PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΑΡΘΡΟ -ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΚΑΛΟΥ... (ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...)


Πάνε 12 χρόνια από την τελευταία φορά που μίλησα στην Κοινοβουλευτικήομάδα της Ν.Δ. απευθύνοντας έκκληση στον τότε Πρόεδρο του Κόμματος, τον Κ. Έβερτ, να μην οδηγηθούμε στο έκτακτο Συνέδριο που θα εξέλεγε νέο αρχηγό, αν πρώτα δεν συζητούσαμε τα αίτια της εκλογικής ήττας του 1996 και δεν ξεκαθαρίζαμε τη σχέση μας με την διαπλοκή. Η πρότασή μου έπεσε στο κενό.

Σήμερα, αν και αποστασιοποιημένος εδώ και χρόνια από την ενεργό πολιτική, νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ δημοσία για ένα και μόνο λόγο. Από αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν. Γιατί έπρεπε να είναι σεμνότεροι και ταπεινότεροι και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ταλαίπωρο Νεοδημοκράτη αυτοί που με τις επιλογές τους και τις συμπεριφορές τους, τις πολιτικές και όχι μόνο, πλήγωσαν διαχρονικά την παράταξη και την οδήγησαν στην πρόσφατη εκλογική συντριβή.

Όποιος δεν εντρυφεί στο παρελθόν δεν μπορεί να εκτιμήσει το παρόν και ως εκ τούτου αδυνατεί να σχεδιάσει το μέλλον.

Αποτελεί «Ύβρι» με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου και προσβολή συνάμα της ιστορίας της μεγάλης μας δημοκρατικής παράταξης, η υποψηφιότητα και μόνο του ενός εκ των τριών διεκδικητών της ηγεσίας.

Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν κάτι μας χαρακτηρίζει ως φυλή, είναι η παντελής έλλειψη μνήμης. Έτσι, γιατί δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Οι Αθηναίοι εξόρισαν τον Φρύνιχο, για να μην τους θυμίζει την Άλωση της Μιλήτου.

Ο κ. Σαμαράς και οι υποστηρικτές του, δηλώνουν σε όλους τους τόνους και σε κάθε ευκαιρία ότι η ιστορία δεν παραγράφεται ούτε σε δέκα, ούτε σε εκατόν δέκα χρόνια. Οι ίδιοι όμως μέσα σε δέκα έξη χρόνια ξέχασαν τα δικά τους καμώματα.

Επειδή όμως, δεν έχουμε όλοι μας υποστεί λοβοτομή, θα ήθελα να ρωτήσω ποιοι τον βοήθησαν να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. και τι κακό έκανε στην παράταξή μας ο Μητσοτάκης. Μήπως το ότι είναι ο μόνος αρχηγός της που έφτασε το 48% ;

Σε ποιές θέσεις του, δικαιώθηκε ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης;
· Μήπως στην μεταναστευτική του πολιτική με τους Αλβανούς, ή στα πεπραγμένα του τα σχετικά με το Μακεδονικό;
· Αλήθεια πώς «έσωσε το γόητρο της παράταξης»; Όταν προσπάθησε, στην δραματική συνεδρίαση της Κ.Ο. στο τέλος της οποίας απεχώρησε από την Ν.Δ., παρά την απέλπιδα προσπάθεια μερικών από μας να τον μεταπείσουμε, να φορτώσει τους ατυχείς προσωπικούς του χειρισμούς στον κ. Παπαστάμκο και αργότερα στον πρέσβη κύριο Βαγιενά;
· Σε ποιόν απέδιδε ο ίδιος την αποπομπή του από το Υπουργείο Εξωτερικών και με ποιους χαρακτηρισμούς μάλιστα; Τώρα θυμήθηκε το «δάκρυ του Εθνάρχη»;
Ο γράφων είναι αυτός, που με την παρέμβασή του σε κατοπινή πάλι συνεδρίαση της Κ.Ο. , ματαίωσε την μετάβαση του τότε Πρωθυπουργού στις Η.Π.Α. .

Στο τέλος-τέλος για κανένα Εθνικό θέμα δεν ανεξαρτητοποιήθηκε ο κ. Συμπιλίδης. Την Τετάρτη το απόγευμα συναντήθηκε ο κ. Μάνος με τον κ. Κόκκαλη για τις ψηφιακές παροχές του Ο.Τ.Ε. και την Πέμπτη το πρωί είχαμε την δραματική πτώση της κυβέρνησης της Ν.Δ.
Συμπτώσεις !!!

