PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ....

Ο λόγος φυσικά για τη Lindsay Lohan, η οποία είπε το ναι για να ποζάρει στο ξενοδοχείο «SLS Hotel» του Λος Αντζελες για τα Jag Jeans. Οσο για τον υπεύθυνο της εταιρείας, αυτός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Lohan: «Η Lindsay αντιπροσωπεύει τη δυνατή και δίχως φόβο γυναίκα του σήμερα. Δεν φοβάται να δείξει ποια είναι. Εχει μια απίστευτη θηλυκότητα».



Ζούμε γιά να αναπαυόμαστε.Αγάπα το κρεβάτι σου. Είναι ο Ναός σου.....



Αν δεις κάποιον να ξεκουράζεται, βοήθησέ τον.
Ξεκουράσου όλη την ημέρα, γιά να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα.

Η δουλειά είναι ιερή. Μη την αγγίζεις.
Μη κάνεις τίποτα αύριο, αν μπορείς να το κάνεις μεθαύριο.
Δούλεψε όσο λιγότερο μπορείς. Τα υπόλοιπα άστα στους άλλους.

ΗΡΕΜΑ!!! Κανείς δεν πέθανε κατά την ξεκούραση. Άσε που δουλεύοντας, μπορεί να χτυπήσεις.

Όταν σου ‘ρθει επιθυμία να δουλέψεις, ξάπλωσε μέχρι να σου περάσει.

Μη ξεχνάς… Δουλειά σημαίνει υγεία. Πρόσφερέ την λοιπόν στους… «άρρωστους».

Ό καιρός σήμερα κρύωσε κάπως απότομα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και εμείς λέμε να σας ζεστάνουμε



Δεν χρειάζονται λοιπόν, ούτε κουβέρτες και χοντρά μπουφάν, αλλά ένα βαθύ ντεκολτέ και ένας μεγάλος και στρογγυλωτός πισινός!!

Η Ελβετία μπορεί να δώσει τα ονόματα των Ελλήνων που έχουν καταθέσεις


Πρωτόκολλο, για την αποφυγή διπλής φορολογίας, υπογράφηκε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή και αποτελεί το πρώτο βήμα για την φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στις ελβετικές τράπεζες.

Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο:

- μειώνεται, από 10% σε 7%, το ανώτατο ποσοστό του φόρου που μπορεί να επιβάλλει η Ελλάδα επί των τόκων που καταβάλλονται σε Έλληνες καταθέτες της Ελβετίας

- ανάβει πράσινο φως για την παροχή πληροφοριών στις φορολογικές αρχές της Ελλάδας, αναφορικά με την ταυτότητα των καταθετών. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελβετία μπορεί να δώσει ονόματα και διευθύνσεις των Ελλήνων που διατηρούν καταθέσεις στο έδαφός της, καθώς επίσης και στοιχεία που διευκολύνουν την ταυτοποίησή τους, όπως για παράδειγμα ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

- μπορεί να φορολογείται και στην Ελλάδα το όφελος από την πώληση μετοχών ή άλλων δικαιωμάτων συμμετοχής των οποίων άνω του 50% της αξίας τους προέρχεται άμεσα ή έμμεσα από ακίνητα.

- τα μερίσματα που καταβάλλονται από εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα σε κάτοικο της Ελβετίας, μπορούν να φορολογούνται και στη χώρα μας, με συντελεστές από 5% έως 15% .

- στην περίπτωση εκποίησης πλοίων με ελληνική σημαία ή σημαία τρίτων Κρατών ή αεροσκαφών που ανήκουν σε ελληνικές αεροπορικές ή ναυτιλιακές επιχειρήσεις, το αποκλειστικό δικαίωμα φορολόγησης ανήκει στην Ελλάδα.

Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση δίνονται στην δημοσιότητα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των ελλήνων πολιτικών.






Για αλλού κινήσαμε και αλλού η ζωή μας πάει!

ΦΕΥΓΩ......

