PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η Διοίκηση του ΨΝΠΟ στην Κλινική των οξέων περιστατικών

Η κλινική των οξέων περιστατικών ήταν η επόμενη ενημερωτική επίσκεψη της Διοίκησης του ΨΝΠΟ.
Τη Διοίκηση που αποτελούσαν ο Διοικητής κ. Μ. Κοσμαδάκης και ο Αναπληρωτής Δ/της κ. Δ. Τζήκας υποδέχτηκαν στη κλινική των οξέων ο Δ/ντής της κλινικής Ψυχίατρος κ. Γ. Αγγελίδης, η Προϊσταμένη κ. Ευρ. Ζώβλικα με το προσωπικό της κλινικής.

Ο κ. Κοσμαδάκης και ο κ. Τζήκας αφού περιηγήθηκαν στους χώρους του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, Μαγειρείου, Πλυντηρίου, και τους χώρους διαμονής των νοσηλευόμενων και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους κάθισαν σε ανοικτή συζήτηση με κύριο θέμα τη Λειτουργία-Προβληματισμοί-Προτάσεις της Κλινικής Οξέων Περιστατικών.

Στη συζήτηση συμμετείχαν και η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Ι. Καραθάνα, η Ψυχολόγος κ. Γ. Βούρα και η Κοιν. Λειτουργός κ. Ολ. Βερβιτσιώτη, αλλά και αρκετοί εργαζόμενοι.

Συζητήθηκε η λειτουργία της κλινικής και οι εργαζόμενοι ζήτησαν από τη Διοίκηση:

α] Να υπάρχει πλήρης σεβασμός στις ιδιαιτερότητες και τα δικαιώματα των νοσηλευόμενων ασθενών

β] Να δοθεί έμφαση στην εξασφάλιση υψηλής Ποιότητας Ζωής στη διάρκεια της νοσηλείας τους στην κλινική.

γ] Προσπάθεια ελέγχου της διαταραγμένης ψυχοπαθολογίας σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα.

δ] Έλεγχος της απρόβλεπτης βίας και επιθετικότητας των ασθενών μέσα σε θεραπευτικά πλαίσια.

ε] Συνεργασία με Υπηρεσίες Κοινοτικής Ψυχιατρικής και την οικογένεια για την μετανοσοκομειακή φροντίδα και την αποφυγή της υποτροπής της ψυχικής αρρώστιας.

Επίσης έθεσαν προς τη διοίκηση κάποιους προβληματισμούς και έκαναν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της κλινικής.

1. Η βελτίωση της συνεργασίας με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

2. Η βελτίωση της συνεργασίας με τα Νοσοκομεία Βόλου και Πανεπιστημιακό Νοσοκ. Λάρισας και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης.

Τέλος η Διοίκηση αφού άκουσε τους προβληματισμούς των εργαζομένων προχώρησε στην ανακοίνωση δραστικών λύσεων όπως:

Ενίσχυσε ήδη την κλινική με πρόσθετο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό τοποθετώντας δύο εργαζόμενους στη δύναμη της κλινικής. Σε ένα μήνα από σήμερα θα ενισχυθεί ακόμα με ένα νοσηλευτή.

Επίσης τις επόμενες ημέρες θα μετακινηθεί ακόμα ένας νοσηλευτής αυξάνοντας τη δύναμη της κλινικής.


PIERIA-GR AYTH H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ. ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...

ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ....

"Τα πήρε όλα κι εφυγε" λένε για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο έμπειρα στελέχη της ΝΔ που ξέρουν διαχρονικά την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος.

τα αποτελέσματα από τις εκλογές της Νέας Πολιτικής Επιτροπής (πρώην Κεντρικής Επιτροπής) της ΝΔ, έβγαλαν νικητή τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην Υπουργός, που στήριξε τη Ντ. Μπακογιάννη, στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου βγήκε σαφώς ενισχυμένος από το συνέδριο της ΝΔ, αφού αύξησε 100% τον αριθμό των ανθρώπων- ταλιμπάν του, που εξελέγησαν στην Νέα Πολιτική Επιτροπή, αφού όποιος είχε τη στήριξή του σε εσωκομματικό επίπεδο κατάφερε να εκλεγεί.

