Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009


Συνεχίζεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας το δυναμικό πρόγραμμα τουριστικής προβολής στο εξωτερικό με τη συμμετοχή σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις που διοργανώνονται τις προσεχείς ημέρες.

Την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009, ανοίγει τις πύλες της η Τουριστική Έκθεση της Βουδαπέστης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα. Επικεφαλής της αποστολής του Νομού είναι ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης που θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου 2009, ο Νομάρχης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη του τουρισμού της Ουγγαρίας και θα παρουσιάσει τους τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας σε συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας.

Συγχρόνως, η Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας συμμετέχει στην Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου (26/2 – 1/3), στην Τουριστική Έκθεση του Μονάχου (26/2 – 2/3) και στην Τουριστική Έκθεση της Σόφιας (26/2 – 28/2). Σε όλες τις διοργανώσεις η Πιερία δίνει ένα δυναμικό παρόν με πλήρως οργανωμένα σταντ που αναδεικνύει τους τουριστικούς προορισμούς του Νομού και με πλούσιο υλικό που διανέμεται στους επισκέπτες της κάθε έκθεσης.

Στην Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας θα εκπροσωπήσει η νομαρχιακή σύμβουλος Αλεξάνδρα Καραφυλλίδου, στην Τουριστική Έκθεση του Μονάχου ο νομαρχιακός σύμβουλος Κώστας Φιλοκώστας και στην Τουριστική Έκθεση της Σόφιας ο Αντινομάρχης Πιερίας Πέτρος Παπανικολάου.