ΠΟΣΟ...ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ....

Καρατζαφέρης: Αυτοπροτάθηκε για... αντιπρόεδρος!

ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ?

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ......ΠΙΑΣΕΜΕ......

ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ....

ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΣΙΝΑ...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

Tην πρώτη Μαρτίου του 2012 θα ξεκινήσει η εφαρμογή της κάρτας εργασίας



Tην πρώτη Μαρτίου του 2012 θα ξεκινήσει η εφαρμογή της κάρτας εργασίας σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης, Γ. Κουτρουμάνης έπειτα από τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με το κλιμάκιο της τρόικας....





Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις οι οποίες θα εγκαταστήσουν το σύστημα στους χώρους εργασίας τους και θα καταβάλλουν εμπροθέσμως τις ασφαλιστικές εισφορές, θα έχουν έκπτωση 10% επί των αντίστοιχων εισφορών.

Η έκπτωση θα αφορά τόσο στις εργοδοτικές όσο και στις εργατικές εισφορές.

Ειδικά μείωση των ασφαλιστικών εισφορών αποτελεί πρόβλεψη του νέου μνημονίου ενώ ο κ. Κουτρουμάνης δεν απέκλεισε και νέα μείωση πέραν του 10% μέσα στο καλοκαίρι με ταυτόχρονη διεύρυνση της βάσης των ασφαλιστικών εισφορών.

Το υπουργείο Εργασίας αναμένεται να θέσει το θέμα στη διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, η οποία ξεκινά από τον ερχόμενο Ιανουάριο και θα αφορά τον σχεδιασμό των μέτρων για περαιτέρω μείωση του μη μισθολογικού κόστους και άλλες εργασιακές ρυθμίσεις.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει κατ' ιδίαν επαφές με τους εταίρους, προκειμένου να καθορισθεί η ατζέντα του διαλόγου.

Η ΓΣΕΕ έχει ήδη διαμηνύσει από την πλευρά της, ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί δυσμενέστερες ρυθμίσεις σε ασφαλιστικά ή εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Ο υπουργός Εργασίας διασαφήνισε πως η Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας δε θα αποτελέσει μέρος του διαλόγου, καθώς όπως τόνισε, «μια τέτοια παρέμβαση θα αποτελούσε αιτία πολέμου με τους κοινωνικούς εταίρους».

Οι εκπρόσωποι των δανειστών δέχθηκαν κατά τη συνάντηση ότι το καθαρά μισθολογικό κόστος έχει ήδη μειωθεί από την ψήφιση του άρθρου 37 και την υπογραφή ατομικών συμβάσεων, ενώ εξέφρασαν ικανοποίηση για την αύξηση των επιχειρησιακών συμβάσεων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οι αρμόδιες διευθύνσεις του υπουργείου Εργασίας, με την επέκταση των ατομικών συμβάσεων και της εκ περιτροπής και μερικής απασχόλησης η μεσοσταθμική μείωση αποδοχών το 2011, κυμάνθηκε από 8% έως και 16%.

Για τον λόγο αυτό, το υπουργείο Εργασίας εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, νομοθετική ρύθμιση για τις ατομικές συμβάσεις ώστε να αποφεύγονται οι αποκλίσεις από τις αντίστοιχες επιχειρησιακές.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η τρόικα, συμφώνησε με τα ποσοστά των μειώσεων των επικουρικών συντάξεων κι ενώ η σχετική τροπολογία επρόκειτο να κατατεθεί ως το τέλος του έτους, αυτό θα γίνει τελικά με το νέο έτος.

Ανεξάρτητα πάντως με το χρόνο κατάθεσης της σχετικής τροπολογίας, οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου.

Με έντεκα νέους φόρους πρόκειται να ξεκινήσει το 2012



Με έντεκα νέους φόρους πρόκειται να ξεκινήσει το 2012 τη μελέτη των επόμενων κινήσεων του στο κομμάτι της αύξησης των ... εσόδων του δημοσίου, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σύνολο τους θα προβλέπονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο είναι ήδη έτοιμο και περιμένει το πράσινο φως για να πάρει την άγουσα προς τη Βουλή, για συζήτηση και ψήφιση.

