Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν τολμουν να μιλησουν για τα εθνικα πλην του ΛΑΟΣ

O ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι το τελευταίο ανάχωμα, στις προκλήσεις που δέχεται η πατρίδα μας, υποστήριξε από την Κατερίνη, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ Αθηνών, Βαγγέλης Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος, χθες το μεσημέρι, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ν.Ο. Πιερίας του ΛΑΟΣ και αφού είχε συνεργασία με στελέχη του κόμματος στο νομό μας, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, παραθέτοντας κάποια από τα βασικά στοιχεία του προγράμματος, του κόμματός του.

Ο υποψήφιος βουλευτής, αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο, εξέφρασε τη λύπη του, για την απροθυμία των άλλων κομμάτων να μιλήσουν για τα Εθνικά θέματα, τα οποία υποστήριξε θα έπρεπε να είναι στην κορυφή της ατζέντας. «Αν χάσεις τη Μακεδονία, αν χάσεις ένα κομμάτι της Θράκης και του Αιγαίου, τι σημασία έχει και για ποια οικονομία θα μιλάς», είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να καταδείξει τις ανησυχίες του κόμματός του.

Ο κ. Παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι το 7% που παρουσιάζουν κάποιες δημοσκοπήσεις, να παίρνει το κόμμα του, «είναι ποσοστό μπετόν», εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΛΑΟΣ θα εκπροσωπηθεί με ακόμη περισσότερους βουλευτές στην επόμενη Βουλή.

Ερωτηθείς για τη θέση του κόμματός του, όσον αφορά τη δημιουργία διοδίων στην Πιερία,  έκανε λόγο για «κεφαλικό φόρο», σημειώνοντας ότι είναι πρωτοφανές το γεγονός να προεισπράττονται διόδια, όταν δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα.