PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μερικες φορες στην ζωη σου....
δεν πρεπει να αλλαζεις απλα σελιδα...
Aλλα να αλλαξεις ολοκληρο το βιβλιο!!!
ΙΣΩΣ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ...ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!!!

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη:

Ποιον διαλέγουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οι Χαλκιδέοι

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΚΑΙΛΗ ΕΥΑ
ΚΑΛΠΑΖΙΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΙΓΓΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΙΝΑΝΑ ΜΑΡΘΑ

Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΚΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΓΚΕΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΠΑΛΑΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΥΡΩΝΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΟΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΚΟΤΙΝΑΣ

Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 6:00 στο δημοτικό σχολείο ΣΚΟΤΙΝΑΣ θέμα: δημιουργία συνδέσμου.

Την λίστα με τα πλουσιότερα μοντέλα του κόσμου δημοσίευσε το περιοδικό «Grazia».


Είναι νέες, ωραίες, πετυχημένες, με περιουσίες που ανέρχονται σε κάτι εκατομμύρια, και παραφουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.


Ξεκινάμε με την Kathy Ireland, η οποία αναδείχθηκε το πλουσιότερο μοντέλο του κόσμου, με περιουσία που ανέρχεται στα 333 εκατομμύρια δολάρια.

Συνεχίζουμε με την Gisele, της οποίας η περιουσία αγγίζει τα 238 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται και να γίνει το πρώτο μοντέλο… δισεκατομμυριούχος!

Από τις αδρά πληρωμένες του χώρου είναι και η Tyra Banks, που η περιουσία της φτάνει τα 85 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθεί η Kate Moss με 75 εκατομμύρια, η Heidi Klum με 68 εκατομμύρια, η Elle Mcpherson με 57 εκατομμύρια, και τέλος η Claudia Schiffer με 52 εκατομμύρια δολάρια.

Και έπονται οι νεότερες ηλικιακά: Για παράδειγμα, η Miranda Kerr έχει στον τραπεζικό της λογαριασμό 11.4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Abbey Lee Kersahaw, βάζει στην τσέπη της 100.000 δολάρια την εβδομάδα, κάτι το οποίο την καθιστά ως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.

Περισσότερες από 30 επαγγελματικές δραστηριότητες μπαίνουν αμέσως μετά τις εκλογές στο στόχαστρο του Μνημονίου.

Βενζινάδικα, περίπτερα, καπνοπωλεία, κυλικεία, χρηματιστηριακές εταιρείες, γραφεία ενοικίασης λιμουζινών, ιδιωτικά ΚΤΕΟ, ιδιαίτερα μαθήματα, φροντιστήρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κέντρα ξένων γλωσσών είναι οι επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες που πρέπει να απελευθερωθούν πλήρως στη χώρα μας, μέχρι το τέλος Ιουνίου, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί από την ελληνική πλευρά με το νέο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα πρέπει να έχουν αρθεί όλα τα ισχύοντα σήμερα εμπόδια στην άσκηση των επαγγελμάτων των λιμενεργατών και των ενεργειακών επιθεωρητών, ενώ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου πρέπει να έχουν απελευθερωθεί πλήρως και τα επαγγέλματα του τουριστικού πράκτορα, του οινολόγου, του μελισσοκόμου, του εμπόρου λιπασμάτων, του εφημεριδοπώλη, του εκμεταλλευτή πρακτορείου Τύπου, του εκμεταλλευτή παιδικών κατασκηνώσεων και βρεφονηπιακών σταθμών.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του το πλήρες χρονοδιάγραμμα της απελευθέρωσης όλων των επαγγελμάτων, σύμφωνα με το οποίο:

- το τελευταίο δίμηνο άρθηκαν οι φραγμοί εισόδου σε 28 επαγγέλματα, ενώ προγραμματίζεται σε 2 δόσεις, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, να συμβεί το ίδιο σε ακόμη 30.

- εντός των επομένων μηνών έχει τεθεί ως στόχος η απελευθέρωση των εξής επαγγελμάτων:

α) Μέχρι το τέλος Ιουνίου 2012:

1. Ενεργειακοί Επιθεωρητές (αρμόδια η Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας).
2. Εμπορεία Πετρελαιοειδών (ΓΓ Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής – αναμονή γνωμοδότησης ΕΑ) .
3. Καπνοπωλείο – περίπτερο – κυλικείο (Υπ Εθνικής Άμυνας -αναμονή γνωμοδότησης ΕΑ).
4. Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς & Τράπεζα της Ελλάδας – 5 επαγγέλματα (Υπ Οικονομικών).
5. Επιχείρηση ενοικίασης λιμουζίνων (ΓΓ Μεταφορών – ΓΓ Τουρισμού)
6. Λιμενεργάτες (ΓΓ Εργασίας)
7. ΙΚΤΕΟ (ΓΓ Μεταφορών)
8. Κατ’ οίκον διδασκαλία (ΓΓ Υπ. Παιδείας)
9. Διδασκαλία σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κέντρα ξένων γλωσσών (ΓΓ Υπ. Παιδείας)

β) Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2012:

1. Τουριστικά Γραφεία, πράκτορες κλπ (ΓΓ Ναυτιλίας)
2. Οινολόγος – μελισσοκόμος και άλλα 6 επαγγέλματα (ΥπΑΑΤ)
3. Εμπορία λιπασμάτων και άλλα 10 επαγγέλματα (ΥπΑΑΤ)
4. Εφημεριδοπώλες – πρακτορεία τύπου (ΓΓ Επικοινωνίας)
5. Παιδικές εξοχές – βρεφικοί σταθμοί κλπ (ΓΓ πρόνοιας)

- μέσα στον Μάρτιο, μέσω εγκυκλίων και άλλων εφαρμοστικών διατάξεων, έχουν αρθεί τα εμπόδια εισόδου και άσκησης δραστηριότητας για 12 συνολικά επαγγέλματα, που είναι τα εξής: οδηγοί- ιδιοκτήτες ταξί, σχολές οδήγησης και εκπαιδευτές, μηχανοτεχνίτες, εκτελωνιστές, χημικοί ναυτιλίας , κομμωτές και κουρείς, τεχνίτες χεριών – ποδιών, διοργάνωση εκθέσεων, ραδιοτεχνίτες και ραδιοηλεκτρολόγοι, ενεχυροδανειστές, κλειθροποιοί και αργυραμοιβοί.

