PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!


Στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έμελλε να υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός στη Β' Εθνική, αφού αν και νίκησε 2-1 στη Λάρισα, είχε την ατυχία να κερδίσει και η Ξάνθη με 4-2 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.







Το γεγονός που σημάδεψε την ποδοσφαιρική Κυριακή ήταν τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Αρη και το ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-0 του Αστέρα.






Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το 1-0 από τα Γιάννενα. Στα υπόλοιπα ματς, ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 4-1, Καβάλα - Πανιώνιος 1-1, Ατρόμητος - Πανθρακικός 3-1.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΑΤΡΟΣ, πρ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ, ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ  - ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" - ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ η πλεον ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ....
ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ
ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ....
ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ?
Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΔΟΣΕ,
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...!

TAMEIO ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ





Κύριε Πρόεδρε της Βουλής , σας προτείνω την δημιουργία Ταμείου Συγγνώμης Πολιτικών. Θα είναι μια πρωτοβουλία - η εθελοντική και ενυπόγραφη συγκέντρωση συγγνώμης των πολιτικών- που θα μειώσει την οργή των εφήβων και σας προτείνω να την θέσετε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πιστεύω , η πρότασή μου να βρει ευρύτατη αποδοχή από τους πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών , γεγονός που θα δείξει ότι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν ακόμη αξίες και φιλότιμο.
Κύριε Πρόεδρε ,στην εφηβεία μου νιώθω ότι έχει υποθηκευθεί το μέλλον μου ,η υπόλοιπη μου ζωή ,τα όνειρα μου ,οι σπουδές μου ,η οικογένεια που πρόκειται να δημιουργήσω. Νιώθω μια ανασφάλεια για το μέλλον μου και για την ίδια μου την χώρα. Και την νιώθω χωρίς να έχω ασκήσει το δικαίωμα της ψήφου. Και χωρίς να έχω πάρει αποφάσεις ή να έχω εισακουστεί έστω και μία στιγμή ως πολίτης της χώρας μου.
Πιστεύω λοιπόν πως πρώτα έπρεπε να δημιουργήσετε το Ταμείο Συγγνώμης των Πολιτικών και μετά το Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας.
Κύριε Πρόεδρε ,αν υλοποιήσετε την πρόταση μου - που δεν το πιστεύω – όταν ενυπόγραφα κάποιος από τους πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών και των σημερινών «αποταμιεύσει» την συγγνώμη του στο προτεινόμενο Ταμείο ,τότε και εγώ θα ενισχύσω οικονομικά το δικό σας Ταμείο με αθώες ιδέες , εφηβική δύναμη,
και ελπιδοφόρα όνειρα.
Την λέξη Συγγνώμη την γράφω με δύο «γγ» , γιατί πρέπει να ξεχωρίζει από την Συγνώμη που
ζητούν καθημερινά οι απλοί άνθρωποι .Πρέπει αυτή η Συγνώμη να ‘ναι διαφορετική. !!!


Με εκτίμηση


Σιαμάγκα Θ. Χριστίνα

Μαθήτρια Γυμνασίου Κατερίνης

  ***
XRISTINA, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ η ΝΑ ΤΗ ΠΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ: ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΟΥΝ...
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ  ...ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ 
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΟΥΛΙΚΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΞΑΝΑ..?
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,....

ΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ...!!!

ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ....
ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ...
ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ...
ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΖΟΝΑΡΙ....
ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...

...ΠΟΣΗ  ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ...?
ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ..?

"ΕΦΥΓΕ" Η ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΥΤΑ ΣΤΑ 92


Απεβίωσε το Σάββατο το βράδυ, σε ηλικία 92 ετών, ένας μύθος της ελληνικής επιθεώρησης, η Άννα Καλουτά. Μαζί με την αδερφή της Μαρία δημιούργησαν τα περίφημα «Καλουτάκια». Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ


Πραγματοποιούνται ΣΗΜΕΡΑ  Κυριακή οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της νεολαίας της ΝΔ, για πρώτη φορά από τη βάση.

Υποψήφιοι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι οι Αν.Παπαμιμίκος και Κ.Χατζής. Ο τρίτος υποψήφιος, Β.Αξιώτης αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή.
Επισήμως, η Ρηγίλλης δεν στηρίζει κανέναν από τους δύο, ενώ και οι δύο υποψήφιοι έχουν προσφέρει προεκλογική υποστήριξη στον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.
Το στοίχημα είναι να αποβεί επιτυχής η πρώτη απόπειρα εκλογής του νέου προέδρου της νεολαίας από τη βάση. Είναι η πρώτη φορά, μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά, που και η ηγεσία της νεολαίας θα αναδειχθεί από τη βάση.
Ο έως σήμερα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γ.Παπανικολάου, δεν έχει εκφραστεί υπέρ κάποιου υποψηφίου.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών, αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 40.000 νεολαίοι, σε 200 κάλπες σε όλη τη χώρα. Οι ψήφοι θα καταμετρηθούν ηλεκτρονικά και θα συγκεντρωθούν στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης.
Την επιτροπή συγκέντρωσης ψήφων απαρτίζουν ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Μ.Δασκαλάκης, το μέλος της επιτροπής του συνεδρίου, Δ.Σταμενίτης, και ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Δ.Σταμάτης.



Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Μπλακ-άουτ» στις αεροπορικές

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτοφανές «μπλακ-άουτ» στις αεροπορικές μετακινήσεις στην Ευρώπη εξαιτίας του γιγαντιαίου νέφους ηφαιστειακής στάχτης από την Ισλανδία. Οι αερομεταφορές έχουν ανασταλεί κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στην Ευρώπη και εκατομμύρια επιβάτες παραμένουν αποκλεισμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο.




Τα προβλήματα στις πτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερα από την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, όταν ο αμερικανικός εναέριος χώρος έκλεισε για τρεις ημέρες και οι ευρωπαϊκές εταιρείες ανέστειλαν όλες τις διατλαντικές πτήσεις.

ΔΝΤ

Κλιμάκιο στελεχών της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εγκαθίσταται από τη Δευτέρα και για 15 ημέρες στην Αθήνα για την αποτίμηση της κατάστασης και να διαπραγματευτούν τα μέτρα και τους όρους της συμφωνίας προσφυγής της χώρας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.




Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου διαμηνύει πως η έναρξη διαπραγμάτευσης δεν ισοδυναμεί με προσφυγή, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή για την επαναφορά του ομαλού ανεφοδιασμού πιστώσεων.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..
ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ....
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ......