PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΚΑΦΕ.......

Αυτό για το οποίο ξετρελαίνονται τα παιδιά μόλις περνούν στον δρόμο για ΑΙΓΙΝΙΟ, δεξιά, από τον παλιό δρόμο.....
CAFE ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.....
ΌΜΟΡΦΟ ΟΜΩΣ.
Ίσως να το περιποιούνταν κάποιοι, εκεί Δήμαρχοι ή Στρατηγοί;;; 
Λέω, ίσως...
Ίσως να μπορούσε να γίνει και σημείο ΑΝΑΦΟΡΑΣ, για το ΑΙΓΙΝΙΟ.
Ίσως τώρα ρε συ πρόεδρε του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ που στο γήπεδο σου το ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ θα φέρεις πολύ λαό, να έφερνες κάπου εκεί δίπλα αυτό το ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΦΕ και να ερχόταν στο ΑΙΓΙΝΙΟ περισσότερος κόσμος ως εκδρομιστές με τα παιδιά τους, για να το χαρούν κι εσείς να έχετε κάτι παραπάνω να δείξετε;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΚΑΦΕ.......

2.400 ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ - Οι αιτήσεις "έριξαν" την ιστοσελίδα

Με 600€ την εβδομάδα ζητούν Έλληνες στον Καναδά - Οι αιτήσεις "έριξαν" την ιστοσελίδα
Από 8 έως 12 Ιουνίου θα γίνουν οι συνεντεύξεις για όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν άδεια εργασίας στον Καναδά. Δείτε τις νέες διευθύνσης επικοινωνίας και αποστολής της αίτησης μετά από το πέσιμο της σελίδας. Ζητούν εξιδεικευμένο ελληνικό δυναμικό
Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/

Γυμνή ποδηλατοδρομία την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Γυμνή ποδηλατοδρομία την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη
Για 6η συνεχόμενη χρονιά οι Θεσσαλονικείς λάτρεις του ποδηλάτου θα πετάξουν τα ρούχα τους και θα συμμετάσχουν στην διεθνή γυμνή ποδηλατοδρομία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή.

Με σύνθημα "Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην ’’άσεμνη’’ έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στην ρύπανση.

"Ελάτε όσοι γυμνοί τολμάτε" στοχεύουν στην προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου που ρυπαίνει το περιβάλλον.

ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ......

Αναστολή της εγκυκλίου για υποχρεωτική

παραμονή 8:00-14:00 των εκπαιδευτικών

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Εσωτερική Διανομή :
- Διεύθυνση Διοικητικού
- Γενική Διεύθυνση Διοίκησης ΠΔΕ
- Διεύθυνση ΠΔΕ Τμήμα Γ’

ΘΕΜΑ:  Σχετικά με την αποστολή στοιχείων των υπηρετούντων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σας ενημερώνουμε ότι από την κοινοποίηση του παρόντος παύει η ισχύς της υπ’αριθμ.πρωτ.66267/Δ2/16-05-2013 εγκυκλίου σχετικά με την υποχρέωση αποστολής στοιχείων.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Ψήφισμα για την Επιστράτευση των Εκπαιδευτικών από την Ο.Λ.Τ.Ε.Ε

%CE%9F%CE%9B%CE%A4%CE%95%CE%95.jpg
Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΘΕΜΑ: Ψήφισμα για την Επιστράτευση των Εκπαιδευτικών
στη συνεδρίασή του, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, αποφάσισε την έκδοση του ψηφίσματος, όπως παρακάτω:
Καταγγέλλουμε την απόφαση της κυβέρνησης για «επίταξη των προσωπικών υπηρεσιών» του συνόλου των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η προληπτική αυτή επιστράτευση των εκπαιδευτικών, πριν καν αποφασίσει ο κλάδος τους την απεργία, αποτελεί μια ακραία αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική απόφαση που δεν στηρίζεται σε καμία εθνική ή διεθνή νομοθεσία. Η συνεχιζόμενη επίταξη, και με αόριστο μάλιστα χρόνο λήξης της, αποδεικνύει πως ο

