PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Απολύσεις 151.500 εργαζομένων και νέο ψαλίδι στους μισθούς.



Tη δέσμευση για μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο κατά 151.500 εργαζόμενους μέσω αποχωρήσεων ως το 2015, επανέλαβε ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης Δ. Pέππας κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας. Η πρόβλεψη αφορά 112.000 τακτικό προσωπικό και 40.000 έκτακτο και σε συνδυασμό με την εφαρμογή της αναλογίας του 1:10 για τις προσλήψεις αλλά και της μείωσης κατά 50% των συμβασιούχων, εκτιμάται ότι θα αποφέρει ουσιαστική εξοικονόμηση χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω περικοπές προσωπικού. Από το Σεπτέμβριο η δημοσιοποίηση των στοιχείων για διορισμούς και αποχωρήσεις στο Δημόσιο θα είναι πλέον μηνιαία και όχι κάθε τρεις μήνες.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο για νέες μειώσεις στις αποδοχές ορισμένων τουλάχιστον κατηγοριών των «ρετιρέ» του Δημοσίου, μετά και τις συναντήσεις που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι υπουργοί Οικονομίας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δ. Ρέππας με τους εκπροσώπους της Τρόικας.
Ηδη ο κ. Ρέππας, αμέσως μετά τη συνάντηση, έκανε γνωστό ότι το υπουργείο Οικονομικών προωθεί από την πλευρά του «ρυθμίσεις για τον εξορθολογισμό του μισθολογικού κόστους» και ξεκαθάρισε ότι το νέο μισθολόγιο θα συνδεθεί με το νέο βαθμολόγιο στο Δημόσιο.
«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ενταγμένη στην αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης», επεσήμανε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «αφού περιλαμβάνει ουσιαστική αξιολόγηση των υπαλλήλων και διευκόλυνση της κινητικότητας στο Δημόσιο με ανοιχτές διαδικασίες».

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ.

Ταξιδεύεις με ψεύτικα ονόματα Γιώργο...;



Ο σύγχρονος Εφιάλτης, ο άνθρωπος που με δόλιο τρόπο και ψέματα (το κλασικό πια ''λεφτά υπάρχουν'') κέρδισε τις εκλογές με τεράστια άνεση και με το λαό να βασίζεται στο λόγο και στα σηκωμένα μανίκια του ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, μας ...
προσέφερε μόνο προδοσία, χάος και συμφορά.

Μαζί με τα ξένα αφεντικά του, με τα οποία αποδείχθηκε πως στα μουλωχτά είχανε συμφωνήσει τα πάντα και μαζί με την οικογένειά του (όπως αποκάλυψε ο Π.Καμμένος και ο …Στρως Καν!), ξεπούλησε χωρίς οίκτο και χωρίς συναίσθημα ολόκληρη την Ελλάδα στα διεθνή αρπακτικά. Διέλυσε τις ζωές μας, τίναξε στον αέρα κάθε μετριοπαθή προγραμματισμό που είχαμε ως νοικοκυριά, μας έκλεψε την ελπίδα και το χαμόγελο. Οδήγησε και
...
οδηγεί καθημερινά νέους ανθρώπους στην αυτοκτονία. Πάνω απ' όλα όμως, στερεί το αύριο από τα παιδιά μας, τα οποία καθιστά δούλους των αφεντικών του.

Αυτός ο άνθρωπος, που υποτίθεται ότι είναι ο πρωθυπουργός, γύριζε παντού και μιλούσε για διεφθαρμένους πολίτες οδηγώντας -συνειδητά- ένα ιστορικό έθνος, στην παγκόσμια απαξίωση και χλεύη. Έδινε συνεντεύξεις στα Ευρωπαϊκά Mέσα παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως Πολωνό, Σουηδό, Αμερικανό αλλά ποτέ Έλληνα. Αν τον ρωτούσαν για την εκπαίδευση, το μόνο που είχε να θυμηθεί από την ελληνική παιδεία ήταν ένας δάσκαλος που του έσπασε το δόντι....Παράλληλα με όλη την καμπάνια δυσφήμισης , συνέχιζε να κανονίζει την μπίζνα του φθηνού ξεπουλήματος της χώρας, σαν καλός υπάλληλος του διεθνούς μεσιτικού που τον διόρισε εδώ.

Όσο για τις ενδεχόμενες αντιδράσεις μας, το σοφό σχέδιό τους είχε προβλέψει και αυτή την παράμετρο. Με την σημαντική βοήθεια των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στους οποίους παρέχεται καθεστώς πλήρους ασυδοσίας επιτρέποντάς τους να κυκλοφορούν ελεύθερα όπου θέλουν, να βιάζουν, να ληστεύουν και να δολοφονούν καθημερινά τους τρομοκρατημένους πια Έλληνες , αλλά και τις αστυνομικές δυνάμεις που ρημάζουν στο ξύλο και στα χημικά κάθε πολίτη που θα τολμήσει να αντιδράσει, δεν έχει να φοβάται και πολλά πράγματα...

