PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ιστιοπλοϊκοί αγώνες «Κύπελλο Πλαταμώνα 2011»


Με την ονομασία «Κύπελλο Πλαταμώνα 2011» πραγματοποιούνται ιστιοπλοϊκοί αγώνες υψηλού επιπέδου το διήμερο Παρασκευής 29/4 και Σαββάτου 30/4, στην περιοχή του Θερμαϊκού.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι αγώνες αυτοί διοργανώνονται από τον Ναυτικό Όμιλο Ανοιχτής Θάλασσας Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των σκοπών του που είναι η ανάπτυξη και διάδοση της ιστιοπλοΐας καθώς και η τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής του Θερμαϊκού.

Η όλη διοργάνωση, που διεξάγεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Δίου-Ολύμπου. Συνδιοργανωτής είναι ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ενώ την προσπάθεια στηρίζει ο Ναυτικός Όμιλος Πλαταμώνα.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τα σκάφη θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου και αναμένονται να τερματίσουν στο λιμάνι του Πλαταμώνα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, το ξημέρωμα του Σαββάτου 30 Απριλίου, όπου και θα παραμείνουν τα πληρώματα απολαμβάνοντας τη φιλοξενία της τοπικής κοινότητας και συμμετέχοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει ο δήμος Δίου – Ολύμπου.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Την ίδια μέρα στις 8.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των κυπέλλων, παρουσία των επισήμων της περιοχής. Και το πρωί της Κυριακής, με εκκίνηση από το λιμάνι του Πλαταμώνα, τα σκάφη αναχωρούν για τη Θεσσαλονίκη, όπου και αναμένεται να τερματίσουν αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Στη φετινή διοργάνωση οι συμμετοχές υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τα 20 σκάφη ενώ τα πληρώματα και οι φίλοι που θα συμμετέχουν, θα υπερβαίνουν τα 200 άτομα. Ο συναγωνισμός προβλέπεται πολύ δυνατός καθότι το πρωτάθλημα του ομίλου βρίσκεται σε εξέλιξη και αποδεικνύεται αμφίρροπο με πολλούς διεκδικητές.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας πιστεύει ότι ο θεσμός αυτός θεωρείται ήδη επιτυχημένος, γι αυτό και αναμένεται να συνεχιστεί για ακόμη πολλά χρόνια, έλκοντας κάθε φορά ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

Έκθεση σπάνιων φωτογραφιών για τη μάνα


Μια έκθεση σπάνιων φωτογραφιών με θέμα τη μάνα διοργανώνει ο πολιτιστικός όμιλος Λιτοχώρου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μητέρας. Ο τίτλος της έκθεσης είναι: «Ασπρόμαυρες φωτογραφίες χρωματισμένες με το συναίσθημα της μάνας».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, χώρος που βρίσκεται δίπλα από το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου 2011 και όσοι θέλουν μπορούν να την επισκέπτονται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.

Κάλεσμα συμμετοχής από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς


Προσκλητήριο ενότητας και αγώνα απευθύνει στους εργαζομένους της Πιερίας το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, καλώντας τους να συμμετάσχουν μαζικά, στην απεργιακή κινητοποίηση της 1ης Μάη και στην συγκέντρωση που διοργανώνεται στο Εργατικό Κέντρο στις 10 το πρωί της ίδιας μέρας.

«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας σε μια μεγάλη δοκιμασία και με σοβαρά προβλήματα.
Δουλειές, μισθοί, συντάξεις έχουν μπει στην κλίνη του Προκρούστη των περικοπών και των ανατροπών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο, τονίζοντας πως ιστορικές κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων, έχουν στοχοποιηθεί και «εκτελούνται» καθημερινά, στο όνομα του ανταγωνισμού, των ελλειμμάτων και του χρέους.