- Τον Φεβρουάριο, ως προαπαιτούμενη ενέργεια για την 6η δόση, προχώρησε η απελευθέρωση σε ακόμη 16 κλάδους: φορτοεκφορτωτές, εταιρείες προσωρινής απασχόλησης, ιδιωτικά γραφεία συμβούλων εργασίας, ξεναγοί, μεσίτες, ορκωτοί εκτιμητές (εκκρεμούν βελτιώσεις), λογιστές και φοροτέχνες, αναλογιστές, ιδιωτικοί φορείς παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (ιατρεία-πολυιατρεία, οδοντιατρεία- πολυοδοντιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, κέντρα αποθεραπείας -αποκατάστασης), μονάδες χρόνιας αιμοκάθαρσης, οδοντοτεχνικά εργαστήρια, καταστήματα οπτικών ειδών και τμημάτων φακών επαφής, εργαστήρια φυσικοθεραπείας, αισθητικής, μονάδες αδυνατίσματος και διαιτολογικές μονάδες, ωδεία, σχολές χορού, σχολές δραματικής τέχνης και κινηματογράφου.

Τα στοιχεία για το τι ισχύει πλέον σε κάθε επάγγελμα πρέπει να αναρτώνται από τα αρμόδια υπουργεία στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr) βάσει σχετικής υποχρέωσης που αναλήφθηκε με το Μνημόνιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εκεί και όλα τα σχετικά νομικά κείμενα για να ξεκινήσουν την δραστηριότητά τους.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Απίστευτο κι όμως αλήθινο!


Η Έφη Σαρρή έγινε καλόγρια . Με δυσκόλευαν τα ράσα γιατί είχα συνηθίσει να κυκλοφορώ με μίνι για να παίρνω αέρα, λέει η ίδια...
Πριν από 3 χρόνια τέτοια εποχή ήταν υποψήφια στις εκλογές χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη. Σήμερα εξηγεί την απόφασή της να ... κλειστεί σε μοναστήρι σε συνέντευξής της, που αναμένεται να κάνει πάταγο, η τραγουδίστρια Έφη Σαρρή. εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή! Η πρώην τραγουδήστρια, με συνέντευξη που παραχώρησε στο «Down Town Κύπρου» της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» τόνισε ότι το... θείο ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και όταν πήρε από συνάδελφό της τα τα συγγράμματα της Μοναχής Γαβιηλίας αποφάσισε να μονάσει!
Αναλυτικά η συνέντευξη:
Τι σε οδήγησε στον μοναχισμό, Έφη;
Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Από την παιδική μου ηλικία το θείο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, πηγαίναμε συχνά στην εκκλησία με τους γονείς μου και, μέχρι την εφηβεία μου, νήστευα, προσευχόμουνα, πήγαινα σε ιερέα ο οποίος ήταν ο πνευματικός μου- ήταν επίσης εκείνος με τον οποίο μελετούσαμε τα θεία συγγράμματα στο κατηχητικό- και έκανα συχνά εξομολόγηση. Στη συνέχεια, λόγω της ενασχόλησής μου με το τραγούδι, τα πράγματα άλλαξαν κάπως. Αλλά μόνο φαινομενικά. Γιατί, αν και δεν πήγαινα τόσο συχνά στην εκκλησία λόγω της δουλειάς μου, πάντα μέσα στο καμαρίνι μου βρισκόταν μία εικόνα της Παναγίας- η οποία κατά κάποιο τρόπο θεωρώ ότι με προστατεύει από τις κακοτοπιές- κι έτσι ένιωθα ότι κάποιος, κάπου εκεί ψηλά, με βλέπει και με προσέχει.
-Τι εννοείς; Βαφόσουν για να βγεις στην πίστα και να τραγουδήσεις «στα κρεβάτια τα ξένα θα ονειρεύεσαι εμένα!» και ταυτόχρονα άναβες καντηλάκι;
Γιατί; Που είναι το παράξενο; Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Ποιος θα με κρίνει; Το ένα το έκανα για την επιβίωση μου και το άλλο για την ψυχή μου. Βέβαια ήμουν πολύ προσεκτική σ' αυτά, γιατί δεν ήθελα ο καθένας μέσα στα μαγαζιά που τραγουδούσα να λέει το μακρύ του και το κοντό του για την πίστη μου και να με λοιδορεί.
-Από το να πιστεύεις, όμως, στο Θεό και στους Αγίους μέχρι να φτάσεις να κλειστείς σε μοναστήρι, έχει πολύ μεγάλη απόσταση.
Συμφωνώ. Όταν, όμως, σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για μένα, έπεσαν στα χέρια μου τα συγγράμματα της Μοναχής Γαβιηλίας που μου εμπιστεύτηκε μία συνάδελφός μου- πολύ διάσημη τραγουδίστρια, με επιτυχίες του Φοίβου στο ενεργητικό της, αλλά δεν θα αναφέρω δημόσια το όνομά της-, αισθάνθηκα ότι τα λόγια της και η «ασκητική της αγάπης» της, ήταν η ελπίδα που έψαχνα ανακαλύπτοντας έκπληκτη ότι βρισκόταν μόνο κοντά σε αληθινά ενάρετους ανθρώπους.
-Αυτό πότε συνέβη, Έφη;
Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε να με ειρωνεύεται μέσα από την εκπομπή του, να κάνει όλα αυτά τα αίσχη εναντίον μου, να μου βιάζει την ψυχή. Ήταν η στιγμή εκείνη που πήρα από μόνη μου τηλέφωνο ένα βράδυ σε γυναικείο μοναστήρι, στην ευρύτερη περιοχή των ανατολικών προαστίων της Αθήνας, μίλησα με την Ηγουμένη, της είπα ποια είμαι- φυσικά με γνώριζε- και μου ανέφερε ότι «ο δρόμος του Θεού είναι ανοιχτός για όλο τον κόσμο». Και μόνο από τη φωνή της στο ακουστικό, εγώ είχα γαληνέψει.
-Και τότε πήγες τελικά σε μοναστήρι;
Για τέσσερις περίπου εβδομάδες εγώ πήγαινα κάθε απόγευμα σχεδόν στο συγκεκριμένο μοναστήρι και προσευχόμουν. Είχα μιλήσει με κάποιες μοναχές εκεί- μία μάλιστα από αυτές έκανε παλιά φωνητικά και στο cd που είχα βγάλει με τον Καρβέλα, ήταν πολύ χαρακτηριστική η φωνή της στο «Θέλεις να φύγεις από μένα; Αδύνατον!»- και σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα, ξεκίνησα να νιώθω ότι το μοναστήρι ήταν το δεύτερό μου σπίτι. Τότε θυμάμαι ότι πήγαινα ταυτόχρονα καθημερινά σε ψυχολόγο- είχα διάφορα ψυχοσωματικά λόγω της λάσπης που μου έριχνε ο Λαζόπουλος- και ο χώρος του μοναστηριού έγινε το καταφύγιό μου. Σαν να ήμουν στο φυσικό μου πεδίο. Έτσι αισθανόμουν.
-Τον μοναχισμό πότε τον ασπάστηκες;
Δύο μήνες μετά και αφού είχα απελπιστεί πια από τα εγκόσμια, είπα στον εαυτό μου «Έφη, τώρα είναι η στιγμή να πραγματοποιήσεις το μεγάλο βήμα στη ζωή σου, να κάνεις το άλμα και την υπέρβαση». Κοίταξα για λίγη ώρα τα ωραία μου φορέματα που είχα μέσα στην ντουλάπα μου, έριξα μια ματιά στους χρυσούς μου δίσκους, θυμήθηκα την κουβέντα μίας μοναχής που με έκανε να ντραπώ λέγοντάς μου «το "Γυμνός μες στην Ελλάδα" δεν έπρεπε να το πεις!», χαμογέλασα γλυκά, σκέφτηκα όλα τα μικρά αμαρτήματα που έχω κάνει κατά καιρούς, τους ανθρώπους που άθελά μου έχω αδικήσει, θεώρησα πως τώρα ίσως να τιμωρούμαι για όλα τα αθώα σφάλματά μου και έλαβα την μεγάλη απόφαση. Πήρα τηλέφωνο την Ηγουμένη, της ανακοίνωσα την βαθιά μου επιθυμία και με παρέπεμψε σε μία άλλη μοναχή η οποία διεύθυνε ένα καινούργιο μοναστήρι, αρκετά χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Κλείδωσα το σπίτι, πήρα μόνο ένα βαλιτσάκι με κάποια απαραίτητα και κάλεσα ένα φίλο μου ο οποίος με πήγε κατευθείαν εκεί.
-Ως δόκιμη μοναχή;