Φυσικά, η δική του ζωή είναι η ζωή που αρμόζει σε έναν Μονάρχη, ή σε έναν δικτάτορα. Καλοπέραση και πολυτελείς διακοπές κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών. Με τη συνοδεία των δεκάδων (ακόμα και εκατοντάδων ή χιλιάδων) αστυνομικών, μπορεί να αράζει από νησί σε νησί, να κολυμπάει αμέριμνος στα γαλάζια νερά σαν τουρίστας, να βάζει την κολάν βράκα και την μπαντάνα στη φαλάκρα και να καμώνεται τον ποδηλάτη και τον κωπηλάτη. Πέρσι έκανε διακοπές για 40 μέρες και σε 3 διαφορετικά μέρη, φέτος το ξεφτίλισε ακόμη περισσότερο σε διάρκεια ενώ ο κόσμος χανότανε και τώρα που η Ελλάδα καίγεται απ' άκρη σ' άκρη, αυτός συνεχίζει τις διακοπές του.

Προς τι λοιπόν η πλαστοπροσωπία και τα ψεύτικα ονόματα; Για ποιό λόγο η γυναίκα του Παπακωνσταντίνου, η Ολλανδέζα (άλλο φρούτο αυτή....που απατεώνες μας ανέβαζε και ανέντιμους μας κατέβαζε σε συνεντεύξεις της, αντί να κοιτάξει να μαζέψει τις πισίνες που τις δήλωνε γούρνες ο άντρας της και τα αυθαίρετα της πεθεράς της) συμμετείχε ή οργάνωσε το ταξίδι με τα ψεύτικα ονόματα; Εμείς οι απλοί και έντιμοι άνθρωποι, ξέρουμε, πως όταν κάποιος κυκλοφορεί με ψεύτικο όνομα, είτε είναι απατεώνας, είτε κάτι κρύβει. Όταν όμως αυτός που κυκλοφορεί με μαϊμού ονόματα είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εξηγήσεις!!Ποιόν φοβάται, γιατί δίνει ψεύτικα ονόματα, με πόσα ονόματα κυκλοφορεί και πάνω απ' όλα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και μετά, αυτοί οι απατεώνες, τολμάνε να μιλάνε για τα μπλογκς, να ισχυρίζονται ότι τους ενοχλεί η ανωνυμία του διαδικτύου και να απειλούν τους συντάκτες των ιστολογίων......

Αν οι αφίσες έγραφαν"ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ" θα απαγγελόταν κατηγορίες για...παράνομη αφισοκόλησσή...;Για γέλια και για κλάματα...




Αφίσες με τον πρωθυπουργό, στις οποίες αναγράφονταν ότι «Καταζητείται», κολλούσαν δυο νεαροί στη Θεσσαλονίκη, οι...
οποίοι συνελήφθησαν.

Σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης.

Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας «Καταζητείται», με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης.

Οι συλλήψεις, όπως τονίζουν σε ανακοίνωση, «ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση"
http://mediacopy.blogspot.com

ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ......

Η ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου είναι μια ιστορική ημερομηνία για τη χώρα μας.



Στις 3 Σεπτεμβρίου 1843 στρατός και λαός μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος και...
απαίτησαν από τον απόλυτο μονάρχη Όθωνα ένα πράγμα. Σύνταγμα για λαϊκή εξουσία.

Από τα τέλη του περασμένου Μαϊου, χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες συγκεντρωθήκαμε σε πολλές πλατείες της χώρας με κυριότερη συγκέντρωση αυτή....
της πλατείας Συντάγματος, με αιτήματα την «Άμεση Δημοκρατία» και «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ». Η συγκέντρωση αυτή διαλύθηκε με τη βία από το αυταρχικό καθεστώς. Ούτε Άμεση Δημοκρατία έγινε, ούτε έφυγε το Μνημόνιο. Τουναντίον ήρθε το Μεσοπρόθεσμο, μπήκαμε σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας και τελευταία το πολιτικό σύστημα παραχωρεί και εγγυήσεις από την δημόσια περιουσία, προκειμένου να λάβει το καθεστώς νέα δάνεια.

Τώρα, έπειτα από 168 χρόνια, στις 3 του Σεπτέμβρη και πάλι, πρέπει να βγούμε στις πλατείες, όχι αγανακτισμένοι, αλλά αποφασισμένοι αυτή τη φορά, ξανά με το ίδιο αίτημα, όπως και τότε: ΣΥΝΤΑΓΜΑ για Άμεση Δημοκρατία. ΣΥΝΤΑΓΜΑ για κατάργηση της κληρονομικής ολιγαρχίας στη χώρα και άνοιγμα της Δημοκρατίας στους πολίτες. ΣΥΝΤΑΓΜΑ για συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που μας αφορούν και καθορίζουν τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Όταν λέμε ΣΥΝΤΑΓΜΑ, δεν εννοούμε παραμύθια και υπεκφυγές μέσω ελεγχόμενης από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αναθεώρησης, αλλά όπως και το 1843, συγκρότηση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για κατάρτιση νέου εξ υπαρχής Συντάγματος. .

