PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ"
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Η ώρα σου Έλληνα κάηκε.... Την πάτησες ακόμα μια φορά. Και η φιλοσοφία του "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ", βγήκε για μια ακόμη φορά αλάνθαστη. Ξανά μια από τα ίδια. Κι εσύ κορόιδο; Να νομίζεις πως κάνεις κουμάντο. Έ ρε κορόιδο συνέλληνα. Που για ακόμη μια φορά στην φόρεσαν. ΠΟΙΟΙ; Μα οι γνωστοί άγνωστοι. Κι όχι βέβαια, εκείνοι του Πολυτεχνείου, γιατί εκείνοι πλέον είναι πασίγνωστοι άγνωστοι. Για τους άλλους μιλώ. Τους γνωστούς αγνώστους της Βουλής και των χορηγών τους. ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΧΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Τώρα; Πάρε το αυγό και κούρευτο. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ζήσανε κι αυτοί καλά κι εσύ φουκαρά Έλληνα;;; Στη γωνιά σου.

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Στο Δήμο Αν. Ολύμπου επιρρίπτει ευθύνες το Λιτόχωρο για τη μη λειτουργία της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού
«Εμφύλιος» για το Βιολογικό της Νότιας Πιερίας!

Και Τρίτη μήνυση κατά του Δημάρχου Λιτοχώρου για το θέμα.
Σε εμφύλιο «πόλεμο» μεταξύ των Δήμων Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου τείνει να εξελίχθη η πολύκροτη υπόθεση της μη λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού της Νότιας Πιερίας. Ο Δήμος Λιτοχώρου επιρρίπτει ευθύνες για τη μη λειτουργία της μονάδας στον όμορο δήμο, ο οποίος δεν δίνει τα απαραίτητα χρήματα για να ξεκινήσει έστω και δοκιμαστικά η επεξεργασία λυμάτων.

Ο Δήμαρχος Λιτοχώρου Σάκης Τσιφοδήμος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, καθώς ήδη έφτασε στο δημαρχείο και τρίτη μήνυση κατά του ιδίου και πλέον κινδυνεύει, αν δεν τεθεί σε λειτουργία άμεσα ο βιολογικός, όχι να επιβληθεί και άλλο υψηλό πρόστιμο στο δήμο, αλλά να μπει ο ίδιος ο δήμαρχος… φυλακή ! 
 πηγή: ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

PIERIA-GR Έ ΡΕ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑ. ΕΔΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΚΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ...ΣΚ@Τ@;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Σταμάτησε η υδροδότηση της Β. Πιερίας από τη Μόρνα ( 19/02/2010 )
Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην Έλαφο, λόγω κατολισθήσεων

Σταμάτησε η υδροδότηση της Βόρειας Πιερίας από το φράγμα της Μόρνας, καθώς καταστράφηκε τμήμα του δικτύου ύδρευσης που κατασκεύασε πριν από μερικά χρόνια η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, λόγω κατολισθήσεων που σημειώθηκαν κοντά στην Έλαφο του Δήμου Ελαφίνας.


Η υδροδότηση των χωριών γίνεται πλέον μόνον από τις πέντε πηγές του συνδέσμου που βρίσκονται στο Μοσχοπόταμο και τα Ρυάκια, μέσω του παλιού δικτύου του συνδέσμου το οποίο κατασκευάστηκε το 1932 (!) και εξυπηρετεί ακόμη και σήμερα τις ανάγκες.
πηγή: ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ; ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ; ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ; ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ;;;
Ξέρεις από …ΕΣΠΑ;

Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 00:13 Πολιτεία
E-mail Εκτύπωση PDF
ESPA
Σε ενημερωτική σύσκεψη για τις διαδικασίες ενεργοποίησης των κονδυλίων για τις Υποδομές Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 και της επικείμενης αναδιάρθρωσης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), συμμετείχε ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

PIERIA-GR Δεν ξέρω φίλε Βαγγέλη Ζαμαντζά αν ξέρουν από ΕΣΠΑ στην Πιερία μας, αλλά αν δεν μάθουν έγκαιρα, εμείς θα παρατήσουμε τα αυτοκίνητά μας λόγω κρίσης και θα αρχίσουμε να φωνάζουμε, ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ VESPA;;;;

Κώστας Κουκοδήμος: Απαιτούμε άμεσα μέτρα

E-mail Εκτύπωση PDF
KOYKODHMOS
Την αμέριστη συμπαράστασή του στους επαγγελματίες των παρολύμπιων περιοχών που επλήγησαν από το κλείσιμο των Τεμπών εξέφρασε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, στη συνάντηση που είχε με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα στο πολιτικό του γραφείο στο Λιτόχωρο.

PIERIA-GR Ε ναι ρε μας έχετε ...ξεσκίσει εδώ στην Πιερία μου! Θα πούμε το ψωμί ...ψωμάκι, καθώς και ο τουρισμός και το εμπόριο στον τόπο μου θα ...γονατίσουν! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

«Πονοκέφαλος» οι κατολισθήσεις

Πολιτεία/Β.Ζ.

Η Ν.Α είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, δήλωσε ο Γιώργος Παπαστεργίου, επισημαίνοντας την ανάγκη για συνολικό σχεδιασμό αντιμετώπισης του φαινομένου
Το πρόβλημα των κατολισθήσεων, το οποίο τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο έντονο στο νομό μας, φαίνεται να απασχολεί έντονα τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση περισσότερο από ποτέ, ειδικά μετά τη μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε στο δρόμο Φωτεινά-Μόρνα, που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστός ο δρόμος για σχεδόν δύο μέρες.

PIERIA-GR Τι πιστεύετε πως φταίει για τις κατολισθήσεις στον Όλυμπο και στα Πιέρια; Μήπως κάποιοι ξένοι και μη που μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνη και ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΕ;;; Λέω μήπως...

ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΝΔ

Ο κ. Τασούλας, νυν τομεάρχης άμυνας και πρώην υφυπουργός άμυνας, θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Τραγάκη.

Εκλέγει γραμματέα η Κ.Ο. της ΝΔ

 
Καθήκοντα γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβει σήμερα ο βουλευτής Ιωαννίνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση. Η συνεδρίαση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεκινήσει στις 11:30 με ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ενώ ο νέος γραμματέας θα εκλεγεί δια βοής. Ο κ. Τασούλας, νυν τομεάρχης άμυνας και πρώην υφυπουργός άμυνας, θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Τραγάκη.
www.parapolitika.gr

αλκυονιδες ΜΕΡΕΣ ....ερχεται η ΑΝΟΙΞΗ..!!

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ....για εκδρομη που λενε...!!!