PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΗΜΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ

To pieria-gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ένα νέο BLOG, αυτό των ΑΓΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ.... 
Θα είμαστε στο ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, λόγω κι ΗΜΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....


Κάνε κλίκ και καλή αρχή....
www.aganaktismenoipolitespierias.blogspot.com

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

καιρός Κυβερνητικού Πελάγους:


θυελλώδης, τοπικά μέχρι 12 Μποφόρ…

Αποκλεισμός της Βουλής και κάλπη στις Πλατείες


Οργισμένο μήνυμα διαμαρτυρίας ετοιμάζονται να στείλουν οι Αγανακτισμένοι από τις πλατείες, καθώς θα ολοκληρώνεται στη Βουλή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Στην Πάτρα, στις 7 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου, ενώ στη σελίδα του Patraw Greek Revolution υπάρχει ανάρτηση που προτείνει την ίδια ώρα κινητοποίηση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Γεροκωστοπούλου. Άλλωστε αυτή η πρόταση κατατέθηκε μεταξύ άλλων, στη λαϊκή συνέλευση το βράδυ της Κυριακής.
"Πάμε όλοι μαζί να διαδηλώσουμε τα αιτήματα μας κόντρα στην Πολιτική Κυβέρνησης - Τρόικας! Είναι ώρα να φύγουν! Δεν Χρωστάμε - Δεν Πουλάμε - Δεν Πληρώνουμε!" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο facebook για την κινητοποίηση.
Εν τω μεταξύ πολλοί Πατρινοί θα μεταβούν στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο της δράσης των Αγανακτισμένων, ενώ σήμερα οι βουλευτές του νομού Αχαίας θα λάβουν το εξώδικο.
Παράλληλα, οι Αγανακτισμένοι που συγκεντρώθηκαν και χθες, για 27η ημέρα, μπροστά από τη Βουλή, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να δώσουν μαζικά το «παρών» από το πρωί, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις επιλογές της κυβέρνησης και τα σκληρά οικονομικά μέτρα. Μάλιστα, οι πολίτες θα στήσουν τη δική τους κάλπη, ενώ σχεδιάζουν τον αποκλεισμό της Βουλής. Αναφέρουν χαρακτηριστικά:
«Την Tρίτη 21 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για την ‘νέα’ του κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι ‘φυλλοροούμε’, αλλά εμείς κάθε Κυριακή γινόμαστε περισσότεροι. Την Τρίτη στις 19:00 δίνουμε και εμείς στην δική μας κάλπη του Συντάγματος ψήφο ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν, όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά. Το μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει.
Καλούμε όλους τους φίλους και συναγωνιστές να γεμίσουν τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία να βρεθούν μαζί μας στο Σύνταγμα.
Καλούμε τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, Έλληνες ή μετανάστες, μανάδες και παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες. Στη βία τους απαντάμε: το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη μας και η ψυχή μας και τους λέμε ότι σιμά στις μπαλωθιές τους υπάρχει και ο λυράρης. Όλοι και όλες στο Σύνταγμα την Τρίτη 21-6 από τις 19:00 να φωνάξουμε δυνατά:δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν κυβέρνηση – τρόικα – χρέος».

Triana Iglesias: ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ!!!

ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ!!!!!!

Ο Καραμανλής γνώριζε για το σχέδιο δολοφονίας


Σε επιβεβαίωση του εγγράφου της ΕΥΠ, το οποίο προειδοποιούσε για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, προχώρησε ο Προκόπης Παυλόπουλος. "Το περιεχόμενο του εγγράφου και το δημοσίευμα μιλούν για την ουσία και...


πώς αξιολογήθηκε τότε το συγκεκριμένο περιστατικό", σημείωσε μιλώντας στον Realfm 97,8.

Ερωτηθείς εάν ο Κώστας Καραμανλής είχε ενημερωθεί επ' αυτού, σημείωσε ότι όταν υπάρχουν έγγραφα αυτού του είδους ενημερώνονται εκείνοι που πρέπει να ενημερωθούν. "Υπάρχει το απόρρητο. Το πώς και γιατί διέρρευσε είναι δημοσιογραφική επιτυχία", επισήμανε.

Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση συνεργασίας και τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά σχολίασε ότι κατά την εκτίμησή του ήταν μπλόφα, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, φέρει την ευθύνη για μη συγκρότηση. Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως ανέφερε, περίμενε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Παπανδρέου ώστε να συναντηθούν και να προχωρήσουν παραπέρα.

Βενιζέλος όπως λέμε.. Σισέ;;


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και όλα τα νομοσχέδια που θα φέρνει από εδώ και πέρα στη Βουλή η κυβέρνηση.. "Θα καταψηφίζω ο,τιδήποτε φέρνει αυτή η ασύνδετη και αναιμική κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Θεωρώ ότι μόνος του ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να...




προχωρήσει τα μεγάλα θέματα, συνεπώς οτιδήποτε φέρνει θα το καταψηφίζω", δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Σχολίασε την έλευση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους. "Και ο Σισέ είναι μεγάλος παίκτης αλλά αν δεν τραβάει η ομάδα τι να το κάνεις;" διερωτήθηκε.

Οταν το κολάν... κολάζει!


Οταν το κολάν... κολάζει!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....



















ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΛΥΚΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ....

ΠΟΙΑ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ;;;
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....
ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ.....
ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ...
ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ....
ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ.....
ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ....
ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΖΑΚΕΤΑΚΙ....
ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΣΤΑΚΙ....
ΦΟ.ΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΚΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΛΕΦΑΝΤΟΚΕΦΑΛΕ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ, γιατί υπάρχουν κι αγωγές) ΠΑΓΚΑΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!

Και αγακτισμένος και γράφων κι ΥΠΟγράφων ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ_
ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ…. ΜΕΤΑ ΑΠΟ «ΦΡΕΣΚΙΑ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ «ΠΑΙΖΕΙ» ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Τώρα ρε «κλεφτοκοτά» ΠΑΓΚΑΛΕ θα μπεις στο …λαγούμι σου;;;;
Σου λέει ρε κάτι πως πάνω από 2,5 εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ μόνο στην ΑΘΗΝΑ βρέθηκαν στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ… ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΤΟΣΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ…
ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ;;;


Εμείς όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που μας ξεσκίσατε τα …φάρδουλα, ρε ΕΛΕΦΑΝΤΟΚΕΦΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΓΚΑΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΑ»!
Αυτή η δημοσκόπηση θα έπρεπε να είναι γροθιά στο στομάχι σας, όμως που να έχετε εσείς στομάχι;
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ…
ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ…
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ….

