PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ?

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ....

ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΣΤΗ ΜΕΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

Τηλεοπτική καμπάνια, συσχετίζει τον οργασμό με την εκλογική διαδικασία

Τα χρόνια που «σαρώνει» η πολιτική αδιαφορία στην Ελλάδα και η αποχή από την εκλογική διαδικασία να φτάνει σε τεράστια ποσοστά που ξεπέρασαν σε πολλές περιοχές το 50%.. είδαν στην Ισπανία και φρόντισαν εγκαίρως να «διαφημίσουν τις εκλογές με ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ.

Η τηλεοπτική καμπάνια, συσχετίζει τον οργασμό με την εκλογική διαδικασία, την κάλπη, το ψηφοδέλτιο (όταν μπαίνει στην σχισμή της κάλπης) και τον οργασμό.
Ίσος να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα, εάν σκεφτούμε, τα πρόσφατα αποτελέσματα της κάλπης των αυτό διοικητικών εκλογών, που φέρανε τα πάνω κάτω στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Ξεχωριστή ηδονή των πολιτών που είδαν «παραδοσιακά κάστρα» να γκρεμίζονται.. και ως μεσογειακός λαός οι Ισπανοί έλαβαν τον μήνυμα.. που τους έστελνε η Ελλάδα..
Το εν λόγο βίντεο το ετοίμασε η Νεολαία του Σοσιαλιστικού Κόμματος της ΚΑΤΑαλονίας και αναφέρεται στις περιφερειακές εκλογές που διεξάγονται στις 28 Νοεμβρίου.
Η γυναίκα πηγαίνει για να ψηφίσει και εμφανίζεται όλο και πιο ενθουσιασμένη. Το βίντεο καταλήγει με τη φράση «η ηδονή του να ψηφίζεις».
Τόσο οι Σοσιαλιστές αλλά και κόμματα της αντιπολίτευσης κατέκριναν το περιεχόμενο του βίντεο χαρακτηρίζοντας το αναξιοπρεπές για τις γυναίκες.
Για «παραπλανητική διαφήμιση» έκανε λόγο η Μπιμπιάνα Άιντο, υπουργός Ισότητας από τους κόμμα των Σοσιαλιστών.
Αντίθετα ο ηγέτης του κόμματος ήταν καταρχήν θετικός λέγοντας ότι αν στείλει κόσμο στις κάλπες είναι καλό. Ωστόσο, δεν έδειξε να γνωρίζει ότι το βίντεο ετοιμάστηκε από τη νεολαίο του κόμματός του.



Πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=pDGXMsmjYcE&feature=player_embedded#!

Οι Αγαπημένοι τουριστικοί προορισμοί

Στην πρώτη πεντάδα αγαπημένων προορισμών των Ελλήνων, κατατάχθηκαν για άλλη μια χρονιά Βόλος και Πήλιο, που έλαβαν τουριστικά βραβεία, στην έκθεση Philoxenia 2010 και αφού προηγήθηκε ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας του εκθεσιακού φορέα της «Helexpo».


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ο Βόλος κατετάγη Τρίτη δημοφιλέστερη πόλη της Ελλάδας και το Πήλιο απέσπασε δυο βραβεία, καθώς αναδείχτηκε ένας από τους πιο αγαπημένους ορεινούς προορισμούς ενώ διακρίθηκε και στην κατηγορία αγαπημένος προορισμός φιλικός στο περιβάλλον.
Τα τουριστικά βραβεία για το 2010 απονεμήθηκαν την Πέμπτη, στα εγκαίνια της έκθεσης «Philoxenia», που έγιναν από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο.
Η ψηφοφορία, μέσω της ιστοσελίδας της «Helexpo» ανέδειξε αγαπημένους προορισμούς, όπως:
-Οι πέντε περισσότερο αγαπημένοι παραθαλάσσιοι ελληνικοί προορισμοί είναι η Σάμος, η Κρήτη, η Λευκάδα, η Σαντορίνη και η Χαλκιδική.
- Αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί είναι ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος Πέλλας, τα Ζαγοροχώρια, ο Όλυμπος, ο Παρνασσός και το Πήλιο.

-Οι πέντε δημοφιλέστερες πόλεις είναι το Ναύπλιο, η Αθήνα, ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη και τα ΓιάννενΑ
-Οι φιλικότερες προς το περιβάλλον περιοχές είναι η λίμνη Πλαστήρα Καρδίτσας, τα Ζαγοροχώρια, το Νυμφαίο Φλώρινας, το Πήλιο και η Σάμος.



-Καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα είναι η Βασιλίτσα Γρεβενών, τα 3-5 Πηγάδια Ημαθίας, το Καϊμακσταλάν Πέλλας, ο Παρνασσός και το Σέλι Ημαθίας.

-Οι Έλληνες επιλέγουν για ταξίδια στο εξωτερικό κατά σειρά την Ισπανία, την Αυστρία, τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

EIDAME

ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ.
ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ....
ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...ΟΥΡΕΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ...

Το μπλε και το πορτοκαλί.

Δύο χρώματα θα κυριαρχούν στο λογότυπο του νέου κόμματος της Ντόρας.
Το μπλε και το πορτοκαλί.



