Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

...στη σκιά του Ολύμπου... 25.09.2008

ΑΝ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ Ο ...ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ Ή Ο ...ΜΠΡΑΡΜΠΑΣ ΣΟΥ Ή Η ...ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ Η ΜΙΚΡΗ, ΤΟΤΕ ΤΟ ORIGINAL ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ..ΚΟΥΤΣΑΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
Και κάτι άλλο ρε συ Γιώργο Παπαελαιουργίου, αυτό ταιριάζει σε κάθε έναν που ηγείται...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...
Κι αν θέλετε αυτό που είπε ο παππούς Καραμανλής, θα πρέπει να το κάνετε ευαγγέλιο εσείς οι κάθε λογής ηγέτες και να το έχετε και σταυρό στο στέρνο σας το ...δασύτριχο, ειδικά της Πιερίας που από την αγ... θέλετε και να πηδήξετε με την μία ...επτά (7) φορές; (ΦΡΑΧΤΕΣ)
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;;;



με τον Δημήτρη Κεραηλίδη

(pieria-gr.blogspot.com)

* Και που λες ρε Γιώργο μου άκου να δεις τι έγραψε ο διπλανός μου για τον κύριο Τσάρο της πολιτικής και της οικονομίας μας Αλόγο και έτσι...

Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ Ο ΓΥΑΛΟΣ ή στραβά αρμενίζουμε! Εν μέσω ακρίβειας, διεθνούς κρίσης, ανεργίας και φτώχειας ήρθε ο «Τσάρος» και ανακοίνωσε φορολογικά μέτρα... Κι έγινε πανικός! Τι πανικός, Βατερλό... 2 μονάδες πίσω η κυβέρνηση... (4 λένε στην πιάτσα). Το timing δεν ήταν το καλύτερο. Ούτε ο τρόπος. Τώρα ο «Τσάρος» τα μάζεψε και λέει και ξαναλέει ότι τα τεκμήρια θα είναι λίγα, απλά και δίκαια». Δεν παίζουν με τον πόνο του κοσμάκη κ. Υπουργέ. Αν θυμόσασταν τι είχε πει ο παππούς Καραμανλής, θα προσέχατε εκεί στον κλεινόν άστυ... Να σας θυμίσω; Θα σας το θυμίσω. Και γράψτε το με χαρτί και μολύβι: «Στην πολιτική ο χειρισμός ενός προβλήματος έχει πολλές φορές μεγαλύτερη σημασία από την ουσία του ίδιου του προβλήματος...».

* Το προσέξατε ή θα πρέπει να το επαναλάβω;;;

* Άκου ρε Γιώργο και κυρ Γιώργο και αφέντη Τσουτσουλομύτη τι είπε ο Γέρος Καραμανλής αλλά κανένας δεν τον ακούει...

* ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ...ΦΤΕΡΝΕΣ!

* «Στην πολιτική ο χειρισμός ενός προβλήματος έχει πολλές φορές μεγαλύτερη σημασία από την ουσία του ίδιου του προβλήματος...»

* ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...

* ΤΑΔΕ ΈΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – Ο ORIGINAL!

* Κι επειδή εσύ κάνεις πολιτική αλλά δεν καταλαβαίνεις –και πολλές φορές είσαι από ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ– θα ήθελα να ξέρεις ότι όταν εσύ κι ο κάθε άρχων και ηγέτης, χάνει την ψυχραιμία του – ΤΟΤΕ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ...

* Αλλά με τέτοιους συμβούλους που έχεις τι περιμένεις;;;

* Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ – ΑΝ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ Ή Ο ΜΠΡΑΡΜΠΑΣ ΣΟΥ Ή Η ...ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ Η ΜΙΚΡΗ, ΤΟΤΕ ΤΟ ORIGINAL ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΚΟΥΤΣΑΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

* Και κάτι άλλο ρε συ Γιώργο Παπαελαιουργίου, αυτό ταιριάζει σε κάθε έναν που ηγείται...

* ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...

* Κι αν θέλετε αυτό που είπε ο παππούς Καραμανλής, θα πρέπει να το κάνετε ευαγγέλιο εσείς οι κάθε λογής ηγέτες και να το έχετε και σταυρό στο στέρνο σας το ...δασύτριχο, ειδικά εσείς της Πιερίας που από την αγ...α θέλετε και να πηδήξετε (φράχτες) με την μία ...επτά (7) φορές;

* ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;;;

* ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ...

* Και το πάρτι συνεχίζεται...

* Και για να μην ξεχνιόμαστε ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!

* ΒΟΥΡ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!

* ΑΕΡΑΑΑ

* ο Δημήτρης Κεραηλίδης που αν και ζει στην χώρα των "δήθεν" και των "τάχα" (Αθήνα) γεννήθηκε στην σκιά του Ολύμπου και είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (kerailidis@yahoo.gr)