Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ;


ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ κακό της κεφαλής του. Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ έθεσε τον βουλευτή Αρκαδίας Πέτρο Τατούλη, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σε σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα, ο Κ. Καραμανλής του γνώρισε ότι "ο βουλευτής κ. Πέτρος Τατούλης τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδος Νέας Δημοκρατίας". Πάλι στους 150+1 η ΝΔ. Ακολούθησε η διαγραφή και από το κόμμα.


ΕΙΠΑΜΕ: Καλόπιστη κριτική, καμπανάκια, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Η αναπαραγωγή ενός θέματος, συντηρεί το θέμα στην επικαιρότητα. Ως πότε; Κι εδώ πλέον τίθενται πολλά ερωτήματα. Μετά την παραίτηση Ρουσόπουλου, που ήταν «πρόβλημα» για αρκετούς Νεοδημοκράτες, μήπως στόχος είναι μόνον ο πρωθυπουργός; Υπάρχει κάτι πίσω από τον Αρκά; Ποιος και γιατί; Τα είχαμε γράψει αυτά και μάλιστα υπήρχε η «διαβεβαίωση» του ΣΜΠΙΡΟΥ ότι θα είχε διαγραφεί παραμονές της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά με την ομιλία του πήρε ...παράταση.


ΜΗΠΩΣ την έβαλε την τρικλοποδιά ο Καραμανλής, όταν πρόσφατα δήλωσε, ότι δε βάζουμε φίμωτρο σε κανέναν αρκεί να μην υπερβεί τα όρια, κάτι που δεν «έπιασε» ο Τατούλης και την πάτησε;


ΤΑ BLOGSαπό το πρωί της Δευτέρας μετά τη συνέντευξη στο ΕΘΝΟΣ «αναρωτιόνταν» αν έχει κότσια ο Καραμανλής, να διαγράψει τον Τατούλη για αυτά που ξανά-είπε... Αποδείχθηκε ότι έχει κότσια τελικά.