PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Όπως καλά καταλάβετε και από τον τίτλο το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει δύο μορφές...

Την όμορφη και την άσχημη... Ποια προτιμάτε εσείς; Δείτε τα video και αποφασίστε μετά!






Στα ύψη ανέβασε το θερμόμετρο η Πετρούλα Κωστίδου, η οποία βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.

Η ξανθιά τηλεπερσόνα βγήκε και ήπιε και κουνήθηκε και…

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!




ΥΓ. Προειδοποιούμε πως χρησιμοποιεί την πιο γνωστή Ελληνική λέξη, αρκετές φορές, κάτι που μάλλον επιβάλλεται στις εποχές που ζούμε.... 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PHOTOSHOP! TO 1821 ZEI!!!!!! :)

Το νεαρό οινοποιό και οινολόγο Μιλτιάδη Γ. Αδάμου, από το Κίτρος Πιερίας, φιλοξένησε η εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα".


Ο προσκεκλημένος, μέσω skype, αναφέρθηκε στις σπουδές του, στη δουλειά του και στον τόπο όπου Ζει και εργάζεται.
Η μια αξιόλογη παρουσίαση και παράλληλα προβλήθηκε και η Πιερία ως τουριστικός προορισμός.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ..

Το κλίμα μάλιστα ηλεκτρίστηκε περισσότερο όταν τους αποκάλεσε "λαμόγια".

Άναψαν» τα αίματα κατά τη διάρκεια προεκλογικής συζήτησης στο στούντιο του «Κρήτη ΤV» όταν ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του "ΟΧΙ", Θανάσης Ντελής, άρχισε να πετάει προς το μέρος άλλων υποψήφιων βουλευτών χαρτιά του μνημονίου.

«Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε.



Yποταχθήκαμε και βρήκαμε τη στάχτη.
Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν αγαπήσετε.
Aγαπήσαμε και βρήκαμε τη στάχτη.
Mας έλεγαν θα νικήσετε όταν εγκαταλείψετε τη ζωή σας.
Bρήκαμε τη στάχτη.
Mένει να ξαναβρούμε τη ζωή μας
Tώρα που δεν έχουμε πια τίποτα»

Ως «Φιλιππινέζα του Άκη» περιγράφει τον Νίκο Ζήγρα, η πρώην σύζυγος του...



Τη «σκοτεινή» ζωή του πρώην συζύγου της και συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα περιγράφει η ... οδοντίατρος Σώνα Λεοντοπούλου αποκαλύπτοντας στην Real News, την ψυχική ταλαιπωρία που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Τσίπρας και σήμερα ζήτησε "αριστερή κυβέρνηση" .



Όλοι οι άλλοι-αριστεροί-δεν...

αποδέχονται την πρότασή του, αλλά εκείνος συνεχίζει.
Το ίδιο και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί-επιμένουν στις προτάσεις τους, είπε ο Δ. Κοτταρίδης στον ΑΝΤ1-άσχετα αν δε συμφωνεί κανένας άλλος μαζί τους.
Τι επίμονοι άνθρωποι... 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΜΗΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Έζησε 9 χρόνια στη Νυρεμβέργη Γερμανίας, όπου φοίτησε σε γερμανικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο.
Αποφοίτησε από το 17ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

"Γράψτε Χατζηνικολάου"...



Δύο συνεντεύξεις αναμένεται να παραχωρήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς στην τηλεόραση, πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου. Οι «τυχεροί» – σύμφωνα με πληροφορίες και εκτός σοβαρού απροόπτου, θα είναι ο... Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Αυτιάς από τον ΣΚΑΙ! Το ενδιαφέρον όμως, όπως εξελίχθηκε το παρασκήνιο των συνεντεύξεων του προέδρου της ΝΔ, δεν είναι σε ποιους δέχθηκε να μιλήσει, αλλά σε ποιους έριξε πόρτα! Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στη τελευταία κατηγορία ανήκει μεγαλοδημοσιογράφος, με τον οποίο ο πρόεδρος διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις στο παρελθόν, αλλά στην πορεία της θητείας του «δηλητηριάστηκαν». Αποτέλεσμα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς να κρατήσει «μανιάτικο»… Και γνωρίζοντας ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, φρόντισε να του το σερβίρει την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή, τώρα που χρειάστηκε να του ζητήσει συνέντευξη! Παρόλα αυτά, δεν πιστεύουμε ότι αιτία ήταν η αντιμνημονιακή κριτική του μεγαλοδημοσιογράφου στον πρόεδρο της ΝΔ, από τη ραδιοφωνική του εκπομπή και την σκληρή αρθρογραφία του! Ούτε πιστεύουμε ότι τον επηρέασε ο στενός του συνεργάτης και εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης που επίσης διατηρεί με τον μεγαλοδημοσιογράφο, «λυκοφιλία»! Το παρασκήνιο είναι πολύ βαθύτερο και η άρνηση του Σαμαρά δεν έχει να κάνει ούτε με το γεγονός ότι ο μεγαλοδημοσιογράφος έθεσε ως προϋπόθεση την παρουσία κοινού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης!