Μεταξύ άλλων, προβλέπει την επαναφορά των αντικειμενικών κριτηρίων φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, από το δεύτερο εξάμηνο του 2012 και μετά, την εφαρμογή του καθολικού ηλεκτρονικού πόθεν έσχες, καθώς και μια σειρά από άλλα μέτρα μικρότερης σημασίας (όπως, για παράδειγμα, η ενοποίηση όλων των φόρων των ακινήτων σε έναν), τα οποία όμως μπορεί να αποδώσουν τα μάλα, στην πράξη.

Το πρόβλημα εν προκειμένω, έγκειται στην συγκατάθεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ως προς την εφαρμογή αυτών των μέτρων. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξασφαλισθεί


Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,
Όλα τα σωματεία της ΕΡΤ και η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καθώς και οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι - μέσα από τη Γενική τους Συνέλευση - (πλην του ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ. που θα συμμετέχει με άλλο τρόπο) αποφασίσαμε να γίνει έκτακτη εισφορά 2€ από τον κάθε εργαζόμενο της ΕΡΤ, το οποίο θα...

παρακρατηθεί από την επόμενη μισθοδοσία, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, για να αποδοθεί στους εργαζόμενους του ALTER και του ΞΕΝΙΟΥ (τα σωματεία τους είναι μέλη και της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.), οι οποίοι έχουν 10 και 18 μήνες αντίστοιχα απλήρωτοι και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.

Στα πλαίσια αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, αλλά περισσότερο στον αγώνα που δίνουν, πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο.
Τα προβλήματα στα Μ.Μ.Ε. είναι κοινά και κοινά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πρέπει να σταθούμε όρθιοι με αγωνιστικότητα και σύμπνοια απέναντι στα δικά μας προβλήματα, που όμως δεν θα μας αποπροσανατολίσουν από το σύνολο των προβλημάτων των εργαζομένων σε δημόσια και ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.

Όποιος εργαζόμενος αδυνατεί να διαθέσει το ποσό των 2€, να επικοινωνήσει με την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. ούτως ώστε να διευθετηθεί το θέμα (επιστροφή χρημάτων ή μη παρακράτηση).
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ήταν πάντα πρωτοπόροι στα κοινωνικά και εργασιακά προβλήματα που δημιουργεί το «κεφάλαιο» και η πολιτεία, πόσο μάλλον αυτή τη μαύρη εποχή για τους εργαζόμενους και θα δώσουμε το παρόν και τώρα και στο μέλλον.
Τους συναδέλφους των παραπάνω σταθμών ALTER και ΞΕΝΙΟΥ θα επισκεφτεί κλιμάκιο της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. μαζί με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΕΡΤ, ώστε έμπρακτα να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας ηθικά και υλικά.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……….

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει ως προς την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στη Ελλάδα



Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει ως προς την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στη Ελλάδα και οι σχετικές διαδικασίες ανάμεσα στα δύο κράτη συνεχίζονται κανονικά.
Αυτό που με κατηγορηματικό τρόπο προκύπτει από τις ελληνικές αρχές είναι ότι...

ακόμα και αν περάσει το 40ήμερο που προβλέπεται από το νόμο για την κράτησή του στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος, αλλά θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να εκδοθεί για να δικαστεί από τις ελληνικές αρχές. Και αυτό θα συμβεί διότι από την Εισαγγελία Εφετών, όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν σταλεί, μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, στα Σκόπια εντός της σχετικής προθεσμίας.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται για την υλοποίηση της έκδοσης οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους Σκοπιανούς, οι οποίοι προχωρούν σε χρονοβόρες διαδικασίες μετάφρασης των εγγράφων. Και αξίζει να σημειωθεί πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα με την ονομασία της γειτονικής χώρας στα έγγραφα που θα συνοδεύουν τον Μάκη Ψωμιάδη. Αλλωστε, με σύμβαση που υπέγραψαν οι δύο χώρες για την αλληλογραφία τους έχουν καθορίσει ως επίσημη ονομασία των Σκοπίων τη λέξη FYROM και μάλιστα με αυτή την ονομασία έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και άλλοι κρατούμενοι κατά το παρελθόν.

Πάντως, με δεδομένο ότι σήμερα διανύουμε την 28η μέρα κράτησης του Ψωμιάδη στα Σκόπια, όλα δείχνουν ότι και από την πλευρά των αρχών της γειτονικής χώρας θα ενταθούν οι προσπάθειες ώστε η υπόθεση να κλείσει και ο κρατούμενος να εκδοθεί στις ελληνικές δικαστικές αρχές, προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή, το αργότερο μέσα στην πρώτη εβδομάδα του 2012.

σε λίγο θα τρέχει πίσω από τη τρόικα.



Κατά τον οικονομικό αναλυτή του ΑΝΤ-1 Γιώργο Κούρο, αν η κυβέρνηση δεν κάνει αυτά που πρέπει (τώρα το "πρέπει" σηκώνει πολύ κουβέντα) σε λίγο θα τρέχει πίσω από τη τρόικα.
Και όχι μόνο. Θα... εκλιπαρεί, πάλι, για λίγο χρόνο...

"Δεν σκορπίζει και ρίγη ενθουσιασμού η κυβέρνηση"...


Ο Ντερμπεντέρης σε σχόλιο επιθεωρησιακής γραφής: Δεν σκορπίζει ρίγη ενθουσιασμού η κυβέρνηση. Αλλά αυτός ο άνθρωπος (ο Παπαδήμος) προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του έχοντας πανω από το κεφάλι του 200 τροχονόμους, που ο ένας του λέει στρίψε από εδώ και ο άλλος από εκει. Θα... προτιμούσε να είχε αντί για τροχονόμους, υπουργούς.
Καλό. Αν και αντί για "τροχονόμους" θα μπορούσε να βάλει μια άλλη λέξη, πιο κινηματογραφική, αν όχι ποιητική: Καναρίνια...

ΑΣ ΑΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ.....

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....

Η ομάδα του adespoto.gr δημιούργησε δύο αφίσες ευαισθητοποίησης για τα Χριστούγεννα και για όσους σκέφτονται να αποκτήσουν ένα ζώο!

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....

Είναι 44 χρονών και μητέρα δύο παιδιών και όμως η Pamela Anderson δείχνει πιο όμορφη, πιο γυμνασμένη και πιο υγιής.

Είναι 44 χρονών και μητέρα δύο παιδιών και όμως η Pamela Anderson δείχνει πιο όμορφη, πιο γυμνασμένη και πιο υγιής από ποτέ.



Η ξανθιά σεξοβόμβα εθεάθη σε παραλία στην Χαβάη, φορώντας ένα μικροσκοπικό, μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Pamela είχε μιλήσει για τις καθημερινές της συνήθειες που την κρατούν σε φόρμα.

«Τα παιδιά μου με κρατούν σε φόρμα. Παίζω ποδόσφαιρο, μπάσκετ και μπέιζμπολ μαζί τους. Είμαι συνέχεια έξω, στην παραλία, περνώ και πολλές ώρες στη θάλασσα», είπε η Anderson, προσθέτοντας ότι… σιχαίνεται το γυμναστήριο!



Όσο εκπαιδευμένος και να είναι κανείς, το να βρίσκεται σε στάση προσοχής για πολλές ώρες, μπορεί να επιφέρει την κατάρρευση.

Το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο σε στρατόπεδα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων. Μπορεί να συμβεί και στα πιο εκπαιδευμένα αγήματα, όπως αυτά του βρετανικού και αμερικανικού στρατού και μάλιστα κατα τη διάρκεια επίσημων εκδηλώσεων.