Του Δημήτρη Κεραηλίδη
kerailidis@yahoo.gr

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΡ..... ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΦΟΥΣΚΑΣ

Χαμός με τον Πάγκαλο. Αποχώρησε και επέστρεψε η Ν.Δ.!

Στην βουλή το ΧΑΟΣ με την διαδικασία για ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.
Aποχωρησε η Ν.Δ. από τη Βουλή εξαιτίας των δηλώσεων του 'ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ' Πάγκαλου ότι η δημοκρατία εγκαθιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1981!
Στο βήμα για να ολοκληρωθεί άλλη μια φαρσοκωμωδία ο εκπρόσωπος της Τρόικας στην Ελλάδα και 'πρωθυπουργός μας' ΓΑΠ.

Έξω απο την Βουλή δεκάδες χιλιάδες κόσμου τους μουτζώνουν...

Ρε Πρωθυπουργέ, δεν πας να το πεις σε γονείς ναρκομανών αυτό;;; άκου "βγάζοντας την κάνναβη από την παρανομία, ουσιαστικά αφαιρούμε την «εξουσία της κ

O Γιώργος Παπανδρέου το έχει πει δημοσίως: παλιά -πολύ παλιά και στην Aμερική- δοκίμασε χασίς. Mαριχουάνα συγκεκριμpapandreouένα. H δήλωση δεν ξάφνιασε βεβαίως κανέναν από όλους αυτούς που συμμετείχαν στα «φοιτητικά πάρτι» των δεκαετιών '60, '70.
H εξομολόγηση αυτή πάντως του υπουργού δεν έγινε ευμενώς δεκτή από όλους. Oι περισσότεροι εξετίμησαν την τόλμη του (το λιγότερο). Oι λιγότεροι άρχισαν να γράφουν επιστολές διαμαρτυρίας. Tο γραφείο του στην Πάτρα «πλημμύρισε». Παρ' όλα αυτά ο -τότε- Αναπληρωτής Υπουργός Eξωτερικών επιμένει να μιλάει τολμηρά (για τα μέτρα και τα σταθμά, τουλάχιστον, ενός κυβερνητικού αξιωματούχου).
-To πρόβλημα των ναρκωτικών έρχεται κατά καιρoύς στην επικαιρoτητα, κάποιες φορές με υπερβολικό τρόπο. Ποιες είναι οι πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος;
-Πιστεύω ότι μόνο χωρίς πανικό και φόβο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. H δίωξη, η αυστηρή ποινή στον έμπορο είναι επιβεβλημένη. Όμως, ο χρήστης αντιμετωπίζεται ορισμένες φορές σαν εγκληματίας, ενώ πρόκειται για «ασθενή». Όποιος είναι εξαρτημένος από τοξικές ουσίες έχει προβλήματα υγείας, προβλήματα ένταξης στην κοινωνία, και σίγουρα η αντιμετώπισή του με κατασταλτικά μέσα δεν λύνει το πρόβλημα. Aντιθέτως, τον αναγκάζει να μπει όλο και περισσότεmarijuanaρο στο περιθώριο, να μπλεχθεί με την εγκληματικότητα και, ουσιαστικά, να ταυτιστεί με όλη αυτή τη «μαφιόζικη παραοικονομία». Mια παραοικονομία που αποκομίζει τεράστια κέρδη από το εμπόριο των ναρκωτικών, λόγω του μεγάλου ρίσκου που παίρνουν οι έμποροι. Θα σας θυμίσω ότι στις HΠA, επί εποχής Pίγκαν, υπήρξε έντονη καταστολή. Aπό τη μια, κατάφεραν να χτυπήσουν τη χρήση μαριχουάνας, από την άλλη, όμως, αυξήθηκε η χρήση των σκληρών ναρκωτικών. Ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. H θέση της αποποινικοποίησης δεν είναι υπέρ των ναρκωτικών, όπως θεωρούν κάποιοι ηθικολογούντες.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ Μ@Κ@κ@Σ;;;;


ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.... ΤΙ ΛΕ ΡΕ;;; ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΕΚΔΟΤΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ;;;; ΟΧΙ ΡΕ.... ΣΥΝΕΧΙΖΩ.... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.....
ΚΙ ΕΣΥ ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΤΣΑΚΩΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΕ;;;


ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ... ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ.... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ.... ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ....

Το παιδί του λαού


Συζητήσεις προκάλεσε η ανάθεση του υπουργείου Οικονομικών στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αυτή η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου είχε ως σκοπό να αρχίσουν όλοι να μιλάνε για τον ανασχηματισμό και τον Βενιζέλο και να ξεχάσουν πως ο Παπανδρέου παραμένει πρωθυπουργός. Πολλοί...



εξέφρασαν την έκπληξή τους για την ανάθεση του υπουργείου Οικονομικών στον Ευάγγελο Βενιζέλο επειδή είναι συνταγματολόγος και όχι οικονομολόγος. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η Ελλάδα είναι η χώρα της εξειδίκευσης. Ο καθένας στον τομέα του. Γι’ αυτό πάνε όλα ρολόι. Σε μια χρεοκοπημένη χώρα –χωρίς μάλιστα δικό της νόμισμα-, πολύ μικρή σημασία έχει αν ο υπουργός Οικονομικών είναι οικονομολόγος, συνταγματολόγος ή ουρολόγος. Και τον Γιώργο Καραγκούνη να έκανε υπουργό Οικονομικών ο Παπανδρέου, το ίδιο θα ήταν.

Ο κ. Βενιζέλος είναι σπουδαίος συνταγματολόγος. Το απέδειξε στην τελευταία αναθεώρηση του Συντάγματος. Και βέβαια, το απέδειξε με τον υπέροχο νόμο Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών. Ένας νόμος-διαμάντι. Ένας νόμος περί ευθύνης υπουργών που –στην ουσία- είναι νόμος περί μη ευθύνης υπουργών, και έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη χρεοκοπία της χώρας και την υπαγωγή της στο Μνημόνιο.

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον έφεραν στο υπουργείο Οικονομικών οι διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος. Από αυτή την άποψη, όντως, για να αντιμετωπιστούν οι χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα χρειάζεται ένας συνταγματολόγος. Μπορεί και ένας συνταγματάρχης. Μετά από τον Βενιζέλο, πάρτε κι έναν Κολονέλο!