στο πολιτικό του γραφείο τα συγχαρητήρια δίνουν και παίρνουν και επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα. Μεταξύ όσων "Αρ-η-ανών' εκλέχτηκαν συμπεριλαμβάνονται οι κ.κ. Μάμαλης, Παπαναστασίου, Καραγιάννης, Σαμαρτζίδης, Ρηνάκη κ.α. οι οποίοι θα αποτελέσουν το σκληρό πυρήνας της νέας διευρυμένης ομάδας κρούσης του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο σώμα της ΝΔ.

Παρότι άνθρωποι που συνομίλησαν μαζί του λένε ότι ο ίδιος κρατάει ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους για την επιτυχία αυτή, είναι βέβαιο ότι ο Άρης εισέρχεται με άλλον΄αέρα στο εσωκομματικό παιχνίδι, σε σχέση με το προηγούμενο συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο είχε εκλέξει λιγότερους δικούς του ανθρώπους. Η ομάδα Άρη- όπως λένε- μαζί με τα καθαρόαιμα Καραμανλικά στελέχη, της απόλυτης επιρροής του Κ. Καραμανλή, που εξελέγησαν, συνιστούν τώρα μία ιδιαίτερα μετρήσιμη ομάδα στη μετά το συνέδριο εποχή για τη ΝΔ.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Οι δομές του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνησ, παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται μια σειρά από μέτρα ουσίας, όπως το μειωμένο εισιτήριο για την κίνηση στην πόλη(0,50 λεπτά για τους ενήλικες), με έμφαση στις δωρεάν μετακινήσεις των μαθητών έως και το Λύκειο, τις δωρεάν μετακινήσεις για τους μη έχοντες(άτομα τρίτης ηλικίας).
Σύμφωνα με το δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη: «Υπολογίζουμε ότι περίπου για μια μέση οικογένεια με δύο παιδιά η μηνιαία ελάφρυνση - του οικογενειακού προϋπολογισμού - είναι ύψους 150 ευρώ.  Μειώσαμε επίσησ από 10 έως 15% τις τιμές του νερού ανάλογα με τις κατηγορίες, τα δημοτικά τέλη τα κρατήσαμε όλα αυτά τα χρόνια σταθερά και δίνουμε παροχές στην άνεργη  και στην εργαζόμενη μητέρα. Περισσότερα από 750 παιδιά - αριθμός ρεκόρ  σε σχέσεις με άλλες αντίστοιχα πληθυσμιακά πόλεις – απασχολούνται δημιουργικά στους βρεφονηπιακούς μας σταθμούς, ».

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ....

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑ Ι

3 ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΙΣ 45.000 δολάρια


Τρεις ακτινογραφίες της ντίβας του Χόλιγουντ Μέριλιν Μονρόε, εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε νοσοκομείο, πουλήθηκαν σχεδόν 10 φορές επάνω από την εκτιμώμενη τιμή τους, στην τιμή των 45.000 δολαρίων.

Ο οίκος δημοπρασιών Ζιλιέν ανακοίνωσε ότι η πώληση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια δημοπρασίας ενθυμημάτων θρύλων του Χόλιγουντ, που πραγματοποιήθηκε στο θέρετρο και καζίνο Planet Hollywood στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Η αρχική εκτίμηση για τις τρεις ακτινογραφίες, θώρακος και λεκάνης, της Μέριλιν ήταν 800 με 1.200 δολάρια.

Για τα προσφερόμενα είδη υπήρξαν προσφορές από την Ιρλανδία, την Ιαπωνία και την Κίνα.

Τις ακτινογραφίες αυτές τις έκανε η θρυλική ντίβα το 1954 κατά τη διάρκεια εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί στο νοσοκομείο "Κέδροι του Λιβάνου".


Η Μονρόε πέθανε τον Αύγουστο του 1962 σε ηλικία 36 χρόνων

Στην ίδια δημοπρασία διατέθηκαν προς πώληση το κουστούμι σούπερμαν που φορούσε ο Κρίστοφερ Ριβ στην ταινία "Σούπερμαν IV", το φόρεμα της Όντρεϊ Χέπμπορν από την ταινία "Έξυπνο Μουτράκι" καθώς και το στολισμένο με κρύσταλλα γάντι του Μάικλ Τζάκσον που φορούσε ο βασιλιάς της ποπ στην περιοδεία του "Victory".

