PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Επίσκεψη του Υπεύθυνου Συντονιστή Ευρωεκλογών της Νέας Δημοκρατίας  για τη Δυτική Μακεδονία και Βουλευτή Πιερίας κ. Κωνσταντίνου Κουκοδήμου στην Καστοριά


Μήνυμα σταθερότητας η ψήφος την Κυριακή

Την ανάγκη για σταθερότητα και το μήνυμα ελπίδας και προοπτικής της χώρας με ψήφο στη Ν.Δ.  μετέφερε ο Κώστας Κουκοδήμος, βουλευτής της Ν.Δ. στην Καστοριά, όπου περιόδευσε την Πέμπτη ως υπεύθυνος Συντονιστής Ευρωεκλογών της Ν.Δ. για τη Δυτική Μακεδονία.
Τον κ. Κουκοδήμο πλαισίωσαν η βουλευτής Καστοριάς κ. Αντωνίου και ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κ. Μηταλίδης Κίμων.
Η κ. Αντωνίου καλωσορίζοντας τον κ. Κουκοδήμο τόνισε πως στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων για τις ευρωεκλογές, η παρουσία του βουλευτή Πιερίας   σηματοδοτεί το νόημα που έχουν οι ευρωεκλογές για την σημερινή δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.
Ο κ. Μηταλίδης σημείωσε πως με την παρουσία ενός πρωταθλητή στην Καστοριά, που έμαθε μια ζωή να αγωνίζεται και να κερδίζει,  η Ν.Δ. δίνει μήνυμα νίκης και προοπτικής για τις εκλογές της Κυριακής.
Ο κ. Κουκοδήμος τόνισε από την πλευρά του πως πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι η Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια, να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.  Αυτό φαίνεται πλέον από το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε όλη την Ευρώπη, σημείωσε ο βουλευτής Πιερίας και συμπλήρωσε πως οι πολίτες την Κυριακή πρέπει να ψηφίσουν συνειδητά, να κοιτάξουν μόνο το όφελος της χώρας, να αναλογιστούν τις θυσίες που έκαναν, να σκεφτούν το μέλλον της πατρίδας.
Τόνισε τέλος πως όλοι είναι στρατευμένοι στον κοινό αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε η χώρα να προχωρήσει στο δρόμο της ευημερίας και της ανάκαμψης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Κουκοδήμος συναντήθηκε με φορείς της Καστοριάς αλλά και με αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνειδητά με ψήφισαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Όλους όσοι  χωρίς να μου έχουν καμία υποχρέωση έκριναν πως είμαι ικανός να εκπροσωπήσω  τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης, όσοι κι αν είναι αυτοί.  Όλους όσοι  κατάφεραν να απαγκιστρωθούν από τις πιέσεις που δέχτηκαν και ψήφισαν με γνώμονα τον άνθρωπο και όχι από υποχρέωση σε μεγάλες οικογένειες, σε βουλευτικά γραφεία και σε ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων. Θα είμαι πάντα παρών στα τοπικά δρώμενα, κοντά στους δημότες, δίπλα στους εθελοντές και θα βοηθήσω την τοπική κοινωνία από όπου κι αν χρειαστεί να το κάνω. Τέλος να πω πως ήταν επιλογή μου να μη ξοδέψω άσκοπα χρήματα σε ψηφοδέλτια που μοιράστηκαν με το ταχυδρομείο, σε κεράσματα, σε χιλιάδες καρτών και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες. Πάντα θεωρούσα πως το σημαντικό είναι το να έχεις άποψη. Και να την εκφράζεις με συνέπεια και διάρκεια.