Τώρα υποτίθεται πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα δείξει ένα πιο φιλολαϊκό πρόσωπο από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου -ο οποίος θα συνεχίσει την «αποστολή» του στο υπουργείο Περιβάλλοντος- και θα εξευμενίσει τους εξεγερμένους πολίτες. Δεν ξέρω ποιοι τις γράφουν αυτές τις ανοησίες αλλά έτσι εξηγείται το γιατί οι ελληνικές εφημερίδες κλείνουν η μία πίσω από την άλλη και τα κανάλια βαράνε κανόνι.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βγήκε αμέσως στο δελτίο του Mega –χρόνια τον περίμεναν με λαχτάρα, αφού δεν κατάφεραν να τον κάνουν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- και είπε πως έρχεται εξ ονόματος του ελληνικού λαού και πως πρέπει να γίνει διάλογος με τους πολίτες. Το να λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος πως πρέπει να γίνει διάλογος με τους πολίτες είναι σαν να λέει η Τζούλια Αλεξανδράτου πως φοβάται μη χάσει την παρθενιά της. Ο Βενιζέλος –επί είκοσι χρόνια που τον ξέρουμε- δεν αφήνει να μιλήσει άνθρωπος. Ξεκινάει να μιλάει και δεν μπορεί να τον διακόψει ούτε ο πυρηνικός όλεθρος. Και τώρα –ξαφνικά- θέλει να κάνει διάλογο με τους πολίτες. Δεν είναι συγκινητικό;

Υπάρχει μια εντύπωση –σε αρκετό κόσμο- πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι καλός ρήτορας. Δεν είναι. Μιλάει με τις ώρες, αλλά, στην πραγματικότητα, δεν λέει ποτέ τίποτα – αν διαβάσετε αυτά που λέει, θα το καταλάβετε. Είναι ένας πιο ορμητικός Αβραμόπουλος – και με πολύ πιο αντιπαθητική φωνή. Αν δεν αφήνεις τους άλλους να μιλήσουν, δημιουργείται σε πολλούς η εντύπωση πως τα λες καταπληκτικά. Οι γριές που βλέπουν το Mega σίγουρα εντυπωσιάζονται από τον Βενιζέλο. Οι υπόλοιποι ξέρουν πως στον μονόλογο μιλάει μόνο ένας.

Ακόμα κι αν δεχτούμε πως ο Βενιζέλος θέλει πραγματικά να κάνει διάλογο με τους πολίτες –τους οποίους σιχαίνεται και θεωρεί κατώτερούς του- υπάρχει το πρόβλημα πως δεν μπορεί να πλησιάσει τους πολίτες. Από πού θα τον κάνει το διάλογο; Θα τους παίρνει τηλέφωνο; Γιατί από κοντά, αποκλείεται να κάνει διάλογο – θα τον κάνουν μαύρο στο ξύλο. Εκτός, αν πηγαίνει να κάνει διάλογο με τους πολίτες, έχοντας γύρω του καμιά πεντακοσαριά σωματοφύλακες με όπλα και καμιά εικοσαριά διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ένας από τους πιο αντιπαθητικούς και επηρμένους Έλληνες πολιτικούς –θα ήταν πρώτος στη λίστα, αν δεν υπήρχε κάπου εκεί στα αζήτητα η Ντόρα Μπακογιάννη-, ένας άνθρωπος που νομίζει ότι είναι καλύτερος από όλους τους άλλους και θεωρεί πως όλοι γύρω του είναι ηλίθιοι θα δώσει τώρα τον αγώνα για να σώσει την ελληνική κοινωνία. Ωραία είναι τα παραμύθια αλλά πρέπει να είσαι μέχρι πέντε χρονών για να τα πιστεύεις.

Η προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Παπανδρέου σαν Ομπάμα –αν και είναι 30 χρόνια στη Βουλή και, πριν γίνει πρωθυπουργός, ήταν υπουργός σε πολλές κυβερνήσεις- έπεσε στο κενό.

Η προσπάθεια να παρουσιαστεί σαν Ομπάμα –δηλαδή σαν νέο, ελπιδοφόρο και άφθαρτο πρόσωπο- και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεπερνάει και τα όρια της σάτιρας• και δείχνει πόσο ηλίθιους θεωρούν τους πολίτες. Και θα μπορούσε να πετύχει, μόνο, αν τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν ήταν χρεοκοπημένα, αναξιόπιστα και γεμάτα από πρόσωπα που προκαλούν πια αηδία στο πανελλήνιο.

Η κυβέρνηση Βενιζέλου, γιατί περί αυτού πρόκειται, ήταν ο μόνος τρόπος να παραμείνει, τυπικά, ο Γιώργος Παπανδρέου στη θέση του πρωθυπουργού –και να μην εξευτελιστεί εντελώς-, και είναι η τελευταία ελπίδα του σάπιου πολιτικού συστήματος και των νταβατζήδων της διαπλοκής να διασωθούν• πριν δουν τους πολίτες να έρχονται καταπάνω τους.

Του κυρ-Σταύρου το μπουρδέλο έφερε το Βενιζέλο,
του κυρ-Σταύρου το σαπάκι έφερε τον Βαγγελάκη!

(Να το ξαναπώ; Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Τελειώστε τους. Διαφορετικά, δημοκρατία δεν πρόκειται να δείτε ποτέ.)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ....ΟΛΥΜΠΟ;;;


Ρε Σωτήρη, το έμαθες;;; ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ... Πλάκα δεν έχει;;; Κι όμως ρε φίλε, όλα καλά. ΙΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... Αφού κανένας δεν κάνει τίποτα για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, θα μου πείτε βέβαια πως ο ΟΛΥΜΠΟΣ είναι το μόνο "προϊόν" στη χώρα που δεν θέλει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ.... ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ...
ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΙΝΔΙΑΝΟΙ" ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ...
ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ...ΝΕΡΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ...
ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Προτείνω ή αν θέλετε απαιτώ από το τοπικό κανάλι να καλέσει τους βουλευτές Πιερίας των τελευταίων ετών, Μίχου, Αμοιρίδη, Παπαγεωργίου, Τσερτικίδη, Αρσένη, Κουκοδήμο,Κωσταντόπουλο, Πολύζο, Καρπούζα, Κάκκαλο σε ανοιχτή συζήτηση με ανθρώπους - πολίτες που δεν διορίστηκαν ποτέ από κανέναν,που δεν υπηρέτησαν ποτέ κανένα κόμμα,που δεν ήπιαν ποτ...έ κερασμένα ποτά από βουλευτές - barman.

Mια ανοιχτή συζήτηση καφενείου και όχι ξύλινων όρων για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...Να μιλήσουμε
με ονόματα, για προσλήψεις, για συγγενικές ή φιλικές παραχωρήσεις, για βίσματα στο στρατό, για οικογενειοκρατίες, για όλα αυτά που λέγονται
στην πιάτσα περί επιδοτήσεων σε εργοστασιάρχες, περί υποθέσεων προς εκδίκαση που κατέληξαν στα αρχείο, περί οικογενειοκρατίας, περί διοδίων, περί διορισμών στα Ελληνικά πετρέλαια, να μιλήσουμε για νεολαίες κομμάτων .... Να ειπωθούν μεγάλες αλήθειες.