Τίτλοι τέλους








ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

UEFA B LEVEL

GREECE 0030-6942604151

CHARGE OF THE FOOTBALL MASS SPORTS SCHOOL OF AE PONTION KATERINI

FOOTBALL COACH U9 ΑΕ PONTION KATERINI

Web site: http://kfa21.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/-KFA21-Katerini-Kinder-Futboll-Academie-21/153034328463

Email : kfa21@hotmail.de


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Σήμερα στις 01/09/11 με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ενημερώσω την Διοίκηση όσο και την Τεχνική Διεύθυνση της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ότι παραιτούμαι από τα καθήκοντα μου ως προπονητής του τμήματος γεννηθέντων 2002 και των ευθυνών μου στον τομέα οργάνωσης των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Θεωρώ τιμή μου που εργάστηκα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ανεκτίμητης αξίας τις εμπειρίες και γνώσεις που απέκτησα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους συνεργάτες και συναδέλφους μου στην ακαδημία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όπως επίσης και τους ανθρώπους σε όλα τα τμήματα της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την συνεργασία και την επικοινωνία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πηγάζουν μέσα από την καρδιά μου για τους γονείς της Σχολής Ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στους πρωταθλητές της ψυχής μου, τα παιδιά του τμήματος U9 και στους γονείς τους για την συμπαράσταση, την αγάπη και τον σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο μου.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Δεληγιαννίδης

Αν σ’ αυτή τη χώρα υπήρχε σοβαρή κυβέρνηση με πυγμή και κύρος



αντί να εκτοξεύει δηλώσεις-βεγγαλικά αμήχανων υπουργών για τη συγχώνευση της Alpha Bank με τη...
Eurobank, σίγουρα θα έβαζε φρένο σε μία σκανδαλώδη ενέργεια που δημιουργεί το πλαίσιο για τη διαμόρφωση ολιγοπωλιακών συνθηκών στην εθνική οικονομία.

Η αλήθεια εκφράστηκε με τον πιο εύστοχο τρόπο στο ερώτημα που τέθηκε στον πρόεδρο της Alpha Bank κ. Γιάννη Κωστόπουλο από το Newsbomb και το Newscode. Δήλωσε ότι η συμφωνία συγχώνευσης μεταξύ των δύο τραπεζών αποσκοπεί ώστε «να ανοίξουν οι στρόφιγγες, στις οποίες πρέπει να υπάρχει νερό» ενώ σήμερα δεν υπάρχει.


Υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία για το ναυάγιο του τραπεζικού συστήματος της χώρας; Και μετά γεννιούνται μια σειρά ερωτημάτων: Τι έγιναν τα πακέτα κρατικών ενισχύσεων από την εποχή του Αλογοσκούφη; Πού πήγαν τα λεφτά; Τι έκανε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πέρα από μια τυπική παρέμβαση για την αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών; Θα γίνει έρευνα για όσους κερδοσκόπησαν και κερδοσκοπούν εις βάρος των μικρο-επενδυτών; Λειτουργεί τίποτε σ’ αυτό το κράτος – μπάχαλο που επέφερε η «νέα Αλλαγή» του κ. Γιώργου Παπανδρέου;

Η αλήθεια κρύβεται πίσω από τη δειλή επανεμφάνιση του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις κάμερες αρκετή ώρα πριν από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Τα μυστικά γι’ αυτή τη σκανδαλώδη συγχώνευση πριν από το κύκνειο άσμα αυτής της κυβέρνησης αποκαλύπτονται με τις διαρροές για το ρόλο, τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις που είχε ο κ. Χάρης Παμπούκης, ένας από τους έμπιστους «κηπουρούς» του κ. Παπανδρέου, με τους «θείους» από το Κατάρ, όπως θα λέγαμε περιπαικτικά.

Καθίζηση

Μπροστά στην κατάρρευση των κεφαλαιοποιήσεων , τα stress test της Black Rock, το roll over των ελληνικών ομολόγων, τον όγκο των επισφαλειών, δύο από τις κύριες τράπεζες του ελληνικού συστήματος, οι Alpha Bank και η Eurobank προχώρησαν στην συγχώνευση τους και παράλληλα στην διεθνοποίηση τους μέσω Κατάρ. Οι οικογένειες Λάτση και Κωστόπουλου και οι διοικητικές τους πυραμίδες που σε προηγούμενες συνθήκες της εθνικής οικονομίας, θέλησαν να κρατήσουν την αυτοτέλεια και τα φέουδα τους, τώρα κινήθηκαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Τα 3 μέρη που συμμετέχουν στο νέο σχήμα, εκτιμάται ότι έχουν βγει κερδισμένοι από το deal. Η Alpha Bank συμμετέχει με premium της τάξης του 24%, το Κατάρ με εντυπωσιακό discount στο κεφάλαιο του 2,1 δισ. ευρώ και η οικογένεια Λάτση , λύνει τα περίπου καταστροφικά για την Eurobank σε επισφάλειες και έκθεση στα ελληνικά ομόλογα, πολύ πριν μάλιστα ολοκληρωθούν τα συμπεράσματα και πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι της Black Rock, διατηρώντας μάλιστα ένα υψηλό ποσοστό στο νέο σχήμα της τάξης του 13%.

Αρχίζουν τα «όργανα»

Τα ερωτήματα είναι τι θα επακολουθήσει. Και κυρίως ποια θα είναι η αντίδραση, του παραμένοντος ως πιο ισχυρού ομίλου για τα ελληνικά δεδομένα, ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του ομίλου της Πειραιώς, της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από πλευράς Δημοσίου ή της Μαρφίν (του γνωστού μας Βγενόπουλου).

Το κρίσιμο από τη συμφωνία Alpha-Eurobank - Κατάρ, είναι ότι με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και βελτιώνεται το κλίμα για το Χρηματιστήριο, αλλά μέχρι εκεί.

Εντονες είναι οι συζητήσεις και οι διαφορετικές προσεγγίσεις για το κατά πόσον τέτοιου τύπου εξελίξεις θα ενισχύσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα ή αντίθετα η διεθνοποίηση των ελληνικών τραπεζών θα οδηγήσει σε καθεστώς εκβιασμών και τις ελληνικές επιχειρήσεις , προκειμένου να εξαγορασθούν μέρος ή ολόκληρες από πολυεθνικές ή ξένες εταιρείες.

Κυβερνήσεις χωρίς εξουσία

Σε κάθε περίπτωση εάν τα δεδομένα διαμορφωθούν, όπως το σημερινό deal, τα περιθώρια του ελληνικού κράτους και η αποφασιστική αρμοδιότητα των ελληνικών κυβερνήσεων αι στο επίπεδο αυτό , περιορίζονται σημαντικά.

Το deal Alpha Bank - Eurobank – Κατάρ, θα σημάνει σε μια πρώτη φάση , αυτό που δεν ομολογήθηκε ευθαρσώς στη συνέντευξη τύπου , που έδωσαν οι διοικήσεις των δύο τραπεζών , με δεδομένο ότι δεν εμφανίσθηκε εκπρόσωπος του Κατάρ.

Ο περιορισμός των υποκαταστημάτων τους στο μισό, περίπου στα 1300 , σε 8 χώρες. Στη συνέχεια, ομολογήθηκε σε ερώτηση μάλιστα του Newscode.gr, τόσο από τον κ. Κωστόπουλο, όσο και από τον κ. Νανόπουλο , ότι η συγχώνευση κατά κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι θα υπάρξουν διευκολύνσεις και προθυμία στις δανειοδοτήσεις προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Δεν δείχνει ότι θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον κάποια επιστροφή των εγγυήσεων, τουλάχιστον μέχρι το 2014 που είναι η συμβατική υποχρέωση, προς το δημόσιο που έχουν παραχωρηθεί προς τις δύο τράπεζες, προκειμένου να καλυφθούν, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε μια απευθείας ενίσχυση με ρευστό από το κράτος, προς τις επιχειρήσεις, οι οποίες παρά τέτοιου τύπου συγχωνεύσεις τραπεζών, θα μείνουν σε ομηρία της ύφεσης, των υψηλών επιτοκίων και της ανυπαρξίας ρευστότητας, στο σύστημα της ελληνικής οικονομίας.

Αβοήθητες οι ελληνικές επιχειρήσεις

Οι ελληνικές επιχειρήσεις δηλαδή, θα συνεχίσουν να πιέζονται στην τροχιά της χρεοκοπίας, απολύτως αβοήθητες, αφού οι εγγυήσεις που θα μπορούσε να παράσχει το ελληνικό δημόσιο, έχουν εξαντληθεί με κατεύθυνση τις τράπεζες.

Επίσης είναι κρίσιμο ζήτημα, που δεν έχει σαφή απάντηση και μάλλον αρνητική προοπτική, το γεγονός ότι μετά την ενίσχυση της ρευστότητας τους οι τράπεζες, με τι επιτόκιο θα δανείζουν το ελληνικό δημόσιο αλλά και τις ελληνικές επιχειρήσεις . Όπως μέχρι πρότινος που δανείζονταν από την ΕΚΤ , με 1% επιτόκιο και δάνειζαν το μεν δημόσιο με 5% και τις επιχειρήσεις με 15%, εξαντλώντας τα όρια της τοκογλυφίας ή θα υπάρξει πιο αναπτυξιακό και επενδυτικό μοντέλο από τις τράπεζες, που θα συνεχίσουν να «μιλούν ελληνικά» ;

Ομολογιακό από το Κατάρ

Υπάρχουν ήδη από σήμερα κάποιες εκφρασμένες ανησυχίες, από ανθρώπους που γνωρίζουν το τραπεζικό παρασκήνιο, σύμφωνα με τις οποίες το ομολογιακό δάνειο των 500 εκατ από το Κατάρ , θα εξυπηρετήσει σαν διαδικασία τις διοικήσεις των τραπεζών για τα μπόνους τους και κάποιους καλούς πελάτες τους, προκειμένου να μετακινούν κεφάλαια προς το Κατάρ, σε μια λογική εξόφλησης του δανείου, προκειμένου αυτά να είναι διασφαλισμένα εκεί , σε μια περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει και με δεδομένο ότι η Κύπρος που έπαιζε τέτοιο ρόλο, βρίσκεται πλέον και η ίδια σε πολύ αρνητική οικονομική συγκυρία

Συμπερασματικά η συγχώνευση και η εμπλοκή του Κατάρ δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας και οι τραπεζίτες αρχίζουν και πάλι να μιλούν για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως και την εποχή της μεγάλης «φούσκας» για την Ελλάδα του 1998- 2001, αλλά από μόνες τους οι εξελίξεις για τις επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά και την ελληνική οικονομία δεν σημαίνουν τίποτα το θετικό.

Όσον αφορά στα πανηγύρια των καταχρεωμένων ΜΜΕ για τον φιλέλληνα εμίρη του Κατάρ που στηρίζει το τραπεζικό σύστημα, ας μη γελιόμαστε. Δεν το κάνει για τη χαμένη τιμή της κελεμπίας του. Όλο και κάτι θα κερδίσει…

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ..


ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

ΓΑΤΑ Η ΓΑΤΑ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΕΤΡΑ!! ΣΤΗΝ ΔΕΘ





Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να κυλήσει ομαλά η Διεθνής Έκθεση στην Θεσσαλονίκη.. Σύμφωνα με πληροφορίες η κινητοποίηση της αστυνομίας θα είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.. Δύο σιδερένιοι φράχτες, συνολικού μήκους 70 μέτρων, θα τοποθετηθούν....




