PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τα μαγιώ για εμάς τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικά καθώς πρέπει να αναδεικνύουν τα προσόντα μας και να κρύβουν τις ατέλεις!

Ωστόσο, δεν μπορούμε να ξέρουμε από που αγόρασαν αυτές οι celebrities αυτά τα τερατουργήματα....!











Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί.

Είναι νόμος στο Hollywood, έστω μία φορά στη ζωή τους οι celebrities κυρίες να κυκλοφορήσουν χωρίς σουτιέν, είτε εντελώς τυχαία στο δρόμο, είτε σε κάποια τηλεοπτική ή δημόσια εμφάνισή τους!



Άπειρα τα παραδείγματα και αμέτρητα βεβαίως και τα see-through ρούχα τους που μας αποκαλύπτουν πολλά! Προς το παρόν, θα δούμε 15 γνωστές ηθοποιούς που σχολιάστηκαν για τα ανύπαρκτα σουτιέν τους. Και βέβαια έχουν… απλά τα ξεχνάνε καμιά φορά σπίτι! Πάμε να τις δούμε…

15. Alicia Silverstone

14. Cameron Diaz

13. Drew Barrymore

12. Mischa Barton

11. Heather Graham

10. Alyson Hannigan

9. Julia Stiles

8. Pamela Anderson

7. Jessica Simpson

6. Kelly Brook

5. Jennifer Lopez

4. Alyssa Milano

3. Jessica Alba

2. Naomi Watts

1. Jennifer Aniston

Η ξανθιά καλλονή έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη και ειδικά τη γειτονική Ιταλία με το σώμα αλλά και την γενικότερη εκρηκτική παρουσία της...

Οι αισθησιακές φωτογραφίες της αποτελούν από μόνες τους "εγγύηση" για το βιογραφικό και την κεριέρα της...

Μιλάμε για το μοντέλο Ρία Αντωνίου που γοητεύει με τις φιγούρες της στο Ιταλικό "Dancing with the stars", απ' όπου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο η Real life! "Καυτά " είναι, όμως, και τα υπόλοιπα θέματα της εφημερίδας:





Από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας


Τα φάρμακα που θα συγκεντρώσουν τα σχολεία του Ν. Πιερίας για τους "Γιατρούς του Κόσμου", μπορούν να παραδοθούν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

Πριν λίγες μέρες, κλήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι διευθύνσεις όλων των σχολείων της χώρας να συγκεντρώσουν φαρμακευτικό υλικό και να το παραδώσουν στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Οι «Αλληλέγγυοι» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, μετά την πετυχημένη οργάνωση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στην Κατερίνη, έχουν θέσει ως στόχο τη μόνιμη λειτουργία παραρτήματος της οργάνωσης στο νομό και συγκεκριμένα, τη λειτουργία «Κοινωνικού Ιατρείου», το οποίο θα παράσχει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα σε άπορους πολίτες του Ν. Πιερίας.

Μετά λοιπόν από συνεννόηση με τη διεύθυνση της οργάνωσης των «Γιατρών του Κόσμου», οι «Αλληλέγγυοι» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας πληροφορούν, όσους αποφασίσουν να υποστηρίξουν την ανθρωπιστική πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων, πως το υλικό που θα συγκεντρωθεί, οι διευθύνσεις των σχολείων μπορούν να το παραδώσουν απευθείας στα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, χωρίς να χρειαστεί να μεριμνήσουν για την αποστολή του.

Οι υπεύθυνοι των σχολείων μπορούν απλά να τηλεφωνήσουν στο 6981 665 158 και να συνεννοηθούν για τον τρόπο παραλαβής των φαρμάκων από τα μέλη των «Αλληλέγγυων».

Από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

Νίκος Μακρίδης Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


Το θέατρο του παραλόγου της κυβέρνησης Παπαδήμου καλά κρατεί. Το δήθεν εθνικό σχέδιο σωτηρίας της χώρας μοιάζει μακρινή ουτοπία. Οι διαβουλεύσεις του Οκτωβρίου αποδεικνύονται απέραντο ναυάγιο που μας τραβά προς τη χρεοκοπία.

Τα μόνα σημαντικά γεγονότα που γι’ αυτούς «ρέουν καλώς» είναι το πώς ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει πρωθυπουργός (σωτήρας) για περισσότερο απ’ όσο προβλέπεται και για το αν ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ με ή χωρίς τη στήριξη Βενιζέλου. Ούτε αυτοί πλέον δεν γνωρίζουν αν μπορούν να υποστηρίξουν το σχέδιό τους.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν τα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν όλους εμάς… Η ΔΕΗ ξεκινά διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι, οι νέοι εγκαταλείπουν τη χώρα για ένα καλύτερο μέλλον σε ξένες χώρες, η ανεργία αυξάνεται συνεχώς και εκατοντάδες άνθρωποι μένουν κυριολεκτικά στο δρόμο.