Φυσικά και ξέρω πως και το κανάλι θα αρνηθεί για δικούς του λόγους και οι ίδιοι οι βουλευτές θα τρομοκρατηθούν στην ιδέα....

Η "δημοκρατία" της τηλεόρασης άμεσα εξαρτημένη από τη "δημοκρατία" των συμφερόντων τους...

Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Ως εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι προβήκαμε σε άμεση καταγγελία προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καταγγέλλοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά και πρακτική της ΕΑΣ Πιερίας να προχωρά σε καταχρηστική και αδικαιολόγητη είσπραξη χρημάτων από τους αγρότες της Πιερίας προκειμένου να ολοκληρώνεται η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων καλλιέργειας- ΟΣΔΕ.

Γνωστοποιούμε στους αγρότες του νομού Πιερίας ότι με την υπ’ αριθμ. 6023/ΡΜ/2011 Δημόσια Σύμβαση που υπογράφηκε, μετά από διεξαγωγή διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την Ένωση Νομικών Προσώπων «ΠΑΣΕΓΕΣ-Neuropublic A.E» για την εκτέλεση των εργασιών κατάθεσης αιτήσεων ΟΣΔΕ είναι δωρεάν η διαδικασία κατάθεσης, αφού επιβαρύνει η δαπάνη αυτή κωδικό του κρατικού προϋπολογισμού (Υπ.Απόφαση ΥΠΑΑΤ 59216/2911.2010).

Επομένως, κάθε επιπλέον, του συμβατικά καθορισμένου, τίμημα ή αμοιβή που ζητείται από τους δικαιούχους – παραγωγούς κατά τη παραπάνω διαδικασία είναι καταφανώς παράνομο και άμεσα επιστρεπτέο.

Καλέσαμε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να προβεί σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα στη λειτουργία της ΕΑΣ Πιερίας αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, να περιφρουρηθούν τα δικαιώματα και συμφέροντα των αγροτών Πιερίας και επίσης να επιστραφούν καθ’ ολοκληρία τα χρήματα που εισπράχθηκαν παράνομα από την ΕΑΣ Πιερίας στους αγρότες.

Με αυτή μας την πρωτοβουλία δηλώνουμε αλληλέγγυοι σε όλους τους συνδημότες αγρότες που τούτη τη στιγμή απροστάτευτοι γίνονται βορρά από μια απαράδεκτη τακτική της ΕΑΣ Πιερίας να τους επιβαρύνει με δαπάνες για τις οποίες μερίμνησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δια του κρατικού προϋπολογισμού.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Σάββας Οφείδης

Δημήτρης Μυλωνέρος

Βαγγέλης Λαγδάρης

Σε συγχωνεύσεις κλινικών, αλλά και σε μείωση των διοικήσεων των νοσοκομείων θα προχωρήσει το υπουργείο Υγείας.


ε συγχωνεύσεις κλινικών, αλλά και σε μείωση των διοικήσεων των νοσοκομείων θα προχωρήσει το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με όσα ανέφερε τη Δευτέρα ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια σύσκεψης με τους διοικητές των νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, οι κλινικές από 1.900 θα μείνουν 1.600, ενώ...


οι 136 διοικήσεις που υπάρχουν σήμερα θα φτάσουν τις 83.

Συμπλήρωσε ότι για το 2011 τα έξοδα κινούνται εντός του προϋπολογισμού, ωστόσο θα γίνουν περαιτέρω περικοπές ύψους 350 εκατ. ευρώ. Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς από τη λειτουργία των ολοήμερων νοσοκομείων θα υπάρξουν έσοδα ύψους 85 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με την κίνηση στο ΕΣΥ επισήμανε ότι το 2010 σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 20%, ενώ στους πρώτους μήνες του 2011 η αύξηση φτάνει το 10%.

Πρόσεχε λίγο βρε Jennifer!!


Αποκαλυπτική ήταν η Jennifer Lopez κατα την διάρκεια συνέντευξής της στη γερμανική τηλεόραση.. Η πολύ γνωστή τραγουδίστρια-ηθοποιός φορούσε κάτι πολύ αέρινο με αποτέλεσμα να φανεί στο στήθος της!! Κάποιος να την ενημερώσει πως έχουν υπάρχουν και τα σουτιέν!! Όχι βέβαια πως μας...

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ

ΕΞΩΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Το καλοκαίρι είναι μία απ’ τις εποχές που επιζητούμε την ανανέωση στα μαλλιά, τα ρούχα, το στυλ μας αλλά και το στυλ του σπιτιού μας. Μαζεύουμε τα χαλιά και τα βαριά χειμωνιάτικα ριχτάρια, τραβάμε τις κουρτίνες να μπει άπλετο φως στο χώρο, γεμίζουμε τις βεράντες μας λουλούδια, αλλά παρόλα αυτά θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω...

Πωλητήριο στην Ακρόπολη έβαλαν οι Sunday Times


Το δημοσίευμα με τίτλο «Ελλάδα: όλες οι λογικές προσφορές είναι καλοδεχούμενες» αναφέρεται με προκλητικό τρόπο στις αποκρατικοποιήσεις και υπογραμμίζει ότι «η οικονομική κρίση έχει βάλει στο τραπέζι πολλά κρατικά περιουσιακά στοιχεία καθώς η χώρα χρειάζεται να συγκεντρώσουν μέχρι και 120 δισ. ευρώ για να καλύψει τους λογαριασμούς της» Το δημοσίευμα που υπογράφουν οι Danny Fortson και Ben Marlow φιλοξενεί μία άκρως προκλητική φωτογραφία. Την Ακρόπολη και ένα πωλητήριο...

που αναγράφει «Πωλείται. Ένα μνημείο. Εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται επιδιόρθωση. Τηλεφωνήστε στον Γιώργο Παπανδρέου στα τηλ...»