Ακριβώς. Όλες οι μοναχές που βρίσκονταν εκεί- καμιά εικοσαριά- με καλοδέχτηκαν, με φρόντισαν, μου έδωσαν να διαβάσω αποσπάσματα από την Αγία Γραφή παραπέμποντας με σε συγκεκριμένα χωρία, ενώ θυμάμαι πως η Ηγουμένη- μία Άγια γυναίκα, χωρίς υπερβολή- με είχε βάλει να μάθω απέξω την Β' Επιστολή προς Κορινθίους του Αποστόλου Παύλου, λέγοντάς μου πως αυτά τα λόγια θα πρέπει να γίνουν οδηγός μου στη ζωή. Μάλιστα, επειδή ήταν έξυπνη γυναίκα και διέθετε υψηλό χιούμορ, θυμάμαι ότι μου είχε πει χαρακτηριστικά: «Με τον ίδιο τρόπο που αποστήθιζες τα τραγούδια σου, έτσι θα το μάθεις κι αυτό!».
-Και από εκείνη τη μέρα συμμετείχες κανονικά στη μοναστηριακή ζωή;
Κανονικότατα! Το επόμενο κιόλας πρωί σηκώθηκα από τις 5:00 για να πάω στον όρθρο. Θραύση έκανα στη λειτουργία! Κάθισα πίσω από ένα στασίδι, άνοιξα κι εγώ το βιβλίο με την λειτουργία της ημέρας και συμμετείχα μαζί με τις αδελφές μου στους ψαλμούς. Τελικά, τίποτα δεν πάει χαμένο. Η φωνή μου ξεχώριζε απ όλες. Όλες μου έδωσαν τα συγχαρητήριά τους. Στη συνέχεια, πήγα μαζί με μία αδελφή- η οποία ήταν κατά κάποιο τρόπο η υπεύθυνη μου στο Μοναστήρι, μέχρι να θεωρηθώ κανονική Μοναχή- σε ένα μεγάλο χωράφι, το οποίο, όπως μου ανέφερε η αδελφή, ανήκε εδώ και πολλά χρόνια στη Μονή, για να μαζέψουμε ελιές. Δεν σου κρύβω ότι με δυσκόλεψε λίγο αυτό, γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά, μπροστά στη σωτηρία που αισθανόμουν σκεπτόμενη τα αιχμηρά δόντια του τηλεοπτικού δυνάστη μου, αυτό δεν ήταν τίποτα.
-Με τα ράσα δεν δυσκολευόσουν;
Αρκετά. Κυρίως, γιατί ήταν Καλοκαίρι, Ιούνιος μήνας, και εγώ ίδρωνα πολύ, ενώ μέχρι τότε είχα συνηθίσει να κυκλοφορώ με τα μίνι μου για να παίρνουν τα πόδια μου αέρα. Παρόλα αυτά, το υπέμενα κι αυτό γιατί ήταν μέρος της δοκιμασίας.
-Και μπορούσες να ξυπνάς κάθε μέρα στις 5, όταν για πολλά χρόνια εκείνη την ώρα εσύ πήγαινες κανονικά για ύπνο;
Βεβαιότατα! Δειπνούσαμε κατά τις 8- συνήθως ψωμί, ελιές, χόρτα- αμέσως μετά κάναμε την προσευχή μας και κοιμόμασταν στα κελιά μας. Άλλος κόσμος!
-Οι άλλες μοναχές τι σου έλεγαν; Ήξεραν ποια είσαι;
Όλες με αναγνώρισαν! Από την πρώτη στιγμή. Δεν σου κρύβω ότι κάποιες από αυτές υπήρξαν δύσπιστες απέναντί μου, κάποιες είχα ακούσει να λένε ότι «οι καλλιτέχνιδες δεν ταιριάζουν στον Οίκο του Θεού», αλλά η μεγάλη πλειοψηφία με είχε δεχτεί με πολύ μεγάλη αγάπη.
-Και γιατί δεν έμεινες τελικά στο μοναστήρι;
Σε μία συζήτηση που είχαμε κάνει με την Ηγουμένη, μου είπε ότι θα πρέπει να παλέψω και να συναλλαγώ με τον κόσμο, ότι το Μοναστήρι θα ήταν πάντα εκεί για μένα, αλλά εγώ θα πρέπει να βρω το δρόμο μου σε αυτό που με πλήγωνε ανάμεσα στους ανθρώπους και να το λύσω. Πως η Μονή ήταν παρηγοριά για όσα ζούσα, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει η λύση της ζωής μου. Ήδη βρισκόμουν εκεί για περίπου 20 μέρες και, στη συνέχεια, μάζεψα τα πράγματά μου από το μικρό κελί που μοιραζόμουν με μία άλλη δόκιμη και επέστρεψα στο σπίτι μου στον Άλιμο.
-Θες να μου πεις ότι όλο αυτό το έζησες λόγω μίας σατιρικής εκπομπής;
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μου τσαλαπάτησε την ψυχή με το «χιούμορ» του. Η Μονή ήταν η Ανάστασή μου.
-Σου έκανε καλό τελικά η παραμονή σου στο Μοναστήρι;
Πολύ. Νομίζω ότι είμαι μία άλλη Έφη τώρα. Η επαφή μου με τα θεία με βοήθησε να διαχωρίσω πολλά πράγματα μέσα μου, να ξεχωρίσω τους ανθρώπους, να τους κατηγοριοποιήσω και αυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα είναι και το να συγχωρώ. Ακόμη και εκείνους που με έχουν πληγώσει βαθιά.
-Μήπως το Μοναστήρι ήταν απλά μία λύση ανάγκης της στιγμής και όχι κάτι βαθύτερο;
Υπάρχει μέτρο που να μετράει την πίστη και να μην το ξέρω; Το λέει και ο ίδιος ο Χριστός: «όποιος θέλει οπίσω μου ελθεί». Και «Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες».
-Εσύ τι από τα δύο ήσουνα;
Διψούσα για κατανόηση. Για έναν γαλήνιο ακροατή στα προβλήματα που αντιμετώπιζα εκείνη την περίοδο. Και τον βρήκα στις Αδελφές Μοναχές. Το επόμενο μου cd θα παραπέμπει σε όλη αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία που βίωσα.
-Θα ερμηνεύσεις ψαλμούς δηλαδή;
Θα είναι ένας συνδυασμός εκκλησιαστικών ύμνων με παλιά μου συγκλονιστικά σουξέ. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι αυτό.
-Γιατί αποφάσισες να δημοσιοποιήσεις τώρα όλο αυτό που έζησες;
Εξαιτίας όλων αυτών που ζει τώρα η Ελλάδα, αλλά και λόγω των ημερών του Πάσχα, ήθελα να δώσω κι εγώ ένα παράδειγμα σε όλο τον κόσμο: Ότι η αγάπη και η πίστη σώζουν. Στο λέω εγώ που δεν μου είχε λείψει ποτέ το οτιδήποτε στη ζωή μου. Γιατί πάντα είχα μοιραίους έρωτες, άντρες νέους και γεροδεμένους πεσμένους στα πόδια μου να με παρακαλάνε για ένα μου άγγιγμα φευγαλέο, λεφτά, δημοσιότητα, απροσμέτρητες επιτυχίες. Κι όμως. Αρκούσε ο κακός λόγος ενός ανθρώπου για να με απορυθμίσει και να μου πει πως ό,τι κι αν είχα κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι ανάμεσα στις κορυφαίες τραγουδίστριες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, ήταν όλα πράγματα του αέρα. Χωρίς πίστη ήμουν ένα τίποτα. Τώρα ξέρω. Δεν είμαι πια η Έφη που γνωρίζατε- η ζωή μου έχει χωριστεί πια σε προ Μοναστηριού και μετά Μοναστηριού. Και, πίστεψέ με, η δεύτερη αυτή εποχή, είναι σαφώς ευτυχέστερη από την πρώτη...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ..ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΑΝΕΡΓΕ ΣΚΕΨΟΥ...

