PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Αποθεώθηκαν  Κασιδιάρης και Παναγιώταρος στη συγκέντρωση των δημοτικών αστυνομικών [βίντεο]

Αποθεώθηκαν Κασιδιάρης και Παναγιώταρος στη συγκέντρωση των δημοτικών αστυνομικών

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα, σφυρίγματα και επευφημίες υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι δημοτικοί αστυνομικοί στην Αγίου Κωνσταντίνου βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έσπευσαν να τους εκφράσουν την συμπαράστασή τους, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης του έδωσε και οδηγίες αντίδρασης.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης του προέτρεψε να βγουν μαζικά στους δρόμους και να προχωρήσουν ακάθεκτοι στις διαμαρτυρίες τους, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε πως με την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας θα γίνει πάρτι των λαθρομεταναστών στην Αθήνα. Πρόσθεσε με νόημα πως οποια αδικία γίνει τώρα «επειδή τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν στην αρχική τους βάση».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Δεν έκλαιγε για αυτόν. Για εκείνη έκλαιγε. Κανείς δεν έκλαιγε για τον εαυτό του. Όλοι κλαίγαμε που χάθηκε κάτι τόσο σπάνιο. Είμαι δολοφόνος, φώναζε ο πατέρας μου. Είμαι εγκληματίας....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ...ΜΟΝΑΔΙΚΟ
Όποιος διαβάσει αυτό το γράμμα του γιού για την μάνα του που ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ως θύμα της Κ@#@ΚΡΙΣΗΣ τους, μέχρι τέλους και ΔΕ ΔΑΚΡΥΣΕΙ.... 

Του γιου της, Πέτρου Αργυρίου...

Δεν κρατάω πλέον λογαριασμό για τις αυτοκτονίες της κρίσης. Είμαι όμως απόλυτα βέβαιος ότι από χθες είναι +1. Και είμαι τόσο βέβαιος, γιατί αυτό το +1 που προστέθηκε στα μαθηματικά του θανάτου ήταν... η μητέρα μου.

Από τους γονείς μου αποσυνδέθηκα συναισθηματικά πολύ νωρίς, γιατί εκείνοι υποστήριζαν το σύστημα και με προετοίμαζαν για αυτό, όπως κάναν όλοι οι νοικοκυραίοι της εποχής.
Στα εφηβικά μου μάτια, η συναισθηματική μου απομάκρυνση από τους γονείς μου ήταν μια τιτάνια μάχη κατά του συστήματος, που γνώριζα από τα μικρά μου πόσο στρεβλό και διεφθαρμένο ήταν, χωρίς να χρειάζομαι κάποια δηλητηριώδη πολιτική κατήχηση για να με προγραμματίσει.

Φυσικά, όσο δίκιο και αν είχα, είχα άδικο. Γιατί οι γονείς μου, όπως

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τι έδειξε πρόσφατη έρευνα του Internet Watch Foundation.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο οργανισμός Internet Watch Foundation, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Λονδίνο, το 88% των φωτογραφιών με γυμνούς εφήβους καταλήγουν και χρησιμοποιούνται σε πορνογραφικά sites.
Η μελέτη έδειξε, οι φωτογραφίες αυτές υποκλέπτονται από «παρασιτικούς» ιστότοπους, οι οποίοι τις χρησιμοποιούν για πολύ κακούς σκοπούς.Χαρακτηριστικό της τρομακτικής διάστασης που έχει πάρει το φαινόμενο αυτό είναι ότι εντός 48 ωρών, οι ειδικοί του IWF εντόπισαν 12.224 φωτογραφίες και videos, που είχαν δημοσιευτεί σε 68 διακριτικά sites, blogs και κοινωνικά δικτύων, το περιεχόμενο των οποίων ήταν ακατάλληλο.
Συνολικά η μελέτη έδειξε ότι

Σε κατάσταση "πολέμου" οι εργαζόμενοι στους δήμους - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Σε κατάσταση "πολέμου" οι εργαζόμενοι στους δήμους - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
Σε μετωπική σύγκρουση για το θέμα της κινητικότητας οδηγούνται κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση. Η ΠΟΕ – ΟΤΑ προαναγγέλλει κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της και έχει κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχει και η δημοτική αστυνομία…

Αιχμές κατά του Μανιτάκη αφήνει ο Κυρ. Μητσοτάκης – Άλλες 2.000 απολύσεις ως τέλη του χρόνου

Αιχμές κατά του Μανιτάκη αφήνει ο Κυρ. Μητσοτάκης – Άλλες 2.000 απολύσεις ως τέλη του χρόνου
Αιχμές για τους χειρισμούς της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο θέμα της κινητικότητας άφησε ο νέος υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης…

«Στη δεξαμενή της κινητικότητας βρήκα μηδέν», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Όπως είπε, «είχε γίνει μια προεργασία όχι όμως στο βαθμό που θα έπρεπε» και σίγουρα δεν υπήρχε κανένα όνομα στη δεξαμενή της κινητικότητας.
Εκτίμησε ακόμη ότι  δεν θα υπήρχε συμφωνία στο Eurorgroup αν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το υπουργείο Εσωτερικών δεν πετύχαιναν τη συμφωνία στα ζητήματα αυτά.
Σε κινητικότητα 4.200 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι τα τέλη Ιουλίου
Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι στη δεξαμενή της