περιμετρικά του συνεδριακού κέντρου, το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.Επιπλέον το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη παίρνει και ο ''Αίαντας''. Το αστυνομικό θωρακισμένο όχημα ρίψης νερού.Όσον αφορά τους άνδρες, λίγες μέρες πριν τη ΔΕΘ θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη 10.000 αστυνομικοί από την Αθήνα, 20 διμοιρίες των ΜΑΤ, πολλές ομάδες από τη ΔΕΛΤΑ και την ΔΙ.ΑΣ., αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη που θα βοηθήσουν στον συντονισμό της επιχείρησης. Καλά θα περάσουμε!!


Κλαίει όλος ο ντουνιάς...




με τη σύλληψη του Frank Mukase του πασίγνωστου Νοτιοαφρικανου γιατρού γνωστού και ως "προφήτη του πέους" και προφήτη Χαμζά από την αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ.Ο βοτανολόγος γιατρός ισχυριζόταν ότι είχε το "βότανο της ανάπτυξης" μια ειδική φόρμουλα καλύτερη και από....
Βιάγκρα, το οποίο πίνοντας το με ζεστό νερό θα έκανε κάθε άνδρα να έχει μια τέλεια στύση!Είναι τόσο θαυματουργό το μείγμα του που οποίος το πει θα δει θεαματική αύξηση του μορίου του.Ο καθηγητής του πόθου, εδώ και εννέα χρόνια χρησιμοποιεί ένα βότανο που το φέρνει από την Ουγκάντα. "Δεν χρησιμοποιώ οποιοδήποτε φάρμακο, κρέμες ή χημικές ουσίες. Δεν είναι αγωγή μόνο για την μεγέθυνση του ανδρικού μορίου αλλά και θεραπεία ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν όμορφα ερωτικά" ανέφερε ο γιατρός για το θεραπευτικό μείγμα του.Ο ιατρικός Σύλλογος για τη σύλληψη ανέφερε "Μας βρίσκει σύμφωνους η σύλληψη ενός κομπογιαννίτη γιατρού".

Τελικά οι Ευρωπαίοι μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί!


Αφού υποτίθεται συμφώνησαν στις 21 Ιουλίου για το νέο πακέτο...
της “διάσωσης” μας, τώρα έχουμε τους απίθανους Φινλανδούς να μας ζητούν εγγυήσεις για να συμμετάσχουν στην χρηματοδότηση και ακολουθούν όπως φαίνεται και άλλοι "μικροί".
Διαβάζοντας άρθρα ξένων αναλυτών αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι ότι όλο αυτό μοιάζει στημένο και κάποιοι από τους "μεγάλους" της Ευρώπης σπρώχνουν την κατάσταση προς τα εκεί για να οικονομήσουν όσοι τζογάρουν στην χρεοκοπία της Ελλάδας αλλά και για να αρπάξουν για ένα κομμάτι ψωμί την δημόσια περιουσία!!!
Φυσικά οι βασικοί υπεύθυνοι όλης αυτής της κατάστασης είναι οι δικές μας εγχώριες πολιτικές λινάτσες που διαχειρίζονται τις τύχες μας εδώ και χρόνια, αλλά και εμείς οι ίδιοι που τους επιτρέπουμε ακόμα να μας κυβερνούν μετά από τα τόσα ψέματα, τις παλινωδίες, την αχρηστοσύνη και τις προδοτικές τους ενέργειες που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού!!!
Βλέπεται τις συμπεριφορές τα αλληλοκαρφώματα και τα μαχαιρώματα μεταξύ τους καθώς και τις κατηγορίες που εξαπολύουν κατά καιρούς εναντίων μας όπως αυτό που ακουγόταν συχνά από τα Πρωθυπουργικά χείλη «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα» ή «τα φάγαμε όλοι μαζί» από τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό “Οτσαλοφάγο” Α’ αντιπρόεδρο κτλ.
Όλα αυτά συντέλεσα στο να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα από τους έξωθεν απέναντι στη πατρίδα μας το οποίο εκφράστηκε και εκφράζεται καθημερινώς με δημοσιεύματα και δηλώσεις εναντίων μας!!!

Φίλες/οι αν είχαμε σοβαρούς και υπεύθυνους ηγέτες δεν θα είχαμε φτάσει εδώ και η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι όλοι αυτοί οι "κύριοι" υλοποιούν ένα σχέδιο του οποίου τον οδυνηρό για όλους μας τελικό “στόχο” θα βιώσουμε πολύ σύντομα.
Ένα στόχο που έχει να κάνει με την Κινεζοποίηση των αμοιβών και των συνθηκών εργασίας μας και την Βρυξελοποίηση στην ακρίβεια και στο κόστος ζωής!!!

Υποσημείωση
Παρόλα αυτά πρόσφατο Γερμανικό γκάλοπ μας κατατάσσει στην 2η θέση (μετά από τους Δανούς) των πιο αισιόδοξων της Ευρώπης!... εντάξει … ΕΛΕΟΣ … μας περνούν πλέον για πολύ Χαϊβάνια!!!

Τα 37α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα.