Όσο για τον ισχυρισμό τους, ότι δεν είναι αυτοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση, τους παραπέμπω στο προεκλογικό φυλλάδιο της Πολιτικής Άνοιξης, όπου αναλύουν τους τέσσερις λόγους για τους οποίους μας ανέτρεψαν.
· Αλήθεια με την πρόταση της Πολιτικής Άνοιξης, για την Προεδρική Υποψηφιότητα του κ. Στεφανόπουλου, δεν χάρισε ο κ. Σαμαράς στο ΠΑΣΟΚ άλλα 10 χρόνια εξουσίας;
· Δεν έχει τίποτα να πει γι αυτό ;
· Ούτε ένα συγγνώμη από τον Κ. Εβερτ που του στέρησε την σίγουρη Πρωθυπουργία αν γινόταν τότε εκλογές;
· Το ότι ο κ. Στεφανόπουλος υπήρξε ένας από τους καλλίτερους αν όχι ο καλλίτερος Πρόεδρος Δημοκρατίας, δεν αποτελεί απάντηση.
· Με ποιό δικαίωμα αυτοανακηρύσσεται «εκφραστής του Καραμανλισμού», αυτός που μόνο Καραμανλικός δεν υπήρξε;
· Τόσο εύκολα ξεχνά τα παράπονα που διατύπωνε όταν ο Εθνάρχης τον άφηνε εκτός Προεδρικού Μεγάρου στην τελετή της αποχώρησης του από την Προεδρία της Δημοκρατίας, επικαλούμενος την ιδιότητα του ως αρχηγού της Πολιτικής Ανοιξης;
· Ποια ήταν η θέση του όταν λοιδορούνταν ο Καραμανλισμός;

Κατανοώ την στήριξη του τελευταίου υπουργού Τουρισμού, στο Πρόσωπο του πρώην αρχηγού του στην Πολιτική Άνοιξη. Ως εκεί. Το να υβρίζει όμως ιστορικά στελέχη της Παράταξης είναι τουλάχιστον ακατανόητο και απορίας άξιον από πού και με ποιες περγαμηνές αντλεί το περίσσιο του θράσος.

Το πολίτευμα της χώρας είναι δεδομένο και δεν είναι ελέω Θεού Μοναρχία. Ούτε εξάλλου ο Καραμανλής υπήρξε ανεύθυνος Μονάρχης και άθυρμα στα χέρια του κ.Σουφλιά, του κ. Παυλόπουλου και της κ. Μπακογιάννη.

Οι εκλογές δεν χάθηκαν γιατί έγιναν στον συγκεκριμένο χρόνο. Τη συντριβή την έφεραν τα σκάνδαλα και η αλαζονεία της εξουσίας. Αυτό εξάλλου δείχνουν και οι σχετικές μετρήσεις.

Έπειτα που ακούστηκε να βγαίνουν υπουργοί και μάλιστα ενόψει της Πρωθυπουργικής απόφασης για τον χρόνο διενέργειας των εκλογών και να επιχειρηματολογούν για το αντίθετο, αναζητώντας μάλιστα εκ του ασφαλούς εξιλαστήρια θύματα;

Την ώρα της μάχης, αλίμονο αν οι οπλίτες και οι αξιωματικοί σχολιάζουν τις αποφάσεις των ανωτέρων τους. «Που μας πάτε 3.000 άντρες μοναχούς….»

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο κ. Καραμανλής δέχθηκε εισηγήσεις για την προκήρυξη διπλών εκλογών, με αφορμή την υπόθεση Παυλίδη, και τις απέρριψε. Κανείς όμως από τους εισηγητές δεν βγήκε να δημιουργήσει θέμα.

Συνέβη το εντελώς αντίθετο. Σε μία πρωτοφανή για τα Ελληνικά Πολιτικά Χρονικά κίνηση ο κ. Σουφλιάς, ανέλαβε ευθύνες που δεν είχε, παραιτούμενος από το βουλευτικό αξίωμα. Αλήθεια τι παράταξη είμαστε ώστε να δεχόμαστε, ότι η μοναδική προσφορά του Γιώργου του Σουφλιά είναι ότι παρέσυρε τον «ανεύθυνο» Καραμανλή στην προσωπική ήττα και στην συντριβή της Ν.Δ. !!

Μήπως μ’ αυτό δεν αδικούμε τον Καραμανλή και πάνω απ’ όλα, εαυτούς και αλλήλους που επί 12 ολόκληρα χρόνια ανεχόμαστε ως αρχηγό μας, έναν «ανεύθυνο».

Ούτως ή άλλως εκλογές υποχρεωτικά θα είχαμε αρχές του 2010 και δεν είναι λίγοι αυτοί, και μέσα σ’ αυτούς ο ίδιος ο Καραμανλής φαντάζομαι, που λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της οικονομίας μας, προεξοφλούσαν πολύ δεινότερη εκλογική ήττα.

Αρκετά όμως με την αρχαιολογία. Στο προκείμενο. Τα καταστατικά είναι για να τηρούνται και όχι για να παραβιάζονται. Γι αυτό δεν κατανοώ την στάση του φίλου μου του Βαγγέλη του Μειμαράκη.

Αντιθέτως βρίσκω κατανοητή και άκρως υποκριτική την ξαφνική ανάγκη που ένοιωσαν, τινές των υποψηφίων για προσφυγή στη βάση του Κόμματος. Απλούστατα δεν τους έβγαιναν τα «κουκιά» για να κατέβουν στο Συνέδριο.

Κατανοητή αν και για μένα λάθος (με την πολιτική έννοια του όρου, δηλαδή χειρότερη και από έγκλημα), η ενδοτικότητα της κ. Μπακογιάννη.

Ακατανόητη είναι όμως η στάση του εγγυητή της ενότητας, δηλαδή του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του Κόμματος. Πέρα από το «αρχή άνδρα δείκνυσι» το μεγαλείο ενός ανδρός βρίσκεται στην συμπεριφορά του μετά την ΠΤΩΣΗ. Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω ότι το μόνο μέλημά του, είναι η εξασφάλιση του δικού του πολιτικού και όχι μόνο, απυρόβλητου.

Έπειτα τι είναι αυτό πάλι να μην ταχθούν υπέρ του ενός , του άλλου ή της άλλης , οι βουλευτές μας; Δίπορτο, τρίπορτο ή δεν γνωρίζουμε πως γίνεται η επιλογή; «Με καθαρά πολιτικούς όρους και προς το συμφέρον της παράταξης………».
Μ’ αυτήν, «αυτός», με τον άλλον «εγώ»…..τόσο καλά!

Έστω και τώρα όμως πρέπει όλοι τους να πάρουν θέση. Στην αρχαία Αθήνα και σε περιόδους εμφύλιας διαμάχης ο Αθηναίος Πολίτης ήταν υποχρεωμένος να τοποθετηθεί στην μία ή στην άλλη πλευρά. Όσους παρέμειναν «ουδέτεροι», με τη λήξη της σύγκρουσης ή τους «απέκτεινον» ή στην καλλίτερη των περιπτώσεων τους εξόριζαν.

Και μία απάντηση στη βαρύγδουπη ρήση του κ. Σαμαρά, πως «όταν μιλάει η βάση οι μηχανισμοί σιωπούν».

Ο τηλεοπτικός χρόνος που «αγόρασε» ο κ. Βγενόπουλος, στερώντας τον από τις δηλώσεις Σπηλιωτόπουλου, είναι ομιλία της βάσης ή εκκωφαντική έκρηξη των μηχανισμών; Η μήπως μιλώντας για βάση, μπερδεύεται και εννοεί τους οπαδούς της πάλαι ποτέ Πολιτικής Άνοιξης και εμάς τους Νεοδημοκράτες μας θεωρεί εξαρτήματα μηχανισμών;

· Αλλά τώρα θα μιλήσουμε Εμείς.
· Εμείς θα αποφασίσουμε και όχι τα διαπλεκόμενα.
· Μας έγινε συνείδηση ότι αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας εκλέγουμε εμείς ο Λαός και όχι το σύστημαΠασοκ και αυτοί που μας ανέτρεψαν το 1993 και μας στέρησαν δύο φορές την Εκλογική Νίκη( μία το 1995 και μία το 2000) .
· Γνωρίζουμε ότι μόνο στα Μαθηματικά δύο αρνήσεις κάνουν μία κατάφαση και ότι στη ζωή δύο αποτυχημένοι αρχηγοί δεν κάνουν έναν επιτυχημένο.
· Γι αυτό και δεν θα χαρίσουμε άλλη μία δεκαετία στο ΠαΣοκ.
· Στο χέρι μας είναι.

