PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΔΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ






























ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

ΝΕΟΙ ΠΟΡΡΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ





ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΥ..? ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ


ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


















ΣΥΣΚΕΨΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ή ΑΠΛΑ ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ?

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ





ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ...!!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αthens prite, με σύνθημα «εκατό τοις εκατό ισότητα».

Από το πρωί του Σαββάτου, οι κοινότητες (γκέι, λεσβίες, αμφοί, τράνς, QUEER) και οι φορείς που στήριξαν την εκδήλωση, διένειμαν από τα 40 περίπτερα τους ενημερωτικό υλικό, ενώ καλούσαν το κοινό να συμμετάσχει στο πάρτι που θα ακολουθούσε στην πλατεία Κλαυθμώνος, μετά την παρέλαση.

56ο ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


































Ο Μίκο Χιρβόνεν είναι ο νικητής του 56ου Ράλι Ακρόπολις. Ο Φινλανδός οδηγός της Φορντ κατέκτησε την πρώτη θέση στον ελληνικό αγώνα, ο οποίος είναι ο έβδομος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), σημειώνοντας χρόνο 4:09:42.5. Ο Χιρβόνεν άφησε στις δύο επόμενες τους Σεμπαστιάν Οζιέ (Γαλλία/Σιτροέν) και Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (Φινλανδία/Φορντ), ο οποίος πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική του Ράλι Ακρόπολις («Άγιοι Θεόδωροι 2»), αφήνοντας πίσω του τους Ντάνι Σόρντο και Χένινγκ Σόλμπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη σημερινή νίκη του, ο Χιρβόνεν μείωσε στους επτά βαθμούς την απόσταση που τον χωρίζει από τον -πρωτοπόρο στην κατάταξη των οδηγών- Σεμπαστιάν Λεμπ (55 έναντι 48). Η σημερινή ήταν η όγδοη νίκη συνολικά για τον Χιρβόνεν, η Φορντ πέτυχε το «1-3» στον αγώνα, ενώ ο Οζιέ ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο των νικητών σε ράλι WRC.

Εν τω μεταξύ, σημαντική επιτυχία για τα ελληνικά «χρώματα» αποτελεί η όγδοη θέση του Λάμπρου Αθανασούλα στο εφετινό Ράλι Ακρόπολις. Ο Έλληνας οδηγός (έτρεχε με ένα Skoda Fabia S2000) ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον αγώνα σε 4 ώρες, 22 λεπτά και 30.1 δευτερόλεπτα, μένοντας 12 λεπτά και 47.6 δευτερόλεπτα μακριά από τον Χιρβόνεν, ωστόσο πανηγύρισε τη νίκη για το PWRC (Production World Rally Championship).

«Το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο τέλος του»

υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο Λεωνίδας Κύρκος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή υπήρξε ένα λάθος. Το λάθος αυτό το πληρώσαμε με μια ήττα, διότι κατέληξε να αλλοιωθεί σε τέτοιο βαθμό η φυσιογνωμία και η γραμμή του ΣΥΝ, ώστε ο σκληρός πυρήνας του, οι αφοσιωμένοι σύντροφοι, στελέχη και μέλη μας, που χρόνια τώρα δίνουν τη μάχη για να επιβιώσει η προσπάθεια της ανανεωτικής αριστεράς, κυριολεκτικά τα είχαν χαμένα», εκτιμά ο κ. Κύρκος.

Σημειώνει ωστόσο ότι «δεν τίθεται θέμα ηγεσίας. Αλλά, βεβαίως, τίθεται θέμα επανεκτίμησης και της γραμμής μας και των μεθόδων μας. Και επίσης, των σχέσεών μας με ολόκληρο τον δημοκρατικό χώρο».

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Αίσθηση προκαλεί η συνέντευξη του βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ Γιάννη Μανώλη στη Real News για την ανασυγκρότηση της Κεντροδεξιάς με αλλαγή συμβόλων και ονόματος, πριν τις εκλογές.

«Η πρότασή μου δεν αφορά συνεργασία δύο διαφορετικών κομμάτων, αλλά ένα νέο κόμμα στο οποίο θα ενταχθούν όσοι από τη ΝΔ και από το ΛΑΟΣ δεν εμπλέκονται σε σκάνδαλα, συμφωνούν με τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της ηθικής στην πολιτική», λέει χαρακτηριστικά.

