PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης καλεί όλους Νεοδημοκράτες και όλες τις Νεοδημοκράτισσες, μικρούς και μεγάλους, στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα « Πολιτικές εξελίξεις και Ευρωεκλογές 2009» την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 21:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων Υάκινθος στην Παραλία Κατερίνης.
Με τις Ευρωεκλογές προ των πυλών, η ανάγκη για συσπείρωση γύρω από το κόμμα μας, είναι μεγάλη.
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κ. Κατερίνης αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή, διοργανώνει αυτή την εκδήλωση κάνοντας έτσι τη δική της προσπάθεια να μας φέρει όλους πιο κοντά, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, πως οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το κόμμα μας, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που καλείται να αντιμετωπίσει.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η βουλευτής Β’ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Κατερίνα Παπακώστα καθώς και πλειάδα κομματικών στελεχών από άλλους νομούς.
Σας περιμένουμε όλους να δώσετε δυναμικά το παρόν, στηρίζοντας εμάς τους νέους, οι οποίοι στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη το όραμά μας.

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ...

ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...!
Ο ΕΝΑΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙ?
ΣΤΟ ΠΡΕΣΣΙΓΚ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ...
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ...
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΑΝ ΦΕΛΛΟΙ....
ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ?
ΤΑ ΣΚ.........
ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ...
ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ...ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΊΖΟΥΝ ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ....
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ...ΦΤΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ..ΜΕΤΡΟ...!

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ..

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ...ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ...
ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΗΡΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ...ΚΑΛΠΗ...
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΘΕΑΘΗ ΝΑ ΓΕΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ...

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. για τις προσεχείς Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009, θα ανακοινώσει, αύριο στις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ























«Τώρα μπαίνουμε στον αγωνιστικό στίβο. Μέχρι τώρα κάναμε προθέρμανση», είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας για τις ευρωεκλογές, τις οποίες χαρακτήρισε κρίσιμες και καθοριστικής σημασίας, όχι τόσο για την πορεία της Ευρώπης, όσο για τις αλλαγές που μπορούν να προκαλέσουν στο εθνικό πολιτικό σκηνικό της χώρας, προβλέποντας ότι στην ευρωκάλπη θα ξεσπάσει η λαϊκή αγανάκτηση για την κρίση και την παρακμή.
Στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ
παρουσίασε την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, τονίζοντας :«δεν είμαστε χαρούμενοι που αποτελούμε τη ‘μόνη λύση’. Θα θέλαμε να είμαστε η ‘καλύτερη λύση’. .

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ





















Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια θα γιορταστούν τα 200 χρόνια από την ανακάλυψη του αρχαίου Δίου, στις εκδηλώσεις που οργανώνει τον Ιούλη ο δήμος Δίου, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολύμπου.
Τη θετική ανταπόκριση του προέδρου της Δημοκρατίας στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο δήμος Δίου να παραστεί στις εκδηλώσεις, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γ. Παπαχρήστος στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή.

Στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ανακάλυψη της ιερής πόλης των Μακεδόνων θα τιμηθεί και ο καθηγητής αρχαιολογίας Δημήτρης Παντερμανλής για τη 40χρονη προσφορά του στις ανασκαφικές εργασίες στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11 Ιουλίου και θα αποτελέσουν την επίσημη έναρξη του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΜΑΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΞΥΠΟΛΙΤΗ ΝΤΙΒΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, H AGAPHMENH MAS, CEZARIA EVORA

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΦΙΛΙΑ




















Οι καλοί φίλοι αποτελούν και εγγύηση καλής υγείας! Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από την ανάλυση μιας πρόσφατης μελέτης που έγινε στην Αυστραλία.

Η μελέτη αυτή διήρκησε περίπου δέκα χρόνια και απόδειξε ότι τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που είχαν ένα μεγάλο κύκλο φίλων, είχαν 22% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν κατά την διάρκεια της μελέτης από ότι άτομα που είχαν λίγους ή καθόλου φίλους.

Σύμφωνα με το πόρισμα της μελέτης οι καλοί φίλοι συμβάλουν στην καταπολέμηση ασθενειών και κατάθλιψης, στην ανάρρωση αλλά και στην παράταση της ζωής με την επιβράδυνση των γηρατειών!

ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σε συμφωνία για συνεργασία κατέληξαν οι διοικούντες τον Πιερικό με τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Β ΕΘΝΙΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤ 3

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΪΟΥ (17:45)
Καστοριά-Ηλυσιακός
Απόλλων Καλαμαριάς-Διαγόρας (ΕΤ3)
Καλλιθέα-Ολυμπιακός Βόλου
Εθνικός Αστέρας-Κέρκυρα (ΕΤ3)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αγροτικός Αστέρας
Καλαμάτα-Ιωνικός
Πιερικός-Βέροια (ΕΤ3)
Καβάλα-Ατρόμητος
Εθνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΤ3)

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Ο ..ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ

Οι απανταχού θαυμάστριες του Κιάνου Ριβς μπορούν να ηρεμήσουν. Η μοναδική σχέση του Κιάνου Ριβς με τη σχιζοφρένεια είναι ότι συμφώνησε να υποδυθεί τον Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ σε μία νέα κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, με τίτλο ''Τζέκιλ''.

Το σενάριο υπογράφει ο σεναριογράφος του ''Revolutionary Road'', Τζάστιν Χέιθ, ενώ για τη θέση του σκηνοθέτη συζητά ο Νίκολας Γούντινγκ Ρεφν.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

Την προτεραιότητα των πεζών έναντι των αυτοκινήτων στις διαγραμμισμένες διαβάσεις που δεν έχουν φανάρια και τη διευκόλυνση διακίνησης των ατόμων με αναπηρία, θα διεκδικήσει η «Ένωση για τα Δικαιώματα των Πεζών» σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Αναπηρία Σήμερα», σε ακτιβιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Εθνικής Αμύνης, μπροστά από την παλαιά Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ., την Τρίτη 12 Μαΐου 2009 και ώρες 10.00 με 12.00.

Τα μέλη της οργάνωσης θα φορέσουν φωσφορίζοντα γιλέκα και θα κρατούν πλακάτ που θα γράφουν ?Οι πεζοί έχουν προτεραιότητα?, διεκδικώντας δυναμικά τα δικαιώματά των πεζών στις διαγραμμισμένες λωρίδες για τις οποίες ο νόμος ορίζει ρητά ότι οι οδηγοί πρέπει να παραχωρούν προτεραιότητα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι πολίτες που θα προσέλθουν στο σημείο θα ενημερωθούν για τα δικαιώματα τους, ως πεζοί.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του Α.Π.Θ.

Προσλήψεις άνεργων νέων

Αρχίζει άμεσα η εφαρμογή του προγράμματος της Εθνικής Τράπεζας για νέους που είναι άνεργοι, με στόχο την ουσιαστική συμβολή στην άμβλυνση των επιπτώσεων της ανεργίας. Από σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για πρόσληψη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αιτήσεις αυτές πρέπει να υποβληθούν μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας www.nbg.gr, στη θέση "ενδιαφέρουσες συνδέσεις /Πρόγραμμα Απασχόλησης Άνεργων Νέων". Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν ταχυδρομικά και οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας.

Όπως είχε ανακοινωθεί, η Εθνική Τράπεζα θα εφαρμόσει κυλιόμενο πρόγραμμα πλήρως αμειβόμενης απασχόλησης με σύμβαση διάρκειας έξι (6) μηνών σε ολόκληρη τη χώρα, εξακοσίων (600) κατ΄ αρχήν ανέργων νέων (300 ανά εξάμηνο), ηλικίας έως 30 ετών, πτυχιούχων ανωτάτων οικονομικών σχολών, με πρόθεση να διατηρήσει το Πρόγραμμα σε ισχύ για όσο διάστημα διαρκεί η τρέχουσα οικονομική κρίση. Στόχος του Προγράμματος είναι η δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για νέους ανέργους και παράλληλα η απόκτηση γνώσεων και κατάρτισης, που θα αποτελέσουν χρήσιμα εφόδια για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥΣ






























Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του βιβλίου, η 32η Γιορτή Βιβλίου ανοίγει τις πύλες της στις 14 Μαΐου. Φέτος, όμως, η έκθεση μετακομίζει και από τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου μεταφέρεται στον πεζόδρομο της Ερμού, στο Θησείο.

Η μετακόμιση οφείλεται στις προετοιμασίες για τα εγκαίνια (20 Ιουνίου) του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Στον πεζόδρομο της Ερμού, σε ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της πόλης και ανάμεσα σε αρχαιολογικούς χώρους και σύγχρονες εστίες ψυχαγωγίας, χιλιάδες βιβλία, εκδοτικές προτάσεις κι αναγνωστικές επιλογές θα «παρελάσουν» στα εκδοτικά περίπτερα.

Η έκθεση, που υλοποιείται από τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, θα διαρκέσει ώς τις 25 Μαΐου.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 18.30-23.00, Σάββατο: 18.30-23.30, Κυριακή: 11.00-23.00.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση κατέρχεται η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 14 Μαΐου. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι του Δημοσίου καλούνται να διεκδικήσουν χρηματοδότηση του Ταμείου Πρόνοιας και του ΟΠΑΔ, ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και ενιαία μόνιμη εργασιακή σχέση στο Δημόσιο.

ΑΝΤΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

«Έφυγε» αργά το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 85 ετών ο Ευγένιος Σπαθάρης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα στο νεκροταφείο Αμαρουσίου με δαπάνη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος ζήτησε ο Πάπας

Λύση του Μεσανατολικού στη βάση των δύο κρατών ζήτησε ο Πάπας έχοντας απέναντί του τη νέα ισραηλινή ηγεσία που αρνείται να αποδεχθεί τη δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους. Μιλώντας από το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, ο ποντίφικας καταδίκασε επίσης τον αντισημιτισμό, λέγοντας ότι θα τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος...

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έφθασε το πρωί της Δευτέρας στο Ισραήλ για το πρώτο του ταξίδι στους Αγίους Τόπους, με στόχο να προωθήσει το διαθρησκευτικό διάλογο και να ενισχύσει τους δεσμούς της Καθολικής Εκκλησίας με τους εβραίους και τους μουσουλμάνους, τους οποίους αμφότερους έχει προσβάλει για διαφορετικούς λόγους τα τελευταία έτη

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΦΕΤ

Πρόστιμα συνολικού ύψους € 143.000 επέβαλε ο ΕΦΕΤ σε επιχειρήσεις τροφίμων οι οποίες όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχων του Φορέα, κατείχαν τρόφιμα μη κανονικά, νοθευμένα, μη ασφαλή και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ή μη συμμορφούμενα στις προδιαγραφές καταλληλότητας και κανονικότητας. Επίσης, σε κάποιες από αυτές, παρατηρήθηκαν αποκλίσεις από τις υγειονομικές διατάξεις.

Το ευρωψηφοδελτιο του ΣΥΝ



















Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγράψει το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας σήμερα το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΝ είναι ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Χουντής.
ο κ. Τσίπρας, επανέφερε την πρότασή του για τη διεξαγωγή τηλεοπτικών συζητήσεων, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών και με θεματική αντζέντα.

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το εξής:

1. Χουντής Νίκος, γραμματέας του ΣΥΝ

2. Σωτηρίου Ελένη, συνδικαλίστρια

3. Παπαδημούλης Δημήτρης, πρώην Ευρωβουλευτής

4. Παπαδημητρίου Μάνια, ηθοποιός

5. Τριγάζης Πάνος, οικονομολόγος

6. Σπανούδη Δέσποινα, από τον οικολογικό χώρο

7. Θεωνάς Γιάννης, πρώην ευρωβουλευτής, συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ

8. Ντιλέτ Χαμπίτ, κοινωνιολόγος από τη Θράκη

9. Αλεξάκης Βασίλης, συγγραφέας

10. Ταχταλίδου Ντίνα, συνδικαλίστρια

11. Γιαμπουράνης Χρήστος, οδηγός δικύκλου

12. Φωτάκη Στέλλα, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων με stage

13. Παπαδόπουλος Νίκος, αγρότης

14. Κωνσταντοπούλου Ζωή, δικηγόρος

15. Μπασιούκας Κώστας, γιατρός

16. Κουλουμπή Νάντια, γιατρός

17. Τζουλιάνι Τζουλιάνο, συνδικαλιστής Ιταλός

18. Φραντζεσκάκη Αναστασία, συνδικαλίστρια

19. Πάντζας Γιώργος, ηθοποιός

20. Νόρμα Ριζμάουϊ, ιδιωτική υπάλληλος, Παλαιστίνια

21. Βεργόπουλος Κώστας, πανεπιστημιακός

22. Καντίτζα Σάνκο, σπουδάστρια.