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ...
ΑΝΑΤΡΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 39ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ...

Η Παραλία ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Παραλία, αλλά και γενικά η Πιερία στρέφουν το βλέμμα στον εσωτερικό τουρισμό....

Διαφημίσεις και αναφορές στην Παραλία, γίνονται τόσο στο κρατικό κανάλι της ΕΤ3, όσο και σε τοπικά της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας. Συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής σε αυτή την προσπάθεια, πέρα από τις δεδομένες φυσικές ομορφιές του τόπου, είναι οι φθηνές τιμές και οι δωρεάν ξαπλώστρες.

ο Χρήστος Σάλτας

Στις 2 Αυγούστου ο Χρήστος Σάλτας διευθύνει στο Ηρώδειο, στα πλαίσια του φεστιβάλ Αθηνών, την δημοφιλέστερη Ελληνική οπερέττα "ο Βαφτιστικός" του Θεόφραστου Σακελλαρίδη.  Συμμετέχουν η συμφωνική ορχήστρα του Πανεπιστημίου Αθηνών και η χορωδία Λιτοχώρου.

1ST KATERINI FOOTBALL SUMMER CAMP ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Καταψηφίζει το Ασφαλιστικό η ΝΔ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει επί της αρχής το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και θα στηρίξει ορισμένα άρθρα, που θεωρεί ότι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Επιπλέον, τόνισε πως «η κυβέρνηση υποβάλλει σε αιματηρές θυσίες τον λαό, οι οποίες όμως δεν δημιουργούν βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα» και υποστήριξε πως »πρόκειται για θυσίες χωρίς αντίκρισμα».

ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ...


Από το Πολεμικό Μουσείο σε ένα απομακρυσμένο φυλάκιο της Λήμνου θα βρεθεί ο ναύτης Μάκης Ζαγορίτης μετά την ''ροζ'' επιθεώρηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο στρατόπεδο, κατόπιν πρόσκλησης του ίδιου. Εν τω μεταξύ στο φως της δημοσιότητας βγήκαν και νέες φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ...

Συμφωνία Πιλάβιου-Σάντος για τα επόμενα 2 χρόνια

Η εποχή Φερνάντο Σάντος ξεκινά και επίσημα την Πέμπτη στην εθνική Ελλάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος τη Δευτέρα βρέθηκε στην πατρίδα μας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και συμφώνησαν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ
ΤΗΝ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ -ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ-...!
ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΓΑΤΖΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ...!!!!

2-3-4 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ , ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Στην Κατερίνη 2-4 Ιουλίου
ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
Στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Πιερίας, στην Κατερίνη,  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου αντίστοιχα, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, που αναθέτει για ακόμη μια φορά μια σημαντική αθλητική εκδήλωση στην περιοχή μας.
Οι καλύτεροι ιππείς και τα καλύτερα άλογα στην Ιππική Δεξιοτεχνία της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας και της Μολδαβίας φιλοξενούνται στο Πρωτάθλημα αυτό δίνοντας την δυνατότητα στους Πιεριείς-και όχι μόνον- να τους απολαύσουν από κοντά.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:
Την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 Κατηγορία Παίδων, Κατηγορία Εφήβων και Κατηγορία Ενηλίκων
Το Σάββατο 3 Ιουλίου 2010 Κατηγορία Εφήβων, Κατηγορία Ενηλίκων και Κατηγορία Παίδων
Την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 Κατηγορία Παίδων, Κατηγορία Εφήβων και Κατηγορία Ενηλίκων.
Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 8.00 το πρωί και το κοινό μπορεί να τους παρακολουθήσει ελεύθερα.

FOTOREPORTAGE ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΜΠΑΣΔΡΑ

Ο Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΤΕΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ...
ΑΝΕΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ....
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΥΛΑΒΗ....!
ΠΟΛΥ ΤΟΛΜΗΡΟ....

