υπάρχοντα δέντρα και κατασκευές μαθητών με ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών.

Παράλληλα επισημαίνεται η απουσία καταναλωτών από τα καταστήματα της οδού Ερμού κατά την περίοδο των εορτών. Όσοι ψώνισαν ξόδεψαν λιγότερα από το συνηθισμένο, αναζητώντας προσφορές και φθηνά προϊόντα.

Γενικά σε όλη τη χώρα, προσθέτουν οι Times, η καταναλωτική κίνηση των Χριστουγέννων ήταν χαμηλότερη σε σχέση με πέρυσι, τη στιγμή που οι καταστηματάρχες περιμένουν το 20% του τζίρου τους να γίνει τις ημέρες των εορτών.

Τα ίδια ισχύουν και στους εμπορικούς δρόμους των αθηναϊκών προαστίων, καθώς και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Ο ανταποκριτής της εφημερίδας επισημαίνει ότι ο κόσμος συνωστίζεται πλέον στα συσσίτια φιλανθρωπικών οργανώσεων, καθώς αυξάνεται με ραγδαίο ρυθμό ο αριθμός των ανέργων και των αστέγων...

Πολλοί επισκέπτες «ψήφισαν» και πάλι το Πήλιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων


Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων, που έδωσε στο «Ράδιο Ένα» ο...
πρόεδρος Κώστας Λεβέντης, περίπου 3.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν το Βόλο και το Πήλιο και τα υψηλών κατηγοριών καταλύματα παρουσίασαν πληρότητες περίπου 85%. Η κίνηση κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ενώ ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι, αν η πληρότητα στο Ανατολικό Πήλιο, έφθανε στο 50%, ο αριθμός των επισκεπτών θα άγγιζε τις 4.000.
Όσον αφορά στις κρατήσεις για την Πρωτοχρονιά, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι μέχρι στιγμής είναι λίγες, ωστόσο, όπως και τα Χριστούγεννα, τις επόμενες ημέρες, θα διαμορφωθούν και εκτίμησε ότι ίσως κυμανθούν στα ίδια επίπεδα.
Κατά την εορταστική περίοδο άνοιξε τις πύλες του και το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας «Κενταύρων Όρος» που διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό, Φίλιππο Χήρα , η αρχική πρόθεση ήταν να ανοίξει το Χιονοδρομικό μόνο για επισκεψιμότητα. Ωστόσο, η χιονόπτωση είναι αρκετή ώστε να λειτουργήσουν οι πίστες για τους λάτρεις του σκι. Εξάλλου το βράδυ των Χριστουγέννων, έπεσε νέο χιόνι στις κορυφές του Πηλίου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων δήλωσε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτούργησε καλά, πολύς κόσμος ανέβηκε για να χαρεί το χιόνι αλλά και το τοπίο από το Καράβωμα και πάνω.

Επί ποδός η Τροχαία
Αυξημένη ήταν η κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονιού, κυρίως στην Πορταριά και στα Χάνια σημεία που έσπευσε και η Τροχαία Βόλου, για πληροφορίες και για ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Δύναμη της Τροχαίας υπήρχε ακόμη στη διαδρομή προς Πήλιο, στο Ξουρίχτι στο σημείο των κατολισθήσεων, αλλά και στον Κοκκινόβραχο (στα όρια των Φαρσάλων), όπου υπήρξε χιονόπτωση...

...στο νέο -παλιό- αφεντικό, τον Δημήτρη Κοντομηνά...


Ο Βερύκιος, με το μαστίγιο ανα χείρας, όπως παλιά.
Την καλή εποχή που ο ALPHA με αφεντικό τότε τον Κοντομηνά, αποκάλυπτε βήμα-βήμα το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, και πολέμαγε στα ίσια την λυσσαλέα αντεπίθεση του τότε Μαξίμου, με προεξάρχοντα τον Ριρή.
Ο Παπαδρόσος -διευθυντής των Γερμανών- δίνει τον...υπέρ πάντων αγώνα να κρατήσει την καρέκλα του, τώρα που ο Κοντομηνάς επιστρέφει, δριμύτερος.
Ολόκληρο 17λεπτο αφιέρωσε στον Εφραίμ, με ρεπόρτερ σ΄όλο το κομβόι από την Θεσσαλονίκη μέχρι το Εφετείο της Αθήνας, και τον Βερύκιο να "πυροβολεί" και με τα δυο χέρια...

Αποτυχημένη προσπάθεια του Γ. Κουρή να πείσει τους υπεύθυνους της Nova να σταματήσουν να δείχνουν το Alter.



Σύμφωνα με... πληροφορίες, η διοίκηση της Nova αρνήθηκε να συμμετάσχει στα «παιχνίδια» των μεγαλομετόχων του καναλιού στηρίζοντας με την πράξη της τους εργαζόμενους του σταθμού που δοκιμάζονται πάνω από 10 μήνες. Να σημειωθεί ότι ο Γ. Κουρής φέρεται να επιμένει στις 350 απολύσεις, καταβάλλοντας αποζημιώσεις και τα δεδουλευμένα και βελτιώνει την πρόταση σε όσους μείνουν προσφέροντας από 1η Ιανουαρίου από ένα μισθό και θα διαπραγματευτούν εκ νέου για όλα τα υπόλοιπα.

Ζητάει από τον εισαγγελέα, να επανεξετάσει την προφυλάκιση Εφραίμ...



Μετά τα ανυπόγραφα ντοκιμαντέρ, ο Αλαφούζος υπογράφει επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, και ζητάει να ξαναδεί την υπόθεση της προφυλάκισης Εφραίμ.
Και μάλιστα με ένα αφελές κόλπο: Με...μια επιστολή τηλεθεατή, που την συνυπογράφει και την στέλνει στον εισαγγελέα!..

Τι λένε Λοβέρδος και Χρυσοχοϊδης...


Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου το ΠΑΣΟΚ πρέπει να 'χει τελειώσει με το θέμα του νέου αρχηγού, είπε στο πολιτικό συμβούλιο ο Βενιζέλος.
Καθαρές λύσεις-όχι, δυαρχία δηλαδή-και...

ταχύτατα εκλογή.
Ο Λοβέρδος το πήγε κάπου ένα μήνα αργότερα, αλλά ζητώντας εκλογές μέσα σ' ένα τριήμερο.
Ο Χρυσοχοϊδης δεν είπε τίποτα καινούριο (εκλογές με κάλπη από το λαό) , ενώ καρφιά κατά του Παπανδρέου εξαπέλυσε ο αποτυχημένος νομάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Μίχας...

Ας περιμένουμε λοιπόν να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση και βγάζουμε τα συμπεράσματα μας μετά.



Καταλαβαίνω ότι θα θέλατε να διαβάσετε κάποιο σχόλιο για τα όσα διαδραματίζονται στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά...

θα μου επιτρέψετε να παραμείνω "σιωπηλός" μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί η δευτερολογία του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου την οποία αξιολογώ ως σημαντική.

Εξάλλου, η "μεγάλη εικόνα" αυτών των μαραθώνιων διεργασιών φαίνεται αργά το βράδυ ή το επόμενο πρωί κι όχι τόσο σχολιάζοντας σε real time τις διαρροές/τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών.

Τέσσερις φορές την εβδομάδα στην παρουσία του δελτίου του ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου...


Φαίνεται πως κλείδωσε η συνεργασία ΑΝΤ1 και Νίκου Χατζηνικολάου μετά και το γεύμα του δημοσιογράφου με τον αντιπρόεδρο του καναλιού, Θοδωρή Κυριακού σε εστιατόριο του Golden Hall το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι...

ο δημοσιογράφος θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού μέχρι τα τέλη Γενάρη, το πολύ αρχές Φεβρουαρίου. Ο δημοσιογράφος – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα εκφωνεί το δελτίο τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ τις υπόλοιπες τρεις, η Μαρία Χούκλη. Το επιτελικό σχήμα της ενημέρωσης παραμένει όπως έχει, με επικεφαλής τον Στρατή Λιαρέλλη.

Δείτε τις 15 ποιο όμορφες Cheerleaders των ΗΠΑ σε όλα τα αθλήματα

15. Los Angeles Lakers – Erin




14. Boston Celtics – Caitlin



13. New Jersey Nets – Christina


12. Washington Redskins – Klohver



11. Chicago Bulls – Erin



10. Arizona Cardinals – Amanda



9. Memphis Grizzlies – Minnie



8. New England Patriots – Alyssa



7. Miami Dolphins – Johanna



6. Dallas Cowboys – Abigail



5. Houston Texans – Erica



4. Minnesota Vikings – Pamela



3. Seattle Seahawks – Melanie



2. Denver Broncos – Brianne



1. Atlanta Falcons – Erin

οι «11» πολιτικοί με τις «ύποπτες» καταθέσεις...


Την λίστα με τα ονόματα εκείνων των πολιτικών των οποίων οι τραπεζικές καταθέσεις την το 2009 «άδειασαν» κατά 100.000 έως και 400.000 ευρώ σε σχέση με το 2008 έχει στα χέρια του ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των βουλευτών Βαγγέλης ....



