PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ Η ΠΙΕΡΙΑ

ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ" Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...

Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ όπως νομαρχία ΠΙΕΡΙΑΣ..!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ..!!!!

βοήθεια προς την Ελλάδα

Με σκληρούς όρους και ανταλλάγματα αναμένεται να δοθεί η βοήθεια προς την Ελλάδα, στο πλαίσιο του πακέτου ευρω-στήριξης της ελληνικής οικονομίας, για το οποίο θα αποφασίσουν την Πέμπτη οι Ευρωπαίοι ηγέτες στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Η πολιτική συμφωνία των «27» για τη στήριξη της Ελλάδας θεωρείται δεδομένη, όπως και ότι η λύση θα είναι «καθαρά ευρωπαϊκή», δηλαδή θα αποκλείει το ενδεχόμενο προσφυγής στα κεφάλαια του ΔΝΤ, το οποίο θεωρείται «ταπεινωτικό» για την ευρωζώνη.
Αυτό επιβεβαίωσε ευρωπαϊκή κυβερνητική πηγή, την Πέμπτη, λέγοντας ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συμφώνησαν ότι οι χώρες τους θα λάβουν «αποφασιστική και συντονισμένη δράση» για τη στήριξη της Ελλάδας, αντλώντας τεχνογνωσία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά όχι κεφάλαια.

«Έλεγχος και φορολόγηση διαδικτυακών τυχερών παιγνίων»

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Προς Υπουργούς: 1) Οικονομικών

2) Πολιτισμού και Τουρισμού


«Έλεγχος και φορολόγηση διαδικτυακών τυχερών παιγνίων»

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει ο διαδικτυακός τζόγος στην χώρα μας, καθώς εκτιμάται ότι ο ετήσιος τζίρος στην Ελλάδα αγγίζει τα 5 δις ευρώ. Στην Ελλάδα σύμφωνα με το αρ.27 παρ. 2 του Ν.2843/2000 η ΟΠΑΠ ΑΕ έχει τo αποκλειστικό δικαίωμα διαχείρισης και διεξαγωγής τυχερών παιγνίων έως την 12.10.2020. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έξαρση των ηλεκτρονικών καζίνο και τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο στη χώρα μας, παιγνίων που ελέγχονται από εταιρείες που εδρεύουν εκτός Ελλάδας, σε χώρες όπως το Γιβραλτάρ ή τα νησιά Κέιμαν.
Τα κέρδη που σημειώνουν εταιρείες που προωθούν τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο δεν υπόκεινται σε φορολογικό καθεστώς στην χώρα μας, γεγονός που αυτομάτως καθιστά τα αντίστοιχα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ μη ανταγωνιστικά. Επιπλέον, στο διαδίκτυο προσφέρονται υψηλότερες αποδόσεις με αποτέλεσμα ο ηλεκτρονικός τζόγος να είναι πιο δημοφιλής.
Η δράση, ωστόσο, των εταιρειών αυτών φαίνεται να ξεπερνά τα όρια του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, καθώς έχουν διαπιστωθεί περιπτώσεις όπου διαφημιστικές πινακίδες εταιρειών που δραστηριοποιούνται παρανόμως, διαφημίζονται σε ελληνικά κρατικά στάδια κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αθλητικών αγώνων. Αντίστοιχες διαφημίσεις έχουν εντοπισθεί και στον ελληνικό έντυπο τύπο πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Κατόπιν τούτων επερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

- Έχει εξετάσει το Υπουργείο Οικονομικών την τεράστια φοροδιαφυγή που γίνεται από τις συναλλαγές με παράνομο στοίχημα και πως σκοπεύει να την αντιμετωπίσει, ενόψει μάλιστα της αναμενόμενης κατάθεσης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου;

- Έχει εξετάσει το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού εάν ο εποπτευόμενος από αυτό ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει προβεί στις νόμιμες διαδικασίες για την απαγόρευση διαφημίσεων των παράνομων εταιρειών στοιχήματος;

- Έχει εξετάσει το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού εάν η εποπτευόμενη από αυτό ΓΓΑ έχει ελέγξει αν οι παράνομες εταιρείες στοιχημάτων είναι ιδιοκτήτες η χορηγοί αθλητικών συλλόγων η σωματείων, ή διαφημιζόμενοι στις αθλητικές ενδυμασίες αθλητικών συλλόγων ελεγχόμενων από την ΓΓΑ;

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2010
OI ΕΠΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ



1. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
2. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
3. ΤΖΙΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
4. ΛΕΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
6. ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7. ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΖΗΣΗΣ
8. ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
10. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
11. ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
12. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
13. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
14. ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
15. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
16. ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ
17. ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
18. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