ΣΗΜΕΡΑ  ΑΘΗΝΑΙΚΑ BLOGS  ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΑ....
ΕΛΕΟΣ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ....

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ "ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ" ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ...

***ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ SIC... ΣΑΚΚΑΚΙ TOY. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ...

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΕΘΩΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...(ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

Ιαματικά λουτρά στη Μεθώνη
Πάνω από 10 παθήσεις θεραπεύονται στη «φυκοθάλασσα», σύμφωνα με παλιότερη έρευνα του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Παρά την οικονομική κρίση και τη δραματική μείωση επισκεπτών από γειτονικούς νομούς προς τις ακτές της Βόρειας Πιερίας, μία από τις ακτές της Μεθώνης άρχισε, δειλά – δειλά, να παίρνει ξανά ζωή.
Πρόκειται για τμήμα αιγιαλού του Δ.Δ. Μεθώνης που οι κάτοικοι της γύρω περιοχής το χαρακτηρίζουν ως «φυκοθάλασσα», επειδή εκεί υπάρχει πλούσια και σπάνια θαλάσσια χλωρίδα.

Ιαματική φυκοθάλασσα
Στη συγκεκριμένη ακτή πριν από κάποια χρόνια έρχονταν επισκέπτες από την Αλεξάνδρεια, τα Γιαννιτσά, τη Βέροια καθώς και από άλλες περιοχές όμορων νομών και έκαναν μπάνια στη φυκοθάλασσα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του συνεργάτη του Δ.Μεθώνης, κ. Αντώνη Μπούμπουρα, που μίλησε στην «Η», επιστήμονες του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε παλιότερη έρευνα που είχαν πραγματοποιήσει εκεί, είχαν διαπιστώσει ότι αυτή η φυκοθάλασσα έχει ιαματικές ιδιότητες και μπορεί να θεραπεύει πάνω από δέκα παθήσεις.
Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος Μεθώνης, κ. Κώστας Αβραμίδης προχώρησε στη διαμόρφωση της ακτής και έγινε τοποθέτηση οικολογικών «ομπρελών», χώρων αποδυτηρίων και ντουζιέρες.
Στόχος των παρεμβάσεων είναι η ανάδειξη του σημείου και η εκ νέου προσέλκυση ενδιαφέροντος ντόπιων και άλλων επισκεπτών, που είχαν σταματήσει να επισκέπτονται τη φυκοθάλασσα λόγω της κατάστασης που κάποτε επικρατούσε.

Πρόβλημα έλλειψης χώρων υγιεινής
Το πρόβλημα που υπάρχει σήμερα στο εν λόγω σημείο της ακτής είναι η απουσία χώρων υγιεινής, επειδή έχει κλείσει το κατάστημα που υπήρχε απέναντι από τη φυκοθάλασσα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε κάτοικος της περιοχής στην «Η», ο δήμος Μεθώνης άρχισε να κατασκευάζει χώρο  για να εξυπηρετεί τους λουόμενους, όμως η κτηματική υπηρεσία σταμάτησε την κατασκευή, επειδή,  η κατασκευή είναι σε χώρο που ανήκει στην υπηρεσία αυτή.
Εξέφρασε όμως την ελπίδα ότι στο ζήτημα αυτό κάποια στιγμή θα δοθεί λύση ύστερα από συνεννόηση της κτηματικής υπηρεσίας, είτε με την παρούσα δημοτική διοίκηση του δήμου Μεθώνης, είτε με τη δημοτική διοίκηση του νέου δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2010

ΒΑΤΟΠΕΔΙ....5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ 5 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

Την παραπομπή σε Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής των πέντε από τους έξι πρώην υπουργούς της Ν.Δ για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών τους στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και της λίμνης Βισθωνίδας, αποφάσισε τα ξημερώματα η Ολομέλεια της Βουλής, ύστερα από...
πρόταση που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ. 

