PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΓΓΛΕΖΟ......

Καλό ταξίδι φίλε.....
Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΦΥΓΕ.
Κι εγώ που κάθε μέρα τον καλημέριζα και με χαιρετούσε κι έκανε και τα ωραία σχόλια του, δεν θα τον βλέπω πιά εκεί στα ΑΣΤΙΚΑ της Κατερίνης.
Ά ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.....
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.......

ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ.....


Εκεί στην εκπομπή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, βρέθηκαν μικροί ποδοσφαιριστές και μιά .....ποδοσφαιρίστρια και έκαναν γνωστό τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ και τη δουλειά που γίνεται εκεί σ όλη την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ κάθε Κυριακή βράδυ ζωντανά στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
Εκεί μαζί τους κι ο προπονητής τους ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ....
Εκεί κι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ κι η ΑΓΑΠΗ ΝΥΜΒΡΙΩΤΗ, στελέχη μόνιμα της εκπομπής!

ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΕ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ "ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ";;;

Τι σου φταίνε τα φουκαριάρικα τα ζωντανά;
ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΝΗ!
ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ;;;;

Όποιος τα έχτισε εκείνος να τα γκρεμίσει ΛΕΝΕ.....
Εμείς είμαστε τετράποδα ζωάκια, μη μπερδεύεσαι. ΛΕΝΕ.....
Εκείνοι που τα έχτισαν, ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ....ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, να τα γκρεμίσουν .....ΛΕΝΕ!!!!
Λένε
Λένε
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΜΟΥ........

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ....ΑΓΑΠΗΣ

Τελικά δεν υπάρχει πιό νοσταλγικά όμορφη γεύση στον ΕΛΛΗΝΑ απ αυτή....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ....
ΙΟΝ αμυγδάλου τη λένε....
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ;;;;

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΕΦΑΓΕ!!!!

Μαθητής τρώει απ'τα σκουπίδια πριν πάει στο σχολείο.

Ο υποσιτισμός και οι τριτοκοσμικές συνθήκες έχουν τρυπώσει για τα καλά στις αίθουσες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ δεκάδες πλέον είναι και οι καταγγελίες δασκάλων και καθηγητών που κάνουν λόγο για μειωμένες σχολικές επιδόσεις που συνδέονται με την σύγχρονη μάστιγα.

Τραγικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα....

Από τα θρανία στη φάμπρικα της Γερμανίας....


Επαγγελματικό Λύκειο συνδεδεμένο απευθείας με τις φάμπρικες της Γερμανίας έχουν προτείνει οι Γερμανοί στο ελληνικό υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το υπουργείο έχει ήδη «κληρονομήσει»   νομοσχέδιο για τη δομή της δευτεροβάθμιας τεχνικής εκπαίδευσης από την πρώην υφυπουργό της ηγεσίας Διαμαντοπουλού,  Ε. Χριστοφιλοπούλου, η οποία έχει εξαντλήσει την επιρροή της στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικό εταίρο, Ευ. Βενιζέλο, για να διασφαλίσει την ακεραιότητα του πονήματός της.
Η πρόταση των Γερμανών αναφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησης θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις της χώρας τους για αποφοίτους από τα ελληνικά Επαγγελματικά Λύκεια με έδρα κατά προτεραιότητα στις περιοχές που έχει σχεδιαστεί να ενταχθούν σε καθεστώς Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, όπως η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.
Το πιο αιχμηρό αγκάθι που εξέχει στο τραπέζι των συζητήσεων της επιτροπής του υπουργείου Παιδείας για το τεχνολογικό Λύκειο και η πανσπερμία των ειδικοτήτων του παλιού μοντέλου. Η δευτεροβάθμια τεχνική εκπαίδευση παρουσιάζει πλεόνασμα εκπαιδευτικού προσωπικού, ενώ ακόμη δεν έχει υποστεί τη μέγγενη των συγχωνεύσεων από την οποία ετοιμάζονται να περάσουν για δεύτερη φορά οι μονάδες της γενικής εκπαίδευσης. Διαχρονικό στόχος των ηγεσιών του υπουργείου Παιδείας της τελευταίας πενταετίας είναι η δραστική μείωση των ειδικοτήτων για να εξοικονομηθούν δαπάνες μισθοδοσίας και υποδομών. Πρόταση του ΠΑΣΟΚ, την οποία άκουσε με ενδιαφέρον ο υπουργός Παιδείας, είναι να εισπράττει το Τεχνολογικό Λύκειο έσοδα από την εργασία των μαθητών του κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης, Βασικό σημείο διαφωνίας των δύο εταίρων αποτελεί η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία 4ου έτους ειδίκευσης στο Τεχνολογικό Λύκειο. Την ιδέα φέρεται να απορρίπτει ο κ. Αρβανιτόπουλος ως υπερβολική για τη μέση εκπαιδευτική βαθμίδα και βεβαίως, δαπανηρή.
Ελεύθερος Τύπος 

ΙΔΙΩΧΕΙΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΖΗΜΑ..... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK.....
Athanasios Tzimas

"ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ!!

ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΊΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Κ.ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΠΑΝΤΟ!!!!!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΆΣΣΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ.... Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 303/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΕΙΩΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΚΑΙ ΑΠΟΔΊΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΊΘΕΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ!!!!"

Σαρωτικές αλλαγές στο Λύκειο από το Σεπτέμβρη - Παρελθόν οι Πανελλήνιες όπως τις ξέραμε...


 Τείχη που παραπέμπουν στο παλιό Λύκειο των δεσμών χτίζει η πρόταση της άτυπης επιτροπής του υπουργείου Παιδείας για τη Γ' Τάξη του Γενικού Λυκείου.  Οι κατευθύνσεις καταργούνται και αντικαθίστανται από τρεις κύκλους σπουδών, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ιερισσός: Εισβολή σε σπίτια από την αστυνομία

Άνδρες της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ιερισσό Χαλκιδικής εισεβαλαν δύο σπίτια κατοίκων σπάζοντας τις πόρτες και προχωρησαν σε 2 προσαγωγές.Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα11:03: Οι εργαζόμενοι της εταιρίας ,όπως δηλώνουν οι κάτοικοι, βρέθηκαν στο Α.Τ. Αρναίας προκειμένου να το προστατέψουν κατόπιν εντολής του κ.Πάχτα. 
ΕΛ.ΑΣ. για Σκουριές: Σπάσαμε τις πόρτες επειδή αρνήθηκαν να ανοίξουν
 
10:53: Σύμφωνα με πληροφορίες

ΈΛΑ ΡΕ, ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΙ ...ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ; ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΑ ΡΕ........


Έλεγχο της περιουσίας Πρωθυπουργών, Υπουργών και Υφυπουργών από το 1974 ως σήμερα ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Τον έλεγχο της περιουσίας Πρωθυπουργών, Υπουργών και Υφυπουργών από το 1974 ως σήμερα ζητούν με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Σ. Παναγούλης και Ν. Αθανασίου
ΘΕΜΑ: «Έλεγχος περιουσίας Πρωθυπουργών, Υπουργών και Υφυπουργών από το 1974 ως σήμερα»
Με τον νόμο υπ΄αριθμό 4065/2012 που

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Η "ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΙ.... ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ στη Μίκρα!!!!

Volleyleague ΟΠΑΠ - Πλέι άουτ - 2η αγωνιστική: Hρακλής Γ.Σ. - Νίκη Αιγινίου 1-3
Η Νίκη Αιγινίου επικράτησε του Ηρακλή με 3-1 σετ στη Μίκρα και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έχει στους άλλους δύο αγώνες στα πλέι άουτ (με Παναθηναϊκό στην Αθήνα και με Ηρακλή
στο Αιγίνιο) εξασφάλισε την παραμονή της στην Volleyleague ΟΠΑΠ. Οι αγώνες των play out συνεχίζονται κανονικά.