Δυστυχώς αν αναλύσει κάποιος τα αποτέλεσμα τηςσταυροδοσίας  θα καταλάβει πως  η εκλογή δημοτικών συμβούλων είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει με 10000 ευρώ και ποδοσφαιρικούς παράγοντες  να σε σπρώχνουν ή με ψυχολογικές πιέσεις συγγενών και φίλων με κύριο  επιχείρημα πως το παιδί σου πρέπει να είναι κοντά στη μάνα του ή στον πατέρα του. Ή ακόμα με έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια έξω ακριβώς από τα εκλογικά τμήματα, ένα χτύπημα στην πλάτη και γιατί όχι ένα 20ευρω έτσι απλά για να πιείς ένα καφέ.  
Είναι λοιπόν το ίδιο το κατεστημένο που σου βγάζει τη γλώσσα την ώρα που θα έπρεπε να την καταπιεί. Είναι η ίδια η ξετσιπωσιά αυτών που η πρέζα τους είναι η ίδια η εξουσία, είναι το καρκίνωμα που εμφανίζεται ως υγιές κύτταρο, είναι το αυριανό "μαζί τον ανεχτήκαμε"...

Πριν λοιπόν επιχειρήσουμε να αλλάξουμε την πόλη μας, οφείλουμε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία του κόσμου, τον τρόπο με τον οποίο οι υποψήφιοι πολιτεύονται και τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες "αναγκάζονται" να επιλέξουν.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες.

Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης – Κατερίνη

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ.


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση Βοήθειας,  προκειμένου να στηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Σερβίας και της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα, προκαλώντας το θάνατο σε τουλάχιστον 45 ανθρώπους και φέρνοντας σε απόγνωση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα και το Γενικό Προξενείο της Σερβίας στην Θεσσαλονίκη, για τη συγκέντρωση των κάτωθι ειδών:

- Στρώματα, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες, πτυσσόμενα κρεβάτια
- Είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνι, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, πάνες, κτλ)
- Απολυμαντικά προϊόντα (απορρυπαντικά, χλωρίνη, σκούπες, κτλ)
- Εμφιαλωμένο Νερό
- Τρόφιμα σε κονσέρβες και βρεφικές τροφές
- Ιατροφαρμακευτικά υλικά

Τα παραπάνω είδη,  θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης (Αγίας Παρασκευής 33), κατά τις ώρες 08:00 έως τις 19:00, κατά το διάστημα από Παρασκευή 23-05-2014 έως και την Πέμπτη 29-05-2014, και θα  μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη,  ώστε να μεταβούν αεροπορικώς στις πληγείσες περιοχές, με ευθύνη του Προξενείου της Σερβίας.
Επίσης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενημερώνει τους πολίτες ότι όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:
ALPHA BANK 
112 00 2002 021470
IBAN: GR43 0140 1120 0200 2021 470
BIC: CRBAGRAAXX
Λογαριασμός κατάθεσης χρημάτων για τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη  
EUROBANK
0026 0364 1702000 33083
IBAN GR 910 260 364 0000 170 2000 33 083

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή σας στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε ζωντανό το αίσθημα της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας,  που δοκιμάζονται σκληρά από τη φυσική καταστροφή.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
Γραμματεία  Ε.Ε.Σ. Κατερίνης:   2351027982
κ. Ράπτη Χρυσούλα:         6956331678
κ. Κατιρτζής Δημήτριος:  6944562815

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ...ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης εκτός της αγάπης που του έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ή γενικά της Εθνικής, τώρα απόκτησε και ιδιαίτερη σχέση με την Πατρίδας μας την ΠΙΕΡΙΑ.....
Η ΠΙΕΡΙΑ στηρίζει ΑΡΧΗΓΟ και τώρα στις εκλογές θα το δείξει και να το δείτε.
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης δοκιμάζεται πλέον και στον πολιτικό στίβο καθώς ζητά την εμπιστοσύνη μας μέσα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

Πέρασε από την Πιερία.
Μπήκε στα στέκια, στα σπίτια ή στα γραφεία μας και έδειξε πως πέραν του καλός ΑΘΛΗΤΗΣ ή ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ είναι και αγαπητός σ ότι αφορά την πρώτη του επαφή με τα πολιτικά.
Θα τον στείλουμε στην Ευρώπη τον ΑΡΧΗΓΟ για ...ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ στις διεκδικήσεις;;;
Για να δούμε τι θα δούμε!!!!