Αργύρης. Ήδη, η έρευνα έχει ξεκινήσει και οι «ύποπτοι» θα κληθούν προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την μεγάλη μεταβολή της περιουσιακής τους κατάθεσης καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που αφήνουν υπόνοιες για «μυστικά εμβάσματα στην Ελβετία». Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Αργύρη η έρευνα θα έχει ολοκληρωθεί έως την ερχόμενη Τετάρτη και την ίδια ημέρα ο πρόεδρος θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα, ποιοι δηλαδή είναι οι πολιτικοί οι οποίοι δεν κατάφεραν να πείσουν τους ερευνητές. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο κ. Αργύρης εκτιμά πως «δύο – τρεις περιπτώσεις δεν δικαιολογούνται με τίποτα».

Πάντως, έως αυτή την ώρα τα μέλη της επιτροπής ελέγχου των «πόθεν έσχες» δεν προχωρούν σε επίσημες ανακοινώσεις, από διαρροές όμως προκύπτει ότι μεταξύ αυτών που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις είναι οι : Τ.Ι., Π.Δ., Α.Σ., Μ.Τ., Σ.Λ., Γ.Β., Θ.Κ., Ε.Κ., Γ.Ο.
πρόκειται για 8 πρώην και νυν βουλευτές της ΝΔ και μια του ΠΑΣΟΚ αλλά δημοσιεύονται μόνο τα αρχικά καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η έρευνα) . Όμως, αν κανείς συγκρίνει τα «πόθεν έσχες» του 2008 με αυτά του 2009 θα διαπιστώσει ότι οι περισσότερες από τις παραπάνω περιπτώσεις είναι δικαιολογημένες εκτός από μια, αυτή του Σ.Λ. ο οποίος το 2008 εμφάνιζε τραπεζικές καταθέσεις 1.200.000 ευρώ και το 2009 μηδενικές καταθέσεις!

Πρέπει να είναι κάποιο είδος συνωμοσίας, δεν εξηγείται αλλιώς...

Την ώρα που εμείς ψάχνουμε να φορέσουμε τα πιο ζεστά μας πουλόβερ, για να αντιμετωπίσουμε τη βαρυχειμωνιά, στο Μαϊάμι κάποιοι τυχεροί λουόμενοι απολαμβάνουν τα μπάνια τους και τον καυτό ήλιο...


Και, σαν να μην έφτανε αυτό, απολαμβάνουν και κορμιά όπως αυτά που θα δείτε παρακάτω...

Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι μια εικόνα ισοδυναμεί με 1.000 λέξεις και πως ελάχιστοι θα δώσετε σημασία στο κείμενο αυτό για περισσότερα από πέντε δευτερόλεπτα, καθώς οι φωτογραφίες είναι πραγματικά καθηλωτικές!

Για την ιστορία και μόνο, και πριν κουράσουμε τον αμφιβληστροειδή σας, συγκαρτήστε τα ονόματα των κοριτσιών που πρωταγωνιστούν σε αυτό το, νοερό έστω, μίνι οδοιπορικό στις παραλίες του Μαϊάμι: πρόκειται για την Παραγουανή μοντέλα Claudia Galanti και τις καλλονές φίλες της, τη γεννημένη στην Τενερίφη Natalia Bush και την πρώην Γιουγκοσλάβα-νυν Ελβετίδα Nena Ristic, που «συνθέτουν», ουσιαστικά, έναν... ΟΗΕ των «καυτών» μπικίνι!












ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ..


