PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Καταργούνται τα δωρεάν συγγράμματα σε ΑΕΙ – ΤΕΙ...



Μια προσφορά ανειδίκευτων φθηνών εργατών στα σκλαβοπάζαρα της Μέρκελ...

Πότε έλεγε αλήθεια;...

«Βουτάνε» 11,5 δισ. από το λαό για να χαρίσουν 25 δισ. στις τράπεζες!



Γιατί γίνονται όλα αυτά;
Σε τίνος τη «σωτηρία» αποβλέπουν τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ που, στην πραγματικότητα,
αν προστεθούν η κάλυψη των δημοσιονομικών απωλειών που θα επιφέρουν, η «τρύπα» στον προϋπολογισμό του 2012, τα νέα χαράτσια, οι φόροι κ.λπ.,
ανέρχονται, όπως τα ίδια τα κυβερνητικά επιτελεία ομολογούν, στα... 23 δισ. ευρώ;
*
Η τρικομματική κυβέρνηση υπό τον Σαμαρά δεν κάνει τίποτα διαφορετικό απ' ό,τι έκανε η τρικομματική κυβέρνηση Παπαδήμου και πριν απ' αυτήν η κυβέρνηση Παπανδρέου:
Ρημάζει τον ελληνικό λαό, επιφέρει το τελευταίο (;) και σίγουρα το θανάσιμο πλήγμα σε μια κοινωνία ήδη εξαθλιωμένη, ήδη γονατισμένη, ήδη φτωχοποιημένη, ήδη χρεοκοπημένη.

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ.

Η εξέγερση του ενοικιαζόμενου πλασιέ...

Kαν' τo πάσα!

Τρεις του Σεπτέμβρη να ... γελάς

Tο μεγάλο "κόλπο" 8,5 εκ. ευρώ του Σγουρού... Μούγκα στη στρούγκα τα ΜΜΕ κι οι καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας...

ΈΤΣΙ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΟΙ ....ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΕΣ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.....

Ο Πρόεδρος της ΜΕΚ ανοίγει το χορό κι ύστερα η Κυρία Γενική Γραμματέας... Εκεί κι ο πρώην Πρόεδρος Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης....

Το μεγάλο Χορευτικό της ΜΕΚ κέρδισε το χειροκρότημα...


Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΚΕΙ..... ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΈΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΜΕΚ....
ΈΤΣΙ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΕΣ...
Έτσι γλεντούν οι Κατερινιώτες...
Γέμισε ο πεζόδρομος στα Καταφυγιώτικα στο Λαϊκό Παραδοσιακό Πανηγύρι της ΜΕΚ....
ΕΚΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΝΤΙΣΟΥΝ ΈΞΩ ΑΠΟ ΣΤΕΓΑΝΑ Ή ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.....
Έτσι γλεντούν οι Καταφυγιώτες.
ΕΚΕΙ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΚΙ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ.
Εκεί και τόσοι και τόσοι άλλοι.... επώνυμοι και μη.....
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΩΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΙΚΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΚΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
Πάνω απ όλους βέβαια οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που ψήσανε και ...ψήθηκαν για να γλεντήσει ο κόσμος τρώγοντας το παραδοσιακό σουβλάκι και λουκάνικο, αλλά και να ταχτοποιήσουν τα πάντα....
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....

Για καφέ στην Ομόνοια!

ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΩΝ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥΣ...

Το στιγμιότυπο από την συνέντευξη της κυρίας Γενικής Γραμματέως στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης....
Τελικά το "στοίχημα" χάθηκε για την κυρία  Βίκυ Οικονομίκου Γενική Γραμματέα της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών με το ...γουρλίδικο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης καθώς η κυρία υποσχέθηκε πως αν δεν γεμίσει ο πεζόδρομος τους στο ΛΑΪΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙ τότε θα.....
Δεν το γράφουμε, εκείνη ξέρει...
ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ... κι έτσι το στοίχημα για την κυρία ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΧΑΘΗΚΕ!!!

ΑΚΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ...ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ! ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ


Χα!Χα!Χα! Δεν μας έμεινε άντερο από τα γέλια!!! Ο Γ.Παπανδρέου θα διδάξει διαχείρηση κρίσης στο Χάρβαρντ;


Έλα!Πείτε το.Πλάκα κάνετε έτσι;
Μετά την τεράστια επιτυχία του επί ελληνικού εδάφους ο φάρος της διανόησης ετοιμάζεται να κατακτήσει και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα διδάξει στο Χάρβαρντ για το πως διαχειριζόμαστε σωστά μια κρίση!
Μάλιστα η ευρωπαϊκή κρίση θα αποτελέσει...


 επίκεντρο του μαθήματος. Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου θα συναρπάσει τα πλήθη στην Αμερική με τις καινοτόμες ιδέες του και τα όσα μοναδικά έκανε στην Ελλάδα και την έστειλε ακόμα πιο πέρα από τον γκρεμό.

Ο ήλιος του Μπενίτο!

Και είμαστε ακόμη στην πρώτη πράξη του δράματος…





Μπήκαμε στον Σεπτέμβριο και άρχισαν τα δύσκολα για την κυβέρνηση «Την Συγκυβέρνηση των δύο Μνημονίων και του ενός εκβιασμού». Ακόμα και όσοι πίστεψαν ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση θα είχε μία διαφορετική λογική και πρακτική από τις προηγούμενες κυβερνήσεις των Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου διαψεύδονται. Είναι όλες τους μνημονιακές κυβερνήσεις που μία και μοναδική πολιτική υπηρετούν.

για πια κρίση μιλάμε !!!



σκάλα θέλει ο ρεμος για να τραγουδήσει από τα γαρίφαλα δείτε εδώ όλη την κρίση που περνάνε ορισμένοι...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ




ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ.
Με δήλωσή του ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, ανακοινώνει τον λόγο που δεν παρέστη στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Κατερίνη ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, την Τρίτη 4/9/2012.

38 χρονια ΠΑΣΟΚ !!!



δείτε εδω και ξαναθυμηθεί τε τις αφίσες του ΠΑΣΟΚ
δείτε το δούλεμα που έπεσε τόσα χρόνια
ορισμένες σήμερα είναι για γέλια και ορισμένες για κλάματα...

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ :


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ Για το συλλαλητήριο στη θεσσαλονίκη





Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης απευθύνει προς όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Πιερίας προσκλητήριο ενότητας και αγώνα και τους καλεί να συμμετάσχουν μαζικά στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα Συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο8 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου για να βροντοφωνάξουμε για μια ακόμη φορά όλοι μαζί ενωμένοι ένα μεγάλο ΟΧΙ στα βάρβαρα, αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που μας οδηγούν στη χρεωκοπία στη φτώχεια στην εξαθλίωση και στην καταστροφή.

1ο Αντάμωμα απανταχού ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΝΩΝ



Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας «ΠΙΕΡΕΣ» υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου –Ολύμπου
Το όνειρο των μελών του Π.Σ Κονταριώτισσας ‘’ΠΙΕΡΕΣ ‘’για την δημιουργία του 1ου ανταμώματος απανταχού Κουντουριανών πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας διήμερης διοργάνωσης 18-19 Αυγούστου και εξέπληξε τους πάντες καθώς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Για 10η συνεχή χρόνια πραγματοποιείται στην Καρίτσα Δ.Δίου-Ολύμπου η καθιερωμένη έκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας Νομού Πιερίας.


* ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ21, 22 & 23/9 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ
* 22/9 ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Για 10ησυνεχή χρόνια πραγματοποιείται στην Καρίτσα Δ.Δίου-Ολύμπου η καθιερωμένη έκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας Νομού Πιερίας. Η φετινή έκθεση, που συνδιοργανώνεται από τονδήμο Δίου-Ολύμπουκαι την αντιπεριφέρεια Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21/9 (Παρασκευή), 22/9 (Σάββατο)και 23/9 (Κυριακή) στο δημοτικό στάδιο Καρίτσας.


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ – ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7.30 το βράδυ. Την ίδια μέρα, πριν από τα εγκαίνια, θα πραγματοποιηθεί καιημερίδα με θέμα «το μέλλον της ελληνικής γεωργίας και η νέα Κ.Α.Π. 2014 – 2020».Η ημερίδα αυτή θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Καρίτσας στις 5.00 το απόγευμα.
Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Όπως είναι γνωστό, η δημοτική ενότητα Δίου τού δήμου Δίου-Ολύμπου, είναι μια κατεξοχήν αγροτική περιοχή με κύρια παραγωγή τον καπνό. Παλιότερα, με την ολοκλήρωση της συγκομιδής τού καπνού, κάθε Σεπτέμβριο,οι αγρότες γιόρταζαν αυτό το γεγονός το οποίο είναι γνωστό, μέχρι σήμερα, με την επωνυμία «Κριτσμάς».
Ωστόσο, η μεγάλη ποικιλία των αγροτικών προϊόντων που παράγει η πιερική γη, οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και οι απαιτήσεις των καιρών άνοιξαν τον δρόμο ώστε ο δήμος Δίου-Ολύμπου να δώσει ένα νέο χαρακτήρα στη μικρή αυτή γιορτή, μετατρέποντάς την σε μια πρωτοποριακή και αναγνωρισμένη αγροτική έκθεση στη Βόρεια Ελλάδα.
Με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου, την ποιοτική – βιολογική γεωργία, την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων τής περιοχής, τις εναλλακτικές μορφές καλλιέργειας, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην ύπαιθρο, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό αλλά και την προβολή και διακίνηση των αγροτικών προϊόντων τού δήμου και του νομού,δημιουργήθηκε μια νέα πραγματικότητα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Στο πλαίσιο αυτό, η έκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας αποτελεί πλέον έναν θεσμό που ξεκίνησε το 2003 από τον τ. δήμο Δίου και που συνεχίζει να παρουσιάζει και να αναδεικνύει κάποιες νέες δυνατότητες του αγροτικού κόσμου ενώ παρέχει πληροφορίες για τις προοπτικές στην αγροτική οικονομία τής περιοχής.
Επιπλέον, κατά την ημέρα των εγκαινίων, κάθε χρόνο,παρουσιάζονται από αρμόδιους προσκεκλημένους κάποια από τα προβλήματα του αγροτικού χώρου, κατατίθενται ορισμένες προτάσεις για επίλυσή τους,γίνονται όμως και ανακοινώσεις για σημαντικά ζητήματα καθώς και για νέες εξελίξεις στην αγροτική ανάπτυξη.
Ακόμη, αρμόδια πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα της έκθεσης και να κουβεντιάσουν με παλιούς και νέους αγρότες για θέματα που τους απασχολούν.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τέλος, κάθε χρόνο στην έκθεση συμμετέχουν όχι μόνο τοπικοί,αυτοδιοικητικοί και αναπτυξιακοί φορείς, συμμετέχουν και τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι, κάποια στελέχη των οποίων, ιδιαίτερα την ημέρα των εγκαινίων, παρουσιάζουν παραδοσιακό πρόγραμμα για ψυχαγωγία όλων των επισκεπτών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, με την ενοικίαση χώρων για εγκατάσταση περιπτέρων κλπ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη δημοτική ενότητα Δίου (2351 351 000 και 002) καθώς και με τον αντιδήμαρχο Πέτρο Κιάφα (6976 61 61 51). 