N.K. Kάκκαλος

ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΤΕΡ...

ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 12 ΑΤΟΜΩΝ
ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΩΝ "ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ...ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...!!!

ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ...ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !

ΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕ Η "ΔΟΥΛΕΙΑ"..;
-ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΓΑΜΟ  ....
...ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΧΑΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΣΑΙΤ....!!!

ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ..!!!!

WE ARE...AFRICANS..!!!


UCRAINE -GREECE 0-1  ...and MUNDIAL IS TRUE..!!!

ΝΤΟΡΑ: Το σύστημα ΠΑΣΟΚ



«Το σύστημα ΠΑΣΟΚ τα έχει δώσει όλα εναντίον μου γιατί η μόνη τους ελπίδα είναι να μπει η Νέα Δημοκρατία σε εσωστρέφεια και να μην ασκεί ισχυρή αντιπολίτευση. Γελάστηκαν. Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ». Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε και αφορούν στο πάγωμα μισθών, συντάξεων και προσλήψεων άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ για την αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων του Παπανδρέου οι οποίες έγιναν ... χαρτοπόλεμος μόλις πενήντα ημέρες μετά τις εκλογές. Κι ενώ ο Καραμανλής τόλμησε προεκλογικά να πει τα πράγματα με το όνομά τους και γι΄ αυτό κρίθηκε και απορρίφθηκε από τους πολίτες, ο Παπανδρέου ενώ ήξερε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας καθώς είχε ενημερωθεί πλήρως από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος σε συνάντησή τους , δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές, έταζε τα πάντα στους πάντες και τελικά τώρα εφαρμόζει πλήρως τα όσα έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός. «Η κοινή γνώμη διαπιστώνει ταχύτερα απ΄ ότι οποιοσδήποτε ανέμενε ότι στα οικονομικά θέματα το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ούτε σχέδιο, ούτε σοβαρή προετοιμασία. Το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία με τα ψέματα και τώρα τα βρίσκει μπροστά του, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση» ανέφερε η Ντόρα. Η υποψήφια αρχηγός της Ν.Δ. βλέπει ότι τις τελευταίες ημέρες αυξάνεται η πολεμική εναντίον της τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ , καθώς ο στόχος τους είναι η αποδυναμωμένη Ν.Δ. και ως εκ τούτου αυτό μπορούν να το επιτύχουν μόνο με Σαμαρά και Αβραμόπουλο, τα κόμματα των οποίων πήγαν ...άπατα.


parapolitika.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

«Πριν από 40 ημέρες διαβεβαίωναν ότι "λεφτά υπάρχουν" και ότι "δεν θα μεταθέσουν ευθύνες"», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: «Σήμερα παγώνουν μισθούς, αυξάνουν φόρους και αναζητούν άλλοθι». «Ανέτοιμοι και αμήχανοι αποκαλύπτουν και ομολογούν ότι προεκλογικά παραπλάνησαν συνειδητά τους Έλληνες πολίτες», πρόσθεσε.

ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ?

ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ


ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...

ΣΤΑ ΟΡΗ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ?


3 ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ....(ΣΑΣ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ..!)


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η λέξη «δικαίωση» ήταν αυτή που άκουγες περισσότερο από τα παλικάρια μας στις δηλώσεις τους μετά την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ. Ολοι στάθηκαν στην προσπάθεια που κατέβαλαν από το Σεπτέμβρη του 2009 μέχρι σήμερα και στο τελικό αποτέλεσμα.




Σαλπιγγίδης: Είναι τεράστια επιτυχία η σημερινή. Είναι γιορτινή ημέρα για όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Θέλω να μείνω στα πολύ άσχημα σχόλια που ακούστηκαν όλο αυτόν τον καιρό και στα παιδιά που έδωσαν τις απαντήσεις στους επικριτές.