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΡΟΔΗ ΚΑΙ ΝΟΚΑΤ.....

Τι σχέση έχει η ΡΟΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ που προέρχεται από άκρως ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ οικογένεια καθώς ο Θείος της Δημήτρης υπήρξε πρόεδρος του Πιερικού και τώρα Πρόεδρος της ΕΠΣΠιερίας, με τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;;;;;
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ...ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ;;;;;

ΝΕΑ ...ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

Άλλη μια νίκη για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ σ΄ αυτές τις εκλογές.....
Η ΡΟΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ μπήκε σε πολύ ψηλή θέση στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με τον Σάββα Χιονίδη κι είναι ανιψιά του Δημήτρη του προέδρου της ΕΠΣΠ....
Το μέλλον της ανήκει καθώς σίγουρα η νέα διοίκηση του Δήμου Κατερίνης θέλει και την φρεσκάδα του νέου.
Η Ροδή είναι εκπαιδευτικός.....

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δεν πίστευα ποτέ στο τίποτα της μετριότητας...
Όμως ήρθε η ώρα να το πιστέψω κι αυτό.....
Γιατί η ζωή κι η κοινωνία ως ιστορία γράφεται από μέτριους γιατί απευθύνεται σε μέτριους.....

ker@ilidis

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη φωτογραφία ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Κώστας Δεληγιαννίδης προπονητής ποδοσφαίρου εκεί στη Γερμανία.....
Από τους καλύτερους.....

Τελική βαθμολογία. Η ομάδα ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ βγήκε πρωταθλήτρια και παίζει μπαράζ ανόδου για την Verbandsliga που είναι η τρίτη μεγαλύτερη κατηγορία για Κ17 ομάδες σε όλη τη Γερμανία.
B1 ist Bezirksstaffelmeister

Klarer Sieg mit 6:0 gegen Sommerrain

Nach einem langen Kampf über die gesamte Saison, trotz vieler Verletzter Spieler mit Unterstützung der C-Jugend , ist es Trainer Kostas und Betreuer Christos heute gelungen den Meistertitel in der Bezirksstaffel zu ergattern.

Jetzt geht es in die Relegation um den Aufstieg in die Verbandstaffel.
Die Termine stehen bereits fest:
Hinspiel ist am 01.06.2014 in Ehningen und das Rückspiel beim MTV am 04.06.2014.

Die MTV-Fußballakademie gratuliert allen Spielern, dem Trainer, den Betreuern und den Eltern zu ihrer super Leistung und wünscht euch viel Erfolg und Glück beim Relegationsspiel.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ


Την καλημέρα μου στην Κατερίνη.
Την καλημέρα μου στην Πιερία.

ΟΛΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ......

Κάθε τι όμορφο εξωτερικά δεν είναι όμορφο....
Κάθε τι όμορφο είναι παντού όμορφο.
Κάθε τι όμορφο γίνεται δικό σου μόνο και μόνο όταν το δεις όμορφο!
ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩ....

ker@ilidis

...ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ


« Όλοι οι άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους... 
Οι μεγαλύτεροι των θνητών, μα κι οι πιο μικροί, αγαπάνε τα παιδιά τους. 
Άνισοι κοινωνικά, άλλοι είναι πλούσιοι κι άλλοι φτωχοί. 
Αλλά ολόκληρο το ανθρώπινο γένος αγαπάει τα παιδιά του. »

Ευριπίδης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ

Καλημέρα, σα να βγαίνει από ψυχή μικρού μικρού παιδιού, γεμάτη καθαρότητα, γεμάτη αγάπη....

ker@ilidis