PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Τώρα, τα κεφάλια μέσα και δουλειά ρε Νίκο Μακρίδη εκεί στον Δήμο, για να βοηθήσεις τον ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΉ σου σε αυτές τις εκλογές, ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ να γίνει καλύτερος.

Νέα Εποχή για την Κατερίνη, Νίκο Μακρίδη.
Αυτό μην το ξεχνάς, έτσι;
Τώρα, τα κεφάλια μέσα και δουλειά εκεί στον Δήμο, για να βοηθήσεις τον ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΉ σου σε αυτές τις εκλογές, ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ να γίνει καλύτερος.
Έτσι δεν πρέπει;
Η ΥΠαξιωματική Αντιπολίτευση της Κατερίνης, τώρα είναι πιο χρήσιμη από ποτέ, διότι ο Χρήστος Γιαννούλης, έχει ένα κάτι για να μείνει λίγο στην άκρη.
Έτσι δεν είναι Νίκο;

ker@ilidis

Έγραψε τέλος το ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ του Πεζόδρομου..... Κι άντε γεια σας

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΤΕΛΕΙΩΣΕΝ.
Οι παππούδες του Μάπετ του ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ της Κατερίνης το έχασαν κι έχασαν.
Κι άντε γεια σας.

ker@ilidis

Αυτούς μην ξεχάσεις ΖΑΝΝΑ - ΤΣΑΜΑΚΛΗ - ΣΚΟΥΦΑ

Αυτούς για τους οποίους ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ είπε τόσα πολλά και περισσότερα.
Που μέχρι τώρα τους κορόιδευε ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΣΗΜΙΤΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΟΥ κλπ!!!
Εσείς, να είστε εκεί και να τους το θυμίζετε....

ker@ilidis

O ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ...ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΩΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο.............

Εάν ο Νιώπας ο Γιάννης κερδίσει τον μεγάλο του αντίπαλο, τότε σίγουρα, όχι μόνον θα παραμείνει στην κατηγορία ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, μα και σίγουρα θα καταφέρει πολλά και περισσότερα.
Αυτός ο αντίπαλος είναι ο χειρότερος εχθρός του Νιώπα και σίγουρα είναι και πάρα πολύ δυνατός.
Και ξέρετε ποιος είναι ο χειρότερος αντίπαλος και εχθρός του Γιάννη Νιώπα;;;;
Κάνε κλικ παρακάτω και θα δεις....

Η Μεγάλη ...Μαγκιά του Γεωργίου του Α΄ του Πιερίας

Έκανε μεγάλη μαγκιά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Γεώργιος ο Α΄ το προηγούμενο Σάββατο, σε μια εκδήλωση στην οποία ήταν προσκεκλημένος.
Μπράβο σου Άρχοντα του τόπου μου.
Τώρα νομίζω πως είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο.
Ά, ξέχασα.
Πω πω, κόντεψα να το ξεχάσω.
Μπράβο σου και για αυτούς τους βρικόλακες που σε περιτριγυρίζουν εκεί δίπλα στα δέντρα του πάρκου μας.
Που τους έχει πλέον στο ένα πόδι και μαγκιά σου.
Νομίζω πως πλέον έκανες ένα καλό βήμα στο να νιώσεις Πιεριεύς Σεβάσμιε....
Έχουμε όμως μαζί κι εδώ να διανύσουμε πολύ δρόμο.
Καλό Δρόμο Καλέ μου Άνθρωπε....

ker@ilidis

Οι φίλοι κι η ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ....


Αλήθεια είναι αυτό ρε γαμώτο.
Σπάνιο είδος οι φίλοι.
Τη σήμερον εποχή.
Αμήν...

ker@ilidis

Το "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" σκοτώνει.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ 
ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ
ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
Έτσι για να μην ξεχνούμε την ιστορία.
Μήνυμα με πολλά συμπεράσματα.
Οι του αριθμητή πάντα αλλάζουν, στον παρονομαστή πάντα μένει κάποιος.
Σε λίγο θα έχουμε και την φωτογραφία με τους ΖΗΣΗ ΖΑΝΝΑ - ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ - ΧΑΡΗ ΤΣΑΜΑΚΛΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ.
Για να ζήσουμε αυτό που θα ...ζήσουμε!!!!
Το "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" σκοτώνει.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ker@ilidis

Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Λ. Κωνσταντόπουλος - ΣΗΜΕΡΑ που όλα αλλάζουν θέλω να διαβεβαιώσω τους ΦΙΛΟΥΣ μου ότι τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην ΠΙΕΡΙΑ.

Τώρα που οι εκλογές τελείωσαν και επειδή η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός, θεωρώ υποχρέωσή μου, να επισημάνω κάποιες απόψεις μου για να είμαι ξεκάθαρος ακόμα μια φορά, απέναντι στους 8.951 συμπολίτες μου που συνέχισαν να με εμπιστεύονται παρά τον συστηματικό πόλεμο λάσπης που δέχομαι, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η οικογένειά μου και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της.
Να τους ευχαριστήσω για την ΠΙΣΤΗ τους.
Να τους ευχαριστήσω που αντιστάθηκαν και έμειναν ΟΡΘΙΟΙ όχι μόνο στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες μέρες της πολιτικής μου διαδρομής.
Η διαδρομή ήταν δύσκολη και όχι πάντοτε στρωμένη με ροδοπέταλα, ομολογώ ότι τα είδα ΟΛΑ και στις νίκες και στις ήττες.
Όταν πρωτοπολιτεύτηκα το 1996, λίγοι πίστευαν ότι θα άφηνα μια σίγουρη πανεπιστημιακή καριέρα με ιατρείο και κλινική στην Θεσσαλονίκη.
Όταν εκλέχθηκα το 2000 πρώτος βουλευτής Πιερίας και Τομεάρχης Υγείας – Πρόνοιας της ΝΔ, και επειδή έτρεχα σε όλη την Ελλάδα για να γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, αμφισβητούσαν την αγάπη μου για την Πιερία.
Όταν το 2004 επανεκλέχθηκα πρώτος βουλευτής Πιερίας και μπήκα στην Κυβέρνηση Καραμανλή, ΟΛΟΙ έτρεξαν κοντά μου. Πρόσεξα, όλους τους Πιεριείς, χωρίς διάκριση, δίχως να κοιτάζω εάν με ψήφισαν ή όχι. Ήταν η εποχή των «παχιών αγελάδων» όπου όλοι οι πολίτες, σύλλογοι, εκκλησίες, ιδρύματα, δήμοι, κοινότητες κτλ ήταν δίπλα μου όπως πάντα…. στα εύκολα.
Στις εκλογές του 2007 ήμουν μέσα στις πυρκαγιές, στα δύσκολα της πατρίδας, με βλέπατε στις τηλεοράσεις στην Ηλεία και με ψηφίζατε στην Πιερία, δίνοντάς μου δύναμη 25.000 συμπολίτες μου. Τα επόμενα δύο χρόνια τα γραφεία μου σε Κατερίνη, Αθήνα και στο Υπουργείο Υγείας ιδιαίτερα ήταν γεμάτα Πιεριείς για την επίλυση κάθε απίθανου ζητήματος. Μια εποχή γεμάτη «φίλους». Οι «Φίλοι» άρχισαν να αραιώνουν όταν έφυγα μετά από πέντε χρόνια προσφοράς στο Υπουργείο Υγείας και άρχισε ο ΠΟΛΕΜΟΣ και η ΛΑΣΠΗ σε προσωπικό, οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο. Έπρεπε καθημερινά τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε «ελέφαντες».
Πριν τις εκλογές δεν μίλησα, επιλέγοντας την σιωπή και μετρώντας μόνο φίλους που αντιστεκόντουσαν… ΠΙΣΤΕΥΑ ότι όλοι με ήξεραν:
-οι δεκάδες χιλιάδες που κάποια στιγμή βρήκαν μια ανοιχτή αγκαλιά στο πολιτικό μου γραφείο στα 18 χρόνια λειτουργίας του.
-οι εκατοντάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, στις οικογενειακές μας επιχειρήσεις.
- όσοι με γνώρισαν από κοντά ως γιατρό.
- ΟΛΟΙ οι πολίτες της Πιερίας που ήξεραν το έργο μου ως βουλευτή ή Υπουργού.
ΕΙΔΑ μόνο αυτούς που ήρθαν να με δουν στα δύσκολα και μίλησα ΜΟΝΟ με αυτούς που μου τηλεφώνησαν σε αυτές τις δύσκολες εκλογές.
Έβλεπα ότι ο κόσμος ήθελε αλλαγή πορείας.
Δεν καταδέχτηκα να ρωτήσω καν αν νικάμε ή χάνουμε. ΠΟΛΕΜΗΣΑ μέχρι τελευταία στιγμή, έκανα ανοιχτές συγκεντρώσεις χωρίς προσωπική στρατηγική γιατί ήθελα να δημιουργήσω νέους πολεμιστές, για αυτά που πίστευα.
Ήταν υποχρέωση μου απέναντι στα 40 χρόνια ιστορίας μου στην παράταξή μου. Πολέμησα ακόμα μία φορά για αυτήν την παράταξη. Η βουλευτική μου έδρα ήταν σε δεύτερη μοίρα.
Στην πολιτική δώσαμε, δεν πήραμε, μας χρωστάει δεν της χρωστάμε!
Χρωστάω, προσωπικά ως πολιτικός, μόνο στους ανώνυμους πολίτες της Πιερίας που με εμπιστευθήκαν όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.
ΣΗΜΕΡΑ που όλα αλλάζουν θέλω να διαβεβαιώσω τους ΦΙΛΟΥΣ μου ότι τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην ΠΙΕΡΙΑ.
Εξασφαλίζοντας κάθε πρώτη του μηνός τον μισθό περίπου 300 οικογενειών που εργάζονται μαζί μας, τονώνοντας έτσι την οικονομία της περιοχής.
Η οικογένεια μου επένδυσε στην Πιερία προσφέροντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας και θα συνεχίσει με νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Τα προϊόντα της εταιρίας εξάγονται κατά 99% σε 66 χώρες του εξωτερικού.
Η άμεση και έμμεση φορολογία της εταιρίας και οι ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνονται, πάντα, χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ, τονώνουν στην πράξη τα δημοσιονομικά έσοδα.
Το επιμελητήριο Πιερίας βράβευσε στις 24/1/2015 τον πατέρα μου που αν και 85 ετών δουλεύει νυχθημερόν με επιχειρηματική ενεργό δράση 60 χρόνια πληρώνοντας ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ συνεχώς αρνούμενος να συνταξιοδοτηθεί …. Η βράβευση αυτή ενόχλησε και πείραξε πολλούς ….. ιδιαίτερα πρόωρα συνταξιοδοτημένους. Δεν πειράζει.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ εδώ στην Πιερία που ζούμε και αγαπάμε με αυτούς που μας αγαπάνε.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα την γυναίκα μου, τον γιο μου, τους γονείς μου, τον αδελφό μου και την οικογένεια του που είναι πάντα δίπλα μου και τους συνεργάτες μου για τον ωραίο και τίμιο αγώνα που δώσαμε!

Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Λ. Κωνσταντόπουλος

Η δική μας Ανατολή, φαίνεται πως είδε και ...ανατολή στην πολιτική της Θεσσαλονίκης.

Μπράβο στην Ανατολή Κωνσταντινίδου που βγήκε στη Β΄ Θεσσαλονίκης στην 6η θέση του ψηφοδελτίου ανάμεσα σε 11 υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας με 5.423 σταυρούς προτίμησης.
Η δυναμική της είναι δεδομένη και σίγουρα το μέλλον της ανήκει.
Εν τέλει φαίνεται πως το ότι αρνήθηκε να είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Πιερίας και να διαλέξει εκείνο της Θεσσαλονίκης της βγήκε σε καλό.
Η δική μας Ανατολή, φαίνεται πως είδε και ...ανατολή στην πολιτική της Θεσσαλονίκης.
Κι είναι βέβαια συνέχεια της επιτυχημένης αυτοδιοικητικής της καριέρας, που είναι και εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, εκεί στη Β΄ Θεσσαλονίκη.
Καλή συνέχεια κορίτσι.....

ker@ilidis