Με το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να υφίσταται πρωτόγνωρη πολιτική...
φθορά, και να εμφανίζεται σε προφανή αντιδιαστολή με κοινωνικές ομάδες, αρχές και αξίες που επί σειρά ετών υπηρέτησε, πληθαίνουν οι εισηγήσεις προς τον Γιώργο Παπανδρέου να εκμεταλλευτεί την Εθνική Συνδιάσκεψη του Σαββάτου, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, και να ανακοινώσει… το νέο ΠΑΣΟΚ.

Η σχετική προεργασία έχει γίνει τις προηγούμενες εβδομάδες από τον Νίκο Παπανδρέου, και ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί το σκαρίφημα ενός περισσότερο ευέλικτου και πολυσυλλεκτικού κομματικού φορέα, που θα δώσει το στίγμα της εξυπηρέτησης των αναγκών της εποχής που έρχεται.

Στην κατεύθυνση της αλλαγής, δείχνει και ο Κώστας Σκανδαλίδης, με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στα «Νέα», καλώντας τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει το δρόμο σε ένα «διάδοχο κίνημα», που θα αναγεννηθεί και θα οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον.

Εκείνοι που εισηγούνται στον Γιώργο Παπανδρέου να προχωρήσει στην πολιτική επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στα γενέθλια της 3ης του Σεπτέμβρη, επισημαίνουν ότι με τον τρόπο αυτό το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα δείξει ότι μπορεί και πάλι να εκφράσει τις ανάγκες της κοινωνίας, και θα επιτρέψει στο ΠΑΣΟΚ να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε πολιτικό επίπεδο. Ίσως και να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές…

«Φωτιά» βάζει στο Μαξίμου ο Υπουργός Υγείας ζητώντας εκλογές τις οποίες μάλιστα θεωρεί αναπόφευκτες.


Μια βδομάδα μετά την συνέντευξη Παπανδρέου ότι...
δεν θα γίνουν εκλογές, έρχεται ο Ανδρέας Λοβέρδος και τινάζει στον αέρα την πρωθυπουργική θέση.

Το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, με συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ζητά εκλογές! Δηλώνει ακόμη ότι πρέπει αν είναι «εκλογές ευθύνης» και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τάσσεται υπέρ μιας κυβέρνησης «εθνικής ενότητας». Κατά τη γνώμη του οι λόγοι που οδηγούν τα πράγματα στις κάλπες είναι η «κομματική δημαγωγία» και η «τυφλή αγανάκτηση».
Παράλληλα σύμφωνα και με πληροφορίες που διαρρέουν το σαββατοκύριακο κυβερνητικά στελέχη, αν δεν υπάρξει αιφνιδιασμός μέσα στον Σεπτέμβριο και οδηγηθούμε σε εκλογές λόγω της οικονομίας, αυτές προγραμματίζονται για το Νοέμβριο!
Πιθανές ημερομηνίες των εκλογών οι 13 και 20 Νοεμβρίου! Θυμηθείτε μας…

Kατ'ελάχιστον τρεις μήνες, με μέγιστο τους έξι μήνες θα είναι το χρονικό διάστημα που θα αυξηθεί η στρατιωτική θητεία


Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν οσονούπω και ούτε και οι επερχόμενες εκλογές (αν τελικά γίνουν) θα εμποδίσουν να αποκατασταθεί το ιστορικό λάθος των Γ.Παπαντωνίου και Ε.Μεϊμαράκη που προχώρησαν σε αφαίρεση σημαντικού αποθέματος ασφάλειας από την χώρα, μειώνοντας την θητεία από τους 15 στους 12 και μετά στους 9 μήνες στον Στρατό Ξηράς, χωρίς καμία προετοιμασία.

Η Ν.Δ. συμφωνεί απόλυτα και στηρίζει τον υπουργό και αν γίνουν εκλογές και κερδίσει η νυν αξιωματική αντιπολίτευση και πάλι θα αυξήσει την θητεία. Το θέμα είναι καθαρά εθνικής ασφάλειας.

Εκτός αυτού είναι και το ψυχολογικό μέρος: Η αύξηση της θητείας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο εξωτερικό προς πάσα κατεύθυνση: Μπορεί να χρεοκοπήσαμε οικονομικά, αλλά γεωστρατηγικά ούτε παραδιδόμαστε, ούτε θα μας πάρουν κάτι χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν. Αυτό είναι και το σημαντικότερο εκτιμούμε: Το μήνυμα ισχυρής βούλησης να υπερασπιστούμε κεκτημένα αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Οι 12 μήνες θητεία μόλις και αρκούν για να καλύψουν τις ... υπηρεσίες (!) στα στρατόπεδα οι στρατεύσιμοι, αλλά από εκπαίδευση ούτε λόγος. Άρα πάμε σε θητεία 14 ή 15 μηνών για να υπάρχει μία επίφαση εκπαίδευσης, μάλλον από την σειρά του Νοεμβρίου

Βέβαια, κάπου στην κυβέρνηση, στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν και την μείωση της ανεργίας που θα προέλθει από την αύξηση της θητείας, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο. Η απόδοση των κλάσεων έχει πέσει σε δραματικά επίπεδα, αλλά πάνω απ'όλα οι στρατεύσιμοι δεν παίρνουν "ούτε ανάσα" από τις υπηρεσίες.

Λεφτά για ΕΠΟΠ δεν υπάρχουν (άλλο αν οι ΕΠΟΠ δεν κάνουν υπηρεσίες υποτίθεται) και γενικά η αύξηση της θητείας είναι η μοναδική που μπορεί να δώσει λύση στο ακανθώδες πρόβλημα.