Πέραν, όμως, των αποχρώσεων στην αυριανή εκδήλωση υπάρχει ένα μεγάλο video wall που θα προβάλλονται οι προτεραιότητες που θέτει ο νέος πολιτικός φορέας.
Θα δούμε μπόλικα συνθήματα, ενώ όπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο «επιστρατευτεί» για τα καλά η νέα τεχνολογία.

ALA OBAMA Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΨΙΑΣ

ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ
ΘΑ "ΔΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...

ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ..ΟΚ....ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ.

**** ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ή ΕΚΟΨΕ ΟΝΟΜΑΤΑ? ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ....ΑΝ...

**** Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ!!!!

**** Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ.

ROZ VIDEO ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

Εφιαλτικές στιγμές ζει μία μαθήτρια από το Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς στο σχολείο της κυκλοφορεί βιντεάκι σε κινητά τηλέφωνα που δείχνει την ίδια να κάνει έρωτα με το αγόρι της.

Το ροζ βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί από τον σύντροφό της παρά τη θέλησή της, ενώ έχει κυκλοφορήσει ακόμα και σε καφετέριες που εκείνη σύχναζε.
Αγαναχτισμένοι οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ έχει ήδη κατατεθεί αγωγή ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ σε αρκετούς από τους διακινητές του επίμαχου βίντεο.
Το περιστατικό εις βάρος της νεαρής μαθήτριας αποκαλύφθηκε πριν από αρκετό καιρό, όταν υποβλήθηκε μήνυση στην Αστυνομία και η συζήτηση των αγωγών που έχει καταθέσει η κοπέλα και οι γονείς της αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο του 2011 από το μονομελές πρωτοδικείο Ηρακλείου.
Στο κείμενο της αγωγής, η κοπέλα εξιστορεί το πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της και το πώς πληροφορήθηκε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές.
Η ίδια λέει κατά πληροφορίες ότι όλα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκε με το φίλο της με τον οποίο δημιούργησε ολιγόμηνη σχέση.
Ένα βράδυ της ζήτησε να πάει στο σπίτι του και της πρότεινε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την ερωτική τους συνεύρεση. Ωστόσο, η ίδια δεν δέχτηκε.
Με την υποψία όμως ότι το αγόρι της δεν θα τηρούσε την υπόσχεσή του, η ανήλικη τότε μαθήτρια έψαξε το κινητό τηλέφωνο του φίλου της. Έκπληκτη διαπίστωσε ότι στην οθόνη του τηλεφώνου υπήρχαν όλα τα ροζ στιγμιότυπα από την ερωτική τους επαφή.
Ακόμα και αν τον παρακάλεσε να τα διαγράψει όλα, εκείνος δεν το έκανε και λίγους μήνες μετά το ζευγάρι χώρισε με πρωτοβουλία της κοπέλας. Όπως η ίδια ισχυρίζεται στην αγωγή της, το αγόρι φάνηκε εκνευρισμένο από την απόφασή της.
Λίγους μήνες μετά που παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο ο νεαρός, η 16χρονη πληροφορήθηκε από φίλους του πρώτου ότι κυκλοφορεί το συγκεκριμένο βίντεο που τη δείχνει να κάνει έρωτα. Ένα από τα άτομα που το είχε ήταν μία συμμαθήτριά της, εις βάρος της οποίας έχει επίσης κατατεθεί αγωγή για τη διακίνηση του βίντεο.
ΝΕWS247.GR

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ...ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ...!!!

"Mister blue eyes, θα είστε μαλακοί με την Ελλάδα?" την άκουσε να τον ρωτά ο Πολ Τόμσεν έκπληκτός λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο και αποχωρήσει από τη Ρηγίλλης στην τελευταία επίσκεψη και συζήτηση με τον Α.Σαμαρά.

NEWS247.GR


ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

aek.jpg
ellas.jpg

paok.jpg













ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ..ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ''ΞΕΝΑ'' ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΝ ΘΕΑΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ATHENS MALL..Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ,ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ,ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΦΘΟΝΟΥ ΠΟΠ ΚΟΡΝ-ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ,ΟΧΙ ΧΩΡΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ,ΟΧΙ ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ..
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ !! ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..
pas.jpg pao13.jpg
aris.jpgosfpwom.jpgira.jpgosfp.jpgpaniw.jpg

11888

Ο Θοδωρής Τσεκούρας, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός από τη διαφήμιση του 11888, θα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για τα βραβεία «Άνδρες της χρονιάς».
Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!
Αν και δεν ανήκει στον χώρο της showbiz, ωστόσο απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και παράλληλα τη συμπάθεια και τον θαυμασμό του κόσμου. Η διαφήμιση, την οποία εμπνεύστηκε, έγραψε και παρουσίασε ο ίδιος, χαρακτηρίστηκε ως η πιο επιτυχημένη και η φράση «Τυχαίο; Δεν νομίζω!» ως η ατάκα της χρονιάς.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Bikiropoulos.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

OI EKLOGES ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

ΟΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ή ΜΗ
ΝΑ ΣΥΛΛΈΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ?
ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...

*** ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.