453 πλεονάζοντες Θεολόγοι σε 26 ΠΥΣΔΕ

Το ιστολόγιο μας συνεχίζει τη συγκέντρωση στοιχείων για τα κενά/πλεονάσματα εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως αυτά υποβλήθηκαν μέσω Πληροφοριακού Συστήματος στο Υπουργείο Παιδείας από τα κατά τόπους ΠΥΣΔΕ.
Με τα μέχρι τώρα (5/6/2013) στοιχεία σε 26 ΠΥΣΔΕ από όλη τη χώρα σύμφωνα με την εκτίμηση του αλγορίθμου υπάρχουν 453 πλεονάζοντες Θεολόγοι. Σε πολλές βέβαια περιπτώσεις τα κατά τόπους ΠΥΣΔΕ έδωσαν δική τους εκτίμηση κενών/πλεονασμάτων η οποία παρουσιάζει μικρότερο αριθμό πλεονασμάτων από εκείνον που υπολογίζει ο αλγόριθμος του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπ. Παιδείας.
Να σημειωθεί επίσης ότι

Τι αλλάζει στις Πανελλαδικές του 2014

Ο φετινός αγώνας των μαθητών για μια θέση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ τελείωσε, ωστόσο οι εκπλήξεις για τα παιδιά που θα δώσουν Πανελλήνιες το... 2014 τώρα ξεκινούν.

Έκπληξη 1η: Από την ερχόμενη σχολική χρονιά θα δημιουργηθεί ένα νέο επιστημονικό πεδίο στο οποίο θα περιλαμβάνονται οι στρατιωτικές σχολές, οι αστυνομικές και η πυροσβεστική ακαδημία.
«Έχουμε εκπονήσει μελέτη και πρόθεση μας αποτελεί η συγκρότηση ενός πεδίου που θα συμπεριλάβει όλες τις στρατιωτικές σχολές, καθώς και τις αστυνομικές και την πυροσβεστική ακαδημία» δήλωσε ο

ΦΟΥΛ.... ΑΔΕΙΑΣΜΑ Σ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ;;;;;

Αδειάζει για τα καλά το ρόστερ - Τέλος και ο Ελευθεριάδης

Ελευθεριάδης και Ντόικιτς που έμειναν ελεύθεροι απασχολούν άλλες ομάδες, ενώ βεβαίως δεν θα αποδομηθεί τελείως ο φετινός κορμός, αφού συμβόλαια σε ισχύ έχουν αρκετοί παίκτες, όπως μεταξύ άλλων οι Καρακατσάνης, Μανίκας, Αποστολίδης, Παπατολίκας, Βασιλειάδης, Ιορδανίδης, Ίτσιος, Παπατόλιος, Σεχολάρι, Κόιτς, Νίκου, Καραγκούνης. 

Σχόλιο: Αν και δέχτηκε πιέσεις από τους φιλάθλους η διοίκηση να κρατήσει
''έστω'' τον Ελευθεριάδη από το φετινό ρόστερ μιας που ήταν πολύ σημαντικός
και ενεργός άλλα από κίνηση δεν έγινε τίποτα και έτσι χάσαμε ένα σημαντικό πρόσωπο. 

Η συνέχεια ίσως να είναι και

Μισώ το ψέμα κι όμως, τον φλόμωσα από δαύτα. 
Ποιον;;;;;;
Τον εαυτό μου που του λέω συνέχεια πως 
δεν Σ ΑΓΑΠΩ;;;
(Είπε ο Καίσαρας για την Κλεοπάτρα ή μήπως ΕΓΩ για ΣΕΝΑ;;;)
Όταν κάποιος είναι στο μέσον ελεύθερης ...κατάδυσης, δεν έχει που να πατήσει για να βγει ψηλά. Όταν όμως πιάσει ...πάτο, τότε μπορεί να πατήσει δυνατά και να βγει να πετάξει ακόμη και στον αέρα. Αρκεί να έχει τη δύναμη.

ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ";;;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;"
-"Ναι".
-"Ευχαριστώ".
-";;;;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ!

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;"
-"Ναι".
-"Πείτε μου όχι".
-"Γιατί;"
-"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω".
-"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Ροναλντίνιο;"
-"Ναι".
-"Αν σας έδιναν

Δέν τον θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά οι Εβραίοι στο Τέλ Αβίβ;;;;

Ενα νέο ηχηρό χαστούκι για τηνκυβέρνηση Σαμαρά και τον ίδιο προσωπικά έρχεται αυτή τη φορά από το Τελ Αβίβ.
Φυσικά μην περιμένετε να ακούσετε την συγκεκριμένη είδηση από την Μαρία Σπυράκη. Οχι, το Mega mou μόνο καλές ειδήσεις έχει για τον πρωθυπουργό.
Κι όμως τα πράγματα ζορίζουν πλέον επικίνδυνα και εκτός Ελλάδας. Όπως όλα δείχνουν ο μοναδικός συνομιλητής του Σαμαρά θα είναι η Μέρκελ κι αυτή ως τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. 
Ο Ομπάμα δεν επρόκειτο να δει τον Σαμαρά τον Ιούνιο και  ο Νετανιάχου δύσκολα θα του έδινε ραντεβού για την κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων Ελλάδας-Ισραήλ (G2G).
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν βρήκε ανοιχτή ημερομηνία και έτσι το περίφημο ταξίδι του πρωθυπουργού και των υπουργών του στο Ισραήλ παραπέμπεται για το Φθινόπωρο!
Παρά

Άγρια Δύση: Τα λεωφορεία μετακινούνται με συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ λογω εγκληματικότητας…Η εγκληματικότητα «σαρώνει» στις γειτονιές του λεκανοπεδίου με αποτέλεσμα τα νυχτερινά δρομολόγια των λεωφορείων σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας να εκτελούνται με τη συνοδεία περιπολικών της αστυνομίας.
Πηγή: Nonews-NEWS
Αυτή…

Πόνταρε και το… «σπίτι» του στο στοίχημα, υπέρ των Χιτς.....

Στοιχημάτισε 5,9 εκατ. ευρώ στη νίκη του Μαϊάμι επί των Πέισερς

Ε, δεν το λέμε και… κουπονάκι αυτό που έριξε ο γνωστός πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ για τον πέμπτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας του NBA ανάμεσα σε Χιτ και Πέισερς. Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είτε θα έχει καλή πληροφόρηση για τον πέμπτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας του NBA ανάμεσα σε Χιτ και Πέισερς, είτε είναι μεγάλος τζογαδόρος.
Αυτό γιατί, ο γνωστός επαγγελματίας πυγμάχος πόνταρε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 5,9 εκατ. δολάρια στη

Κατήγγειλε ψέμματα ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο στον Εύοσμο, ενώ το είχε παραχωρήσει η ίδια στους κλέφτες!

Κατήγγειλε ψέμματα ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο στον Εύοσμο, ενώ το είχε παραχωρήσει η ίδια στους κλέφτες!
Στην περιοχή του Ευόσμου, άγνωστοι δράστες που αναζητούνται, διέρρηξαν αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν είδη ρουχισμού 37χρονης...

και εν συνεχεία διέφυγαν με όχημα, ιδιοκτησίας 21χρονης. Η 21χρονη, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης, όπου και συνελήφθη διότι δήλωσε ψευδώς την κλοπή του

Τραγικός θάνατος για 76χρονο στη Βαθύλακα- Καταπλακώθηκε από φρέζα

Τραγικός θάνατος για 76χρονο στη Βαθύλακα- Καταπλακώθηκε από φρέζα
Χθες το απόγευμα, στην αγροτική θέση Βαθύλακας Λιτοχώρου, ένας 76χρονος ενώ εκτελούσε  γεωργικές εργασίες με τρακτέρ σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, στην προσπάθεια επισκευής αγροτικού...

μηχανήματος (φρέζα), καταπλακώθηκε από αυτήν με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου.

Το έργο αποκατάστασης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης θα παρουσιάσει το ΑΠΘΤο έργο αποκατάστασης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης θα παρουσιάσει το ΑΠΘ
Το έργο αποκατάστασης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, που ολοκλήρωσε το ΑΠΘ με το επιστημονικό του...
δυναμικό, θα παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 10 π.μ., στην Αίθουσα Συγκλήτου του ΑΠΘ, παρουσία του σεβασμιότατου Ηγούμενου της Μονής και Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρου.
Το έργο «Διερεύνηση μεθόδων αποκατάστασης του ιστορικού κτιρίου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης», που ανατέθηκε στο ΑΠΘ από την συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον Οκτώβριο του 2011, ολοκλήρωσε η ομάδα εργασίας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, υπό την επιστημονική εποπτεία του Πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου. Η ερευνητική ομάδα αποτελούνταν από