Και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι ο Π.Μπεγλίτης δείχνει το θάρρος που δεν είχαν άλλοι "πρωτοκλασσάτοι" υπουργοί Άμυνας και γνωρίζει τι λέει και τι θέλει. Μάλιστα μιλώντας στη "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" ο υπουργός απαντώντας στην ερώτηση "Γιατί θα προχωρήσει στην αύξηση της θητείας ενώ όλες οι χώρες του κόσμου τη μειώνουν ή τη καταργούν" απαντά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα:

“Προφανώς οι χώρες της Ευρώπης στις οποίες αναφέρεστε δεν αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και τις απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η ιστορία και η γεωγραφία πρέπει να συνεχίσουν να μας διδάσκουν. Η εθνική ασφάλεια της Ελλάδας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφεθεί η διαχείρισή της σε “φιλελευθεριάζουσες” αντιλήψεις”.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι έρχονται δύσκολες ημέρες που κρύβουν άμεσους κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας. Μην ξεχνάμε ότι παραμονές του Β'Π.Π. όλα τα εμπλεκόμενα κράτη είτε αύξησαν την θητεία είτε την θέσπισαν, όπου δεν υπήρχε, όπως η Βρετανία. Δυστυχώς η χώρα έχει αιμορραγήσει δραματικά από τον Δεκέμβριο του 2008 και η περιοχή έχει τραβήξει "καρχαρίες" και "πιράνχας"...

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



«Να δώσουμε στη δημοσιότητα ονόματα μεγαλοοφειλετών προς το Δημόσιο και φοροφυγάδων το ταχύτερο δυνατόν. Το ζητεί ο κόσμος και έχει δίκιο». Με τη ρητή αυτή εντολή του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στη...
διάρκεια της οποίας τέθηκε επί τάπητος σειρά από πρωτοβουλίες που θα μεταδώσουν στην κοινή γνώμη αίσθημα ευνομίας.



Χαμός αναμένεται να γίνει στην συμπρωτεύουσα ενόψει της ΔΕΘ στις 11 Σεπτέμβρη..



Οι "Αγανακτισμένοι" έδωσαν ραντεβού στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποδεχτούν τους πολιτικούς με τον δικό τους πάντα ξεχωριστό τρόπο!!
Το σύνθημα «Πάμε ΔΕΘ», που ακούστηκε στην πρόσφατη....
συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, δίνει και το στίγμα των επόμενων κινήσεών τους…Τα δύσκολα είναι μπροστά… Όχι μόνο για τους φορολογούμενους, αλλά και για την κυβέρνηση…

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ!!


Αγωνία τέλος για τους υποψήφιους μαθητές που κάποιοι πλέον από σήμερα θα γίνουν φοιτητές. Ενδεικτικά των μεγάλων πτώσεων των βάσεων είναι το τμήμα Πολιτικών μηχανικών Θράκης που η βάση έπεσε κατά 2.134 μονάδες και το Παιδαγωδικό τμήμα της Ρόδου κατά 2.068 μονάδες! Υψηλόβαθμες και περιζήτητες....




σχολές έχουν πτώση που ξεκινάει από τα 150 μόρια και φτάνει μέχρι και τα 700, ενώ η πλειονότητα των σχολών έχει πτώση που ξεκινάει από τα 150 μόρια και φτάνει μέχρι τα 1.300.

Ενδεικτικά οι βάσεις σε κάποιες σχολές υψηλής ζήτησης, όλες με μεγάλη πτώση:


Νομική Αθήνας 18.608 μόρια (πτώση 285 μόρια)


Νομική Θεσσαλονίκης 18.435 μόρια (πτώση 311 μόρια)


Νομική Θράκης 17.883 μόρια (πτώση 393 μόρια)


Ιατρική Αθήνας 19.153 (πτώση 300 μόρια)


Ιατρική Θεσσαλονίκης 18.946 (πτώση 488 μόρια)


Ιατρική Θράκης 18.369 μόρια (πτώση 642 μόρια)


Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 18.483 μόρια (πτώση 758 μόρια)


Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης 17.822 μόρια (πτώση 1.057 μόρια)


Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας 17.058 μόρια (πτώση 1.629 μόρια)


Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας 17.806 μόρια (πτώση 746 μόρια)


Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης 17.710 μόρια (πτώση 1.001 μόρια)


Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 16.953 μόρια (πτώση 1.157 μόρια)


Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ΑΣΟΕΕ 17.181 μόρια (πτώση 980 μόρια)


Οικονομικής Επιστήμης ΑΣΟΕΕ 16.794 μόρια (πτώση 1.028 μόρια)


Μαθηματικών Θεσσαλονίκης 16.470 μόρια (πτώση 1.273 μόρια)


Φυσικής Αθήνας 16.214 μόρια (πτώση 1.138 μόρια)


Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ 15.263 μόρια (πτώση 1.944 μόρια)