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ...

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....

ΣΤΟ ΛΑΟΣ Η ΜΠΑΡΜΠΑ...


ΔΕΙΤΕ..

Ομορφάντρα μου!


Πες αλεύρι!
Πως τα λέει ο ατιμούλης και δεν κοκκινίζει...

ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ...

ΔΕΙΤΕ..

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Ο ΑΚΗΣ......

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.......

Δείτε το μωρό Καραμανλής!

Ο ΑΚΗΣ....

























Πριν χωρίς ιδιαίτερα αστυνομικά μέτρα - μόνο δύο αυτοκίνητα της ασφάλειας και χωρίς χειροπέδες - πέρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος τις φυλακές Κορυδαλλού.
Στα μαύρα, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του και χωρίς όρεξη για... πολλές κουβέντες, μπήκε στα γραφεία των φυλακών για να ακολουθηθούν οι συνοπτικές διαδικασίες για να μπει στο κελί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άκης θα φυλακισθεί στην 6η πτέρυγα των φυλακών...


Tι έγραψε η Έλενα Άκρίτα για τον Δημήτρη Μητροπάνο...

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε πριν από λίγη ώρα στο Τwitter της αποχαιρετώντας τον μεγάλο καλλιτέχνη: "Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος! Ο Μεγάλος, ο Μέγιστος! Ο... ακριβός, ο πολυαγαπημένος! Η φωνή μας! Νιώθω σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο! Αντίο!"...

Η τελευταία συνέντευξη του «Αρχάγγελου»!...

Όταν έρθει η στιγμή και φύγει από τη ζωή, το μόνο που θέλει είναι να τον θυμάται ο κόσμος ως έναν "KANONIKO ANΘΡΩΠΟ, που το μόνο που έκανε ήταν να τραγουδάει και να το κάνει καλά".
Δείτε ξεχωριστές φωτογραφίες του μεγάλου μας λαϊκού τραγουδιστή ....

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής είναι από τους ανθρώπους που διακατέχονται από το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό τους, και αισθάνεται ένας "κανονικός άνθρωπος".

Μιλώντας στο "Down Town", ο ... Δημήτρης Μητροπάνος αποκάλυψε πως, παρά τα 45 χρόνια που έχει διανύσει στην ελληνική δισκογραφία, σε κάθε του πρεμιέρα ή συναυλία, διακατέχεται από τρακ. Θυμάται, μάλιστα, πως πριν από χρόνια, τον είχε επισκεφθεί στο κέντρο που τραγουδούσε, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος είχε καθίσει και πρώτο τραπέζι, πίστα. Θυμάται πως μόλις τον είδε, έτρεμαν τα πόδια του και μετά δυσκολίας τραγουδούσε, αλλά το θεωρεί φυσιολογικό, αφού απέναντί του είχε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες.


Επιπρόσθετα, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης αποκαλύπτει πως ποτέ δεν έμαθε μουσική ή κάποιο μουσικό όργανο, καθώς ήταν τεμπέλης σε αυτό τον τομέα. Στα νιάτα του ήταν "αλήτης", όπως λέει, αφού του άρεσε να κάνει τις τρέλες του: Ξενύχτησε, κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ, κυνήγησε γυναίκες... Όλα, βέβαια, στα πλαίσια που δεν ήταν ενοχλητικά για κανέναν, αλλά ταυτόχρονα ήταν απολαυστικά για τον ίδιο.



Ο Δημήτρης Μητροπάνος, έχει φτάσει σε μια φάση της ζωής του που δε φοβάται το θάνατο. Έχει περάσει σοβαρές ασθένειες και λέει πως πήγε μέχρι τον άλλο κόσμο και ξαναγύρισε. Θυμάται όταν κινδύνευσε η ζωή του λόγω μόλυνσης από σταφυλόκοκκο, πέρασε 60 βασανιστικές μέρες στο νοσοκομείο, μέχρι, τελικά, να πάει στη Γαλλία για να του πουν πως χρειαζόταν μια μεταμόσχευση νεφρού, η οποία ήταν υπόθεση ρουτίνας.


Όταν έρθει η στιγμή και φύγει από τη ζωή, το μόνο που θέλει είναι να τον θυμάται ο κόσμος ως έναν "κανονικό άνθρωπο, που το μόνο που έκανε ήταν να τραγουδάει και να το κάνει καλά".

Τη θλίψη του για τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

«Μία δυνατή εθνική λαϊκή ψυχή σήμερα, σίγησε. Ο ... Δημήτρης Μητροπάνος έδωσε πολλά στην πατρίδα και τον λαό μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

«Τραγούδησε για τη Μακεδονία, όταν κανένας δεν τολμούσε να μιλήσει γι' αυτή. Τραγούδησε, για τον ήρωα της Κύπρου "Σολωμό Σολωμού" και για όλους τους Έλληνες των αλησμόνητων πατρίδων. Τραγούδησε για τις χαρές και τις πίκρες του κόσμου. Θα είναι δυνατή η μνήμη που αφήνει πίσω του… Είναι κομμάτι της ψυχής του κάθε Έλληνα» πρόσθεσε.
«Ο Δημήτρης Μητροπάνος υπήρξε γνήσιος και ξεχωριστός λαϊκός τραγουδιστής» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Παιδί αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που διώχθηκαν σκληρά από το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς του, ο Δημήτρης Μητροπάνος αναγκάστηκε να βγει πολύ νωρίς στη βιοπάλη αναζητώντας μεροκάματο. Έχοντας αυτά τα βιώματα τραγούδησε τις αγωνίες, τους αγώνες και τα βάσανα του λαού και κέρδισε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Με τη δωρική του φωνή και την ξεχωριστή του ερμηνεία πλούτυνε το λαϊκό τραγούδι. Ο Δημήτρης Μητροπάνος στάθηκε δίπλα στο ΚΚΕ παρά τις όποιες διαφωνίες ή επιφυλάξεις είχε» αναφέρει το ΚΚΕ, εκφράζοντας τη λύπη του και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, δήλωσε: «Έφυγε από τη ζωή, πολύ νωρίς, σε ηλικία μόλις 64 ετών ένας γνήσιος Έλληνας καλλιτέχνης. Με τα τραγούδια του μεγαλώσαμε. Με τα τραγούδια του μάθαμε να αγαπάμε. Με τα τραγούδια του αγαπήσαμε περισσότερο την Ελλάδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά αναφέρει: «Η Δημοκρατική Αριστερά αποχαιρετά σήμερα ένα σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, ένα συνεπή δημοκράτη, έναν άνθρωπο της αριστεράς. Ο Δημήτρης Μητροπάνος τραγούδησε με γνησιότητα τους λαϊκούς καημούς και μένει στην ιστορία της ελληνικής μουσικής ως ένας από τους μεγάλους. Η Δημοκρατική Αριστερά στέλνει την αγάπη της στους οικείους του».

* Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνου, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής «Δρόμοι» με τον Άρη Σκιαδόπουλο, παραγωγής 2004. Στην εκπομπή, ο Δημήτρης Μητροπάνος μιλά για τον γενέθλιο τόπο του, την Αγ. Μονή Τρικάλων, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την πρώτη του επαφή με τη μουσική. Αναφέρεται στην εγκατάστασή του στην Αθήνα το 1964 και τις πρώτες του συνεργασίες με σημαντικούς συνθέτες που σημάδεψαν την καλλιτεχνική του πορεία.

Εκτος λειτουργίας η ιστοσελίδα της ΝΔ...


Εδώ και αρκετή ώρα η επίσημη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας στο διαδίκτυο βρίσκεται εκτός λειτουργίας την ώρα μάλιστα που... αναμένεται να αναρτηθούν τα ονόματα των υποψηφίων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου...

«Έφυγε» ο Δημήτρης Μητροπάνος

«Έφυγε» ο Δημήτρης Μητροπάνος [βίντεο]


Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα το πρωί και μεταφέρθηκε στο Υγεία. Εκεί οι γιατροί μετά από προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά τελικά «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

Aντιμνημόνιο

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε σφόδρα κατά της επαίσχυντης και καταστροφικής συμφωνίας, που υπέγραψαν και εφαρμόζουν τα υποτακτικά υποζύγια της Τρόϊκας Βενιζέλος και Σαμαράς. Θα την καταργήσουμε, Θα την ακυρώσουμε άμεσα. Από την καταχνιά, την επιβαλλόμενη φτώχεια μαζί με τον λαό θα περάσουμε στην ανάκαμψη, την πρόοδο και την ευημερία. Θα αλλάξουμε, θα τα αλλάξουμε γιατί βουλιάζομε. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου οι Έλληνες , συνεταιράκια του μνημονίου, θα φέρουν την άνοιξη. Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση και θα σας βάλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, θα εισπράξετε τα επίχειρα των πράξεών σας.Είστε συνένοχοι και συναυτουργοί στο κατάντημά του.
Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι να μπει τέλος στα μέτρα του μνημονίου γιατί μας οδηγούν επαίσχυντοι θιασιώτες και κράχτες του στον αφανισμό, στην οικονομική γενοκτονία.
Μιλάτε κολαούζοι των αφεντικών σας, ότι χωρίς το μνημόνιο θα πεινάσουμε, όταν ήδη μας κουρέψατε, η εξαθλίωση έχει καλπάζοντα ρυθμό και βρισκόμαστε σε de facto χρεοκοπία. Αιδώς Αργείοι! Επί πλέον έχετε και άλλα επονείδιστα μέτρα στην κρυφή ατζέντα σας, που είναι στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του Ιουνίου της συμφωνίας που αποδεχθήκατε, όπως μας τα λένε με στυγνό τρόπο οι εντολοδότες σας.
Κ. Σαμαρά βαλτώσατε στα λασπόνερα του μνημονίου, όπως καταδεικνύουν οι επανειλημμένες δημοσκοπήσεις που σας φέρνουν να να κατρακυλάτε στο 18 % περίπου της προτίμησης των πολιτών και έτσι η πολυπόθητη αυτοδυναμία σας είναι πλέον όνειρο θερινής νύκτας. Ο συνεταίρος σάς συναγωνίζεται, σας πλησιάζει γιατί βρίσκεστε και οι δύο σε πολιτική ισορροπία στην ωσμωτική κατάσταση του μνημονίου σας. Το σύνολο των ανεξάρτητων Ελλήνων καθημερινά μεγαλώνει, έχει διαρκή άνοδο. Δεν είμαστε κ. Σαμαρά κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά κίνημα που θα διαχειριστεί την εντροπία του πολιτικού συστήματος της αταξίας και του χάους, θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του ολέθρου της καταστροφικής συμφωνίας που υπογράψατε και θα εφαρμόσετε μετά τις εκλογές. Χαιρετίζομε την αντίσταση του Έλληνα και της Ελληνίδας στις σειρήνες των προθύμων του μνημονίου εντός και εκτός της χώρας. Σας έπιασε πανικός και νευρική κρίση κ. Σαμαρά και επιτίθεστε εναντίον μας, αλλά ανεπιτυχώς και μάταια, το ποτάμι της οργής και της λαϊκής αγανάκτησης δεν γυρίζει πίσω. Η πολιτική κ. Σαμαρά δεν είναι τα παιδία παίζει,δυστυχώς θα εισπράξετε τις συνέπειες του εγκλωβισμού σας στην πολιτική του μνημονίου, του οποίου από διώκτης γίνατε αποδέκτης και θερμός υποστηρικτής.
Πρέπει να γνωρίζετε συνεταίροι του μνημονίου ότι το αντιμνημονιακό μπλόκ δυνάμεων δεν είναι ένα παροδικό ξέσπασμα των πολιτών, αλλά προϊόν βαθύτερων αναστοχασμών και πολιτικών διεργασιών και κρίσεων της κοινωνίας, μία διαδικασία απόρριψης των εκβιαστικών ψευτοδιλημμάτων του τύπου: “Η εμείς η το χάος,,.Είναι ένα ισχυρό κοινωνικό και πολιτικό κίνημα ελεύθερων Ελλήνων που καθημερινά μεγαλώνει και σφίγγει την αλυσίδα στο λαιμό των συναυτουργών της εγκληματικής συμφωνίας.Κ. Σαμαρά μην προσπαθείτε να μας τρομάξετε, που από κομιτατσής καταντήσατε κόμης των Βρυξελλών. Τα αλλεπάλληλα επικαιροποιημένα μνημόνια και τα συνακόλουθα εφαρμοστικά μέτρα τους, οδήγησαν πολλούς συμπολίτες μας σε ευθανασία, όπως ο θάνατος του Δημήτρη Χριστούλα που εκφράζει με τον πιο αυθεντικό τρόπο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιλογές της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.
Εμείς κ. Σαμαρά θεωρούμε το μνημόνιο σαν μη υφιστάμενο, θα το κόψουμε όπως το γόρδιο δεσμό και αυτοδύναμοι θα προχωρήσουμε αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της χώρας μας και τη δημιουργικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, θα δώσουμε στον Έλληνα για να μεγαλουργήσει, αυτό είναι το κίνητρο της προόδου. Παράλληλα θα αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του συστήματος.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΒΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ…