Γιατί τα περισσότερα ρολόγια δείχνουν 10:10;


Πιθανόν θα έχετε προσέχει ότι τα περισσότερα ρολόγια στις διαφημίσεις ή στις προθήκες των καταστημάτων δείχνουν 10:10.
Υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις για το φαινόμενο που έχει γίνει σταθερά στο μάρκετινγκ ρολογιών.
Η επικρατέστερη είναι ότι έτσι φαίνεται το λογότυπο της εταιρείας κατασκευής χωρίς να εμποδίζεται από τους δείκτες, ενώ ταυτόχρονα η θέση των δεικτών υποδηλώνει χαμόγελο.
Μια άλλη εκδοχή είναι ότι οι δείκτες λειτουργούν σαν πλαίσιο για το λογότυπο της φίρμας και κατευθύνουν το βλέμμα σε αυτό.
Η πιό περίεργη εξήγηση είναι ότι οι δείκτες δείχνουν την ώρα που πυροβολήθηκε ο Αβραάμ Λίνκολν (πρόεδρος των ΗΠΑ), η οποία αν και περισσότερο μυστηριώδης δεν φαίνεται αρκετά πιθανή.

ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1PpPnwMUA

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σήμερα στη μια το μεσημέρι βρέθηκε σε γνωστό beach bar της παραλίας για να πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματα του νέου της real


Ο έγγαμος βίος του Κριού: Όταν μιλάμε για τον Κριό, μιλάμε φυσικά για το αφεντικό του σπιτιού. Ο άντρας Κριός είναι αυτός που συνήθως αναθέτει τις οικιακές δουλειές στο θηλυκό, ενώ και η γυναίκα Κριός στο δικό της σπίτι θέλει να έχει εκείνη το γενικό πρόσταγμα. Και οι δύο πιστεύουν στην ιερότητα και τη σημασία της οικογένειας, και γι΄αυτό είναι αφοσιωμένοι στην εύρυθμη λειτουργία της. Ο Κριός γίνεται καλός οικογενειάρχης, αν και τις περισσότερες ώρες απουσιάζει από το σπίτι, αφού προτιμά να τριγυρνά έξω. Παρότι από τη φύση του είναι πολύ μαχητικός και ισχυρογνώμων, απέναντι στα παιδιά και το άλλο του μισό γίνεται εκπληκτικά τρυφερός, ευγενικός κι ευάλωτος. Ο Καρκίνος, με κυβερνήτη τη Σελήνη, βρίσκεται στην ακμή του 4ου οίκου του (σπίτι και οικογένεια). Έτσι, όταν η Σελήνη κάνει θετικές όψεις στο γενέθλιο χάρτη ενός .......Κριού, θα είναι δοτικός και θα επιθυμεί μια οικογενειακή ζωή που τα χαρακτηριστικά της θα είναι η φροντίδα και η υποστήριξη μεταξύ των μελών της. Ο Κριός θέλει να γυρίζει σπίτι του μετά από μια δύσκολη μέρα στο πεδίο μαχών της ζωής και να αφήνεται στα χέρια και την τρυφερή κατανόηση του συντρόφου του, απολαμβάνοντας την άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς του. Ο Κριός πιστεύει ότι ο «πόλεμος» εκτός σπιτιού είναι υπεραρκετός και απολαμβάνει τη συμμετοχή του σ΄ αυτόν. Όταν όμως έρχεται σπίτι, αυτά που χρειάζεται είναι η άνεση και η φροντίδα.

Ο έγγαμος βίος του Ταύρου: Το σπίτι και η οικογένεια είναι ζωτικής σημασίας για τον Ταύρο. Του αρέσουν τα παιδιά καθώς και ένα άνετο και ίσως πολυτελές σπίτι, που να μπορεί να το επιδεικνύει στους άλλους. Αγοράζει συνήθως βαριά έπιπλα της καλύτερης ποιότητας. Το σπίτι του είναι γι΄αυτόν κέντρο δημιουργικότητας και ψυχαγωγίας, είναι το «κάστρο» του. Αν μπορούσε να διαλέξει, θα προτιμούσε τη ζωή στην ύπαιθρο από τη ζωή στην πόλη, κι όταν η εργασιακή του ζωή δεν του το επιτρέπει, καταφεύγει σε μικρές «αποδράσεις» και οι διακοπές του σχετίζονται πάντα με τη φύση και τη γη, και πάντως όσο πιο μακριά από την πόλη γίνεται. Στο σπίτι του ένας Ταύρος συμπεριφέρεται σαν φεουδάρχης. Αγαπά τη διασκέδαση, του αρέσει να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ασφαλείς μέσα σ΄αυτό και τους ενθαρρύνει να αποκομίσουν την ίδια αίσθηση ικανοποίησης που εισπράττει και ο ίδιος. Αν σας καλέσει για δείπνο, θα σας προσφέρει το καλύτερο φαγητό και την καλύτερη ψυχαγωγία. Θα σας ξεναγήσει, δείχνοντάς σας με πολλή υπερηφάνεια και ικανοποίηση ό,τι του ανήκει. Ο Ταύρος συμπαθεί τα παιδιά, αλλά συνήθως είναι αυστηρός μαζί τους. Ο λόγος για αυτό είναι, ότι τα αντιμετωπίζει ως κτήμα του, όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή του. Η θετική πλευρά αυτής της συμπεριφοράς του είναι, ότι τα παιδιά του θα είναι προσεγμένα και θα τυγχάνουν σωστής εποπτείας από το γονιό τους. Θα έχουν κάθε υλική βοήθεια που χρειάζονται για να μεγαλώσουν σωστά. Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος μπορεί να γίνει πολύ καταπιεστικός μαζί τους. Αν κάποιο από τα παιδιά τολμήσει να διαταράξει την καθημερινή ρουτίνα, που ο Ταύρος λατρεύει, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον γονιό του.

Ο έγγαμος βίος των Διδύμων: Ο Δίδυμος παραδόξως είναι στο σπίτι του τακτοποιημένος και σχολαστικός. Θέλει τα παιδιά και ο σύντροφός του να ανταποκρίνονται στα ιδανικά πρότυπα που έχει στο μυαλό του, κι όταν δεν συμβαίνει αυτό γκρινιάζει και κριτικάρει. Ωστόσο, γίνεται καλός οικογενειάρχης και του αρέσει να υπηρετεί την οικογένειά του με πρακτικούς και χρήσιμους τρόπους. Το σπίτι του είναι άνετο και ευχάριστο. Του αρέσει να καλεί κόσμο και στη φιλοξενία δεν τον παραβγαίνει κανείς. Είναι πολύ καλός στις επισκευές και προσπαθεί να βελτιώνει ό,τι σχετίζεται με το σπίτι, καθώς η δραστηριότητα αυτή τροφοδοτεί την ανάγκη του να παραμένει ενεργός και να ασχολείται με κάτι που του αρέσει. Έχει πολλά χόμπι και ενδιαφέροντα που τον κρατούν απασχολημένο, όταν είναι σπίτι μόνος του. Οι Δίδυμοι κατανοούν τα παιδιά τους και τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί τους, κυρίως επειδή είναι πολύ νεανικοί και οι ίδιοι, καθώς ένας από τους τίτλους που φέρουν είναι «οι αιώνιοι έφηβοι». Ως ιδιοφυίες στον τομέα της επικοινωνίας, ξέρουν πώς να εξηγήσουν στα παιδιά ό,τι τα ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό κερδίζουν την αγάπη και το σεβασμό τους. Οι Δίδυμοι επίσης ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να είναι δημιουργικά και ομιλητικά, όπως ακριβώς είναι και οι ίδιοι.