Τα εθνικά μας θέματα «επιλύονται» δια της πλαγίας οδού. Τα Σκόπια δρουν ανενόχλητα κάνοντάς μας περίγελο της Ευρώπης, μιας και το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ξεχάσει το ρόλο του.

Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι είμαστε υπό κατοχή τεχνοκρατών-τρομοκρατών. Οι εκλογές πλέον είναι όχι απλά μονόδρομος αλλά μοναδική λύση. Ούτε ο πιο αισιόδοξος υποστηριχτής της κυβέρνησης Παπαδήμου δεν μπορεί πια να στηρίξει τις κινήσεις της. Ο αποτυχημένος σύμβουλος του Παπανδρέου κάνει τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου να φαντάζει ως ιδανικός ηγέτης για το τόπο.

Θέλουμε να το πιστέψουμε ή όχι είμαστε πλέον υπό κατοχή από τεχνοκράτες – τρομοκράτες. Πλέον ήρθε η ώρα να ξαναπούμε “Αέρα” και να “πάρουμε πίσω” την χώρα μας και την τιμή μας και να μην αφήσουμε ξανά τον τόπο μας σε λάθος διαχειριστές.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε

να τιμήσετε με την παρουσία σας

τις εκδηλώσεις που θα γίνουν

την τέταρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

στην Τ.Κ. Κίτρους

για τον εορτασμό του Αγίου Τρύφωνα

Προστάτη των Αμπελουργών.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος με τη συμμετοχή της ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.

Η Πρόεδρος του Ο Πρόεδρος του

Πολιτιστικού Συλλόγου Λαογραφικού Συλλόγου

Κωνσταντή Μάλαμα Αλμπανίδης Λεωνίδας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τεταρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ώρα 08:00 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ώρα 11:30 Αγιασμός μετ΄αρτοκλασία

στο εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα.

Ώρα 12:00 Αναβίωση του Εθίμου στο Αμπέλι.

Ώρα 12:30 Γλέντι με τραγούδια και Παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά της περιοχής μας στο Γήπεδο του Καβακλί στο Κίτρος. Το γλέντι θα συνοδεύετε από φαγητό και άφθονο κρασί.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ..

Μιλάμε για το απόλυτο μακελειό...

Ένα ακόμη αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1 για το κλαμπ των Παρισίων, όπου πήγε ο κύριος Νταλάρα να συζητήσει το κούρεμα του ελληνικού χρέους και να πά


Από το 1956 υπάρχει αυτό το κλαμπ, μετέδωσε ο ανταποκριτής του καναλιού Θανάσης Τσίτσας, από την Νέα Υόρκη.
"Δεν είναι τυχαίο που...

πήγε εκεί ο Τσαρλς Νταλάρα" . Εκεί είναι-πάντα ήταν-ο χώρος, που σε συνθήκες κρίσεως, εδώ και 55 χρόνια, μαζεύονται οι τραπεζίτες και παίρνουν αποφάσεις.
Στο Paris club, ο Νταλάρα μίλησε με τους κυρίαρχους της Ευρώπης, τους Γερμανούς τραπεζίτες...

Παιχνίδι με τις λέξεις θυμίζει το τελευταίο διάστημα η τακτική που ακολουθεί ο Αντ. Σαμαράς έναντι της τρόικας, αλλά και της κυβέρνησης Παπαδημου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να ικανοποιήσει τον «σκληρό πυρήνα» του κόμματός του, αλλά και να μην προκα-λέσει την...

αντίδραση των δανειστών της χώρας, προχωρεί σε συνεχείς μεταβολές της τακτικής του. Αυτές οι μεταβολές αποτυπώνονται και στις λέξεις που χρησιμοποιεί έναντι του Μνημονίου και ειδικότερα έναντι των μέτρων που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να ολο-κληρωθεί η διαδικασία της δανειακής σύμβασης και του PSI.

Συγκεκριμένα, στην αρχή - αρχή, η ΝΔ είχε κάνει «σημαία» της, τη λέξη «επαναδιαπραγμάτευση». Αυτό ήταν και το μήνυμα που θέλησε μετά το «Μνημόνιο 1» να περάσει ο κ. Σαμαράς μέσα από το Ζάππειο 1 και Ζάππειο 2. Η επαναδιαπραγμάτευση παρέμεινε -παρά τις έντονες και σαφείς αντιδράσεις της Ευρώπης- ως βασικό σύνθημα της ΝΔ μέχρι το περασμένο φθινόπωρο.