Κανείς ΔΕΝ μπόρεσε να κάνει κάτι να χάσει το τρένο…. Το οποίο Τραγούδησε πολλές φόρες για μας…..

Οι πολιτικές του απόψεις ήταν συνυφασμένες προφανώς με τις απόψεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Διαβάστε παρακάτω τι έλεγε σε συνέντευξή του.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο μεγαλύτερος βάρδος του λαϊκού τραγουδιού σε συνέντευξή στο aixmi, εκφράζει την λυσσαλέα οργή που νοιώθει για όλο το πολιτικό σύστημα!

«Αυτό που με εξοργίζει αφάνταστα είναι ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μου. Είναι όλοι τους θρασείς. Τις προάλλες άκουγα τον Παπανδρέου που έλεγε πως όταν μας είπε «λεφτά υπάρχουν» δεν εννοούσε αυτό που εννοούσαμε εμείς. Το θέμα είναι ότι καταλάβαμε αργά τι εννοούσε. Τα είχε κανονίσει όλα από πριν με το ΔΝΤ. Ο λαός, όμως, με αυτό το «λεφτά υπάρχουν» τον τίμησε, του έδωσε 160 βουλευτές. Μπορούσε να κάνει ένα νόμο στη Βουλή, να τον περάσει και να πάρει τα λεφτά από αυτούς που έχουν, αυτό που προσπαθεί σήμερα να μας πείσει ότι τέλοσπάντων εννοούσε και να τελείωνε το πράγμα» ενώ συνεχίζει λέγοντας «Γιατί και τότε που τέθηκε θέμα πτώχευσης ας το συζητάγαμε. Εξάλλου και τώρα θα πτωχεύσουμε. Η διαφορά είναι ότι τώρα θα μας ζητήσουν να υποθηκεύσουμε την Ακρόπολη, τα νησιά, τους φυσικούς πόρους μας. Όλα, τα πάντα. Τώρα η πτώχευση θα είναι και αρπαγή».

«Δεν καταλαβαίνω απλώς τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Κλέβουν, λένε ψέματα γιατί δεν τους λέει κανένας τίποτα. Λέει ο Γιωργάκης όσα λέει και πάει και ψηφίζει το αντίθετο. Δεν ήταν υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού όταν βγήκε και είπε «λεφτά υπάρχουν κι εγώ θα τα μαζέψω»; Τι έκανε; Έφερε το ΔΝΤ μέσα. Δεν έπρεπε να τον πιάσουν;»

Αλήθειες που πονάνε από έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να τα λέει έξω από τα δόντια!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….. ΑΔΕΛΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ….

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΚΗ...

http://4.bp.blogspot.com/-WUw8cpzEz5g/T410KGH8PEI/AAAAAAAAChc/IPh0oNFSw34/s1600/EFRAIM-%25CE%2595%25CE%25A6%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%2599%25CE%259C.JPG

Σκέψου!

Η Μαρία Μενούνος, ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και σε κάθε ευκαιρία μας το υπενθυμίζει.

Η ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα, βρέθηκε με σπορ αμφίεση σε κάποια γυρίσματα, ωστόσο κάποια σημεία του σώματός της δεν ήταν αρκετά καλυμένα, με αποτέλεσμα να...
εμφανισθούν και πάλι τα αποτελέσματα της γυμναστικής!


Απολαύστε την.




Μια προεκλογική περίοδος που αρκετοί όσοι την παρακολουθήσουν στις ομιλίες της … θα χρειαστούν υπογλώσσια!...





Δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχει στις εκλογές της 6ης Μαΐου η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Μύκονο Κατερίνα Μονογιού, αλλά αναμφισβήτητα θα είναι μια από τις...
πιο όμορφες παρουσίες, στην προεκλογική περίοδο.
Μια προεκλογική περίοδος που αρκετοί όσοι την παρακολουθήσουν στις ομιλίες της … θα χρειαστούν υπογλώσσια!...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ "ΑΡΓΟΥΣ" ΑΙΓΙΑΝΝΗ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΚΟ ΓΙΟΥΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ....
(Αν δεν πενέψεις το σπίτι σου, όπου σπίτι και ΠΟΝΤΙΟΣ ή ΠΟΝΤΙΑ)
Εμείς οι ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.....
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ.... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ "ΑΡΓΟΥΣ" ΑΙΓΙΑΝΝΗ......

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΚΙ Η ΜΙΚΡΗ ...ΠΟΝΤΙΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΝΝΗ

Εν τέλει να που η κυρία Μαρία Μίχου είναι εκεί που είναι ο ΛΑΟΣ.
Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΝΤΙΟΥΛΑ.
ΜΙΚΡΗ Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ "ΑΡΓΟΥΣ" ΑΙΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΉΣΣΕΙ...
Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΙΧΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΜΕ ΟΥΣΙΑ;;;
Η ΚΥΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ...
ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.....

Γιατί να δώσουν οι εταιρίες κολοσσοί λεφτά στον Άκη, που ήταν η πρώτη υπογραφή, παρατήρησε ο Βερύκιος...

Γνώστης του αντικειμένου, στρατιωτικός συντάκτης γάρ, ο Δήμος Βερύκιος είπε πως οι συμφωνίες για τα εξοπλιστικά, δεν "κλείνουν" με μία υπογραφή ούτε σε ένα μήνα , ούτε σε ένα χρόνο.
Είναι... μακρά η διαδικασία είπε, ξεπερνάει τα 4 χρόνια, και εκτός από τον Άκη, υπογράφουν στη συνέχεια και πολλοί άλλοι.
Και το δια ταύτα: Γιατί αυτοί οι κολοσσοί , που είναι πονηροί και επιτήδειοι στα τοιαύτα να ρίξουν το χρήμα στον Άκη, την πρώτη δηλαδή υπογραφή?
Ερώτημα Ειδικού...

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ...ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ..
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ...
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ...ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ..
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ......
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Άκης απαντούσε: όσα μου λέτε είναι συμπτώσεις. Εγώ, δεν έκλεψα.

Δεν απάντησε σε καμιά συγκεκριμένη ερώτηση, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, είπε η Έρρικα Βαλλιάνου στον ΑΝΤ-1. Ό,τι έκανε, το 'κανε για το καλό της πατρίδας, υποστήριξε στον ανακριτή.
Κι όταν εκείνος τον στρίμωχνε με συγκεκριμένα στοιχεία, όπως η αγορά, μέσα σε μια μέρα, τριών ακινήτων, ο...

Άκης απαντούσε: όσα μου λέτε είναι συμπτώσεις. Εγώ, δεν έκλεψα.
Και το σπουδαιότερο απ' όλα. Οι δικηγόροι του έχουν αφήσει να αιωρούνται διάφορες απειλές, του τύπου, "θα πει ονόματα" .
Πηγαίνοντας, δηλαδή, προς το κελί του στον Κορυδαλλό, θα κάψει κι άλλους...

Η Φώφη απάντησε σκληρά στο Μιχελάκα.

Πολιτική χυδαιότητα χαρακτήρισε τη στοχοποίηση του Βενιζέλου από τη Ν.Δ. και τον εκπρόσωπό της. Και 'μεις είχαμε να...

πούμε για τους κουμπάρους, τα ομόλογα και τα λοιπά σκάνδαλα της Ν.Δ. , αλλά δεν τα φορτώσαμε στο Σαμαρά, όπως κάνει αυτός σήμερα με την περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Το ρεπορτάζ για το ΜEGA από την Ιπποκράτους ήταν του Τάσου Γιαννίση...

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

ΧΑΪΔΩ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΪΔΩ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...
ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.....
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" .....
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.....

ένα λαμπρό αστέρι του χώρου, ο Τέλης (Παυλίδης) , φιλαράκος του προέδρου, ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Στα πλαίσια της "πανστρατιάς" που κήρυξε ο Σαμαράς, ένα λαμπρό αστέρι του χώρου, ο Τέλης (Παυλίδης) , φιλαράκος του προέδρου, ετοιμάζεται να επιστρέψει.
Τώρα, ποιος θυμάται το σκάνδαλο-και κυρίως το δάχτυλο του Τέλη, που το κουνούσε στους συναδέλφους του της Ν.Δ. ;
Ουδείς.
Σιγά το...

μεγάλο δάχτυλο! ...

Τρυφερά το λέμε.


Ο Γιώργος Βαρεμένος είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος, με προοδευτικές αντιλήψεις και χιούμορ.
Κατεβαίνει με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως...

σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στην ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Αιτωλοακαρνανία.
Γιώργο, καλή επιτυχία...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.... "ΑΡΓΟΣ" ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....

Να τα δικά μας παιδιά...
Η αυριανή ΕΛΛΑΔΑ, έχει στόχους κι όραμα....
Τα παιδιά του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ "ΑΡΓΟΣ" ΣΕ ΔΡΑΣΗ....
Τα παιδιά αυτά που οι γονείς τους του έδειξαν το δρόμο προς το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.... "ΑΡΓΟΣ" ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....

Μιλάμε για βαριά-πολιτική-φιλοσοφία. Άδωνις και Εύα Καϊλή, με... αφορμή την περίπτωση του Άκη, αντήλλαξαν απόψεις μέσω του twitter.

Η Εύα, που-πολιτικώς-δεν αμάρτησε, μίλησε για ανανέωση και για ευθύνες που πρέπει να αποδίδονται.
Κι ο Άδωνις, έχοντας μια ανησυχία για το κατεστημένο, τον παλαιό πολιτικό κόσμο που μένει στο παιχνίδι, σχολίασε αναλόγως:

-"@EvaKaili εγώ πάντως δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι οι παλαιοί και "ισχυροί" θα μείνουν απ´έξω όπως λένε. Θα δούμε..." σχολίασε ο Άδωνις

-"@AdonisGeorgiadi πλησιάζει και η ώρα αυτή. Εκεί θα φανούν πολλά." απάντησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ


Μαλακίες...