PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρωταθλήτρια η Πύδνα Κίτρους

Τέσσερις αγωνιστικές πρίν το τέλος του πρωταθλήματος, είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας η Πύδνα Κίτρους.
 
Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη, κατακτά πανάξια τον τίτλο αφού μέχρι σήμερα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, δεν γνώρισε την ήττα σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος, μετρώντας μόνο τρείς ισοπαλίες στην αρχή της χρονιάς.


Ακόμη και να χάσει στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια και τα 4 και να μην πάρει ούτε 1 βαθμό (παίζει με Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και Διαγόρα Σεβαστής εκτός, Όλυμπο Α. Σπυρίδωνα και Ταύρο Ελάφου εντός, οπότε το συγκεκριμένο είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας), και κερδίσουν και τα 4 οι δεύτεροι στην βαθμολογία Διόσκουροι ( παίζουν με Ταύρο Ελάφου και Πόντιους εντός, Δία Δίου και Ατρόμητο Κατερίνης εκτός), οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με την Πύδνα να είναι καλύτερη στα μεταξύ τους παιχνίδια έχοντας ισοπαλία εντός (1-1) και νίκη εκτός (0-2).


Οπότε από σήμερα το Κίτρος μπορεί να πανηγυρίζει αφού επάξια η Πύδνα επιστρέφει στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, μετά από απουσία αρκετών ετών.

Η βαθμολογία
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ  72
2 ∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ  60
3 ∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ  57

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ "ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ...."

Να κι η πρώτη κάρτα που έφτασε στα χέρια μου από υποψήφιο....
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ "ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ...."
Άντε ρε Παναγιωτάκη ....ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας και ...επίγειας!!!!
Παναγιωτάκης στο δρόμο για το ...Μέγαρο!!!
Εγώ δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον ...."ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ"!!!!
Βέβαια πέραν του χιούμορ, ο "μικρός συγγραφευς" είναι ο άνθρωπος που ψάχνει, ενδιαφέρεται, πονάει ΥΠΕΡ του τόπου!
Με τα ΣΤΡΑΒΑ του και με τα ΚΑΛΑ του θέλει να προσφέρει....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ...ΚΑΡΔΙΤΣΑ 3-1

Μόνο η λέξη «αυτοκτονία» μπορεί να χαρακτηρίσει την ήττα της Καρδίτσας από τον Βατανιακό με 3-1, αφού η Αναγέννηση πλέον αναζητά ένα τεράστιο θαύμα για να μπει τελικά στα πλέι οφ. Η πίεση φαίνεται πως... λύγισε τους παίκτες της ΑΣΑ, που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. 
Ο Βατανιακός, που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη, παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος! Ο Έμβουε ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 22', όμως στο 42' ο Μίλιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, αφήνοντας την ομάδα του με 10. 
Ο Βατανιακός δεν πτοήθηκε και κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος, μετά από αυτογκόλ του Δημόπουλου. Η Καρδίτσα κατάφερε να απαντήσει και να μειώσει προσωρινά με τον Μπουντούρη στο 49', όμως ο σύλλογος της Κατερίνης τελείωσε το ματς, αφού ο Αλεξίου στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Μπουζούκης (83' Γιαπιτζής), Λαζαρίδης, Ποτουρίδης (67' Αλεξίου), Βουτσιάς (54' Γιαννούλης), Έμβουε, Μίλιτς.
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας (79' Κόκκινος), Δημόπουλος (57' Σίμωσης), Κουκούλης, Οικονόμου, Γήτας, Γεωργακόπουλος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Τιμόνοφ (46' Χλωρός).
Via