Βαγγέλης Πολύζος :


 «Πρόκειται για ένα περιστατικό που καταδικάζεται από την ελληνική κοινωνία. Τέτοιου είδους γεγονότα προκαλούν το μένος και την οργή όλων μας και δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται»

Αυτός είναι ο καθηγητής με το σκληρό παιδικό πορνό

Αυτός είναι ο  καθηγητής με το σκληρό παιδικό πορνό

Χαμογελαστός, με νεανικό στιλ, κοτσίδα, T-shirts, «κολλητός» με τους μαθητές του και αγαπητός στους γονείς τους. Αυτό το υπεράνω πάσης υποψίας πρόσωπο έδειχνε ο 42χρονος καθηγητής που είχε παγιδεύσει με κρυφές κάμερες την αίθουσα όπου δίδασκε και κατέγραφε τα απόκρυφα σημεία των μαθητριών του, τα οποία στη συνέχεια αναρτούσε στο Διαδίκτυο.

ΑΠΟ εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης



Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 02Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη,παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών.

Εικαστική Έκθεση με θέμα:«Όψεις της νεοελληνικής τέχνης» στο Mediterranean Village Hotel & Spa

Καθηγητής Α.Π.Θ. Δ.Αλιφραγκής: Κανένας κίνδυνος ρύπανσης από το υλικό της TOSOH


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ι.ΧΑΡΑΚΛΕΙΑΣ: ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΛΙΚΑ
Κανένας κίνδυνος ρύπανσης δεν υφίσταται από το υλικό της εταιρίας TOSOH ELLAS, καθώς είναι αδιάλυτο, δηλώνει ο καθηγητής Δασολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Αλιφραγκής, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News» (Κυριακή 26/8/2012 –Ρεπορτάζ: Λία Παπαδράγκα).

Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης σε δρόμους του δήμου Δίου-Ολύμπου


ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΦΙΑ ΝΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Με τη συνεργασία τού δήμου Δίου-Ολύμπου και της αντιπεριφέρειας Πιερίας, συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης σε βασικούς δρόμους τής Νότιας Πιερίας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ PEDGINI SALAOUANDGI ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ



Ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από συνεργασίες Ελλάδας - Αλγερίας
* ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΦΕΤΑ, ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΛΠ
* Ο κ.ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση μεταξύ τού Αλγερινού πρέσβη Pedgini Salaouandgi και του δημάρχου Δίου-ΟλύμπουΓιώργου Παπαθανασίου πραγματοποιήθηκε στη σκιά τού βουνού των θεών, στο δημαρχείο Δίου-Ολύμπου, στο Λιτόχωρο.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την ΕΠΙΤΥΧΙΑ των μαθητών μας στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές μετά από τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

. Μαββίδου Δόμνα Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
2. Κοδέλη θεοδώρα Τμήμα LOGISTICS στο TEI Κατερίνης
3. Κούρτης Κωνσταντίνος Σχολή Εμποροπλοιάρχων
4. Κυριαζή Χρυσούλα Γερμανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
5. Θεοδωρίδου Ναταλία Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

  Αν λάβουμε υπόψη ότι οι Υποψήφιοι του Σχολείου μας στις εξετάσεις ήταν έξι(6) και οι ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ πέντε (5) θεωρούμε ότι και φέτος η χρονιά μας, πέρα από κάθε ιδιαι-τερότητα και δυσκολία του Νυχτερινού Προγράμματος Σπουδών, ήταν πολύ παραγωγική και περισσότερο από ικανοποιητική.
Στους ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ εκφράζουμε ολοψύχως τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και τους ευχόμαστε και μελλοντικές επιτυχίες μέσα από την οργανωμένη τους δουλειά και την ποιότητα του χαρακτήρα τους.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 03-09-2012
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  

Μόνο... 1700 οι εργαζόμενοι στη Βουλή!...




Στον αριθμό ρεκόρ των 1.700 ατόμων ανέρχονται, σύμφωνα με την επίσημη απογραφή, οι εργαζόμενοι του ελληνικού κοινοβουλίου.
Πρόκειται, όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής, για 670 "τακτικούς" υπαλλήλους, 541 με σχέση ιδιωτικού δικαίου, κάτι λιγότερο από 100 μετακλητούς, και 360 αστυνομικούς.

Σε...
σχέση με το προ κρίσης παρελθόν, το προσωπικό της Βουλής είναι αριθμητικά λιγότερο, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2009, πριν την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, και τελευταία χρονιά που δίνονταν στοιχεία, οι εργαζόμενοι ανέρχονταν σε 989 τακτικούς, 164 μετακλητούς και 865 ιδιωτικού δικαίου.

Από τότε έως σήμερα, η Βουλή αποφεύγει να δώσει εγγράφως αναλυτικές καταστάσεις με το προσωπικό και τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος.

Το 2005 οι αμοιβές για τους τακτικούς υπαλλήλους, τους υπαλλήλους ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τους υπαλλήλους "ειδικών κατηγοριών", μαζί με τις "πρόσθετες και παρεπόμενες παροχές πολιτικών υπαλλήλων, στρατιωτικών και οργάνων της ΕΛΑΣ στο Κοινοβούλιο, ανέρχονταν στο ποσό των 71.570.200 ευρώ.

Πέντε χρόνια αργότερα, και αφού είχαν γίνει και άλλες προσλήψεις, το αντίστοιχο ποσό παρουσιάζει αύξηση 43% και αγγίζει πλέον τα 102,4 εκατομμύρια ευρώ... 

Νόμπελ απάτης και ψευτιάς! Τι είπε ο άνθρωπος... απίστευτο!




Kαν' τo πάσα!

102 εκατομμύρια ευρώ !!!για 1700 υπαλλήλους!!!, κορόιδα πληρώστε για να τρώνε καλά αυτοί και εμείς... χειρότερα ...



Στον αριθμό ρεκόρ των 1.700 ατόμων ανέρχονται, σύμφωνα με την επίσημη απογραφή, οι εργαζόμενοι του ελληνικού κοινοβουλίου.
Πρόκειται, όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής, για 670 "τακτικούς" υπαλλήλους, 541 με σχέση ιδιωτικού δικαίου, κάτι λιγότερο από 100 μετακλητούς, και 360 αστυνομικούς.
Σε σχέση με το προ...

Προσοχή - Κίνδυνος!

οι Πύλες του Χαρδαβέλλεως και τα "θέλω" του




3 Σεπτέμβρη 2012... το Ευαγγελικό ΚΟΔΗΣΟ για μια νέα δεξιά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.



Το Σάββατο 8/9/2012 το μεσημέρι στις 12 στην Πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθεί παρέλαση με ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, Πρωτοβουλία της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης....
Δεν ήταν στο πρόγραμμα της Παρέλασης των Εθνών η είσοδος στην Κατερίνη, όμως μετά από παρέμβαση τους το Σάββατο το μεσημέρι 300 μηχανές με τους αναβάτες τους θα σταθμεύσουν στην Πλατεία Ελευθερίας και θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην ήσυχη πόλη της Κατερίνης.
Θα διασχίσουν μετά από είσοδο από τον Νότιο Κόμβο της Εθνικής Οδού την Χατζόγλου, 28ης Οκτωβρίου, Ειρήνης και ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ....
ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ 300 ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ 25 ΧΩΡΕΣ.....

Kαι συμμαθητές και... δωσίλογοι!

3 Σεπτέμβρη... Πατέρα, έμαθες τα νέα; Η Ελλάδα είναι επίσημα πλέον προτεκτοράτο...



...κι εγώ που την παρέδωσα μαζί με τον Αντώνη τον συμμαθητή μου και το παιδί από την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις -τους θυμάσαι πατέρα;-... εγώ τώρα ενοικιάζομαι!

Κοράκια στο πτώμα του ελληνικού λαού!




ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...