Χαριστέας: Ήταν μια σημαντική νίκη. Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους και πήραμε μια δίκαιη πρόκριση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, παίξαμε πολύ καλά και με πάθος. Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ και καταφέραμε να το κρατήσουμε. Δεν γινόταν να χάσουμε απόψε. Αυτή η ομάδα έχει καρδιά και πάθος. Στα δύσκολα ματς έχει μάθει να δίνει το παρών. Με αυτή την ομάδα έχω ζήσει μεγάλες στιγμές κι εύχομαι να ζήσω άλλη μία στο Μουντιάλ. Αισθάνομαι ευλογημένος. Μετά τον τελικό του EURO δεν έχω χαρεί τόσο πολύ κανένα άλλο ματς. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για όσους μας αμφισβήτησαν. Ένιωσα το συναίσθημα αυτό, αλλά η ομάδα αυτή έχει καταφέρει πολλά πράγματα. Κάναμε για μία ακόμη φορά την Ελλάδα περήφανη. Εύχομαι αυτή η μεγάλη επιτυχία να κάνει τους Έλληνες να αγαπήσουν πάλι την Εθνική.



Κατσουράνης: Νομίζω ότι όλη κριτική που έγινε στην ομάδα έκανε καλό. Είχαμε δεχθεί 11 γκολ σε 11 παιχνίδια. Καταλάβαμε ότι δεν γίνεται να χάσουμε αυτό το στοιχείο που είχαμε. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Να υπάρχει κριτική, αλλά είναι καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε. Είχαμε φτάσει στο σημείο πως εάν δεν προκρινόμασταν θα μας σκοτώνατε όταν γυρνάγαμε πίσω. Είναι από τις σημαντικότερες επιτυχίες μας. Δικαιούμασταν την πρόκριση βάσει και των δύο αγώνων. Έγινε η κατάθεση ψυχής που έπρεπε να γίνει και περάσαμε. Μεταδώσαμε στα νέα παιδιά της ομάδας τι σημαίνει Εθνική. Την πρόκριση την αφιερώνω στη γυναίκα μου και στον γιο μου και μετά σε όλους τους Έλληνες.



Γκέκας: Ήταν μια δικαίωση για όλους. Πάνω από όλα για τον προπονητή που δέχτηκε σκληρή κριτική. Αποδείξαμε πως είμαστε μία οικογένεια και μία ομάδα. Υπερείχαμε, εμείς καθορίσαμε το παιχνίδι και φτάσαμε στο στόχο μας. Είναι μεγάλη η χαρά για όλους μας. Είναι πολύ νωρίς να κοιτάμε αντιπάλους. Όλα αυτά θα τα δούμε από αύριο», τόνισε ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής στην προκριματική φάση.



Σαμαράς: Είχαμε μία κακή περίοδο το Σεπτέμβρη, στα παιχνίδια με Ελβετία και Μολδαβία. Πιστεύω όμως πως η γενικότερη παρουσία μας στα προκριματικά ήταν καλή. Φτάσαμε στα μπαράζ, κάναμε δύο καλές εμφανίσεις και προκριθήκαμε. Το κύριο σημείο της υπεροχής μας έναντι των Ουκρανών ήταν η καρδιά μας.



Μόρας: Δεν υπήρχε άλλη αλλαγή και έπρεπε να μείνω στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Πριν το ματς στο ΟΑΚΑ είχαμε πει ότι μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να δώσουμε ό,τι μπορούμε. Πιστεύω πως τα καταφέραμε κι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή για μένα. Είναι όνειρο ζωής για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να μείνουμε ενωμένοι, να διατηρήσουμε το καλό κλίμα και να υπάρχει στήριξη στην ομάδα. Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι ο άνθρωπος που οδηγεί την ομάδα, εμείς θα τον στηρίξουμε μέχρι τέλους και θα πρέπει να το κάνουν και οι φίλαθλοι.

nooz.gr

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Σε δημόσιο διάλογο εφ' όλης της ύλης κάλεσε τους άλλους δύο υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν όλες οι πολιτικές θέσεις τους. Παράλληλα, άφησε αιχμές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως δεν ξεκαθαρίζει ποια είναι η θέση του για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Ομιλία τ.Ευρωβουλευτού κ. Μαρίας Παναγιωτοπούλου Κατσιώτου την Δευτέρα 23/11 στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Η Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου γεννήθηκε (1952) και μεγάλωσε στην πόλη της Χίου.

Είναι κάτοχος δύο πτυχίων Ελληνικής και Γαλλικής Φιλολογίας και Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, μετά από σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Απέκτησε Δίπλωμα DEA και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Ιστορία με βαθμό «Άριστα» από το Πανεπιστήμιο Σορβόννης Παρισίων, υπό τη διεύθυνση της Ακαδημαϊκού και Πρυτάνεως κ. Ελένης Γλύκατζη- Αρβελέρ.

Ομιλεί και γράφει πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες.
Έχει συγγράψει επιστημονικά και ενημερωτικά βιβλία και άρθρα.
Εργάσθηκε ως καθηγήτρια σε σχολεία Β/βάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

Είναι ερευνήτρια και επιστημονική συνεργάτης του Παν/μίου Βόννης και από τους Συντάκτες του Λεξικού της Μεσαιωνικής-Βυζαντινής Ελληνικής που εκδίδει η Ακαδημία Επιστημών της Αυστρίας.

Τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας με το «Παράσημο του Σταυρού του Τάγματος της Τιμής».

Δραστηριοποιείται ενεργά για θέματα Οικογενειακής Πολιτικής και Παιδείας των Αποδήμων.

Είναι παντρεμένη με το Διδάκτορα Φιλολογίας της Σορβόννης Γεώργιο Παναγιωτόπουλο και έχουν πέντε κορίτσια και τέσσερα αγόρια.

Στις εκλογές της 13ης Ιουνίου 2004 εξελέγη Ευρωβουλευτής Νέας Δημοκρατίας.

Την περίοδο 2004-2009 ήταν Πρόεδρος της Διακομματικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Οικογένεια και Προστασία του Παιδιού».

Το 2008 τιμήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο με το βραβείο του «ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2007-8», στην κατηγορία «Απασχόληση και Κοινωνικές Υποθέσεις».

Για τις εκθέσεις και προτάσεις της στο Κοινοβούλιο σε θέματα ναυτικής απασχόλησης τιμήθηκε από τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ως ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ της ΧΡΟΝΙΑΣ (2008).

Στην αντικειμενική αξιολόγηση της θητείας των ευρωβουλευτών (parlorama.eu) κατετάγη 1η στους 920 ευρωβουλευτές της περιόδου 2004-2009.

Ήταν υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Χίου στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΚΑΛΟΥ...ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΕΝ...ΟΛΥΜΠΩ..!!!


ΑΡΘΡΟ -ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΚΑΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΚΑΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ -ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ


ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΛΕΞΗΣ ΤΙΣΠΡΑΣ...

ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Η ΝΤΟΡΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς το 1993 έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επειδή δεν δέχτηκε την ονομασία «Σλαβομακεδονία» για τα Σκόπια. Το 1995 στήριξε τον Στεφανόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας προσφέροντας έτσι στον Παπανδρέου τη δυνατότητα να συνεχίσει να κυβερνά έστω και από το κρεβάτι του Ωνασείου, επειδή η Ν.Δ. δεν είχε, όπως έλεγε τότε, μεταβάλλει τη στάση της στο Σκοπιανό. Από τότε όμως που μπήκε στην κυβέρνηση άλλαξε τροπάριο και δήλωνε ότι υιοθετεί πλήρως την πρωθυπουργική και κατ΄ επέκταση κυβερνητική πρόταση για σύνθετη ονομασία με σαφή γεωγραφικό προσδιορισμό και μία χρήση μέσα - έξω. Χθες η Ντόρα τον στρίμωξε, ζητώντας του να ξεκαθαρίσει εδώ και τώρα ποια είναι η θέση του για το Σκοπιανό. Παράλληλα τον κάλεσε σε ντιμπέιτ όπου ο Σαμαράς θα αναγκαστεί να ... συρθεί σε αυτό και εκεί θα υπάρξουν πολλές και μεγάλες αποκαλύψεις. Αν παραδεχτεί ότι μετέβαλε την άποψή του στο πέρασμα των χρόνων, τότε θα αποδεχτεί ότι δεν έριξε τη Ν.Δ. για ... εθνικούς λόγους αλλά για ... προσωπικούς. Κι εκεί θα έλθουν στο φως τόσα και τόσα...

parapolitika.gr

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
....ΣΗΜΕΡΑ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΕΡΑΝΟΣ....
ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ..!!

ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ?

ΠΟΙΟΣ -ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ -ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ -ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ?

ΤΙ ΕΙΠΕ?
ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ?
 ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ? ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ...!!!

ΠΑΜΕ ΑΦΡΙΚΗ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  Α Φ Ρ -Ι Κ Α Ν Ο Ι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΕΤΡΑ

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 .....ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ?
ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ..!!!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ 100 ΜΕΡΕΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ 1000....!!


ΚΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ...

ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....

ΤΑ KOYKOYΛΩΣΑΝ

ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 ΑΤΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ  ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΠΠΩΣ  "ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ"...!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 3...

ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...!