Το μήνυμα της Βανδή για όσα ακούστηκαν περί διακοπής της συνεργασίας της με τον Φοίβο

Το μήνυμα της Βανδή για όσα ακούστηκαν περί διακοπής της συνεργασίας της με τον Φοίβο
Με ένα απλό, λιτό και ξεκάθαρο μήνυμα...
στα τηλέφωνα των στενών της φίλων, όπου ανέφερε «Δεν φεύγω από τη Spicy», η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε αμέσως το τοπίο για τις φήμες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου περί διακοπής της συνεργασίας της με

Στον Ατλαντικό η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013 - Σχηματίστηκε πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού

Στον Ατλαντικό η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013 - Σχηματίστηκε πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού
Πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού σχηματίστηκε την Τετάρτη η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013 στον Ατλαντικό, όπως ανακοίνωσαν μετεωρολόγοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ…

Η τροπική θύελλα, Άντρια, βρίσκεται πάνω από τις κεντρικές και ανατολικές περιοχές του Κόλπου του Μεξικού, περίπου 500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Φλόριντα.
Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων, οι άνεμοι φτάνουν τα 64 χιλιόμετρα την ώρα.
Εκτιμάται ότι η

ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20% Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΝΔ

Με μισή μονάδα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται η  Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση της της εταιρείας Pulse RC για την  εφημερίδα «Το Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη.
Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 23%, ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, ΠΑΣΟΚ 7%, ΑΝΕΛ 4,5%, Χρυσή Αυγή 14,5%, ΔΗΜΑΡ 4%, ΚΚΕ 6% και Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 20% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%, η Χρυσή Αυγή 13%, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, το ΚΚΕ 5,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Ο ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ.

Έπαθε έμφραγμα ο Θωμάς Κυπαρίσσης
Ο παλαίμαχος επιθετικός Θωμάς Κυπαρίσσης έπαθε έμφραγμα και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τη ζωή του...

αλλά πλέον τον ξεπέρασε, δείχνοντας βελτίωση στην υγεία του. Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είναι στο πλευρό του Θωμά Κυπαρίσση με τον κόσμο να πηγαίνει και να τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο που είχε διακομιστεί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ;

Όγιος για τα τμήματα υποδομής θέλει ο Ηλιάδης;
Το κόλπο γκρόσο με την πρόσληψη του Γκιγέρμο Όγιος επιχειρεί η διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη. Όχι για τη θέση του προπονητή όπως έχει ακουστεί (η αλήθεια είναι ότι πάντα όταν τίθεται θέμα τεχνικού στον ΑΡΗ «παίζει» το όνομα του αργεντινού) αλλά...

για τη θέση του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής. Σύμφωνα με το allaboutaris, σκέψη του Δημήτρη Ηλιάδη είναι να δώσει εν λευκώ την οργάνωση και λειτουργία των ομάδων Κ17 και Κ20 στον Όγιος που έχει σχετική προϋπηρεσία από την δουλειά του στην Μπαρτσελόνα προσδοκώντας σε καλύτερα αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια.
Ο Ηλιάδης και οι συνεργάτες του θέλουν να δώσουν μεγάλη έμφαση στιες δυο μικρότερες ομάδες

Τα σενάρια και οι φήμες για εκλογές

Τα σενάρια και οι φήμες για εκλογές
Ισορροπία «τρόμου» επικρατεί στην κυβέρνηση, με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών να λειτουργούν αποσταθεροποιητικά μεταξύ κυρίως των δυο μικρότερων εταίρων. Οι πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός ναι μεν τάσσεται κατηγορηματικά… 

κατά των πρόωρων εκλογών πλην όμως έχει δεχθεί σχετικές εισηγήσεις από δύο τουλάχιστον στενούς συνεργάτες του -άρα το θέμα είναι στο τραπέζι- αύξησε τη νευρική κρίση σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Η όλη φημολογία μπορεί να αποτρέπει τους δυο εταίρους από το να τραβήξουν και άλλο το σχοινί, λειτουργώντας ως «αντιπολιτευτική συμπολίτευση» -όπως ο Ευ. Βενιζέλος κατηγορούσε τον Αντ. Σαμαρά επί κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου- ωστόσο αρχίζει να