Συναντήσεις Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα με ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ και μέλη Τ.Ο


Το σύνθημα της συμμετοχής και της νίκης στις εκλογές έδωσαν οι νέοι και οι νέες της ΝΔ, μέλη της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στη συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στα γραφεία της ΝΟΔΕ.
«Όλη η προσπάθεια, επί της ουσίας, γίνεται για τη νέα γενιά, για εσάς», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Μόσχος Γιαλένιος επισημαίνοντας ότι, με δεδομένη την πολιτική και οικονομική συγκυρία που απογοήτευσε, σε πολλές περιπτώσεις, του νέους είναι ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το γεγονός της αθρόας παρουσίας νέων ανθρώπων σε μία κομματική συνάντηση. «Το ότι είστε εδώ σημαίνει πολλά», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

"Εμείς δεν κρυβόμαστε"...



Τη διεξαγωγή ενός τουλάχιστον τηλεοπτικού διαλόγου μεταξύ των προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της προηγούμενης Βουλής, που συμφωνούν σε κάτι τέτοιο προτείνει, με ... επιστολή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μια ημέρα μετά το αδιέξοδο στη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών.

Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Β.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ.

5

Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Πλακώθηκαν το πρωί στα παράθυρα του Παπαδάκη (ωραίο διάλογο κάνουν οι δημοσιογράφοι) οι υποψήφιοι , του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Λιάρος και της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος.



Την πρόκληση βέβαια την έκανε ο φαφλατάς Ντινόπουλος . "Πως... σου φαίνεται να κάθεσαι δίπλα με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου?".
Και ο Λιάρος : Πολύ άνετα. Ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν έχει κατηγορηθεί ποινικά για τίποτα. Εσυ πως αισθάνεσαι που κάθεσαι δίπλα με τον Πέτρο Δούκα, το όνομα του οποίου έχει αναμειχθεί με το σκάνδαλο Βατοπεδίου?
Ελα ντε... 

Η λαϊκή οργή ξεχειλίζει απέναντι σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο και αυτό πλέον είναι διάχυτο παντού.



Η εν λόγω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο twitter είναι χαρακτηριστική. Η ιδιοκτήτρια καταστήματος έριξε πόρτα σε ... όσους βουλευτές ψήφισαν το μνημόνιο. Στην είσοδο του καταστήματός της ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα.

«Απαγορεύεται να εισέλθουν εντός του καταστήματος βουλευτές οι οποίοι είτε οι ίδιοι είτε το κόμμα τους έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά το μνημόνιο κα μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

Στο βωμό του χρήματος, δεν θυσιάζω το μέλλον των παιδιών μου. Όσο για τα ψηφοδέλτιά σας η θέση τους είναι εδώ στα σκουπίδια». Οι πάλαι καλές εποχές που οι βουλευτές αποθεώνονταν από τον απλό κόσμο, όταν έμπαιναν σε κάποιο κατάστημα αποτελούν παρελθόν. Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί καταστηματάρχες και σε άλλες περιπτώσεις.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


ΘΕΜΑ :

Καθαρισμός οικοπέδων.



Ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού ανταποκρινόμενος στην υπ’ αριθμόν 4 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ 724/τ. Β/22-12-1987) που αφορά στην αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς, καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, να προβούν στις προβλεπόμενες ενέργειες αποψίλωσης αυτών από ξερά χόρτα και απομάκρυνσης τυχόν άλλων εύφλεκτων υλικών και σκουπιδιών που βρίσκονται μέσα σε αυτά.   
Επισημαίνεται ότι στους χώρους που αναφέρονται στην ανωτέρω παράγραφο απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Μαΐου μέχρι την 31η Οκτωβρίου.   
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των ιδιοκτητών στα ανωτέρω, ο Δήμος δύναται να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες καθαρισμού των οικοπέδων με επιβάρυνση των ιδιοκτητών ενώ οι παραβάτες θα υπαχθούν στις διατάξεις του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.



Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος



Σιανίδης Δημήτριος

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ


Το Στρατηγείο των Πρώτων Ανεξάρτητων Πιεριέων Ελλήνων στον Άγιο Σπυρίδωνα επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευγένιος Παπαδόπουλος (Ολύμπιος) .
Αθανάσιος Τζήμας , Βασίλης Φαρφούρης , Κιάφας Σπυρίδων συνδημότες του Δήμου Δίου – Ολύμπου, συνομίλησαν , με τον Υποψήφιο Βουλευτή Πιερίας  Ευγένιο Παπαδόπουλο (Ολύμπιο), αντάλλαξαν  απόψεις που υιοθετούνται από όλο και περισσότερους Έλληνες, περί αφανισμού της μεσαίας τάξης αφ' ενός και εφ' ετέρου περί δημιουργίας γενεών, με σημαιοφόρους στην ιδιόμορφη αυτή «παρέλαση» τους σημερινούς 30ντάρηδες, που -σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στην Ελλάδα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου- δεν περιμένουν η ζωή τους να είναι καλύτερη από αυτή των γονιών τους.
 Όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ξαναέλεγε ο Ευγένιος Παπαδόπουλος (Ολύμπιος), η 6η Μαΐου ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να σωθεί η Χώρα. 

ΟΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ.

Αθανάσιος Τζήμας………….


κ. Πρόεδρε…………………….
Να πείτε στην κ. Μέρκελ …. Μετά της εκλογές ότι οι γερμανοί επιχειρηματίες Ούτε 48 ώρες ΔΕΝ θα άντεχαν χωρίς τις χρηματοδοτήσεις των Γερμανικών Τραπεζών.
Συγχαρητήρια σε όσους Έλληνες επιχειρηματίες άντεξαν και αντέχουν χωρίς  την υποστήριξη των Ελληνικών Τραπεζών.
Αυτά για όσους υποστήριζαν ότι οι έλληνες Επιχειρηματίες είναι κακοί Επιχειρηματίες.  

ΤΟ PIERIA -GR ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΟΛΑ..

TO RIERIA -GR ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

Αν δεν γνωρίζετε ακόμα που ψηφίζετε, τότε, πολύ απλά, με ένα κλικ θα λύσετε το πρόβλημα.


Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, έχει ξεκινήσει η ... διαδικασία ενημέρωσης της σχετικής ιστοσελίδας του υπουργείου αναφορικά με τα στοιχεία των εκλογικών τμημάτων, στα οποία θα ψηφίσουν οι εκλογείς.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm (ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ), οι ψηφοφόροι μπορούν να βρουν το τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αμεσα οι ψηφοφόροι πρέπει λοιπόν να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι εκλογείς, στις τοπικές εκλογές (δημοτικές και περιφερειακές) είχαν ζητήσει μεταδημότευση για να μπορούν να είναι υποψήφιοι σε δήμο διαφορετικό απ' αυτόν, στα δημοτολόγια του οποίου ήταν γραμμένοι.

ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ..




Από χθες το βράδυ Σάββατο 29.04.2012 ξεκίνησε ο νέος κύκλος παραγγελιών.
Όσοι δεν μας κρατάτε …κακία και πειστήκατε, πως η απόφαση της ομάδας ήταν σωστή, μπορείτε να παραγγείλετε εκ νέου τώρα, κάνοντας κλικ εδώ.

Για τους υπόλοιπους συμπολίτες μας, είμαστε σίγουροι, πως στο μέλλον θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, επιλέγοντας κάποιο άλλο προϊόν.