Οι παραγωγικές τάξεις της Θεσσαλονίκης ζητούν μέτρα ανακούφισης




αντίστοιχα με αυτά που ίσχυσαν για τους πυρόπληκτους της Ηλείας και τα θύματα φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα, για την επιβίωση των δεκάδων καταστημάτων και επιχειρήσεων, οι οποίες πλήττονται τα τελευταία τέσσερα χρόνια από....
τα έργα του μετρό. Οι προτάσεις τους κοινοποιούνται με κοινό υπόμνημα προς πέντε υπουργεία, δύο ασφαλιστικά ταμεία, τον δήμο, τον ΟΑΕΔ τη ΔΕΗ και την Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης. Το υπόμνημα, που εντάσσεται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας των παραγωγικών τάξεων με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ και στηρίζεται από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, υπογράφουν οι εξής οκτώ φορείς: τα επιμελητήρια Εμποροβιομηχανικό (ΕΒΕΘ), Βιοτεχνικό (ΒΕΘ) και Επαγγελματικό (ΕΕΘ), οι ομοσπονδίες Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνικών Σωματείων, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ένωση Ξενοδόχων και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Β. Ελλάδος. Στο πλαίσιο καταγραφής, που πραγματοποίησαν για τον αριθμό, την επωνυμία και τη θέση των πληττόμενων επιχειρήσεων/καταστημάτων/επαγγελματικών εδρών (σ.σ. τα στοιχεία αυτά δυστυχώς δεν ανακοινώνονται) οι φορείς τις χώρισαν σε τρεις ζώνες.

ΠΟΛΥΖΟΣ - ΚΟΜΠΑΤΣΑΡΗΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΣΕΜΠΕΒΡΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ 92,6 Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΜ -14 ΜΜ.


Ταλέντο και στο χορό (εκτός από το μπάσκετ) ο Γιώργος Δοξάκης.

1 Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 2o Sfendami Night Trail !

Oι δηλώσεις θα γίνονται στην ιστοσελίδα www.sfendami.gr σε ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί 1 Σεπτεμβρίου . Η δήλωση θα συμπληρώνεται για να έχει τη δυνατότητα η διοργάνωση να εκτιμήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών ώστε να προετοιμαστεί ανάλογα . Η ολοκλήρωση της εγγραφής και το ποσό συμμετοχής θα καταβληθεί στη γραμματεία η οποία θα λειτουργήσει το έως και 30 λεπτά πριν την εκκίνηση των αγώνων ! Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα η χαρτογράφηση των διαδρομών σε αρχείο Google Earth και σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με το αγώνισμα του προσανατολισμού όπως και το πρόγραμμα της διοργάνωσης .


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ Α.Μ.Κ.Ε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Διόδια: Όλοι στους δρόμους! Στις 10 Σεπτέμβρη κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

Η Πιερία και πάλι στους δρόμους!
Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια. Στις 10 Σεπτεμβρίου κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς.http://2.bp.blogspot.com/-Ag3AScGHBqQ/Tlx86Y7KiYI/AAAAAAAAX4c/PWS_uw4QPeQ/s1600/2011082901.jpg
Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 στις 20:30 και αποφάσισε να προχωρήσει σε σειρά κινητοποιήσεων ενάντια στο απαράδεκτο καθεστώς των διοδίων, το οποίο λαμβάνει πλέον διαστάσεις εθνικής απάτης.

Τα έργα έχουν σταματήσει σχεδόν σε όλα τα εργοτάξια οδοποιίας. Εκατοντάδες είναι οι απολυμένοι εργάτες. Το κράτος, βέβαια, άφαντο, ενώ στα αυτιά των πολιτών ηχούν ακόμη τα ατέλειωτα «θα» του κ. Μαγκριώτη: Η μείωση των τιμών, τα …ελαφρυντικά για τους πολίτες, η ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου, η κατασκευή των κόμβων, μέχρι και η υπόσχεση για την κατασκευή της 13ης Εθνικής Οδού! Να όμως που ακόμη και η περιβόητη διάνοιξη του δίδυμου τούνελ των Τεμπών έχει μπει στο …ψυγείο. Όμως, για τους άγρια φορολογούμενους πολίτες, τα ανέκδοτα της μείωσης των διοδίων και της ολοκλήρωσης των εθνικών μας δρόμων, δεν είναι μόνο σύντομα, αλλά και οδυνηρά.
«Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως όταν μιλάγαμε για σκανδαλώδεις συμβάσεις παραχώρησης έργων, για την καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου, για την παραχώρηση δημόσιων αγαθών στα χέρια των ιδιωτών χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα. Εμείς, γιατί να συνεχίζουμε να πληρώνουμε για δρόμους που δεν υπάρχουν;» ρωτούν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων από την Πιερία.
Μέχρι εδώ! Συμπολίτες, θα συνεχίσετε να πληρώνετε διόδια για να θησαυρίζουν οι εργολάβοι και οι δρόμοι να μην γίνονται ποτέ; Πολίτες της Πιερίας, πότε θα πάρετε την υπόθεση στα χέρια σας;
Η Επιτροπή Αγώνα Πιερίας κατά των διοδίων καλεί όλους τους κατοίκους του νομού να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες που θα οργανωθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Στις 10 Σεπτεμβρίου η πρώτη μας κινητοποίηση: Κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς. Λεπτομέρειες για την κινητοποίηση αυτή θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Όλοι στους δρόμους!
Από την Επιτροπή Αγώνα
  • Ζτάνης Νίκος
  • Κουτσιμανή Φανή
  • Κυτίδης Γιώργος
  • Λάγιος Απόστολος
  • Παπαδόπουλος Ευγένιος
  • Σιανίδης Δημήτριος
  • Τσολακίδης Ηλίας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην τελετή έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας για την αγωνιστική χρονιά 2011-2012.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31.8.2011 και ώρα 7 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Με τιμή

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