Για του λόγου το αληθές…



Η τιμή του πιο ακριβού μπικίνι υπολογίζεται στα 30.000.000 $.

Η σχεδιάστρια Sbzen Rosen δημιούργησε το πιο ακριβό μπικίνι του κόσμου. Για τη δημιουργία του leotard, όπως ονομάζεται δεν έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα! Η νέα δημιουργία της είναι κατασκευασμένη από διαμάντια και λευκόχρυσο.
Το leotard αποτελείται από 254 διαφορετικού σχήματος και βάρους πολύτιμων λίθων. Για το μπικίνι χρησιμοποιήθηκε ένα διαμάντι βάρους 50 καρατίων, ένα 30 καρατίων, δύο διαμάντια των 15 καρατίων, και 8 των 10.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιή

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΗΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ..

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ...

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Πιερίας ανακοινώνει στα μέλη του πως πρόκειται να συνεχίσει τη δωρεάν διάθεση τυριού (γραβιέρας).

Η διανομή του προϊόντος θα γίνει σήμερα Τετάρτη 21, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011, από τα γραφεία του Συλλόγου, Αρτεσκού 13, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2011 κατά τις ώρες: 09:00 -13:00

και 19:00 – 21:00

ΠΕΜΠΤΗ 22/12/2011 κατά τις ώρες: 09:00 -13:00

και 19:00 – 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2011 κατά τις ώρες 09:00 -13:00

Ιδιαίτερα επισημαίνεται πως δικαίωμα της δωρεάν παροχής έχουν όσα μέλη είχαν εγγραφεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2011, διότι η ποσότητα του παραπάνω προϊόντος που έχει στη διάθεσή του ο Σύλλογος, αναλογεί σε όσα μέλη είχαν εγγραφεί έως την παραπάνω ημερομηνία.

Τα νέα μέλη θα συμπεριληφθούν στην επόμενη διανομή, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ..




ΧΑΡΑΞΕ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ .
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΑΘΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΗΜΕΙΑ .

ΚΑΛΕΣ ...ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ Τ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Την Κυριακή 18-12-2011 ο Σ.Ε.Ο. Κατερίνης, σύμφωνα με το καθιερωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του έκανε μία ακόμα πετυχημένη πορεία-ανάβαση στο υπεραιώνοβιο μυθικό βουνό, τον Όλυμπο. Η διαφορά αυτής της πορείας ήταν ότι σχεδιάστηκε και οργανώθηκε με δύο στόχους: πρώτα να φέρει κοντά στο βουνό παιδιά αλλά και νέο κόσμο που αγαπάει την φύση και με την ευκαιρία της εύκολης διαδρομής ,να πραγματοποιηθεί και η προπόνηση –συνάντηση της ποδηλατικής ομάδας (που είναι αναπόσπαστο μέρος του συλλόγου) με τους ορειβάτες! Για να επιτευχθεί αυτό έπρεπε ,να βρεθεί η κατάλληλη διαδρομή με ήπια υψομετρική διαφορά, να υπάρχει καταφύγιο και πλήρη διασωστική κάλυψη σε κοντινή απόσταση και να μην διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες. Ακούγεται πολύ δύσκολο … και είναι, όχι όμως όταν υπάρχει γνώση ,εμπειρία και πάνω απ’ όλα :αγάπη και σεβασμός σε ότι κάνεις. Οι συνηθισμένες αναβάσεις του συλλόγου είναι από + 1500μ και διάρκειας 4-5ωρών!

Τελικός απολογισμός :όλα τέλεια, με μία καταπληκτική ηλιόλουστη μέρα ,σε ένα μοναδικό βουνό, με πολύ ωραία παρέα και ανυπομονησία για την επόμενη πορεία!
Εσείς ακόμα το σκέφτεστε ? J

ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ 14ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΓΩΒΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ....