PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΥΓΕ... ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ...ΓΑΜΩΤΟ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τελικά μήπως η Πιερία μου είναι για μεγάλα πράγματα; Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε; Να αρχίσω; Ή μήπως θέλεις να τελειώσω; Έ, λοιπόν άκου. Κάνει ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης για πρώτη φορά πέρσι ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ και γίνεται στην Πιερία χαμός στο ίσωμα. Κι ύστερα; Ύστερα δίνει βάση στο πανηγύρι που πριν χρόνια το είχε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και ξεσκίζει κι εκεί. Χαμός στο άλλο ίσωμα. Και… Και υπενθυμίζω πως την πρώτη χρονιά του που ανέλαβε Δήμαρχος, είχε καταργήσει με τη μια το Καρναβάλι του Αμοιρίδη. Κανένας ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί… Κι ούτε βέβαια και θα το καταλάβει. Και ξέρετε γιατί; Επειδή τον λόγο τον ξέρει μόνο ο ίδιος ο Σάββας. Που θα πάει όμως; Κι αυτό θα το καταλάβει κάποτε. Και θα το επαναφέρει. Σαν γιορτή, που την γουστάρουν τα παιδιά κι ύστερα οι μεγάλοι, γιατί την γουστάρουν τα παιδιά… Όχι για τίποτα άλλο. Κι ύστερα ήρθε η ώρα του κανονικού μας Πανηγυριού στην Ανδρομάχη. Κι εκεί έκανε το αυτονόητο και πάλι χαμός. Πρόσεξε τα παιδιά. Και; Και ξέσκισε και πάλι. Ενώ πριν ένα χρόνο αν περνούσες από έξω δεν θα έπαιρνες χαμπάρι ότι κάτι έχει εκεί δίπλα στο ποτάμι, τώρα; Φέτος; Χαμός. Έκλεισαν και πάλι οι δρόμοι και χαμογέλασε το χειλάκι των …παιδιών! Πρώτα των παιδιών κι ύστερα των μεγάλων. Γιατί τα παιδιά γέλασαν. Κι ύστερα; Ήρθε το πανηγύρι του Αιγινίου. Τι δεν κατάλαβες πάλι; Να γράψω; Όχι βέβαια γιατί κι εκεί έγινε χαμός. Μεγάλα πράγματα. Κι ύστερα; Πάλι η Έκθεση του Χατζηχριστοδούλου, όπου κι εκεί συνωστισμός στην προκυμαία. Ναι. Κι εκεί χαμός. Μήπως τελικά η Πιερία μου, είναι για μεγάλα πράγματα, αρκεί να έχει μεγάλους πολιτικούς; Λέω μήπως… ΥΓ: Ά, ξέχασα και το καλοκαίρι μου. Που στις παραλίες μας, έγινε χαμός, γιατί εκεί έκανε μεγάλα πράγματα ο Σύλλογος Ξενοδόχων με την Βαγγελιώ την Ξυπτερά και τα παιδιά της. Με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και τα δικά της παιδιά. Με τους τρείς Δημάρχους… Εύγε. Κάτι γίνεται στην Πιερία μου…

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ (φιλική συμμετοχή) θεοχάρης Μπικηρόπουλος

Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης, σχετικά με την απάντηση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιά, για το Εθνικό Πάρκο Αξιού, Γαλλικού, Λουδία, Αλιάκμονα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «η προστασία της φύσης στην Ελλάδα κάνει σταθερά βήματα προς τα πίσω».
ΤΙΘΕΝΤΑΙ αμέσως σε εφαρμογή οι νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς των υιοθεσιών όπως ψηφίστηκαν στην Βουλή και περιλαμβάνονται στο νέο νόμο 3719/2008 του Υπουργείου Δικαιοσύνης ΦΕΚ Α 241/26-11-2008.

Με τις μεταρρυθμίσεις αυτές:

1. Καθιερώνεται η διαδικασία στα δικαστήρια που αναπληρώνει, πλέον, τη συναίνεση των (θανόντων, άγνωστων και αδιάφορων) φυσικών γονέων και διευκολύνεται η δυνατότητα υιοθεσίας από ενδιαφερόμενους γονείς και πρόσωπα με δικαστική εγγύηση.

2. Χαράσσεται μια νέα πολιτική κατά της «ιδρυματοποίησης» των εγκαταλελειμμένων και ορφανών παιδιών.

3. Καταπολεμούνται οι αιτίες εμπορίας και εκμετάλλευσης παιδιών, καθώς και τα σχετικά κυκλώματα.

4. Θεμελιώνεται και διευρύνεται η διεθνής δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων σε περιπτώσεις υιοθεσίας, όπου ο υιοθετών ή ο υιοθετούμενος είναι ελληνικής ιθαγένειας, ακόμη και αν αυτοί δεν έχουν τη συνήθη διαμονή τους στην Ελλάδα.

5. Εισάγονται μεταβατικές διατάξεις, ώστε ο νέος νόμος να ισχύει και για τις Υιοθεσίες που έχουν τελεστεί πριν την έναρξη ισχύος του νέου νόμου.
ΧΟΑΚΙΝ ΑΛΜΟΥΝΙΑ, Επίτροπος Οικονομίας, ερωτηθείς για το κατά πόσο η Ελλάδα έχει τα δημοσιονομικά περιθώρια να λάβει μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης, υπενθύμισε ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας για το 2007, αναθεωρήθηκε πάνω από το όριο του 3% του ΑΕΠ, ενώ όσον αφορά το 2008, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το έλλειμμα θα πέσει κάτω από το όριο που ορίζει το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Στις 19 Ιανουαρίου η Επιτροπή θα δημοσιεύσει νέες οικονομικές προβλέψεις για τις οικονομίες των χωρών της ΕΕ.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ανεβαίνοντας προς Πλατεία, μπροστά στη ΘΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ, κοντοσταματούν αυτοκίνητα με ...αλάρμ, μπλοκάροντας την κυκλοφορία. Δεν τα βλέπουν οι περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας; Έχετε δει στις 8 το πρωί και στις 2.30 το μεσημέρι τι γίνεται;300.000 περίπου βρέφη αρρώστησαν από το νοθευμένο γάλα στην Κίνα!


THE VINILISTIC. I’m confessin’ that i love you. Παραγγελιά από τους ραδιοπαραγωγούς να το ακούσουμε και αφιερωμένο εξαιρετικά.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 1: Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το περιεχόμενο των καταθέσεων, πέραν των όσων έχω ήδη πει.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 2: Δεν έχω να πω προσθέσω κάτι σε όσα έχω πει.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 3: Δεν έχω να προσθέσω κάτι σε όσα έχω πει σήμερα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 4: Σε αυτή τη συζήτηση εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 5: Σας έχω πει: Δεν σχολιάζω βουλευτές κανενός κόμματος και φυσικά ούτε της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 6: Η ερώτησή σας ποια είναι;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 7: Σας είπα: Δεν σχολιάζω δηλώσεις βουλευτών.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 8: Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα. Παρακαλώ να απευθυνθείτε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

ΤΙΤΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ Μπαλλάντα ενός μικρού γραφειοκράτη

...'Ανθρωπος καθώς λεν πολύ συνειδητός

'Αλλοτες έτοιμος να καταγγείλει όποιον διαφωνούσε

χαφιέ, τσιράκι της Ασφάλειας, όργανο της

Ιντέλλιτζενς.

Τώρα, αληθινά αλλαγμένος,

τον βγάζει μόνο ρεβιζιονιστή, οππορτουνιστή,

κ' επιεικώς, χαλαρό ηθικά.

'Ανθρωπος πραγματικά συνειδητός

που τώρα όπως και πριν

στο κίνημα αφιερώνει

τη ζωή του ολόκληρη

έχοντας τη ματιά του προσηλωμένη

στις πρώτες θέσεις στις εξέδρες.

AISXOS AISXOS AISXOS

Περίπου 18.000 κυβικά μέτρα μπάζων και πεταμένων ογκωδών αντικειμένων πνίγουν το δέλτα Αξιού-Λουδία- Αλιάκμονα και Αλυκής Κίτρους, το οποίο αυτή την εβδομάδα ανακηρύχθηκε σε Εθνικό Πάρκο.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο φορέα διαχείρισης, σε 84 σημεία της περιοχής υπάρχουν απορρίμματα τα οποία είτε έχουν πετάξει παράνομα ιδιώτες και επαγγελματίες μεταφορείς, είτε έχουν ξεβραστεί στην παράκτια ζώνη, είτε έχουν παραμείνει μετά την εγκατάλειψη παλιών εγκαταστάσεων, όπως κτηνοτροφία και καλύβες ψαράδων.
Την καταγγελία έκανε η δασολόγο-ορνιθολόγος Μαρία Παναγιωτοπούλου, υπεύθυνη παρακολούθησης του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, μιλώντας σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή.
«Οι επιπτώσεις από τα απορρίμματα είναι η άμεσα ορατή υποβάθμιση του τοπίου και της αισθητικής της περιοχής σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτρέπεται ο πολίτης να τη χρησιμοποιήσει για αναψυχή ή για παρατήρηση της φύσης. Σημαντικότερη όμως επίπτωση, αλλά ίσως όχι άμεσα ορατή, είναι το ρυπαντικό φορτίο που διηθείται στον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα ή ξεπλένεται με τα νερά της βροχής ή τα νερά των ποταμών και ρεμάτων στον Θερμαϊκό κόλπο».
«Είναι χαρακτηριστικό ότι 'αθώα' κατά την αντίληψή μας απορρίμματα, όπως τα μπάζα που προκύπτουν από την κατεδάφιση ενός παλιού σπιτιού, περιέχουν πολύ τοξικές ουσίες οι οποίες εκλύονται στο περιβάλλον» επισήμανε.
Τα περισσότερα σκουπίδια υπάρχουν σε σημεία με εύκολη οδική πρόσβαση, δηλαδή κοντά στους οικισμούς, γύρω από τις υφιστάμενες χωματερές και δίπλα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις (Γαλλικός, Καλοχώρι), πάντα όμως σε περιοχές που δεν έχουν γεωργικές χρήσεις.
Όπως επισημαίνεται από τον Φορέα, «ο νέος ΧΥΤΑ Μαυροράχης έχει δημιουργηθεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά δεν δέχεται όλους τους τύπους απορριμμάτων και ακόμη δεν έχουν δοθεί επαρκείς λύσεις για την διαχείριση ογκωδών και άλλων παρόμοιων απορριμμάτων».
Μόλις την περασμένη Δευτέρα, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς υπέγραψε κοινή υπουργική απόφαση με την οποία θεσμοθετείται νέο Εθνικό Πάρκο που περιλαμβάνει τις χερσαίες, υδάτινες και θαλάσσιες περιοχές των εκβολών των ποταμών Αξιού, Λουδία και Αλιάκμονα, Γαλλικού, της Αλυκής Κίτρους, της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής τους. Η συνολική έκταση ανέρχεται στα 338.000 στρέμματα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ....

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΑΣΟ... ΑΛΛΑ
ΠΙ ΚΑΤΣΟΥ

ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ

ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ....
ΒΑΡΙΔΙ Ο ΡΟΥΣΟ...ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ
ΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΟ, 1,5 ΕΚ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ!!!

ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

...ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΤΟ ΣΩΣΤΟ: ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ -700 ΕΥΡΩ

ΑΦΟΥ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΕΣΥ....

ΘΑ .....................ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!!

ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ

ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ....
ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΜΟΝΟ

ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ...


ΠΟΣΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΧΕΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ?
-ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ VATOPEDI

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,....

ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ...

ΡΟΜΠΕ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕ

ΡΟΜΠΕ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ;
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ...
ΑΣ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ...
ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ...

ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...

ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ....

ΘΕΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ε?

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ...ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?

ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , ΟΛΟΥΣ ...(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ..?)
ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ....
ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙ...
ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ?

ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...
ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...
ΠΟΙΟΙ ΠΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ...

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ 9ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ) ΑΝ CONOMOUSA 100, 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΝΟΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ...ΚΟΣΜΟΥ...
ΠΟΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ...
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ...

ΧΑΜΟΓΕΛΑ...KΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...
Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ,
ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΛΙΣΤΕΙ,
ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΟΡΕΣ...
"ΨΑΞΤΕ" ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΚΑΝΤΕ "ΚΟΥΜΑΝΤΟ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!