Οι πέντε πρώην υπουργοί της Ν.Δ είναι οι 
Θ. Ρουσόπουλος, 
Γ. Βουλγαράκης, Ευαγγ. Μπασιάκος, Π. Δούκας και Αλ. Κοντός. Από τους υπουργούς που προτάθηκε να παραπεμφθούν στην επιτροπή τελικά, και όπως ανέδειξε η ψηφοφορία εξαιρέθηκε ο Κ. Κιλτίδης.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της σχετικής ψηφοφορίας, επί 282 παρόντων βουλευτών, έχουν ως εξής: 
Ευάγγελος Μπασιάκος, υπέρ της παραπομπής 194 ψήφοι, κατά : 81, «παρών» : 2, λευκά : 4 και άκυρα :1 
Πέτρος Δούκας, υπέρ :177 ψήφοι, κατά : 81, «παρών» : 13, λευκά : 0, άκυρα : 11 

Αλέξανδρος Κοντός, υπέρ : 186 ψήφοι, κατά : 77, «παρών» : 4, λευκά : 0, άκυρα :15 

Γιώργος Βουλγαράκης, υπέρ :167, κατά :91, «παρών» :17, λευκά : 1, άκυρα : 6 

Κώστας Κιλτίδης, υπέρ :49, κατά :212, «παρών» :16, λευκά : 0, άκυρα : 5 

Θόδωρος Ρουσόπουλος, υπέρ :198, κατά : 73, «παρών» : 7, λευκά : 4, άκυρα : 0.

ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...

Ρεπορτάζ : Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου
(από την Εspresso)
Το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, βρήκε τον προσωπικό του παράδεισο στην Ελλάδα! Πάνω από 5,5 εκατομμύρια ευρώ στοίχισε στο διάσημο...
ζεύγος η αγορά της πολυτελέστατης βίλας του στη Σαντορίνη. Τα συμβόλαια υπογράφηκαν πριν από τρεις ημέρες από τον δικηγόρο του ζευγαριού στο νησί και ήδη ο Μπραντ και η Αντζελίνα -όπως μάθαμε- σκέφτονται να κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις στον χώρο. Στις προτεραιότητές τους είναι να κτίσουν άμεσα ξενώνες για να φιλοξενούν τους φίλους τους, ακολουθώντας πιστά την αρχιτεκτονική γραμμή. Το συγκεκριμένο οίκημα εντοπίστηκε από το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο νησί, στον δρόμο που οδηγεί στην είσοδο της γραφικής Οίας. Η περιοχή άρεσε πάρα πολύ και στους δύο και μάλιστα έκαναν ατελείωτους περιπάτους πριν καλά-καλά ανατείλει ο ήλιος για να μη δίνουν τροφή στους περίεργους. Είναι μία βίλα που μοιάζει με κάστρο, όπως λένε οι ντόπιοι, χτισμένη σε οικόπεδο περίπου 14 στρεμμάτων, από μαύρη πέτρα του σβηστού ηφαιστείου, συνδυασμένη με θηραϊκά υλικά και προσαρμοσμένη στην αισθητική του νησιού. Ως γνωστόν, η αρχιτεκτονική των οικισμών της Σαντορίνης αποτελεί μοναδικό φαινόμενο, στο οποίο στηρίζεται μεγάλο μέρος της τουριστικής αξιοποίησης του νησιού. Ο χώρος, που ανήκει πια στο χολιγουντιανό ζευγάρι, διαθέτει ελικοδρόμιο, δύο πισίνες και ένα ανοιχτό θέατρο. Στις προθέσεις τους είναι να διαμορφώσουν και έναν παιδότοπο για τα έξι παιδιά τους, που δεν αποκλείεται να γίνουν και επτά κάποια στιγμή (!), μια και ακούστηκε στο νησί πως η Αντζελίνα περιμένει παιδί, αλλά αυτό δεν διασταυρώνεται από πουθενά. Η αλήθεια είναι ότι -παρά τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στον διεθνή Τύπο και στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία- το ζευγάρι περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Είναι ιδιαίτερα πολυάσχολο με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις -που δεν είναι και λίγες- με τα παιδιά του και με τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες. Γυναίκες της περιοχής που πληροφορήθηκαν την αγορά αυτή σκέφθηκαν να τους στείλουν μία επιστολή με την παράκληση να μπορούν και τα δικά τους παιδιά να περνούν κάποιες ώρες στον παιδότοπο που θα ετοιμάσουν. Οπως κάθε παράδεισος, και ο δικός τους είναι απομονωμένος και βρίσκεται στην πιο ακριβή θέση παγκοσμίως από αγοραστικής αξίας. Από μπροστά έχει θέα στην εντυπωσιακή Καλντέρα, το τμήμα που δημιουργήθηκε από την τεράστια έκρηξη του ηφαιστείου, τον 17ο π.Χ. αιώνα, όταν το κεντρικό τμήμα του νησιού καταβυθίστηκε. Από την πίσω πλευρά θα βλέπουν τη Φοινικιά. Ενα μικρό μεσόγειο χωριό, με λίγους κατοίκους και με μια εντυπωσιακή είσοδο, καθώς ο επισκέπτης αντικρίζει έναν ψηλό τοίχο από σκούρα ηφαιστειακή πέτρα. Αξιοπρόσεκτες είναι οι δύο εκκλησίες του χωριού, η Αγία Ματρόνα και οι Επτά Παίδες, που είναι σκαμμένες μέσα στον βράχο. Από τα παράθυρά τους ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί θα ατενίζουν τις δύο Στρογγύλες, τη Μικρή και τη Μεγάλη Καμένη, το λιμανάκι των Φηρών και θα χάνονται στη σιωπηρή απεραντοσύνη του Αιγαίου, εκεί όπου βουτάει το είδωλο του ήλιου. Αυτό το σημείο με την ανεπανάληπτη θέα είχε μαγέψει πριν από χρόνια γνωστό Ελληνα συλλέκτη, κάτοικο Κηφισιάς, που ήταν και ο ιδιοκτήτης της βίλας.

ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ

Στη ζητιανιά (ξανά), αυτή τη φορά για τις κακομοίρες τις κάμερες!


Ωραίο κολπάκι βρήκε ο Κούλογλου για να κονομήσει. Τι σκέφτηκε ο αθεόφοβος; Ζητά από τους αναγνώστες του site του να συνεισφέρουν συνολικά με 20.000 ευρώ(!) για να αντικαταστήσει τις κάμερες που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, του...
κατέσχεσαν οι Ισραηλινοί! Δεν παίζεται ο άνθρωπος. Έπαιρνε τόσα χρήματα από την ΕΡΤ, θα πάρει και άλλα τόσα για την εκπομπή του, αντί λοιπόν να προσφέρει αυτός στους αναγνώστες του, ζητά 20.000 ευρώ από αυτούς! Μεγάλο αρπακτικό ο τύπος!... Αριστερός με πολύ βαθιές τσέπες...
http://makiavelis.blogspot.com/


ΑΠΟ: ΜΑΚΙΑΒΕΛΗΣ..!

ΑΛΤΕΡ= ΝΤΟΡΑ TV



Ένα κανάλι είναι απαραίτητο σε ένα κόμμα εν τη γενέσει του. Το ΚΚΕ έχει το δικό του, ο Καρατζαφέρης έχει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, το ΠΑΣΟΚ έχει το MEGA, έτσι και η Ντόρα Μπακογιάννη απέκτησε το δικό της κανάλι: ΑΛΤΕΡ το όνομά του και ο υπεύθυνος προγράμματος και διαφώτισης της κας Μπακογιάννη, λέγεται Νίκος Χατζηνικολάου, o γνωστός βουτυράκιας Μπένεκολ. Ο έγκριτος δημοσιογράφος -Λέμε τώρα- έθεσε όλο το δυναμικό του καναλιού υπέρ της κας Μπακογιάννη και εναντίον Σαμαρά. Όλες οι τεχνικές προπαγάνδας του καναλιού, εφαρμόζονται με ιδιαίτερη ζέση, από τους δημοσιογράφους τους σταθμού, υπέρ Ντόρας: η είναι απλά μια βουλευτής, την οποία εξομοιώνουν με τον αρχηγό της ΝΔ, παρουσιάζοντας τις μισές ειδήσεις ως κόντρα Σαμαρά - Μπακογιάννη. Μήπως ονειρεύεται βουλευτιλίκια ο Μπένεκολ και η Ντόρα του άνοιξε την αγκαλιά της;

υπαρχουν "ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ....
ΓΥΡΩ -ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΔΕΡΒΙΣΗΔΕΣ" ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ"....
ΜΑΣ ΜΑΓΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΕΡΒΙΣΗΔΕΣ....
Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΖΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ....είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ...
ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΦΑΓΑΝ ΣΤΟ ..."ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ?
ΣΕ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟΠΙΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ....ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ..?
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ..? 
ΑΜΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΘΑ ΠΕΦΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ....ΝΑΙ ΣΑΣ ΛΕΓΩ..!