Εκείνη τη στιγμή και αφού είχαν προηγηθεί συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ με ανώτατους κοινοτικούς αξιωματούχους (Ρομπάι, Μπαρόζο, Τρισέ, Μαρτένς), η λέξη σχεδόν εξαφανίστηκε από τις δηλώσεις τόσο του Αντ. Σαμαρά όσο και των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ.

Λίγους μήνες μετά και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διεργασίες για τον σχηματισμό της συγκυβέρνησης, η ΝΔ υιοθέτησε τη λέξη «τροπο-ποίηση». Για πρώτη φορά, ο κ. Σαμαράς τη χρησιμοποίησε στις επιστολές που απηύθυνε προς την τρόικα και εννοούσε προφανώς ότι ο ίδιος ως πρωθυπουργός θα μπορούσε να αλλάξει κάποιους από τους όρους που έχουν τεθεί στη χώρα. Ομως, και αυτή η λέξη... χάθηκε, υπό το βάρος των αντιδράσεων των Ευρωπαίων αξιωματούχων που ζητούσαν και ζητούν από τον κ. Σαμαρά ρητή δέσμευση ότι θα μείνει προσηλωμένος και στους στόχους και στα μέσα που έχουν ήδη αποφασιστεί για την επίτευξή τους.

Μετά την «τροποποίηση», εμφανίστηκε (για πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή στο ραντεβού του κ. Σαμαρά με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Γκ. Βέστερβελε) η λέξη «εμπλουτισμός».

Πρόκειται για μία ακόμη απόπειρα της ΝΔ να ξεφύγει -έστω σε ρητορικό επίπεδο- από το πλαίσιο που έχει τεθεί από την τρόικα, καθώς ο κ. Σαμαράς εννοεί εμπλουτισμό των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί με πολιτικές που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη.

Ωστόσο, ακόμη κι αυτή η σαφώς πιο ήπια διαφοροποίηση της ΝΔ δεν είναι βέβαιον ότι θα γίνει δεκτή από την τρόικα, κάτι που και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αντιληφθεί και γι' αυτό επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τόσο το Μνημόνιο όσο και τη δανειακή σύμβαση που επίκειται. Σε επίπεδο ρητορικής, είναι πιθανόν να συνεχιστεί η τακτική των «διπλών μηνυμάτων», με δεδομένο ότι ο κ. Σαμαράς θέλει να καλύψει πολιτικά και εκείνους που του ζητούν την υιοθέτηση μίας εντελώς διαφορετικής πολιτικής.

4.151 ονόματα-δείτε τα όλα εδώ-και οι γνωστοί καρχαρίες που θα' πρεπε να 'ναι μέσα, απουσιάζουν μεγαλοπρεπώς...


Απορούμε γιατί κρύβαν τόσο καιρό αυτή τη λίστα. Σήμερα, που τη 'δωσαν στη δημοσιότητα, δεν είδαμε, εκτός από κάτι παλιούς γνώριμους (Κοσκωτά, Μάκη Ψωμιάδη, Παύλο Ψωμιάδη και...

κάτι άλλους, ήδη γνωστούς από σκάνδαλα που είχαν απασχολήσει τον Τύπο) , τους μεγαλοκαρχαρίες που κλέβουν ασύδοτα το κράτος και μένουν πάντα στο απυρόβλητο.
4.151 ονόματα για χρέη 14,9 δις.
Κάποιοι από τους "αστέρες" αυτούς είναι ήδη στη φυλακή. Από τη λίστα αυτή, η δυνατότητα είσπραξης των χρεών απ' το Δημόσιο, δείχνει να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.Διαβάστε εδώ τα ονόματα...

Ο Ανδρουλάκης τόπε αυτό, την ώρα που η κουβέντα περιστρεφόταν στους πολιτικούς.


Φυσικά μεγάλη έκθεση στη δημοσιότητα δεν έχουν μόνο οι πολιτικοί.
Ο Καμπουράκης πετάχτηκε και... του΄πε " το'πιασα το υπονοούμενο".
Το΄πιασε όμως?...

Αμάν αμάν τα ρουλεμάν…


ανύπαρκτος, κελεμπιοθρεμμένος φέρελπις Βλάσης, χτύπησε ξανά!