Πόσο κοστίζει το λάδι στην πόλη μας;


Πόσο κοστίζει το λάδι στην πόλη μας;


Image
Οι τιμές Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου στα Super Market της πόλης μας, χθες 29.04.2012, μετά από έρευνα αγοράς των μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.
Ο μέσος όρος των 39 τιμών που συλλέξαμε ανέρχεται στα 21,5 €. Είναι δηλαδή κατά 6 € υψηλότερος από την τιμή πώλησης του ελαιολάδου "Ξυλούρης" το οποίο μπορούν να παραγγείλουν οι πολίτες της Πιερίας από την ιστοσελίδα της ομάδας μας..Το ίδιο λάδι διατίθεται σε Super Market άλλων πόλεων στην τιμή των 24,5 €.

ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ..

Δείτε τι είπαν ο Α. Τσίπρας και ο Μ. Γλέζος για την "Χρυσή Aυγή"...

«Στα όρια της παραβατικότητας κινείται Χρυσή Αυγή» είπε ο Α. Τσίπρας και πρόσθεσε «Κάνουν λάθος όσοι τους ψηφίσουν για να ... τιμωρήσουν τα άλλα κόμματα».


 

Πύρρος Δήμας και Φώφη επικεφαλής στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Αρνήθηκαν Μπομπ Σφουγγαράκης και Στρουμφίτα


Πύρρος Δήμας και Φώφη επικεφαλής στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Αρνήθηκαν Μπομπ Σφουγγαράκης και Στρουμφίτα
- Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Μπένι. Στις πρώτες δυο θέσεις φιγουράρουν δύο ιερά τέρατα της πολιτικής σκέψης, ο Πύρρος Δήμας και η Φώφη Γεννηματά.
Εδώ που τα λέμε ο Βενιζέλος δεν θα μπορούσε να...

κάνει και τίποτα καλύτερο.
Διότι ποιός άνθρωπος με ίχνος σοβαρότητας θα δεχόταν να δώσει σωσίβιο στη Πασοκική συμμορία;
Βρέθηκαν λοιπόν δυο αγαθά παιδιά με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Δεν έχουν καμμια σχέση με την πολιτική.
Ομολογουμένως ο Μπένι έδωσε ρέστα ξεπερνώντας ακόμα και τον ΓΑΠ, που με τις επιλογές της Καραχασάν και της αξέχαστης Ματσούκα, είχε κουφάνει το Σύμπαν.
- Ο Μαραντόνα πλανητάρχης
Η επιλογή του Δήμα έχει να κάνει με την αιώνια μαλακία του Έλληνα ψηφοφόρου που πολλές φορές νομίζει οτι όποιος κλωτσάει καλά ένα τόπι, ή βαράει καλές βολές θα είναι και κατάλληλος να τον κυβερνήσει.

Ο Σαμαράς μίλησε σε ανθρώπους του πνεύματος... στον Ρέμο και τον Χατζηγιάννη!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΒΡΙΑ, ΡΗΤΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ...


Ο Ολυμπιακός σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου και ως εκ τούτου έκανε δικό του το 15ο νταμπλ της ιστορίας του, αφού έχει ήδη κατακτήσει και το πρωτάθλημα.



Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε μια τέτοια είδηση να ... περάσει στα... ψιλά και να μην υπάρξει αναφορά από τα ξένα ΜΜΕ.

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της κατάκτησης και του δεύτερου εγχώριου τίτλου από τους Πειραιώτες.

Τα «άκουσε» στην… κυριολεξία ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος



Τα «άκουσε» στην… κυριολεξία ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος από μια ομάδα ατόμων, η οποία βρήκε ένα προτότυπο και αυθόρμητο τρόπο να διαμαρτυρηθεί.
Μια παρέα νεαρών όπου διασκέδαζε σε...
ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον υπουργό. Έτσι, αποφάσισαν να του πούν ένα… τραγουδάκι.

Δείτε LIVE την ομιλία Τσίπρα στο Ζάππειο...



Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η ... συνέντευξη Τύπου που δίνει ο Αλέξης Τσίπρας ... 

Όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει μετά τις εκλογές, θα είναι «επικίνδυνη ή και εντελώς άχρηστη για το λαό» τόνισε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.



«Το 2009 προειδοποιήσαμε το λαό ότι ... έρχεται θύελλα. Επιβεβαιώθηκε απολύτως το ΚΚΕ. Έτσι, και σήμερα, ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί την απολύτως ρεαλιστική πρόβλεψή του: Όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι απολύτως επικίνδυνη ή και εντελώς άχρηστη για το λαό με βάση τα «μεγάλα λόγια» περί κατάργησης του μνημονίου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.

Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


«I love Μνημόνιο» 2, 3 και βλέπουμε…


Η επιτυχία του ΚΕ.ΔΡΑ συνεχίζεται ανανεωμένη όσο και τα βάσανά μας.
Τι είναι καλύτερο από ένα πρώτο φιλανθρωπικό Μνημόνιο; Ένα δεύτερο Μνημόνιο ακόμη πιο φιλανθρωπικό, που θα πληρώνουν και τα δισέγγονά μας.
Εν αναμονή του τρίτου και φαρμακερού, το Κέντρο Δράματος & Κλασικού Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου ανεβάζει το «I love Μνημόνιο 2», τη μουσικοχορευτική παράσταση, που...
συνεχίζει και εξελίσσει το περσινό «I love Μνημόνιο», που παίχτηκε για εννέα παραστάσεις στο Στούντιο Λήδρα καθώς και στο Διεθνές Συνέδριο της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το χρέος αλλά και στο Σύνταγμα με έκτακτη συμμετοχή ενός από τους γνωστούς σκύλους της πλατείας, που γαύγιζε στην Τρόικα.

ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΠΑ....



ΡΕ ΤΟΝ ΦΕΛΕΚΗ ΜΟΥ..

Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση.

Ενημερώνουμε ότι ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ πρόκειται να πραγματοποιήσει τηλεοπτική εμφάνιση την Κυριακή, 29/4/2012 και ώρα 21:00 μ.μ.στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση στο Δελτίο Ειδήσεων με τον Άκη Τάτση. 

Κι εγώ είμαι θυμωμένη.


Η οργή όμως μόνη της, όσο κι αν είναι δικαιολογημένη, είναι κακός σύμβουλος.

     Όταν θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα, επειδή δεν μπορούμε να χτίσουμε τα σωστά και καλά αμέσως, χρειάζεται ψυχραιμία και απόσταση απ'τα καυτά γεγονότα για να δούμε καθαρά και να αποφασίσουμε ανάλογα.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ..





Ο Σύλλογος Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας σύμφωνα με τον οικολογικό- εθελοντικό του
χαρακτήρα στηρίζει από την μέρα της ίδρυσής του κάθε αξιόλογη ατομική και συλλογική
πρωτοβουλία με στόχο την βελτίωση του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του φυσικού και
όχι μόνο πλούτου του νομού μας.

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ.

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ "ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ.
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ....
ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ....
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ....
ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ...ΜΑΥΡΟ!
"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ.
ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.
ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ...
ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ...
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε από τις τηλεοράσεις σας, ελάτε και ιντερνετικά μέσα από την διεύθυνση www.diontv.gr
ANTE KAI ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.....

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ οι "Πολίτες Κόντρα στο Ρεύμα¨: Κόβουν το ρεύμα καθημερινά σε 50 οικογένειες στην Κατερίνη!


ΗΜΕΡΗΣΙΑ . Έκτακτη Σύνοδος για την Ανάπτυξη.

Πάει να κάνει exit poll με απευθείας ανάθεση...



Καταπέλτης ο Κεδίκογλου.
Χθες , στο MEGA, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατά του Τσιτσιμπίκου και δυο άλλων ακόμη της ΕΡΤ, έλεγε " εμείς τους κλέφτες τους στέλνουμε στη Δικαιοσύνη".
Σήμερα στο Σκάι, αναφερόμενος στη ποινική δίωξη, είπε πως..." η Διοίκηση της ΕΡΤ, δεν βάζει μυαλό. Παρά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε, πάει να κάνει exit poll με απευθείας ανάθεση".
Έχει πάρει φόρα κατηφόρα ο Τσιτσιμπίκος...

ΔΕΙΤΕ..

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το... MEGA χτενίζεται...



Στη θέση του "μου.." έβαλε την λέξη MEGA για να πει... "δεν είναι δυνατόν να έχει 20 λεπτά πρώτο θέμα πάλι στο δελτίο, αν γίνει η όχι, το debate".
Και απευθυνόμενος σε ακροατή του (RealFM)είπε πως, ο ίδιος είναι κατά του debate -και καλά κάνει-, για δεν το MEGA επιφύλαξε την απαξιωτική φράση "εδώ ο κόσμος καίγεται και το MEGA χτενίζεται"...

Τέρμα τα ψέματα!



Άμα είσαι χαρισματικός, gatee που λένε και στο χωριό μου, βάζεις τη σφραγίδα σου παντού. Σαν την Άννα Διαμαντοπούλου. Που λίγες εβδομάδες στο Ανάπτυξης έγραψε ιστορία, επαναλαμβάνοντας την Ιστορία ως φάρσα και επιβεβαιώνοντας τη ρήση του Κάρολου (Μαρξ).
Ως επί της Ανάπτυξης λοιπόν, ασχολούμενη προφανώς με την ...
σταυροθηρία στην κολασμένη για το ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών (όπου εκλέγεται δεν εκλέγεται), άφησε στο έλεος του Θεού τον Άγιο Ευστράτιο, το νησί του Αιγαίου, με τις εξής παρενέργειες λόγω της έλλειψης πλοίων: Ψωμί και φάρμακα μόνο μέσω Λιμενικού, σχολεία κλειστά μετά τις διακοπές του Πάσχα γιατί οι καθηγητές δεν μπορούν να φτάσουν, κοινώς ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Κηρύχθηκαν ανεπιθύμητοι στο νησί όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, όλων των κομμάτων, από τους εξοργισμένους κατοίκους. Δεν θα αναρωτηθούμε για την ύπαρξη «τσίπας» στην υπουργό της φωτοτυπίας, είναι γνωστό ότι απουσιάζει η έννοια από το λεξιλόγιό της.

Θα αναρωτηθούμε όμως αν, η γυναίκα που θέλει ακόμα να γίνει πρωθυπουργός αυτής της χώρας, καταδίκασε τον Αη-Στράτη να μετατραπεί και πάλι σε «ξερονήσι»…

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ.

ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ.

πιάνει μόνο σε άνδρες

















ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΔΕΙΤΕ.

Γιατί φοβούνται τους Πειρατές;




Στην Ελλάδα, μας επετράπη, μετά από πολλούς μήνες διακυβέρνησης από μια κυβέρνηση αμφίβολης συνταγματικότητας και πλήρους αναντιστοιχίας με τη θέληση των πολιτών, να κάνουμε εκλογές.

Για τις εκλογές αυτές τα παλιά πολιτικά κόμματα πήρανε, πέραν των 54 εκ. ευρώ της τακτικής τους επιχορήγησης, 10 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.
(Παρ’ όλα αυτά, τα κόμματα που υποτίθεται ότι θα μας σώσουν, χρωστάνε στις τράπεζες πάνω από 240 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή τα έσοδά τους για πέντε χρόνια!)

Στον ίδιο πολιτικό στίβο βρίσκεται το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, το οποίο ιδρύθηκε πριν 3 μήνες, έχει 800 μέλη και θα...

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νομού Πιερίας


Πρόσκληση συνάντησης στην κάλπη της 6ης Μάη και στους καθημερινούς αγώνες για την ακύρωση του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών απηύθυναν η πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Ζάννα Γρηγόρη και Μάντζιο Αντώνη σε περιοδεία τους σε Κονταριώτισσα, Δίον και Καρίτσα.
H πρωτοφανής αποδοχή του κόσμου για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στέλνει μήνυμα ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τη συγκυβέρνηση του μνημονίου μπορούν να ανατραπούν. Τα αδιέξοδα των κατοίκων των χωριών και των κωμοπόλεων είναι ιδιαίτερα αισθητά, αφενός από την τραγική έλλειψη υποδομών, αφετέρου από την απαξίωση της γεωργίας- κτηνοτροφίας.
Σοβαρή υποστήριξη αποδείχθηκε ότι έχουν και οι προτάσεις για την αγροτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οι οποίες συνοψίζονται στη δημιουργία τράπεζας ειδικού σκοπού για τη μικρομεσαία αγροτιά, ρύθμιση δανείων, βραχυπρόθεσμος χαμηλότοκος δανεισμός για συνέχιση της γεωργικής παραγωγής, πάγωμα πλειστηριασμών, έκδοση καλλιεργητικής κάρτας, ριζικός αναπροσανατολισμός της γεωργικής παραγωγής και διάθεσης με πρωταγωνιστή τον παραγωγό.