Ο έγγαμος βίος του Καρκίνου: Εδώ οι Καρκίνοι πραγματικά διαπρέπουν. Το σπίτι και η οικογένειά τους είναι τα προσωπικά τους έργα τέχνης. Προσπαθώντας να κάνουν τα πράγματα όμορφα, ξεπερνούν τον εαυτό τους και πολύ συχνά το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Οι Καρκίνοι αισθάνονται πολύ κοντά στην οικογένειά τους, τους στενούς συγγενείς τους και ιδιαίτερα τις μητέρες τους. Αυτό το δέσιμο διαρκεί για όλη τους τη ζωή και ωριμάζει περισσότερο καθώς μεγαλώνουν. Είναι περήφανοι για τα επιτυχημένα μέλη της οικογένειάς τους και το δείχνουν, ενώ συχνά είναι συναισθηματικά δεμένοι με τα οικογενειακά κειμήλια και τα αναμνηστικά που τους θυμίζουν το παρελθόν. Οι Καρκίνοι αγαπούν πολύ τα παιδιά και τους αρέσει να δίνουν σ΄αυτά, όλα όσα χρειάζονται και θέλουν. Η τρυφερή, συναισθηματική τους φύση τους κάνει καλούς γονείς, ιδίως την γυναίκα Καρκίνο, που θεωρείται η κατεξοχήν μητέρα του ζωδιακού κύκλου. Η γονική στάση του Καρκίνου απέναντι στα παιδιά του είναι του τύπου «σωστό ή λάθος» και η απόλυτη αφοσίωση σ΄αυτά είναι καθημερινή πρακτική. Δεν έχει σημασία τι έχει κάνει οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας, καθώς ο Καρκίνος θα το συγχωρήσει τελικά, επειδή πάνω απ΄όλα «είναι οικογένεια». Η διατήρηση του θεσμού και της παράδοσης της οικογένειας είναι ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξης του Καρκίνου, κι έχει πάνω σ΄αυτό να δώσει πολλά μαθήματα στους άλλους. Μέσα σε ένα τόσο οικογενειακό κλίμα, το σπίτι του Καρκίνου είναι πάντα καθαρό, τακτικό και άνετο. Του αρέσει η παλιομοδίτικη επίπλωση, που συνδυάζει όμως παράλληλα όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Αγαπά να διοργανώνει στο σπίτι εκδηλώσεις για την οικογένεια και τους φίλους, προκειμένου να τους διασκεδάσει, και είναι πολύ φιλόξενος.

Ο έγγαμος βίος του Λέοντα: Παρά το γεγονός ότι οι Λέοντες φαίνονται άνθρωποι της διασκέδασης και των πολλών κοινωνικών επαφών, μερικές φορές αυτό είναι απλώς εικόνα. Γιατί μόνο πολύ λίγοι στενοί φίλοι, μπορούν τελικά να δουν την πραγματική καθημερινότητά τους. Για έναν Λέοντα το σπίτι είναι ένας τόπος άνεσης, αναψυχής και μεταμόρφωσης. Ένα μυστικό, ιδιωτικό καταφύγιο, ένα κάστρο. Στον Λέοντα αρέσει να ξοδεύει για να επιδεικνύεται, να ψυχαγωγείται και να διασκεδάζει. Απολαμβάνει ό,τι νέο κυκλοφορεί σε έπιπλα, ρούχα και συσκευές, και πάντα μόνο όσα είναι κατάλληλα για βασιλιάδες. Είναι βαθιά πιστός στην οικογένειά του και φυσικά περιμένει το ίδιο ως ανταπόδοση. Αγαπά τα παιδιά του και τα κακομαθαίνει, έτσι θα πρέπει να είναι προσεκτικός να μην το παρακάνει στα χατίρια. Πολλές φορές ωθεί ασυνείδητα τα μέλη της οικογένειάς του να ανταποκριθούν στην «εικόνα» που θέλει ο ίδιος να έχουν προς τα έξω, ξεχνώντας ότι ο καθένας χτίζει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και εικόνα. Έτσι, οι Λέοντες θα πρέπει να προσέξουν να μη γίνονται υπερβολικά αυταρχικοί ή καταπιεστικοί μέσα στο σπίτι.

Ο έγγαμος βίος της Παρθένου: Δεν χρειάζεται να πούμε, ότι το σπίτι ενός Παρθένου θα είναι πεντακάθαρο, παστρικό και τακτοποιημένο. Τα πάντα θα είναι στη θέση τους, και μη διανοηθείτε να μετακινήσετε τίποτα! Για να γίνει το σπίτι ενός Παρθένου τόπος ευδαιμονίας και άνεσης, χρειάζεται να χαλαρώσει λίγο όλη αυτή την ανάγκη του για τελειότητα, επιτρέποντας στο σύντροφο και τα παιδιά του περισσότερη ελευθερία. Πρέπει να γίνει περισσότερο γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος. Τα μέλη της οικογένειας δεν είναι απαραίτητο να αναλύονται μπαίνοντας κάτω από ένα μικροσκόπιο, γιατί είναι ξεχωριστά άτομα με δικές του αρετές και ανάγκες. Με την προϋπόθεση ότι έχουν επιλυθεί αυτές οι μικρές δυσκολίες, στον Παρθένο αρέσει να μένει μέσα και να διασκεδάζει στο σπίτι. Είναι αρκετά φιλόξενος και νιώθει ευτυχής όταν βρίσκει τρόπους για να διασκεδάζει την οικογένεια και τους φίλους του, μέσω οικογενειακών και κοινωνικών συγκεντρώσεων. Οι Παρθένοι αγαπούν τα παιδιά, αλλά είναι αυστηροί μαζί τους κατά καιρούς, δεδομένου ότι θέλουν να είναι σίγουροι ότι έχουν ανατραφεί με τις σωστές αξίες.



ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/06/12-no-1.html#ixzz1PpPB8qm1

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ.... σε beach reality



Η Τζούλια Αλεξανδράτου σήμερα στη μια το μεσημέρι βρέθηκε σε γνωστό beach bar της παραλίας για να πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματα του νέου της reality. Κάμερες, φώτα, άνδρες υποψήφιοι νικητές της καρδιάς της, καυτά μαγιό και φυσικά η Τζούλια Αλεξανδράτου στις επάλξεις συμπληρώνουν το σκηνικό.
Η tv persona είναι πολύ χαρούμενη για το νέο της
επαγγελματικό βήμα και περιμένει με ανυπομονησία να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και να προβληθεί το reality στο διαδίκτυο.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε τη Τζούλια Αλεξανδράτου με ένα καυτό λευκό μαγιό κι ένα μεγάλο, επίσης, λευκό καπέλο και ψιλοτάκουνες γόβες ξαπλώνει στα κρεβάτια της παραλίας, περπατάει ανέμελη γύρω από την πισίνα αλλά παράλληλα έχει και τον τελευταίο λόγο. Ο κύριος που βλέπουμε με τα μακριά σγουρά μαλλιά είναι ένας από τους υποψήφιους παίκτες. Βέβαια, πολλοί που είδαν σήμερα την Τζούλια Αλεξανδράτου στην πισίνα με κάμερες και συνεργείο έσπευσαν να πουν ότι κάνει τα γυρίσματα για μια καινούρια hot ταινία.
Εμείς επικοινωνήσαμε με την tv persona η οποία δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Είναι αστείο να γράφουν οτιδήποτε για τσόντες και για hot DVD όταν κάνω γυρίσματα για το ακριβότερο reality στην Ελλάδα. Σε πολύ λίγο θα δώσω απαντήσεις σε όλους».
Επίσης, μας δήλωσε πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά σε όλους όσοι την δυσφημούν.



ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1PpMz1ONe

Το πρόγραμμα διακοπών της ΔΕΗ


Από τις 12 έως και τις 3 το μεσημέρι, περιοχές στην Αττική, αλλά και η Κρήτη και η Ρόδος θα παραμείνουν χωρίς ρεύμα, λόγω απεργίας της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ. Εκκληση για περιορισμένη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος απευθύνει η ΔΕΗ.
Κυλιόμενες διακοπές ρεύματος διάρκειας μιας ώρας ανά περιοχή, στο διάστημα από 12 έως 3 το μεσημέρι ανακοίνωσε η ΔΕΗ, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ από σήμερα 20 Ιουνίου.
Επιπλέον, διακοπές θα γίνουν στην Κρήτη από 12:00 έως και 13:30 και από 20:30 έως τις 22:00, ενώ διακοπές ρεύμα στη Ρόδο από 19:30 έως και 22:00.

…να βγεί κανείς ή να μη βγεί;

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;;
Ποιά η σχέση του ΜΑΚΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ, με τον ΠΙΕΡΙΚΟ;;;
Ποιά η σχέση του ΜΑΚΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ με τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ;;;

Δεν θα έρθει η Amy Winehouse στην Αθήνα


Η Amy Winehouse μετά την αποτυχημένη και "ελαφρώς" μαστουρωμένη εμφάνισή της στην Σερβία το Σαββάτο, ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου). Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της "η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των...

Ζευγάρι έκανε σεξ σε νεκροταφείο!


Η όρεξή τους για ερωτική συνεύρεση ήταν τόσο μεγάλη που δεν υπολόγισαν ούτε το χρόνο αλλά ούτε και το χώρο. Ο λόγος για ένα ζευγάρι από τη Βρετανία το οποίο συνελήφθηκε από την αστυνομία να κάνει σεξ μέσα στο νεκροταφείο. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το νεαρό ζευγάρι είχε βγει...



ραντεβού για φαγητό το μεσημέρι. Φαίνεται όμως πως στο γεύμα τα παραήπιαν με αποτέλεσμα να τους ανοίξει η… όρεξη! Ο νεαρός πρότεινε στην κοπέλα να πάνε στο σπίτι του με τα πόδια. Η κατοικία του βρισκόταν κοντά σε ένα νεκροταφείο έτσι πριν φτάσουν σπίτι σταμάτησαν και λίγο αργότερα μπήκαν μέσα. Καυτά φιλιά αντάλλασαν πάνω στα μνήματα ενώ αργότερα η σκηνή έγινε ακατάλληλη για ανηλίκους. Δυστυχώς ξινό τους βγήκε όμως αφού έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες και οι αστυνομικοί τους μπουζούριασαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα!

Λάθη του πρώτου πακέτου βοηθείας, επαναλαμβάνονται και στο δεύτερο!


Ο κατ αρχήν στόχος επετεύχθη. Ωστόσο, τελεί υπό αμφισβήτηση, ως προς τους όρους του. Ο λόγος αφορά στην εξασφάλιση πρόσθετης βοήθειας, ύψους άνω των 100 δισ ευρώ και πάλι, που θα "πάρει" η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης και της...



Παρασκευής. Κι αυτό, γιατί, όποιον υπηρεσιακό παράγοντα του οικονομικού επιτελείου κι αν ρωτήσει κανείς στην Αθήνα, για το περιεχόμενο αυτών των προϋποθέσεων, θα δηλώσει άγνοια. Επισήμως, διότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. Ανεπισήμως, γιατί δεν τους ...καταλαβαίνει κανείς.

"Θα είναι τόσο σύνθετα προϊόντα, τα οποία θα περάσει καιρός για να αντιληφθούμε πως λειτουργούν" λέγεται χαρακτηριστικά και σημειώνεται με νόημα ότι "θα εφαρμοσθούν για πρώτη φορά, με αφορμή την ελληνική περίπτωση", η οποία έτσι δικαιολογεί τον τίτλο του "πειραματόζωου". Η ελληνική κυβέρνηση, από την άλλη πλευρά, επειδή έχει απελπισμένα ανάγκη αυτά τα λεφτά, είναι έτοιμη να υπογράψει κάθε όρο κάτω από τη συμφωνία και μολονότι προειδοποιείται από την αντιπολίτευση και κυρίως από τη ΝΔ και τον πρόεδρο της κ.Αντ.Σαμαρά ότι κινδυνεύει να επαναλάβει τα ίδια λάθη του πρώτου πακέτου, βρίσκεται ένα βήμα πριν να το ξανακάνει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετικά με το ακριβές περιεχόμενο αυτών των προϋποθέσεων, πολλά θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια των προσεχών 24ωρων, μέσω Βερολίνου. Κι αυτό γιατί ήταν η Γερμανία, που όπως λέγεται, δέχθηκε να κάνει ένα βήμα πίσω, για να γεφυρωθεί η διαφορά που είχε προκύψει με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως προς το ζήτημα της συμμετοχής και ιδιωτών (δηλαδή τραπεζών) στην επιχείρηση διάσωσης της Ελλάδας. Ο κοινός τόπος που εφευρέθηκε, όμως, για να συμβεί κάτι τέτοιο, παραπέμπει σε κανονικό γόρδιο δεσμό...

