Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΑΝΤΕ ΡΕ ΗΛΙΑ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ


του Ηλία Τσιτλακίδη
Μέλους Επιτροπής Αγώνα – υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πιερίας

για την κατασκευή Διοδίων στο Αιγίνιο
Με αφορμή την συμβολική κατάληψη στο χώρο κατασκευής των διοδίων Αιγινίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα και από τους Δημάρχους της Βόρειας Πιερίας, ο κ. Ηλίας Τσιτλακίδης , μέλος της συντονιστικής επτροπής αγώνα δήλωσε : «Είναι υποχρέωσή μας να αγωνιστούμε δυναμικά και έμπρακτα για μία ευνομούμενη πολιτεία, που σέβεται τον πολίτη και τον υπηρετεί. Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δυναμικά μία μάχη για τον τόπο μας για τον πολίτη, για το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει .Η ενδεχόμενη κατασκευή των Νέων Διοδίων στο Αιγίνιο θα βλάψει σημαντικά την ανάπτυξη και την οικονομία του τόπου μας.


Η έναρξη της κατασκευής του συγκεκριμένου έργου μέσα στην προεκλογική περίοδο, όπου προφανής στόχος είναι η δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων και παρά τις δημόσιες δεσμεύσεις του Υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Ξανθόπουλου ότι δεν θα ξεκινήσουν εργασίες πριν την ολοκλήρωση των παράλληλων έργων, καταγράφεται στα απολύτως αρνητικά στοιχεία αυτής της υπόθεσης, προφανώς με τις ευλογίες της σημερινής Πολιτικής Ηγεσίας του ΠΕΧΩΔΕ αλλά και του ίδιου του κ. Σουφλιά.


Εκφράζουμε την αντίθεσή μας, και δηλώνουμε δυναμικά παρόντες στις εξελίξεις, έτοιμοι να αντιδράσουμε και να αγωνιστούμε με οποιοδήποτε μέσο, για να μην περάσουν αυτά τα Σχέδια. Λέμε ΟΧΙ στα Νέα Διόδια του Αιγινίου, ΟΧΙ στην οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων του Νομού και του χρήστη της Εθνικής Οδού, ΟΧΙ στις κερδοσκοπίες των μεγαλοεπιχειρηματιών, ΟΧΙ στην κρυφή φορολογία του Έλληνα πολίτη.