Στην ίδια εφημερίδα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δηλώνει ότι δέχεται συνεργασία «μόνο τώρα». «Ο κ. Καραμανλής θα έρθει σε συνεργασία τις τελευταίες δέκα ημέρες, τότε όμως εγώ δεν θα προσέλθω. Μόνο τώρα θα πάω. Δεν πάω εγώ να πνιγώ στα απόνερα των λαθών τους. Μόνο τώρα, γιατί αν μπούμε εμείς, θα εξαφανιστούν οι Βατοπεδινοί, άγονη γραμμή, Siemens, κλέφτες, ο χαβαλές», αναφέρει.

Πτώση ουράνιου σώματος έγινε αντιληπτή στη βόρεια Ελλάδα























Πτώση ουράνιου σώματος προκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής εντύπωση στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

Η πτώση ήταν ορατή ακόμα και από την ΠΓΔΜ και την Αλβανία, ενώ καταγράφηκε και από τον πύργο ελέγχου του Αεροδρομίου Μακεδονίας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ3.

Ο καθηγητής Αστρονομίας, Σταύρος Αυγολούπης, απέδωσε την εντυπωσιακή λάμψη στο διόλου σπάνιο «φαινόμενο της βολίδας», που εκδηλώνεται σε ανύποπτο χρόνο. Το φαινόμενο δεν κατέγραψε το Αστεροσκοπείο Θεσσαλονίκης.

20 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ

Με πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου συνέρχεται τη Δευτέρα στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, η Εθνική Επιτροπή Πανδημίας Γρίπης. Τη συνεδρίαση θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου (12:30).

Τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τα 20, ενώ είχαμε και τη διασπορά του νέου ιού με την περίπτωση ενός μωρού, 11 μηνών, το οποίο είχε στενή επαφή με τη 15χρονη εξαδέρφη του, που ανέπτυξε τη γρίπη Α την επομένη ημέρα μετά την επιστροφή της από τις ΗΠΑ.

Το Σάββατο αναφέρθηκαν έξι περιπτώσεις κρουσμάτων, εκ των οποίων οι πέντε αφορούν πρόσωπα που ήρθαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τα 20 κρούσματα, τα οχτώ έχουν ιαθεί πλήρως.

Οι υγειονομικές αρχές τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ ο υπουργός Υγείας δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό το Σάββατο ότι η χώρα μας είναι θωρακισμένη.

Η ΒΑΛΙΤΣΑ Μονόπρακτο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου




























ΑΘΗΝΑ 28-11-2008




Για τη "Βαλίτσα".

Με σοκάρισε στην κυριολεξία η "Βαλίτσα".
Είναι ένα πολύ καλογραμμένο θεατρικό έργο για δυο πρόσωπα που όμως μετέχουν πολλοί.
Όλοι εμείς.
Είναι παρμένο από τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.
Και εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο το γιατί οι νέοι ΔΕΝ παντρεύονται...νέοι ή και γιατί δεν παντρεύονται καθόλου.
Γιατί να παντρευτούν; Για να καταντήσουν σαν τους ήρωες της "Βαλίτσας";
Σαν το ...διπλανό και το παραδιπλανό ζευγάρι και το ζευγάρι απέναντι;
Το θεατρικό έργο του Χάρη Μπικηρόπουλου ΔΕΝ είναι αλληγορία.
ΔΕΝ είναι δράμα, ούτε κωμωδία, ούτε τραγωδία, ούτε σάτιρα,
ούτε αβάν γκάρντ που λέμε.

Δεν είναι τίποτε απ΄ αυτά.

Είναι ένα χρονογράφημα.

Είναι βγαλμένο απ ευθείας από την υποθηκευμένη, χρεωκοπημένη οικογενειακή μας πραγματικότητα.

Είναι κομμάτι της ίδιας μας της ζωής.

Θα θελα να το χλευάσω.
Να το καταδικάσω.
Να το απορρίψω.
Αλλά δεν μπορώ.
Πως να χλευάσεις και να απορρίψεις την αλήθεια;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