Ξέρουμε κι εμείς να κλείνουμε το διακόπτη!


Καλούμε όλους τους συνδημότες μας σε στάση πληρωμών προς τη ΔΕΥΑ Κατερίνης, μέχρι να απαντηθούν τα ερωτήματα των πολιτών!
Την Τρίτη 21/6/2011 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος κ. Σάββας Χιονίδης, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που κατέθεσαν εγκαίρως, εκπρόσωποι των πολιτών της συνέλευσης της Πλατείας Ελευθερίας Κατερίνης. Η κίνηση αυτή των πολιτών εντάχθηκε στα πλαίσια των αντιμνημονιακών διαμαρτυριών που αφορούσαν τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ τους οποίους αδυνατούν να πληρώσουν οι πολίτες και προκαλούν την αγανάκτησή τους. Έτσι ζήτησαν το λόγο και πρότειναν να συζητηθεί το θέμα προ ημερησίας διατάξεως. Υπήρξε όμως μια απαράδεκτη, πρωτοφανής και αντιδημοκρατική επίθεση από το προεδρείο στους παρόντες πολίτες!
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθ. Λιακόπουλος φωνάζοντας, κατηγόρησε τους αντιπροσώπους των πολιτών για show, ότι δεν έχουν δικαίωμα λόγου και θα έπρεπε να βγουν έξω από το χώρο!
Καταπατώντας κάθε έννοια Δημοκρατίας και σεβασμού στον ενεργό πολίτη, το βασικό κανόνα της Δημοκρατικής λειτουργίας, συμπεριφέρθηκαν ως πλειοψηφία με λογικές ιδιοκτησίας και αυταρχισμού !
Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά τους ως καταχρηστική και αντιδημοκρατική και καλούμε όλους τους συνδημότες μας σε στάση πληρωμών στη ΔΕΥΑΚ μέχρι υπεύθυνα να μας εξηγήσουν για την τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει και να απαντηθούν τα ερωτήματα που τους θέσαμε!
Υποσχόμαστε πως θα μας έχουν κάθε μέρα μπροστά τους!
Σημειώνεται, πως 86 πολίτες του Δήμου Κατερίνης υπογράφουν ομαδική καταγγελία ενάντια στην απαράδεκτη τομολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ Κατερίνης, η οποία θα κατατεθεί στο Γραφείο Προστασίας του Καταναλωτή.
Αγανακτισμένοι Κατερίνης

Playmate 2011: "Πλήρωσα 3.000 ευρώ για να είμαι κι εγώ στον Διαγωνισμό"


Άλλη μια περίεργη ιστορία έρχεται στην επιφάνεια σήμερα μετά από περίπου δέκα μέρες που ολοκληρώθηκε και ο φετινός διαγωνισμός PLAYMAΤΕ. Τα όργανα δε λένε να σωπάσουν και η μία μετά την άλλη οι κοπέλες μιλάνε... και λένε πολλά... Αυτή τη φορά η εκρηκτική Θεσσαλονικιά...

Πρόσκληση Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου. Δήμου Πύδνας -Κολινδρού

Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 καλείστε να παραστείτε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την 22α του μηνός Ιουνίου έτους 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα...

Συγχαρητήρια, κύριε Γερουλάνε!


Καλή επανεκκίνηση έκανε ο Παύλος Γερουλάνος, στο υπουργείο Πολιτισμού και κατέγραψε ακόμη μια… επιτυχία. Η συναυλία – αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη που θα πραγματοποιούνταν στο Ηρώδειο στις 24 Ιουνίου, ματαιώθηκε καθώς κάποιοι εκ των συντελεστών της οδηγήθηκαν στην παραίτηση.
Αφορμή στάθηκαν οι παράλογες καθυστερήσεις του...

Ερχονται τα πετρελαιοκίνητα IX


Το όνειρο της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την ώρα που η αμόλυβδη είναι απλησίαστη, μπορει να γίνει πραγματικότητα. Ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου άνοιξε το δρόμο λέγοντας χαρακτηριστικά...


"θα επανεξετάσουμε την απαγόρευση στην Αθήνα και στη Θεσσαλονικη. Οι σύγχρονες τεχνολογίες έχουν οδηγήσει όλες τις ευρωπαϊκές χώρες σε αυτή την κατεύθυνση"

Σημερα, η τιμή αγοράς ενός πετρελαιοκίνητου είναι αυξημένη έως 10% σε σχέση με το αντίστοιχο βενζινοκίνητο μοντέλο. Ωστόσο, η τιμή του πετρελαίου κίνησης είναι, τουλάχιστον σήμερα, 20 λεπτά χαμηλότερη από την αμόλυβδη, τα πετρελαιοκίνητα απαιτούν αραιότερα σέρβις ενώ θα πληρώνουν και λιγότερα τέλη κυκλοφορίας εξαιτίας της μειωμένης εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

Επισης, τα πετρελαιοκίνητα καίνε λιγοτερο καύσιμο για την ίδια απόσταση: Για παράδειγμα ενα μικρομεσαίο βενζινοκίνητο 1400 κυβικών θέλει 6,5 λίτρα για 100 χιλιόμετρα, ενώ ένα πετρελαιοκίνητο 1600 κυβικών θέλει έως και δύο λίτρα λιγότερα.

Τα παραμυθια της τρόικας


Μας δίνουν ή όχι την πέμπτη δόση; Και φυσικά θα μας την δώσουν. Ακόμα και αν εμείς δεν θέλουμε να την πάρουμε αυτοί θα μας την δώσουν.

Σαν την υστερική μαμά που μπουκώνει με το ζόρι το μωρό της.


Βέβαια ένας εκβιασμός είναι απαραίτητος. Αλλά αν η τρόικα εφάρμοζε τις απειλές της δεν θα μας είχε δώσει ούτε καν την τρίτη δόση.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6 ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΦΗ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΤΗ.

Πως έγινε το περιστατικό στα διόδια των Αφιδνων..


"Η Νέα Οδός ΑΕ, η πολυεθνική χαρατσοεισπρακτική η οποία έχει αναλάβει εργολαβία από το πολιτικό της προσωπικό (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), να αρπάζει τα χρήματα του λαού στο κομμάτι της εθνικής οδού μεταξύ Αφιδνών-Μώλου Φθιώτιδας, χθές το βράδυ τίμησε για άλλη μια φορά την καλή της φήμη...