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ
(ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ)
ΘΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΟΝΤΑΝΙ...

ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ή ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ....
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣ ΡΙΧΤΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ...
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ....
ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 
ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΜΑΤΑ.....

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.....
ΑΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ....
ΔΕΝ "ΠΕΣΑΜΕ" ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΜΙΑΣ ΦΗΜΟΦΟΛΟΓΙΑΣ "ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ" ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ...
ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ...

ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ -δηλαδή ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ- ΛΟΓΙΑ -ΛΕΞΕΙΣ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΜΕ-...

*** ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ η ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΗ ΣΙΧΤΗΡ...ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣΕΤΣΙ ΧΥΔΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ...

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ


Απόστολος Ζέρβας (Ιατρός Παιδίατρος, εκπρόσωπος στόν Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο) :
«Αγαπητοί Κύριοι Σύνεδροι,
Ονομάζομαι Απόστολος Ζέρβας, ασκώ τό λειτούργημα τού Παιδιάτρου στήν Κατερίνη, είμαι εκλεγμένο μέλος στόν Π.Ι.Σ. καί είχα τήν ευτυχή συγκυρία νά υπηρετήσω ως σύμβουλος στό Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης επί 5ετία, προσφέροντας στόν τομέα τής υγείας καί τής πρόνοιας ανιδιοτελώς καί μέ όλες μου τίς δυνάμεις.
Θεωρώ ότι πρέπει νά είμαι υπερήφανος, διότι τό έργο πού επιτελέσαμε τήν πρώτη 2ετία υπό τήν ηγεσία καί καθοδήγηση τών άξιων Υπουργών κυρίων Νικ. Κακλαμάνη, Αθαν. Γιαννόπουλου καί Γεώργ. Κωνσταντόπουλου, ήταν τιτάνιο καί επιτυχές.
Δυστυχώς όμως η συνέχεια μέ τόν επόμενο Υπουργό, ο οποίος δέν είχε τόν χρόνο νά δεχθεί στό γραφείο του ούτε έναν γενικό διευθυντή ή ανώτερο υπηρεσιακό παράγοντα τού Υπουργείου, τού οποίου υποτίθεται ότι ηγείτο, ήταν άν όχι αρνητικό τουλάχιστον μηδενικό.
Επιτρέψτε μου νά σάς αναφέρω μερικά από τά έργα του :
1. Παράνομες καί επιλεκτικές επιχορηγήσεις μέσω τού Ειδικού Κρατικού Λαχείου, τό οποίο
παραδοσιακά ανήκε στίς αρμοδιότητες τού Υφυπουργού Πρόνοιας.
2. Αύξηση τού χρέους τών νοσηλευτικών ιδρυμάτων σέ δυσθεώρητα ποσά.
3. Ψήφιση νόμου τό 2007 περί Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, ο οποίος εφαρμόσθηκε μετά από 2ετία, ενώ συνεχώς επικαλείτο τήν εξοικονόμηση 0,5 δισεκατομμυρίου ευρώ
ετησίως.
4. Προμήθεια 16 εκατομμυρίων εμβολίων κατά τού ιού τής γρίπης τύπου Α, κόστους περίπου 112 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ διετέθησαν μόνον 400.000 εμβόλια.
5. Παράνομες προεκλογικές προσλήψεις στό Κέντρο Ελέγχου καί Πρόληψης Νοσημάτων
(ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.).
6. Διάτρητος νόμος γιά τήν απαγόρευση τού καπνίσματος, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε πολυδάπανη διαφημιστική εκστρατεία.
7. Προεκλογικά εγκαίνια τού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, τό οποίο σημειωτέον ακόμη καί σήμερα δέν λειτουργεί.
Σάς ευχαριστώ γιά τήν προσοχή σας».