1.Αβραμίδου Έλενα
2.Αδάμ Ευάγγελος
3.Αμιτζόγλου Λύσανδρος
4.Αναστόπουλος Γεώργιος
5.Αντωνίου Μαρία
6.Βαλαβάνης Κυριάκος
7.Βαλσαμοπούλου Μαρία
8.Βαφίδου Ευαγγελία
9.Βαφίδου Ιφιλιάννα
10.Βερβέρη Δέσποινα
11.Βιτάλης Στέφανος
12.Βιτσαράς Γεώργιος
13.Βούτος Διονύσιος
14.Βρης Κωνσταντίνος
15.Γαρυφάλου Γεώργιος
16.Γκούμα Αικατερίνη
17.Δημητρακόπουλος Παναγιώτης
18.Δημητρακοπούλου Ευθυμία
19.Δημητρακοπούλου Μαρία
20.Δημητριάδου – Περδίκη Θεανώ
21.Δημητρόπουλος Άγγελος
22.Δούκα Αγαθή
23.Δούλαλα Σουλτάνα
24.Εξίσογλου Παρθένα
25.Ζαμαντζάς Ευάγγελος
26.Ζαχαράκης Δημήτριος
27.Ζάχαρης Φίλιππος
28.Ζενάκου Ελένη
29.Ζησίου Νανά
30.Θεοδωροπούλου Δήμητρα
31.Θεολόγη Βασιλική
32.Κάκκος Ιωάννης
33.Καμπισιούλη Ιωάννα
34.Καραγιάννη Ελένη
35.Καρβουνιάρης Ιωάννης
36.Καρβουνιάρης Λεωνίδας
37.Καρβουνιάρης Παναγιώτης
38.Κατσιάπης Ανδρέας
39.Κατσουλάκης Μάρκος
40.Κιτσάκης Κωνσταντίνος
41.Κολιόπουλος Αντώνιος
42.Κολιόπουλος Αριστείδης
43.Κομπορόζου Ουρανία
44.Κοντόζογλου Ελένη
45.Κοντόζογλου Θεοδόσιος
46.Κορτώτσος Παύλος
47.Κοσμάτος Γεράσιμος
48.Κουκουλιάτας Γεώργιος
49.Κοψιδάς Δημήτριος
50.Κωστόγιαννης Ιωάννης
51.Λάγιος Απόστολος
52.Λαγός Δημήτριος
53.Λενέτης Παναγιώτης
54.Λιάγκας Βασίλειος
55.Λιβάνη Αικατερίνη
56.Λιντοβόης Ευάγγελος
57.Λυγίζου Μαργαρίτα
58.Λύτρας Νικόλαος
59.Μαλούτα Ματθίλδη
60.Μαραγκός Περικλής
61.Μιχολού Ευαγγελία
62.Μοίρας Κυριάκος
63.Μπάκνη Στυλιανή
64.Μπαντές Ευάγγελος
65.Μπλατσιώτης Χρήστος
66.Μπόρα Ειρήνη
67.Μωραϊτου Ευθυμία
68.Μωυσιάδης Ελευθέριος
69.Ναστούλης Γεώργιος
70.Νικολαϊδου Μαρία
71.Νικολακόπουλος Φώτιος
72.Ξένος Αντώνιος
73.Οικονόμου Γεώργιος
74.Παλιός Αντώνιος
75.Πανδρούλα Γεωργία
76.Πανταζίδης Δημήτριος
77.Παπαγεωργίου Δημήτριος
78.Παπαγεωργίου Ζωή
79.Παπαδόπουλος Γεώργιος
80.Παπαδοπούλου Βασιλική
81.Παπακωνσταντίνου Χρήστος
82.Παπαπαναγιώτου Δημήτριος
83.Παπαστεριόπουλος Βασίλειος
84.Παπούλιας Γεώργιος
85.Πατσαούρα Γεωργία
86.Περιπάνου Ελένη
87.Ράπτη Σταματία
88.Ράπτης Νικόλαος
89.Ρεπανά Άννα
90.Σδράκα Ειρήνη
91.Σιδηροπούλου Σοφία
92.Σιδηροπούλου Χριστίνα
93.Σφήκας Δημήτριος
94.Σώκος Ιωάννης
95.Σωματαρίδης Αλέξανδρος
96.Ταμβάκος Ευάγγελος
97.Ταμβάκος Παναγιώτης
98.Τιτόκη Ιωάννα
99.Τριανταφυλλίδου Ειρήνη
100.Τσαλαπατάνη Κυρανιώ
101.Τσαλού Αικατερίνη
102.Τσεκούρας Κωνσταντίνος
103.Φελούρης Αντώνιος
104.Χαροχέρη Αλεξάνδρα
105.Χατζηγιάννης Περικλής
106.Ψαχούλια Ειρήνη

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ


Η χρονιά που φεύγει ήταν δύσκολη για όλους μας και καταλύτης για την επόμενη, όπου θα πρέπει να διαμορφωθούν νέοι όροι στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Ο κόσμος έδειξε με τον πλέον προφανή τρόπο ότι δεν είναι πλέον παιχνίδι ή αντικείμενο πειραμάτων. Η νέα χρονιά επιβάλλεται να είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών στις αρχές και αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνική δικαιοσύνη και την σωστή και ίση συνύπαρξη πολίτη και κράτους.

Ένα χρόνο ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από την δική σας βούληση, αισθάνομαι υπερήφανος και διπλά υποχρεωμένος να συνεχίσω να διεκδικώ, να παλεύω, να φωνάζω, να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τα όποια μέσα έχω για το καλό της Πιερίας μας.

Εύχομαι το 2012 να είναι μια χρονιά δημιουργική για τόπο μας, ειρηνική, με υγεία και προσωπική ευτυχία για όλους.

Νίκος Μακρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Η Jodie Marsh γνωστή για τις.. εξωπραγματικές της εμφανίσεις είπε να κάνει άλλη μία για τα γενέθλιά της!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν αυτό που έχει κάνει στο σώμα της αρέσει στους άντρες, όπως και να έχει το να την βλέπουν ολόγυμνη σίγουρ ανεβάζει την βαθμολογία...

Αυτή η φωτογράφιση με το μπικίνι είναι πολύ καυτή

και θα ήταν ακόμα πιο καυτή αν έβγαζες αυτά που φόραγες για να δούμε το μαύρισμα σου.