Όχι δεν έπεσε μήν φοβάστε (λέμε τώρα), απλά είπε να ξαναβγεί λιγάκι απο ... την ανυπαρξία του, έτσι για να μας διασκεδάσει. Βέβαια για να αποκτήσει λίγο παραπάνω δημοσιότητα, έπρεπε να ασχοληθεί με το θέμα που πουλάει περισσότερο και αυτό δεν είναι άλλο απο τον Ολυμπιακό! Ο κος Τσάκα-Τσάκα Μπούμ, προκειμένου να αποπροσανατολήσει τους πράσινους οπαδούς, οι οποίοι λίγο ακόμα και θα τον πάρουν κυνήγι, λέει ότι του έρθει στο κεφάλι μπας και τη βγάλει καθαρή!

Ασχημάαααααντρα μου! Χαλάρωσε λιγάκι με τις ψευτομαγκιές σου γιατί δεν πείθεις ούτε τους πράσινους, οι οποίοι ναί το βλέπω να έρχεται, σε πήραν ήδη στο κατόπι και άντε να τη βγάλεις καθαρή με τόσους λαγούς με πετραχείλια που τους έταξες!

ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΟΛΟΥΣ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR

Στην δημοσιοποίηση των ονομάτων 4.151 φυσικών προσώπων με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 14,8 δισ. ευρώ προχώρησε το υπουργείο Οικονομικώ


Η σχετική κατάσταση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων περιλαμβάνει οφειλέτες με βασική οφειλή προς το Δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ. Η μεγαλύτερη οφειλή στην λίστα είναι τα 952 εκατ. ευρώ (ανά φυσικό πρόσωπο), ενώ η μικρότερη τα 172.291 ευρώ.

Στην κατάσταση η βασική οφειλή εμφανίζεται σε δύο στήλες, σύμφωνα με την πηγή προέλευσής της (Εφορίας / Τελωνείο). Τα εν λόγω στοιχεία έχουν ημερομηνία εξαγωγής την 25ης Νοεμβρίου 2011, αφορούν σε ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών, με ημερομηνία λήξεως έως 25ης Νοεμβρίου 2010, και με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, έως την ημερομηνία αντλήσεώς τους.

Στην λίστα δεν περιλαμβάνονται οφειλέτες οι οποίοι έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής, οι οφειλές για την καταβολή των οποίων έχει διαταχθεί αναστολή με δικαστική απόφαση, καθώς και οι οφειλές υπό δικαστική αμφισβήτηση.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Δεκάδες πιστοί συρρέουν για εξομολόγηση


Ο πιο περιζήτητος κρατούμενος των ελληνικών σωφρονιστικών ιδρυμάτων είναι ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, ο οποίος ακόμη και μέσα από τη φυλακή συνεχίζει να καθοδηγεί πνευματικά τους δεκάδες πιστούς που επιθυμούν να τον συναντήσουν.

Τρείς φορές την εβδομάδα υπάρχει επισκεπτήριο για τους τροφίμους στις φυλακές Κορυδαλλού και δεκάδες πιστοί σπεύδουν να πάρουν την ευχή του Εφραίμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», καθήκοντα γραμματέων για το κλείσιμο των ραντεβού ασκούν οι μοναχοί Αρσένιος και Ευδόκιμος!

Κατά τις δεκάλεπτες συναντήσεις μετά την καθιερωμένη εξομολόγηση ο Εφραίμ καταπιάνεται με το αγαπημένο του θέμα που δεν είναι άλλο από τα οράματα και τις προφητείες που αφορούν το μέλλον της πατρίδας. Μάλιστα συχνά ο γέροντας Εφραίμ «βλέπει» ελληνοτουρκική κρίση!

Σε ό,τι αφορά τη δική του περιπέτεια, δείχνει να μην τον απασχολεί. Άλλωστε, όπως λέει, αποτελεί μια ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ύψιστο.

Το Πατρινό καρναβάλι είναι και σάτιρα και πολλές φορές πολιτική, πόσο μάλλον, σε αυτές τις εποχές που διανύοουμε.

Oι καρναβαλιστές... κήδεψαν τον Παπανδρέου (photos)

H φωτογραφία που έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο...


Μια πραγματικά συγκινητική φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Facebook συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και shares αποδεικνύοντας πόσο ... μεγάλη είναι η δύναμη της αγάπης.
Η φωτογραφία δείχνει έναν άστεγο, καθισμένο στο πεζοδρόμιο και στην αγκαλιά του ένας σκυλάκος που κοιμάται. Ο άστεγος μάλιστα τον έχει κάτω που την κουβέρτα για να μην κρυώνει.

Αγχώνεται ο Γερουλάνος


Σίγουρα δεν είναι είδηση ότι ο Παύλος Γερουλάνος θα είναι υποψήφιος στην Α΄Αθηνών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...

thumb