PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

"Κρίσεις επιΚρίσεων" η άριστη θεατρική δουλειά του συγγραφέα Θεοχάρη Μπικηρόπουλου στην Επίσημη ...Πρώτη της εν Κατερίνη

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου
«Κρίσεις επιΚρίσεων» την Παρασκευή 6 Μαρτίου  στην Κατερίνη
 
«Κρίσεις επιΚρίσεων» είναι ο τίτλος του 9ου  βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια».
Ο συγγραφέας «εμπνέεται» από  την κρίση και τη δοκιμασία της ζωής, την κρίση με τις επιπτώσεις της στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων της “μνημονιακής”  Ελλάδας.
Η κρίση και η κρίση μας, η κριτική, οι  κρίσεις και οι επικρίσεις, οι προβληματισμοί και η στάση μας στο νέο περιβάλλον που ζούμε, το σοκ της κοινωνίας και του καθένα χωριστά, η παρακμή, η πτώση, η τραγωδία,  η χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνια, η ανθρωπιστική κρίση αλλά και η πίστη για αλλαγή, για ανατροπή, οι προσδοκίες για έναν κόσμο  καλύτερο, το δικαίωμα στο όνειρο, δίνουν το στίγμα της νέας συγγραφικής δουλειάς του, που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες.
Οι εκδόσεις “ΟΣΤΡΙΑ” και η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας σας καλούν στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου που γίνεται στην Κατερίνη την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, ώρα 9μμ, στο Ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» (στο κέντρο της Κατερίνης).Θα μιλήσουν:

η συγγραφέας κ. Γεωργία Κακαλοπούλου,  ο κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος,  δημοσιογράφος ΔΙΟΝ Τηλεόραση –θεατρικός συγγραφέας και ο κ.  Γιώργος Χανδόλιας, ηθοποιός –σκηνοθέτης.  Αποσπάσματα θα διαβάσουν  ηθοποιοί του θεάτρου «Commedia –Θανάσης Μαργαρίτης». Στο χώρο της βιβλιοπαρουσίασης θα  εκθέσει έργα του ο γνωστός γλύπτης Σωτήρης Νέστωρας δείχνοντας την άρρηκτη σχέση γλυπτικής και θεάτρου από την αρχαιότητα ως σήμερα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βαγγέλης Ζαμαντζάς,  δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΕΠΤΑ» και «ΠΟΛΙΤΕΙΑ». Η είσοδος για το κοινό είναι  ελεύθερη.

ΘΕΛΩ FACEBOOK ΣΤΑ .....ΠΟΝΤΙΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Άντε πια....
Αμάν....
Έ ναι....
Θέλω Φου Μπου στα Ποντιακά ρε γαμώτο.
Γιατί εμείς οι Πόντιοι από μόνοι μας είμαστε ένας πλανήτης, γιατί είμαστε σημειωτέων και σεμνοί και ταπεινοί...
χα χα χα
Και δεν αυτοπαινευόμαστε.
χα χα χα

ker@ilidis

Τι Μάρτιος είναι αυτός ρε γαμώτο μου εδώ στην Πιερία;;; Έλεος. Μουχλιάσαμε.

Έ ρε γλέντια....
Τι Μάρτιος είναι αυτός;
Καλός είναι;
Ά μπα δεν το νομίζω.

ker@ilidis

Από τον ...ντιπ καλό και το ...δύο, στον Δήμο Δίου Ολύμπου, έτσι δεν είναι αδερφέ Λάππα;

Έκανε μαγκιά κίνηση ο Νίκος Λάππας.
Εκεί που το ΠΑΣΟΚ που τον σήκωσε, τότε που τον έκανε σημαία της υποψηφιότητας εκεί στις προπροηγούμενες εκλογές, χτύπησε τώρα διάλυση, ο Νίκος επιβίωσε.
Και μαγκιά του.
Ναι τα κατάφερε να μείνει στην επικαιρότητα.
Όχι σαν κάποιους άλλους, που καθάρισαν κι εξαφανίστηκαν.
Ας πω τον Γιαννάκη του Πασόκ, ή τον Γιωργάκη, ή τον Γιώργο, ή τον Θάνο, ή τον Σάκη, ή τον Γιάννη, ή τον Θόδωρο, ή τον... και τον....
Πολλοί Πασόκοι, εξαφανίστηκαν.
Ο Λάππας όμως έμεινε.
Και μάλιστα ως Νο 2 στον Δήμο που ήθελε να είναι Νο 1...
Από το ΝΤΙΠ, καλή κι η Κούλα του ...Χαμπίπ!!!!
ΥΓ: Ο μόνος που κατάφερε από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, να μείνει Νο 1 στον Νομό Πιερίας είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ ο άρχοντας!!!
Αφού τα κατάφερε, κάτι σε καλό θα έχει, έτσι δεν είναι ώ ...εχθροί του;;;
χα χα χα

ker@ilidis